Doriți să interacționați cu câinele dvs. În timp ce lucrați? O cameră de companie poate ajuta!

Interacționați cu câinele dvs. în timp ce lucrați

Această nouă cameră permite proprietarilor să vadă, să vorbească și să ofere tratamente câinilor lor când sunt departe de casă. Toți ne simțim vinovați că lăsăm câinii noștri acasă toată ziua în timp ce suntem la locul de muncă și chiar mai rău în timp ce suntem departe de excursii pentru perioade lungi de timp.

Chiar și atunci când plecați doar pentru a scoate gunoiul și întoarceți-vă înăuntru, câinele dvs. acționează ca și cum ați plecat timp de 10 ani! Este greu să vă imaginați cum se simt pentru cei 8 ore se întinde pe 5 zile pe săptămână.

Din fericire, tehnologia nouă vă permite să nu vedeți doar ce este câinele dvs. în timp ce sunteți departe, ci să interacționați și să-i dați tratamentul! Furbo tratează camera de distribuire este o nouă cameră inteligentă care permite proprietarilor să-și vadă câinii, să vorbească cu ei și chiar să se trateze de la distanță.

Câinele tău se poate simți ca și cum ai fi aproape acolo acasă, auzind vocea și obtinerea de la tine. Cu Vision HD Night, este posibil, de asemenea, să vedeți ce este vorba de pooch, chiar dacă este întunecată.

RECOMANDAT: Cum tehnologia de câini viitoare va afecta părinții de companie

Interacționați cu câinele dvs. în timp ce lucrați

Furbo a fost proiectat cu contribuții din medicii veterinari și formatori profesioniști. Ei s-au asigurat pentru a ajuta la dezvoltarea unui produs care va face ca tovarășul dvs. canin să se simtă foarte mult mai puțin singuratic În timp ce sunteți departe de călătorie sau la locul de muncă.

De asemenea, puteți verifica câinele dvs. pentru a-și respecta comportamentele. Acest lucru vă va permite să înțelegeți dacă suferă orice anxietate și de ce ar putea fi (de exemplu, în timpul furtunilor). Puteți să vă liniștiți câinele vorbind, cântând sau apăsând un buton care vă permite să aruncați tratați de la unitatea camerei.

Interacționați cu câinele dvs. în timp ce lucrațiTot ce trebuie să faceți este să obțineți camera Furbo, să descărcați aplicația pe telefon și să vă sincronizați. Atunci sunteți gata să vedeți, să vorbiți și să dați tratamente puilor voștri! Aceasta este o modalitate excelentă de a menține interacțiunea cu câinele dvs. și vă poate economisi bani și stres potențial asupra altor soluții, cum ar fi îngrijirea copiilor Doggy, Sitters Pet sau SIDA CALMING.

Câinele dvs. nu va mai trebui să sublinieze de fiecare dată când pleci, pentru că acum este posibil să fii acasă fără a fi de fapt în casa ta. Acest dispozitiv oferă câinilor acces la tehnologia pe care o avem oameni și, prin urmare, ei ajung să ne alăture să ne mai conectați și să nu trebuie să vă simțiți singuri.

Editorul nostru a avut ocazia să testeze și să revizuiască un dispozitiv Furbo. Aflați toate gândurile ei în revizuirea sa detaliată. Puteți găsi videoclipul de mai jos!

Revizuire completă scrisă: Furbo automat tratați camera de dărâmă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doriți să interacționați cu câinele dvs. În timp ce lucrați? O cameră de companie poate ajuta!