Top 23 cele mai bune costume de crăciun și costume de câine

Îmbrăcați-vă câinele pentru sărbătorile este greu de rezistat. Găsirea doar a costumului potrivit poate fi partea dificilă, deoarece există atât de multe opțiuni disponibile pentru a alege de la. Dacă aveți probleme cu alegerea dreptului Dog Crăciun costume de Crăciun sau costume, verificați alegerile de pe această listă. Sunteți sigur că veți găsi ceva care este potrivit pentru FIDO.

Cele mai bune costume de Crăciun de câine și costumeIndiferent dacă sunteți în căutarea unui costum de dapper pentru purtarea dvs. de a purta în fotografiile de vacanță de familie sau doriți ca frumusețea dvs. mică să fie discuția despre masa de cină de Crăciun, avem ceva pentru toată lumea de pe această listă. Există sute de opțiuni disponibile pentru a alege, deci dacă nu puteți găsi ceea ce căutați aici, verificați unele dintre celelalte costume de Crăciun de la acești producători.

Este important să luați în considerare nevoile câinelui dvs. atunci când alegeți orice tip de îmbrăcăminte pentru el. Unele costume de Crăciun de câine pot arăta adorabili, dar ar putea provoca și probleme majore pentru câinele dvs.

Îmbrăcămintea și costumele trebuie să se potrivească corespunzător. Aparatul de îmbrăcăminte liberă poate fi un pericol de siguranță, deoarece poate fi prins pe ceva și poate provoca vătămări la câinele dvs. Costumele și îmbrăcămintea care sunt prea strânse vor limita intervalul de mișcare și pot duce la ciocnire sau lacerări.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă aduceți cumpărăturile de companie cu dvs. pentru costumele de Crăciun pentru câini. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie să comandați online asigurați-vă că urmați producătorii Instrucțiuni de măsurare exact.

Cele mai bune costume de Crăciun de câine și costume

1klippo`s Crăciun Formal Vellor Rochie cu Tenzile Boa pentru rasele mici

Klippo`s Crăciun Formal Velor Rochie cu Tenzile Boa pentru rasele miciAceastă rochie inspirată de santa de la Klippo este făcut din o cârpă de catifea luxoasă împodobită cu boabe de mână de-a lungul tivului și în jurul gâtului. Văzută din spatele câinelui tău, corsetul ar fi îmbrățișarea corpului și fusta shird. Un arc de aceeași țesătură catifelată oferă accent pentru partea din spate a rochiei.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

În față, tivul se înclină în sus la curelele de circumferință care se fixează cu Snaps. Există o curea sau o bandă similară în jurul gâtului, care are, de asemenea, fixări și o buclă care deține un inel D pentru o etichetă Klippo ID. Potrivirea Klippo Crăciun Crăciun Rochie formală cu Tenzile BOA pentru rasele mici este adevărat la dimensiune, așa că vă sugerăm să vă măsurați câinele cu atenție pe baza graficului de dimensiuni furnizate.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Am cumpărat 2 dintre aceste rochii unul pentru câinele meu și unul pentru câinele prietenilor mei. Ele sunt superbe și foarte bine făcute. Fetița mea a fost frumoasă și ea și # 8221;

2PAWABOO PET COSTUM - SONTA Costum

Costum PET Payaboo - costumul SantaAcesta este un costum de Santa amuzant de la Pawaboo este un pic de puzzle la început. Costumul este fabricat din țesătură de poliester roșu cu garnituri albe și guler din material de pluș. Este proiectat cu o spate lungă, cu brațele false ", detalii complete, inclusiv centura lui Santa, și pantalonii lui Santa, care de fapt sunt cei mai buni ai câinelui tău.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Swink-urile posterioare ale câinilor nu ar avea capace de picior, dar figura Santa în picioare ar ascunde în mod adecvat acest lucru. Costum PET Payaboo - costumul Santa se fixează la piept cu cleme cu cârlig și buclă și vine cu un capac de la Santa.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Calea prea mică. Am comandat un mediu (în funcție de măsurătorile lor) pentru miniaturalul meu Daschund. L-am măsurat. Era încă prea mică & # 8221;

Pantofi de câine 3mesasa - pantofi de zăpadă fără alunecare

Pantofii de câine Mesasa - Pantofi de zăpadă fără alunecareAceste cizme adorabile de elf de la Mesasa ar face ca orice câine să iasă în evidență în timpul unei funcții de Crăciun. Curelele Velcro păstrează pantofii în siguranță pe labele câinelui și oferă, de asemenea, o talpă de cauciuc anti-alunecare pentru a păstra Fido în condiții de siguranță pe gheață și zăpadă.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceste pantofi sunt impermeabile, au tăiat tălpi exterioare pentru o aderență mai bună, iar cumpărătorii spun că acestea fac pentru unul dintre cele mai bune costume de Crăciun de câine. Pantofi de câine Mesasa - Pantofi de zăpadă fără alunecare sunt disponibile în 4 dimensiuni. Dimensiunile sunt puțin mici și confortabile, deci ar fi cel mai bine să comandați o dimensiune în sus.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Din păcate, brațul a căzut de pe acest lucru și a fost mic pentru câinele meu. Mi sa spus că a fost trimis unul nou, dar asta a fost ceva timp în urmă. Nu am auzit de atunci. Idee drăguță, dar materialul este foarte ieftin & # 8221;

Costumul PET al lui 4rubie

Îmbrăcați-vă câinele ca elf de ajutor al lui Santa cu Rubie`s Costum de câine ELF roșu și verde. Echipamentul principal este fabricat din țesături de poliester verde, cu gulerul unui jester și accentul roșu Jingle Bell Pompom. Acest model se repetă pe pălăria în stil Santa și pe manșetele gleznei. Acesta este absolut unul dintre cele mai bune costume de Crăciun de câine!

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acesta este un costum bine făcut care utilizează materiale de înaltă calitate. Clopotele și accentele pompom sunt garantate bine la Rubie Elf Pet Costum. Există cinci dimensiuni pentru a alege și este furnizată o diagramă de mărime. Cu toate acestea, dimensiunea rulează mic și ați ales bine alegerea unei mărimi mai mari pentru animalul dvs. de companie.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Acest lucru ar fi fost un extra mare, dar care nu înseamnă neapărat că se potrivește câinelui tău foarte mare (eu.E.: Retrieverul meu de aur). Am presupus presupus că se potrivește după verificarea numai a măsurării sale pentru "# 8230; & # 8221;

Haine de Crăciun de 5MIXMAX - Costum de ren

MIXMAX Dog Haine de Crăciun - costum de renAceastă jachetă de haodie polară polară maro de la Mixmax este exact ca o haină regulată de iarnă pentru câinele dvs., cu excepția acelor coarne de rennifier care o transformă într-un costum de Crăciun. Țesătura brună este moale și confortabilă și este tăiată pe marginea capotei, manșete și hem cu material de catifea albă. Front Snaps face donning și de a scoate aceste cele mai bune Crăciun Crăciun o briză. Antoarele umplute ți-ar transforma catelul mic într-un reni drăguț într-o clipă și îl fac draga petrecerii.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Calitatea materialelor și a meșteșugului folosit pentru a face MIXMAX Dog Haine de Crăciun - costum de ren sunt lăudabile. Capota este foarte potrivită pentru plimbări frigorifice. Dacă cumpărați acest lucru pentru un câine cu Urechi Pointy, poate doriți să știți că nu există găuri pe capotă pentru urechi. Acest lucru este disponibil în dimensiuni mici și mijlocii și rulează destul de mici pe baza graficului de dimensiuni furnizate. Deci, dacă nu ați putea decide între două dimensiuni, mai bine alegeți cel mai mare pentru a fi în siguranță.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Outfit drăguț! Am cumpărat această jachetă pentru pisica mea. El este 10 lbs și i-am cumpărat o mărime M, care încă mai fugit un pic mic, așa că nu l-aș putea deschide și capota nu-și acoperă capul în mod corespunzător (continuă să cadă și # 8221;

Costumul de costum al costumului de Halloween ELF Costum de câine

Ultimate costum de Halloween ELF costum de câiniAcesta este un costum al micului ajutor al lui Santa de la Ultimate costum de Halloween. Aceste costume de Crăciun de câine sunt fabricate din material verde, moale, asemănător cu simțuri care acoperă spatele și se fixează în jurul gâtului și pieptului. Are gulerul lui Red Jester, care este fabricat din același material. O țesătură roșie și albă dungată adaugă culori la partea inferioară a costumului.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Modelul roșu-verde este repetat pentru capacul elfului care are un clopot de îngrijire pe vârf. Acest costum UHC vine în cinci dimensiuni, dar, din păcate, dimensiunea sa este oprită. XL Ultimate costum de Halloween ELF costum de câini se potrivește cu o mare Dane de 50 de lb, dar orice mai greu și ați avea o problemă.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "A fost tinuta perfecta pentru cainele nostru se duc la vacanta mai ales atunci cand am avut o companie peste & # 8230; & # 8221;

7reelok Crăciun Santa Claus costum

Reelok Crăciun Crăciun Santa Claus costumAcest costum santa de la Reelok ia același concept ca costumul PET Pawaboo, cu excepția unor caracteristici importante. O diferență importantă pe care am observat-o ar fi țesătura utilizată deoarece acest costum este realizat din țesătură de bumbac foarte respirabilă în loc de poliester.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Gulerul este în formă rotundă, iar detaliile frontale sunt, de asemenea, puțin diferite, deși în general ei arată la fel. Reelok Crăciun Crăciun Santa Claus costum este un set, care include și o pălărie Santa. Aceste echipamente de Crăciun de câine sunt disponibile numai într-o singură dimensiune - un mediu - și se potrivesc câinilor 15 "în jurul pieptului, 11.8 "în jurul gâtului și 9.8 "de-a lungul spatelui.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "A ordonat un mediu pentru a se potrivi unui Westie. Costumul a venit și ar fi în principiu un șobolan mare. Foarte dezamăgitor și # 8221;

8rubie`s Costume Reindeer Hoodie

Rubie`s Costume Reindeer HoodieCâinele tău ar plăcea să poarte acest costum de la Rubie`s Pentru că este atât de confortabil și fără hassle. Cu excepția coardei umplute, ar arăta ca o cămașă obișnuită de câine Hoodie. Este făcut din țesătură confortabilă de ciocolată maro, cu o capotă și o față amuzantă de reni imprimat pe spate.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Rubie`s Costume Reindeer Hoodie este purtată trăgând capul câinelui vostru. Nu are mâneci care să vă limiteze mișcarea câinelui. În schimb, țesătura se curbează în jurul gâtului și pieptului și care fixează haina pe câine. Dimensiunea mică s-ar potrivi rase mici cu circumferință toracică de 14 "și lungimea gâtului de 11". Există alte patru dimensiuni disponibile.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Noi cumpărăm pijamale de familie la fiecare Crăciun pentru fotografiile cărților noastre de Crăciun și în acest an am primit niște jumperi de renotă super-cool, complet cu hota și coarne. Din păcate, setul pe care l-am primit nu sau # 8221;

9California Costume de ghintbread Costum de câine

Costum California `Gingerbread Pup Costum de câineNu veți găsi întotdeauna costume de bărbați pentru câini, probabil pentru că ar fi dificil să atingeți aspectul. Acest costum de la Costume din California este o interpretare plăcută a unui om de turtă dulce. Este fabricat din țesătură de pluș de 100% cu părți care sunt umplute. Culoarea acestor costume de Crăciun de câine sunt în principal maro ca un cookie coapte, cu accente de panglică roz și alte detalii.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Are o capotă în formă de rotundă pe care o fixați cu o cravată în jurul capului câinelui tău. Anunțurile câinelui tău trec prin pantalonii sau picioarele omului de turtă dulce. Aceasta este pentru fotografie, deoarece Costume California Gingerbread Pup Costum de câine arata foarte amuzant, dar ceva pe care cainele vostru nu ar dori sa poarte pentru vreun moment extins.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Am un terrier de la Boston de 18 lire, iar acest costum în dimensiunea mică îl se potrivește cu el minunat, este chiar puțin liber pe el, așa că cred că este dimensiunea perfectă pentru un terrier de heftier Boston sau buldog francez. Câinele meu urăște purtarea și # 8221;

Câine de Crăciun de câine de 10pet Leso Costume Santa Costum

Pet Leso`s Dog Crăciun Haina Santa CostumPet Leso`s Dog Crăciun costum nu este doar un costum - este, de asemenea, un strat cald. Acest lucru este în formă în modul în care câinele Hoodie Pijamale sunt tăiate - cu acoperire pe toate cele patru picioare, elasticizate de-a lungul deschiderii pentru a reține forma de-a lungul postului posteriori. O clapetă asigurată de o bandă de velcro pe față face ca acest costum să fie ușor de purtat și să decoleze.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Este făcută dintr-o țesătură roșie moale și caldă, împodobită cu detalii despre Santa, cum ar fi centura neagră, garniturile de blană albă de-a lungul tivului, manșetele și marginile Hoodie. Si PET Leso Dog Crăciun Haina Santa Costum vine cu capacul lui Santa, desigur. Câinele dvs. poate fi ca Santa pe Crăciun și se bucură de ea, de asemenea.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Avem asta pentru câinele nostru. Măsurați câinele nostru. A luat-o pe Sâtreso mai mare nu ar fi strâns de ea. A intrat în.. a fost două dimensiuni la mici, nu se potrivesc în jurul câinii mei.. Am un câine foarte mic. Va găsi pe cineva cu "# 8230; & # 8221;

Costumul lui Santa`s Little Helper Elf Pet Costum

Costumul lui Rubie SantaLăsați câinele dvs. să se îmbrace ca Helper Santa Lil cu acest costum de la Rubie "S. La fel ca costumul de turtă dulce, acest lucru are același concept de arme machete, astfel încât ajutorul lui Santa să pară că se află în poziție verticală. Aceste costume de Crăciun de câine sunt tăiate ca un salt, dar anteriorul animalului dvs. de companie vor purta de fapt pantalonii.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Păstrarea câinelui dvs. nu va purta nici un costum, dar care va fi mai mare ascuns de frontul verde amuzant. Măsurătorile importante aici ar fi circumferința toracică a câinelui, circumferința gâtului, circumferința armelor și lungimea manșonului. Materialul folosit pentru a face Costumul lui Rubie`s Santa`s Little Helper Elf Pet Costum este țesătură verde moale, care este, de asemenea, același material utilizat pentru capac.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Prea mic. Am un câine de 25 de ani și am cumpărat un mediu. Era prea mic. Mi-ar fi trebuit să cumpăr un mare, ceea ce pare ridicol pentru un câine care este dimensiunea unui terrier mic. Pălăria este așa & # 8230; & # 8221;

12PAWZ Road ELF Pet Costum

Costumul PET PET PETAceastă cârpă verde velvesteen este atât caldă cât și moale matasoasă. Câinele dvs. nu ar deranja cu siguranță să poarte acest costum de la Drumul Pawz, Pentru că este atât de confortabil. Este în formă de o haină obișnuită de câini, cu mâneci pentru antele și deschiderea frontală care se închide cu butoanele de blocare albă.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Spatele este un pic lung și proiectat cu zigzag hem. Gulerul simțit al lui Jester cu pompoms roșu se adaugă la aspectul festiv. Modelul ZigzAg și Pompom se repetă pe ornamentele glezne ale gnetelor, capului și al gleznei elastice pentru un aspect mai pus împreună. Costumul PET PET PET vine în patru dimensiuni.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Atât de fericit cu achiziția mea, am primit inițial o mărime pentru mine 10.5 lb morkie, dar a fost prea mic, așa că am contactat vânzătorul și mi-au trimis o mărime în schimb au fost atât de ușor de ocupat. Dimensiunea M se potrivește perfect pentru & # 8221;

Costumul 13PAwz Road Santa cu pălăria

Pawz Road SantaAcest lucru arată atât de mult ca Reelok și Costumul Santa al lui Reelok și Pawaboo, cu excepția din nou pentru țesături și, eventual, dimensionarea. La fel ca cele două branduri anterioare, acest costum Santa de la Drumul Pawz Are brațe false Santa. Anunțurile dvs. de companie vor purta pantalonii lui Santa. Un set vine, de asemenea, cu un capac Santa în același material și o bandă elastică pentru ao păstra în poziție.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Spre deosebire de celelalte două branduri menționate, care au fost destul de limitate în opțiuni, ați putea alege de la cinci dimensiuni pentru Costumul lui Pawz Road Santa cu pălărie. Pentru aceeași descriere a dimensiunilor, spuneți medie, dimensiunile drumului Pawz sunt mult mai mari, astfel încât cu siguranță trebuie să măsurați cu atenție.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "A comandat un mediu de mărime: un costum ciudat, dar costum hilar! Mixul nostru miniatural / Shih Tzu (aproximativ 10-12 lbs) a urât fiecare secundă de a purta acest costum, în special pălăria, dar am reușit să "# 8221;

14 Culoarele Roșu și White Mos Canta și pălăria

Clever creații roșii și albe SantaCreații inteligente face posibil ca câinele dvs. să se simtă confortabil într-un costum și să se potrivească în festivități. Acest costum Santa este totul despre confortul câinelui dvs., dar vă permite să vă distrați în partid, deoarece copilul dvs. de blană nu este lăsat în urmă. Aceste haine de Crăciun de câine arată minunat cu pălăria și haina roșie roșie, care vin cu ei.

Culoare inteligente Red și White Santa costum și pălărie este fabricat din țesătură moale și caldă, care vă va păstra câinele confortabil chiar și pe evenimentele de Crăciun rece. Pălăria a fost concepută cu grijă pentru a include găuri pentru urechi. Haina este ridicată în talie, permițând deplasarea deplină și libertatea în posterioare. Haina se fixează pe față cu benzi de velcro pentru o ușurință la o ușurință atunci când o dau sau o scoate.

15Gimilife Santa Claus costum cu pălărie

Gimilife Santa Claus costum cu pălărieAcest costum santa de la Gimilife este proiectat și făcut pentru câini mici cu circumferință toracică de 12.4 ", lungimea gâtului la coadă de 8" și circumferința gâtului de 8.4 ". Este fabricat din bumbac roșu de bumbac, cu garnituri de blană albă Faux, centură din piele PU negru și alte detalii. Este tăiat ca un pijama tipic de câine, care acoperă toate cele patru picioare.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Deschiderea pe pieptul acestor costume de Crăciun de câine au închideri de butoane. Deschiderea pentru partea de jos, care vă permite câinele dvs. la pipi, are o etichetă elasticizată pentru ao menține. Gimilife Santa Claus costum cu pălărie nu numai că arată bine pe fotografii, va fi, de asemenea, frumos și confortabil pentru ca câinele tău să poarte.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Drăguț, dar tăiat sooo mic! Am o shihtzu de 10 kilograme și am comandat mediul și am fost foarte strâns. Schimbat pentru un mare, care era puțin mai mare, dar încă destul de mic. Foarte greu pentru a obține pe mine și # 8221;

16Cozycabin Crăciun Costum Elk

Cosycabin Crăciun Costum ElkPractic și fără bibeluri sunt modul în care vom descrie acest costum de elk brun deschis de la Cozycabin, care credem că animalele de companie ar fi mai probabil să nu poarte. Este fabricat din material Wooly, care va fi moale și cald pe animalul dvs. de companie. Acest lucru este stilul ca un haodie obișnuit de câine, cu trei lovituri pe front pentru confort în purtarea și decolarea.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acesta este de fapt același material și face ca costumul Mixmax Puppy Elk, de asemenea, prezentat în această listă, cu excepția faptului că aceasta este dimensiunea mare, care nu a fost disponibilă în acel marcă. Verificați graficul pentru dimensiunea corectă a Cosycabin Crăciun Costum Elk pentru animalul dvs. de companie.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Acestea sunt atât de incredibil de mici. Un mare se potrivește unui câine Weiner & # 8221;

17topsung animale de companie blingbling tutu rochie

Topsung Pet blingbling tutu rochieCâinele dvs. va cumpăra cu siguranță mulțimea în acest costum de balerină cu corset negru de bumbac negru și tute Topsung. Armholele și gâtul sunt tăiate cu tăiere roz roz, în timp ce tivul fusta de foc este tăiat cu satin roz. Un accent de flori foarte delicios pe talie adaugă flare generală pentru a se îmbrăca. Este posibil să aveți nevoie să adăugați câteva cusături care asigură floarea pe rochie, astfel încât să rămână acolo mai mult.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceasta este o rochie de partid care poate fi purtată pentru evenimente de Crăciun, alte ocazii speciale sau fotografii. Topsung Pet blingbling tutu rochie este disponibilă numai în dimensiunea medie, care va fi pentru câinii cu circumferință toracică de 13 ", circumferința gâtului de 9.5 "și lungimea din spate a 13.4 ".

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Absolut o iubesc!!!! Avem o petrecere de aniversare a tematicilor de 80 de ani și va fi defilând spectacolul <3…”

Costumul de Crăciun de Crăciun de câine 18PAWZ

Câinele lui Pawz Drum Crăciun Elk CostumDacă ți-a plăcut costumele elk care au venit înainte de asta, atunci probabil că ai iubi Drumul lui Pawz Versiunea de costume mai întunecată. Și nu este doar culoarea, acesta este un material complet diferit și face. Ele sunt doar similare în aspectul general al lui Elk, dar ele diferă semnificativ în detalii.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Materialul exterior este un fleece maro închis, în timp ce căptușeala interioară este fabricată din țesături albe Wooly. Pawz Dog Dog Crăciun Elk Costum este, de asemenea, formată în tradiția pijamelor de câine care acoperă toate picioarele, deci este cu siguranță perfectă pentru iarnă. De asemenea, este vorba de o capotă elegantă a anchetei elk, care o califică ca un costum.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Stinkin drăguț!! Avem un spaniel de 17 kilograme și era puțin strâns pe ea, dar atât de drăguț.. Și ea a iubit-o!& # 8221;

19MIXMAX Costum de reni pentru câini

Costum de reni MIXMAX pentru câiniAvem încă un altul dintre cele mai bune costume de Crăciun de câine de la Mixmax, Și este un costum de reni care arată atât de mult ca costumul de Crăciun al lui Pawz Road. Dimensiunile lor variază foarte mult, totuși, este foarte important să se măsoare cu atenție în timp ce se referă la diagrama de dimensiuni respective a fiecărei mărci.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceasta este o jachetă de hoodie care acoperă toate cele patru picioare. Costum de reni MIXMAX pentru câini oferă o deschidere elasticizată pentru câine la pipi. Hoodie este foarte drăguț, dar nu are găuri de urechi. Greutatea coarnei determină, de asemenea, capota să se prăbușească spre spate. Dimensiunile acestor costume de Crăciun de câine rulează mici, dar calitatea atât a materialelor, cât și a make este topnotch.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Outfit drăguț! Am cumpărat această jachetă pentru pisica mea. El este de 10 lbs și i-am cumpărat o mărime M, care încă mai fugit un pic mic, așa că nu am putut să-l bată în sus și capota nu acoperă capul în mod corespunzător (continuă să cadă și # 8221;

20Yoptiune haine de Craciun

Yoption câine haine de CrăciunCu siguranță nu veți ieși din costumele Santa, pentru că avem încă o altă sugestie - de data aceasta Yoption. Această fată Santa Costum pentru câini este o jachetă de hoodie cu o fustă cu două niveluri. Deoarece pălăria este atașată la sacou ca hoodie, rezolvă problema pălării Santa care continuă să cadă sau să se piardă.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceste echipamente de Crăciun de câine sunt fabricate din țesături Villus, care este moale și caldă. Un pompom mare împodobește vârful pălăriei, în timp ce versiunile mai mici îmi mimează butoanele de pe spate. Există și alte variante și dimensiuni ale Yoption câine haine de Crăciun, Dar acest stil particular este disponibil numai în această dimensiune, ceea ce ar fi perfect pentru câinii mici 14 "în jurul pieptului.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Super drăguț, dar rulează puțin mic. Am o pisică pufoasă de 10 lb și acest lucru era puțin strâns pe el (mediu) și a limitat mișcarea. Puteți vedea din fotografie că l-au făcut puțin și # 8221;

21Calfornia costume "elf pu pup cotum câine

Costume de Costume din CaliforniaIată un alt costum al Elf, iar acesta este în poziție verticală. Prin aceasta, înțelegem că este în același concept ca și celelalte costume verzi care au umplute brațe Elfin în timp ce mâneci de picior din acest costum al lui Elf Costume din California sunt locul în care câinele dvs. își inserează anticipatorii.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Costumul descrie un elf purtând o pălărie și aduce un cadou. Culorile principale ale Costum Cotum Costum Elf Pup Costum de câine sunt roșii, verde și alb, cu culori de aur și negru. Este fabricat din material de poliester 100% cu unele detalii tipărite pe material. Există patru dimensiuni disponibile pentru aceste costume de Crăciun de câine.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Nu se potrivește cu dreptul de câine, chiar dacă câinele este dimensiunea potrivită.. osul nu rămâne pe măsură ce Velcro este atât de mic. Trebuie să vă întoarceți cu ajutorul propriilor bani, astfel încât 10 de dolari VS 17 am plătit pentru & # 8230; & # 8221;

Costumul de Crăciun al Crăciunului lui 22rubie - Santa Claus

Costumul lui Rubie Colecția Crăciunului Costum - Santa ClausNoi am avut Rubie Elf și costume de cerb înainte de aceasta, și nu putem lăsa această listă fără un costum Santa de la ei. Această jachetă are mâneci lungi pentru anterioare și nu are acoperire sub talie. Câinii care nu doresc să fie împiedicați în mișcarea lor ar fi cu siguranță mai tolerant cu acest stil.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Materialele folosite pentru a face aceste costume de Crăciun de câine sunt subțiri și moi, dar cu siguranță vor fi calde din cauza densității firelor. Jacheta roșie are o centură neagră cu cataramă și găuri metalice pentru reglarea etanșeității centurii. O pălărie potrivită merge cu Rubie Crăciun Colecția de Crăciun Pet Costum - Santa Claus. Dimensiunea mare va fi o potrivire bună pentru câinii cu circumferință toracică de 20 ".

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Am folosit costumul Santa pentru a-mi face grinch-ul meu Grinch & # 8230; și sa dovedit perfect!! Am comandat un mare și se potrivesc foarte bine și # 8221;

Costumul de câine de 23 kilometri

Costumul câinelui Kooltail`s Costum amuzant de reni amuzantElementul nostru final este un costum de ren Kooltail, care este în principiu o jachetă cu glugă. Jacheta este realizată din țesătură de poliester poliester, care are o textura catifelata. Marginea capotei, bradele, iar tivul de jachetă sunt tăiate cu țesătură de ciocolată moale. Hota descrie un coardă amuzantă a feței și a renilor.

  • Crăciun Outfit Outfit Opinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Kooltail Dog Costume Funny Reindeer este ușor de purtat și decolați deoarece frontul are clapete care se fixează cu curelele Velcro. Hem pe front este înclinat în sus pentru a face loc pentru afacerea personală a câinelui tău. Acesta este un costum foarte confortabil și nu găsim atât de multă problemă cu dimensionarea. Totuși, este important pentru dvs. să măsurați cu atenție înainte de a plasa o comandă pentru aceste costume de Crăciun de câine.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Îmi place, dar câinele meu nu atât de mult. Am luat unul mare și se potrivește cu laboratorul meu de 60 delb fără emisiune. Cred că amice și # 8221; nu-i place capota peste urechi, dar altele decât acel costum de vesta se potrivește cu el ", # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 23 cele mai bune costume de crăciun și costume de câine