Top 15 cele mai bune eșarfe de crăciun de câine

Cele mai bune opțiuni de eșarfă de Crăciun de câine

Este distractiv să participi animalul dvs. de companie În festivitățile de vacanță cu dvs. Nu numai că va spori spiritul de Crăciun, oaspeții care frecventează casa ta în timpul sărbătorilor se vor bucura de ea! Nu trebuie să lupți pentru a obține Fido într-un pulover sau înnezie.  Cel mai bun câine de Crăciun eșarfă Opțiunile sunt o modalitate ușoară de a vă îmbrăca animalul de companie pentru vacanță fără hassle.

Cel mai bun câine de Crăciun eșarfăCând vă îndoiți pupa cu o eșarfă, este important să vă asigurați siguranța. Cel mai bun câine de Crăciun eșarfă de Crăciun trebuie să se asigure fără a înăspri în jurul gâtului. De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu este suficient de lungă pentru a fi prinși pe ceva, ceea ce ar putea duce la sufocarea câinelui.

În cele din urmă, eșarfa pe care o alegeți pentru câinele dvs. ar trebui să fie confortabilă pentru el să poarte. O eșarfă de lână mâncărime vă poate deranja câinele. De asemenea, dacă câinele dvs. are o haină de blană groasă, o eșarfă poate face să se supraîncălzească.

Fiți atenți la nevoile câinelui tău. Doar pentru că vrei ca tovarășul tău canin să arate adorabil pentru sărbătoarea nu înseamnă că va fi confortabil purtând o eșarfă - sau orice Doggy Imbracaminte deloc pentru asta.

Dacă credeți că cel mai bun câine Crăciun eșarfă Dacă este potrivit pentru animalul dvs., verificați aceste 15 opțiuni. Sunt confortabile, sigure și accesibile pentru proprietarii de animale de companie pe orice buget. Ei vă vor ajuta cu siguranță și la pooch-ul dvs. sărbătoresc Crăciunul în stil.

Cele mai bune opțiuni de eșarfă de Crăciun de câine

1Chilly câine alb / roșu eșarfă de animale de companie

Cilindru câine alb / roșu de animale de companieAceastă eșarfă roșie și albă de la Câine rece este realizat din fibre de lână 100% și vopsită cu coloranți de plante organice. Este de aproximativ 37 de "lungime și 4". Are o fantă în care se potrivește un capăt prin. Se potrivește oarecum vrac în jurul gâtului. Puteți adăuga o cusătură sau fixați în poziție utilizând un știft de siguranță sau un clip.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest eșarfă de Crăciun cel mai bun câine este groasă și caldă și va veni cu siguranță la îndemână și practică pentru iarnă. Această utilitate se combină cu aspectul clasic al Cilindru câine alb / roșu de animale de companie făcându-l un add-on perfect de garderobă pentru petrecerile de Crăciun și vacanță în aer liber.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Este așa drăguț. Micul se potrivesc mare pe ambele mutts de 12 lb (ilustrat) și 25 lb schnauzer. Din păcate, câinii mei cred că este o jucărie mare de a mesteca, așa că am pus doar o imagine rapidă și ... "

2Red & White Striped Pom Pom Hat și eșarfă de către Midlee

Red & White Striped Pom Pom Hat și eșarfă de la MidleeAcest eșarfă tricotat și tandem de la cap Midlee arata ca un accesoriu de cap de elf, si pentru caini mici, arata perfect. Capacul este o afacere dungată roșie și albă, care împachetează capul. Pălăria are urechi, un pom-pom verde deasupra coroanei, o margine cu nervuri în jurul gâtului și legăturile împletite pentru a se fixa sub bărbie.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest eșarfă cel mai bun câine de Crăciun are aceeași combinație de culori și material ca pălăria potrivită, are pom-poms pe ambele capete și se potrivește câinilor cu un gât de 14 ". Există o buclă pentru a introduce capătul opus al eșarfa. Red & White Striped Pom Pom Hat și eșarfă de la Midlee este o alegere excelentă pentru cel mai bun câine de Crăciun eșarfă.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Neiko My Mini DauschAund îi iubește pe moarte mănâncă și cu ea!!... "

3Alemon`s Pet Xmas Knit Crăciun Scarf și pălărie Reindeer

AN PETON`S PET XMAS Knit Crăciun Scarf și pălărie de renAceastă eșarfă și pălărie fixată de la O lamaie Are model roșu și alb care descrie renul și diverse forme. Este fabricat din fibre acrilice și, ca atare, este moale cu o mică întindere, dar nu prea mult. Dimensiunea rulează mic, deci atunci când aveți îndoieli, ordonați o dimensiune în sus.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Pălăria de dimensiuni mici, de exemplu, măsoară 3.2 "în diametru și eșarfa potrivită este de 13". Pentru referință, o dimensiune mică a Alem`s Pet Xmas Knit Crăciun Scarf și pălărie Reindeer se potrivește perfect într-un Yorkie de 5 lb. Pălăria are un cablu sub bărbie pentru ajustare și fixare, în timp ce eșarfa are o buclă pe un capăt.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "A comandat mediul / mare și a fost sooo mic. Nici măcar nu se potriveau pe buldogul meu francez.Mingea de pe eșarfă a fost agățată de un fir după 5 minute de manipularea eșarfa. Calitate drăguță, dar slabă și ... "

4Zippypaws vacanță roșu-alb-verde eșarfă

Zippypaws vacanță roșu-alb-verde eșarfăPune capăt eșarfelor care cad sau fussing cu legături ciudate. Această eșarfă de vacanță de la Zippypaws este proiectat cu un capăt îndoit. Capătul opus merge strâns prin acest capăt îndoit și are un pompom pe vârful său. Nu trebuie să renunțați la cel mai bun câine de Crăciun de Crăciun până când îl scoateți sau lăsați-l - pur și simplu îl slăbiți suficient pentru a aluneca peste capul câinelui și strângeți-vă în jurul gâtului.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Pompomul o ține într-un fel și același lucru este valabil și cu potrivirea stării rășșilor prin capătul pliat, care acționează ca o buclă, deși îl puteți aluneca dacă ați încerca cu adevărat. Fără nodurile neagră, Zippypaws vacanță roșu-alb-verde eșarfă într-adevăr arată inteligent.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Eșarfa de vacanță este bine făcută și arată drăguț pe câinele meu. Am primit-o astfel încât să pară festiv într-o fotografie de vacanță ... "

5Christmas Rendeer Antler Bandă și eșarfă roșie de Kooltail

Crăciunul de recoltă de crescătorie și eșarfă roșie de KooltailAcum, pentru acea eșarfă de utilizare a Crăciunului, nimic nu bate acest lucru Kooltail eșarfă roșie cu bandă de susținere a șurubului de reni. Acest set va fi perfect pentru petrecerile de costum pe Crăciun. Eșarfa este realizată din material de pluș roșu 26 "lung și 2" lățime, cu pompomuri albe pe fiecare capăt.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Banda de cap este înfășurată de potrivire a țesăturii de pluș roșu și este împodobită cu coarne gri și urechi bej. Banda de cap poate fi ajustată pentru circumferința capului de 13.4 "până la 18". Asigurați-vă că vacanța dvs. de companie arată cu adevărat specială cu Crăciunul de recoltă de crescătorie și eșarfă roșie de Kooltail.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Fotografii): "Iubeste asta pentru cainele meu. Trebuie să arate special pentru sezon. Ei sunt bebelușii mei și astfel ar trebui să arate bine și sperăm că voi face un album de amintiri distractive pentru ei. Ceva de privit înapoi ... "

6zippypaws vacanță roșu-și-alb eșarfă Santa

Zippypaws Vacanță Red-and-White Santa eșarfăAceastă eșarfă este aceeași în design ca Zippypaws eșarfă de mai sus și folosește aceeași dimensiune. De data aceasta, cu toate acestea, avem o eșarfă roșie și albă și este făcută cu țesătură groasă, velvesteen. Deci, în timp ce ambele măsoară 3 "lățime (pentru dimensiunea mare), această lățime merge mai strânsă prin capătul sau bucla pliată.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest cel mai bun câine roșu și cel mai bun Crăciun Crăciun se simte mult ca costumul lui Santa și va fi un accesoriu frumos pentru evenimentele dvs. de Crăciun. Există două dimensiuni disponibile în Zippypaws Vacanță Red-and-White Santa eșarfă, și măsurile mari 3 "lățime și 29".

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Se pare că imaginea, totuși este puțin mai mică decât se aștepta. A corespuns amesteca-ului nostru Corso Corso, care este mare. Materialul este frumos și moale. Mi-ar plăcea o pălărie potrivită. Câinele nostru nu a fost cusătoasă în minte ... "

7forum noutăți de Crăciun eșarfă câinelui

Forum noutăți de Crăciun eșarfă câineluiIa câinele tău în sincronizare cu sezonul de Crăciun cu această eșarfă de tartan Forum noutăți în culori roșii, negru, alb și galben. Este înfrumusețată cu o imprimare de design alb. Cele două capete sunt acoperite cu țesături albe peooly.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest drăguț cel mai bun câine de Crăciun de Crăciun este la modă pentru vacanță și chiar și pentru alte activități de iarnă după Crăciun. Forum noutăți de Crăciun eșarfă câinelui este ideal pentru animale mici și disponibile numai într-o singură dimensiune.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Printurile labe sunt imprimate ieftin pe ele. Mina a ieșit când am primit-o în corespondență ..

Compania de costume a lui 8rubie Plaid Pet Crăciun eșarfă

Compania de costume din Rubie Plaid Pet Crăciun eșarfăAceastă eșarfă de animale de companie servește mai mult ca o declarație de modă pentru caini să anunțe festivitățile de Crăciun decât pentru orice scop practic. Cu toate acestea, această eșarfă de la Compania de costume din Rubie poate adăuga, de asemenea, o căldură în timp ce animalul tău îl poartă.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Compania de costume din Rubie Plaid Pet de Crăciun eșarfă este foarte asemănător cu materialul și stilul ca și eșarfa anterioară a tartanului. Are aceleași detalii. Se fixează folosind o bandă de velcro. Este disponibil este dimensiuni mici / medii și medii / mari, dar ambele rulează mici.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Am cumpărat două articole (mărimea mare), dar sunt foarte mici. Nu le-am putut folosi cu cei doi retrieveri de aur (3 ani). Elementul arată foarte frumos, dar este super mic ... "

9Alemon`s Stripe Crăciun eșarfă pentru animale de companie

Alem`s Stripe Crăciun eșarfă pentru animale de companieAceastă eșarfă roșie și verde dungată O lamaie este fabricat din fire acrilice și este moale și ușor întins. Textura sa Stockinette va fi netedă pe pielea animalului dvs. de companie. Acesta este de fapt un material tricotat de 5 ", dar pliat și cusut împreună, dând câinelui dvs. o eșarfă 2.5 "Lățime, deci cel mai bun câine Crăciun eșarfă va fi groasă și caldă și potrivită pentru sezonul rece de iarnă.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Dimensiunea mică / medie este de 18 ", în timp ce dimensiunea mică este de 13" lungime și 2 "largă. Aleon`s Stripe Crăciun eșarfă pentru animale de companie are o buclă pe un capăt care înseamnă să dețină celălalt capăt în poziție.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Am cumpărat unul care era mic pentru câinele meu, dar că unul a fost bine făcut, așa că am dat-o unui prieten care are un câine mai mic decât al meu și am comandat unul mare și tocmai am luat-o și am primit-o când ..."

10patog Pet de Crăciun eșarfă cald de zăpadă

Patgoal Pet Crăciun eșarfă cald de zăpadăCrăciunul nu este doar un sezon pentru a vă îmbogăți animalele de companie pentru a le proteja de vremea rece, dar, de asemenea, un timp pentru a le îmbracă pentru fotografii, petreceri de costum și alte evenimente de vacanță. Patgoal`s Cel mai bun câine de Crăciun eșarfă de Crăciun se va potrivi în ambele scopuri bine.

Patgoal Pet Crăciun eșarfă cald de zăpadă este fabricat din țesătură groasă, imprimată cu un model de zăpadă roșie. Are un accent drăguț de câine cu o panglică carcasă în punctul în care cele două se termină la gât. Un stil de buclă clasic este, de asemenea, disponibil cu alte două culori pentru a alege de la.

11bolbove reglabil de Crăciun santa hat + eșarfă

Bolbove reglabil de Crăciun Santa Hat + eșarfăCâinele dvs. se va bucura de o eșarfă roșie de pluș cu blană albă faux pe margini. Eșarfa de la Bolbove se alătură împreună folosind o bandă de velcro. Acesta este un set cu pălărie Santa Matching în același material roșu moale și aceeași tăietură de blană faux.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Cea mai bună eșarfă de Crăciun de Crăciun este de 19 ", în timp ce pălăria este 4.5 "lățime și 6" înălțime. Bolbove reglabil de Crăciun Santa Hat + eșarfă Vine într-o pungă de cadouri purpuriu purpuriu, care conține, de asemenea, un metal de argint Bolbove Keychain.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Atât de adorabil. Pisica este acum o pisica santa! Calitate excelentă și dimensiune perfectă ... "

12Christmas UniqUn Pet Produse de Crăciun eșarfă

Crăciun UniqUn Pet Produse de Crăciun eșarfă de CrăciunAceastă eșarfă de iarnă de la UniqUn este incredibil de ieftin, având în vedere tehnica complicată de tricotat pe care o folosește. Stitch-ul de cablu nu este doar fermecător, clasic și interesant, ci și dens. Această calitate mai densă face mai moale și mai groasă decât stocurile obișnuite sau alte cusături mai simple.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Această eșarfă se fixează cu o buclă sau un capăt îndoit care fixează capătul opus. Crăciun UniqUn Pet Produse de Crăciun eșarfă de Crăciun Utilizează un fir de o singură culoare - puteți alege fie roșu sau verde adânc - care adaugă farmecul clasic al eșarfă și versatilitatea.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Iubesc!... "

13 Tendințe Dog eșarfă

Tendințe coadă eșarfă câineluiTendințe de coadă oferă o serie de eșarfe diferite în diferite combinații de culori. Acest particular cel mai bun câine de Crăciun pe care îl avem aici este făcut din țesături roșii de pluș cu pompomuri albe pe ambele sfaturi.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Se fixează în jurul gâtului prin introducerea unui capăt printr-o buclă. Un accent de flori poinsettia adorie punctul în care bucla este pe Tendințe coadă eșarfă câinelui. Eșarfa de dimensiuni medii se potrivește câinilor cu circumferința gâtului de 16 "-24".

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "A ruinat după doar câteva zile, iar ceața nu a mestecat-o. Făcut un pic ieftin și dezamăgit, dar nu a contactat vânzătorul ... "

14Wangstar`s Santa câine pălărie cu eșarfă

Pălăria lui Santa de câine din Wangstar cu eșarfăAcest set este foarte asemănător în conceptul cu pălăria Santa Bolbove și eșarfă, cu excepția unor detalii. Wangstar`s Roșu Velvet Santa Hat cu blană Faux utilizează o bandă elastică și o fixare cu velcro sub bărbie.

Atât pălăria, cât și eșarfa vin într-o pungă de plastic cu fermoar. Wangstar Santa câine pălărie cu eșarfă este disponibil în trei dimensiuni de la mic la mare și va fi perfect ca accesorii de costume și chiar ca daruri.

Compania de costume a lui 15rubie tricot de iarnă de iarnă și set de pălărie

Firma de costume de la Rubie, eșarfă și pălărie de iarnăCompania de costume din Rubie Face acest set de iarnă trico-roșu și alb, care include o pălărie și o eșarfă într-un model de cerb. Eșarfa este făcută din Stockinette netedă, cu pompomuri albe pe ambele capete. Capota are un pompom pe vârful său, iar panglicarea de-a lungul marginilor sale, care îi conferă o formă confortabilă, dar confortabilă.

  • Câine de Crăciun eșarfă evaluări: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Are un cordon suplimentar cu vârf pompom pentru a menține uneltele capului mai sigur, mai ales când câinele dvs. se joacă în aer liber. Compania de costum Rubie`s Knit Winter Scarf și Hat Set funcționează atât ca costum tematic de Crăciun cât și unelte practice de iarnă.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Calitatea este bine, dar prea mică pentru a fi numită M / L. Este doar ~ 25 & # 8243;. Câinele meu (A 50 lb Vizsla) poartă un 18243; guler, și această eșarfă * abia * se potrivește ei. Pălăria era prea mică, dar nu intenționam să o folosesc. De asemenea, are Velcro ... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 15 cele mai bune eșarfe de crăciun de câine