20 De alimente de câine rău cu ingrediente de calitate scăzută

Nu este un secret că mulți dintre noi de multe ori Ignorați în mod corespunzător, îngrijirea în mod corespunzător de noi și cât de puțin atenți am acordat uneori calității alimentelor. Astfel, nu vine ca o surpriză faptul că există proprietari de câini care nu plătesc o atenție deosebită tipului de alimente câine care își hrănesc animalele de companie. Dacă nu sunteți unul dintre acei proprietari de animale de companie, această listă de branduri de mâncare Bad Dog va explica care alimentele nu pot fi cea mai bună alegere pentru FIDO.

Cumpărați branduri de mâncare pentru câini rău

Branduri de mâncare de câine răuNu este în întregime echitabil de proprietarii de animale de companie pentru a alege branduri de mâncare de câine rău, deoarece aceste alimente pentru animale de companie sunt ceea ce vedem adesea în reclame spiked cu publicitate falsă sau etichete de hrană pentru câini înșelătoare. Subconștient, expunerea constantă la cele mai proaste branduri de alimente pentru câini a manipulează-ne și afectează abilitățile noastre de luare a deciziilor.

Cu cât auzim mai mult un nume al unei anumite mărci de mâncare pentru câini, cu atât mai probabil trebuie să-l achiziționăm. Așa cum funcționează psihicul uman. Prin urmare, pentru ca un proprietar mediu de câine care nu este interesat în mod deosebit de investigarea listelor de analiză și ingrediente garantate, unele dintre aceste branduri devin sinonime cu "hrana de câine", la fel ca și pamperii este cu scutece sau xerox este cu mașini de copiere. Acesta este cât de puternic și greu de marketingul unora dintre aceste branduri de mâncare rău este.

Alimentele de câini nesănătoase sunt peste tot - pe ecranul televizorului, pe majoritatea rafturilor din magazinul de animale de companie, în bolurile de mâncare ale prietenilor dvs. Dacă nu ați făcut niciodată cercetarea pentru a încerca să găsiți top alimente pentru câini, Și nu s-au uitat la lista ingredientelor de alimente pentru animalele de companie, șansele că ați cumpărat unul dintre aceste branduri de mâncare de câine rău. Statistic, se pare că mai mulți proprietari de animale de companie cumpără cele mai grave branduri de mâncare de câine de la magazinele de animale locale decât online, și asta este cel mai probabil datorită Recenzii alimentare pentru câini Sub fiecare marcă, care păstrează proprietarii de animale mai conștienți de potențialele pericole, și companiile de alimente pentru câini mai cinstiți.

Proprietarii de animale care doresc să schimbe acest lucru și să se asigure că nu sunt hrănite ingrediente dăunătoare câinilor lor, lista de mai jos a celor douăzeci de alimente pentru câini este un bun punct de plecare. Voi menționa câteva dintre principalele ingrediente din fiecare marcă de hrană pentru câini, astfel încât să puteți obține o idee despre exact ceea ce vă hrănești câinele. Nu voi fi cherry-picking: acestea sunt ingrediente principale a acestor alimente pentru câini (unele dintre primele din listă).

De asemenea, citiți: 19 controverse în jurul industriei alimentare pentru animale de companie [Infographic]

Cum au fost alese aceste alimente cele mai grave câine

Pentru lista de mai jos a mărcilor de mâncare de câine rău, am trecut prin sute de formule și ingredientele lor liste pentru a găsi cei mai răi infractori. Unele companii care produc numai alimente de câine rău, care sunt nesănătoase pentru animalele de companie, în timp ce alții au doar câteva rețete în linia lor de alimente pentru animale de companie, care ar putea să nu fie o idee bună să se hrănească câinii noștri.

Pe măsură ce treceți prin listă, veți observa rapid numele ingredientelor care sunt cei mai frecvenți infractori. Unii pot argumenta că aceste alimente nu sunt dăunătoare câinilor, în timp ce alții vor fi de acord cu faptul că nu există niciun motiv pentru a hrăni animalele de companie cum ar fi făina de soia atunci când alte formule de alimente câine oferă rețete bogate în bogate în proteine. Chiar dacă sunteți într-un buget strâns, există o mulțime de alimente pentru câini care sunt bune pentru bani.

Iată cele mai comune ingrediente găsite pe etichetele acestor douăzeci de mărci de mâncare de câine rău și de ce unii experți cred că ar trebui evitați:

Produse secundare din carne. Găsite în toți concurenții noștri de mai jos, produse secundare din carne sunt un mod ieftin pentru producători pentru a crește numărul de proteine ​​fără a pune carnea reală în alimentele de câine, precum și păstrarea duratei de valabilitate a alimentelor pentru animale de companie. Acestea sunt rămășițele animalelor sacrificate după ce toate părțile comestibile pentru consumul uman au fost consumate. Este important să rețineți că nu toate produsele secundare din carne sunt rele și unele sunt de fapt foarte sănătoase pentru animalele de companie. Cu toate acestea, din cauza legilor de guvernare din U.S. Cu privire la modul în care se face alimente pentru animale de companie, nu există nici o modalitate de a ști că proprietarii de animale de companie să știe dacă produsele alimentare din carne sunt bune sau rele, iar multe companii se pot ascunde în siguranță sub acest "subproduse și # 8221; umbrelă. Prin urmare, propun ca să evităm toate produsele subproduse până la FDA, CVM, AAFCO și altele forța companiilor să dezvăluie mai multe informații.

Animal (pui) de grăsime. Unele grăsimi animale găsite în alimentele pentru animale de companie pot fi sănătoase, dar este de grăsime de pui (sau grăsime de păsări de curte), în special că proprietarii de animale de companie ar trebui să stea departe de. Asta pentru ca Poate veni de la animalele bolnave sau moarte, iar compania nu are obligația de a dezvălui acest lucru. Este probabil că # 8220; grăsime animală & # 8221; Pe lista de ingrediente va veni de multe ori de la păsări de curte (care nu înseamnă doar pui, dar, de asemenea, pescăruși, gâște, buzzard și alții) și este de asemenea păstrată cu o serie de substanțe chimice nedorite.

Hexametaphosfat de sodiu (Shmp). Acesta este un ingredient care este uneori folosit pentru a acoperi alimentele de câine uscate Kibble din cauza beneficiilor sale pentru sănătatea dentară a câinelui. Beneficiile sunt reale, ca acest studiu a constatat că ajută la reducerea tartrului la câini. Cu toate acestea, ingredientul vine cu propriul său set de dezavantaje care nu depășesc avantajele sale: în un alt studiu, Sa constatat că substanța chimică provoacă probleme de piele și rinichi. În ansamblu, nu există niciun motiv pentru a adăuga hexametafosfat de sodiu în alimente de câine și o modalitate mai sănătoasă de a evita tartrul pe dinții de animale de companie este să le periați pur și simplu.

Culoare CARAMEL. Acesta va fi un alt ingredient pe care îl observați de mai multe ori în lista de mai jos a mărcilor de mâncare de câine rău și nu ar trebui să fie hrănită cu animalele de companie. De fapt, acest lucru poate fi găsit chiar și în multe alimente umane. A 2011 Studiu din Agenția Internațională pentru Cercetare privind Cancerul Caramel culoarea culorilor considerate ca fiind carcinogene. Unele organizații au fost deja îndemnând FDA pentru a interzice acest ingredient, dar fără nici un rezultat până acum. Și atâta timp cât agențiile noastre guvernamentale nu au nici o problemă cu astfel de ingrediente în alimente, companiile de produse alimentare pentru animale de companie vor continua să le utilizeze.

BHA / BHHT. Acestea sunt două conservanți nesănătoase deja cunoscuți că nu doriți în mâncarea câinelui (sau în propria dvs., pentru această chestiune), și că veți observa cu siguranță foarte des printre ingredientele din lista de mărci de mâncare Bad Bad Bad. BHA, Un antioxidant utilizat adesea în produse petroliere, produse cosmetice și alimente pentru animale de companie, sa dovedit a fi Inducerea cancerului și cauza Tumorile, și același lucru este valabil BHT.

Uleiuri. Ulei de legume sau de canalizare - ulei de soia, ulei de porumb, ulei de șofrănel, ulei de floarea-soarelui și alte tipuri similare de uleiuri sunt cunoscute pentru a provoca frecvent inflamații la câini și ar trebui să fie evitate până când vedem câteva studii privind siguranța și eficacitatea lor (din care acolo nu sunt, în prezent). Între timp, unii au deja numit uleiuri ca canola cu privire la posibilele lor efecte secundare, cu Acest articol în special de deschidere a ochilor.

Colorare. Coloranții de alimente sunt un alt nu-brainer atunci când vine vorba de ingrediente nedorite în alimentele de câine. Adesea le consumăm noi înșine, așa că nu este surprinzător faptul că îi dăm câinilor noștri, dar majoritatea coloranților de alimente mai populari includ benzidina pe care Perspective de sănătate pentru mediu clasifică ca "un carcinogen uman și animal". A 2012 Studiu a găsit cele mai populare coloranți alimentari pentru a provoca eventual cancer la animale, iar FDA a fost îndemnată să le interzică din 2008 la nici un rezultat.

Celuloză. Se adaugă, de obicei, în hrana de câine ca o sursă de fibre, dar ca o fibră de plante nu este ceea ce ar trebui să căutați în mâncarea câinelui dvs. deoarece poate cauza Probleme de digestie la câinii tăi. În esență, nu servește nici un scop și este în mare parte un material de umplutură pentru a extinde formula de hrană pentru câini. În schimb, concentrați-vă pe rețete bogate în alimente întregi.

Cele de mai sus sunt doar câțiva infractori obișnuiți găsiți în lista de mai jos a mărcilor de mâncare Bad Dog. Pentru mai multe detalii, studii și nume de ingrediente de calitate slabă, aruncați o privire la acest articol bazat pe știință din Ingrediente periculoase comune, precum și Sarah`s Miturile alimentare pentru câini lista pentru a înțelege de ce au fost incluse formulele de alimente pentru câini de mai jos.

LEGATE DE: Reglementări privind alimentele pentru animale de companie - SUA vs Canada vs Europe vs China

20 branduri de hrană pentru câini rău
(în nicio ordine anume)

Bad Dog Dog Brands List

1. Cesar câine de mâncare

Chiar de pe lilieci, încep cu un brand că o cantitate îngrijorătoare de oameni se asociază în mod greșit cu "calitatea" și majoritatea proprietarilor de animale de companie care scanează etichetele de mâncare pentru câini sunt deja conștienți de. Cesar este o marcă de alimente de câine umede și uscate, care este umplut cu ingrediente nedorite pe care trebuie să le luați în considerare - porumb, grâu, masa de carne de pui, orezul de bere, făină de pui, grăsime animală (conservată cu BHA / BHT), soia masă, ulei vegetal (sursă de acid linoleic), făină de orez și destul de puțin altora.

2. Purina Umnița umedă și carne de burger

Un alt dintre cele mai faimoase branduri de mâncare Bad Dog, Purina este deseori numită de proprietarii câinilor ca un infractor serios atunci când vine vorba de proprietățile de sănătate ale alimentelor lor de companie. Nu toate formulele lor sunt rele și unele dintre VET recomandă alimente pentru câini De la Purina sunt destul de bune, dar, din păcate, acest brand este un hit puternic sau dor. Unele dintre lucrurile pe care le puteți găsi în rețeaua de burger umezeală și carnea de mâncare specifică includ făină de soia, subproduse de carne de vită, grăsimi de soia, sirop de porumb de fructoză mare, făină de grâu, grăsimi animale conservate cu tocoferoli mixt și mult mai mult. Acesta este un exemplu excelent al unei alimente de câine care a păcălit milioane de oameni despre calitatea sa datorită marketingului său de top.

3. Retriever Hi Hi Protein Dog Alimente

Ca și alte branduri, alimentele de câine uscate de proteine ​​HI HI conține o cantitate suficientă de proteine ​​în rețeta sa, dar este, de asemenea, ambalată cu ingrediente pe care ați putea fi puțin mai puțin încântată. Lucruri cum ar fi mese de carne și oase, grâu de grâu, porumb galben, masă de soia, grâu măcinat, diguri de animale, făină de gluten de porumb, grăsime animală (conservat cu BHA și acid citric) fac cu siguranta retriever hi proteine ​​un brand de mâncare rău Vrei să nu-ți dai nici retriever-ul, nici alt câine.

4. Kibbles `n biți hrană pentru câini

Din păcate, un alt dintre cele mai faimoase branduri de mâncare de câine rău acolo, Kibbles este, de asemenea, un infractor bine-cunoscut atunci când vine vorba de mâncare de câine nesănătoasă și câteva dintre rețetele lor. Unele dintre ingredientele extrem de neocininale pe care le puteți găsi în "originale" de câine "originale" includ făină de soia, porumb, grâu măcinat, grăsime animală (conservat cu BHA), carne de vită și oase, grâu, sirop de porumb, digest de animale (sursă de aromă de pui), culoarea caramel și destul de multe alte ingrediente discutabile, probabil, animalele de companie nu au nevoie.

5. Purina câine chow formula

Și ne întoarcem repede la o altă rețetă de mâncare de câine Purina, de data aceasta aruncă o privire la formula lor de câine. Ambalate foarte mult cu un catelus drăguț și un copil pe față, lucrurile care se află în spatele acestui pachet sunt de fapt mai puțin drăguț - masă de păsări de curte mese, grăsimi animale conservate cu tocoferoli mixt, porumb de cereale integrale, făină de gluten de porumb, carne și oase masă, grâu de cereale integrale, masa de soia, biberul animalelor, și o altă mână de alte lucruri pe care nu le-ați dori să le consum.

6. Showtime Dog alimente

SHOWTME Dog Alimentar merită cu siguranță un loc în cele mai grave mărci de mâncare pentru câini, datorită unui număr mare de ingrediente pe care această companie le folosește în formulele lor. Porumb galben măcinat, grâu măcinat, gluten de porumb, carne de curte și carne de porcină, grăsime de păsări de curte (conservate cu BHA), pulpă de sfeclă uscată, fulged de masă, digest de păsări de curte, drojdie uscată a breverii, masa de pește, doar pentru a numi câteva. Formula de performanță a lui Showtime "le oferă o performanță bună pe lista noastră, dar este puțin probabil să ajute sănătatea și performanța câinelui dvs. în modul în care doriți.

7. Pedigree hrană pentru adulți

Proprietarii de animale care sunt vigilenți despre mâncarea câinelui lor sunt bine conștienți de acest lucru și nu am uitat nici despre pedigree. Un gigant atunci când vine vorba de recunoașterea mărcii, vânzările și faima, dar și un nume mare atunci când vine vorba de branduri de hrană pentru câini rău și cantitatea de ingrediente nesănătoase pe care le-au pus în rețetele lor. Făină de gluten de porumb, grund de porumb, grăsime animală (conservată cu BHA / BHT), carne și masă de oase, moară de grâu, făină de grâu, grâu măcinat, culoare caramel, grâu gluten este ceea ce veți găsi pe spatele unui pachet. Pedigree reprezintă un prim exemplu al unui brand de hrană pentru câini care preferă să investească în marketing, mai degrabă decât calitatea alimentelor lor, pur și simplu pentru că este mai rentabilă.

8. Tatăl Econ-O-Mets Dog Alimente

Este posibil să nu găsiți acest brand pentru cumpărarea online prea des, dar este o alegere comună în multe magazine locale de animale de companie. Ce modalitate mai bună de a face publicitate mâncării decât să-i dea un nume de încălzire a inimii, cum ar fi "tata" și adăugați un pic științific-sounding în cele din urmă ca "Econ-O-Mets"? Din păcate, "Formula de familie locală" a lui Tata Econ-O-Mets are destule ingrediente nedorite în ea, inclusiv - făină de soia, masă de carne de vită, porumb galben măcinat, grâu, grăsimi animale (conservate cu tocoferoli amestecați) și corpuri de soia.

9. Food de câine cu animale de companie

Designul pachetului neinspirat al lui Twin nu este singurul lucru neinspirat despre hrana lor de câine - lista ingredientelor lor se potrivește cu această descriere, precum și o mulțime de adaosuri familiare nesănătoase, cum ar fi mijlocul de grâu, porumbul măcinat, grăsimea animalelor (conservate cu BHA și CITRIC acid), tărâțe de orez de grădină, carne și masă de oase, făină de gluten de porumb, digest de animale, zinc și sulfat feros. Un exemplu tipic al unui brand de hrană pentru câine rău că nu doriți ca animalul dvs. să mănânce, Pet Twin se potrivește perfect în această listă.

10. Doggy sac de câine

Un alt infractor serios, mâncarea câinelui Doggy are o mulțime de ingrediente pe care chiar nu doriți ca câinele dvs. să consume - porumb galben măcinat, masă de soia, mediul de grâu, carbonat de calciu, masă osoasă, grăsime animală (conservată cu BHA și citrică acid), digest de animale, sulfați feros și zinc, pantotenat de calciu, niacin, biotină și alte suplimente de umplutură inutile. Nu toate sunt dăunătoare, desigur, dar cele pe care într-adevăr nu doriți să le puneți în castronul dvs. de câine sunt aceste șase - făină de soia, porumb galben măcinat, mijlocul de grâu, carbonatul de calciu de oase și grăsimea animalelor.

11. Kal kan hrană câine

Kal Kan este încă un alt nume de marcă de mâncare de câine oarecum cunoscuți în jurul magazinelor locale de animale de companie pe care oamenii vor fi dezamăgiți să afle nu este de fapt sănătoasă pentru câinii lor. Unele dintre lucrurile interesante pe care le puteți găsi în interiorul sacilor de hrană pentru animale de companie includ grâu măcinat, porumb galben măcinat, masă de pui, făină de produse din carne și oase, masă de soia, grăsimi animale (conservate cu BHA și acid citric), făină de gluten de porumb, Middlings de grâu și multe altele. La această gamă de prețuri, este ușor să evitați acest brand și să alegeți o opțiune mai sănătoasă în acest buget.

12. Mâncăruri mari de câine roșu

Acest hrană uscată de câine poate avea "mare sos" scris cu cel mai mare font posibil pe el, dar este departe de o "mâncare mare de câine uscat". Unele dintre principalele ingrediente ale lui Big Dog Dog Intrarea Alimentației pe lista noastră au fost deja menționate de mai multe ori: făină de soia, porumb galben măcinat, masă și oase de masă, grâu, grăsimi animale (conservate cu tocoferoli mixte și acid citric), făină de grâu , gumă de guar, pulbere de brânză, color FD & C (roșu # 40, galben # 5, galben # 6, albastru # 2, albastru # 1) și o tona de alții.

13. Retriever mini retetă chunk

Înapoi la compania de retriever și un alt dintre produsele lor este clasat ca cel mai rău câine de câine acolo. De data aceasta este Formula Mini Chered Dog Dog. Unii dintre suspecții pe care îi puteți descoperi pe etichetă sunt bine-cunoscuți: Middlings de grâu, masă de soia, pulpă de sfeclă uscată, porumb galben, carne și masă de oase, grăsimi animale (conservate cu BHA și acid citric), pasăre by-produs Mâncare, orez de bere și mai mult. În cazul în care Retriever Hi proteine ​​nu te-a convins, sper că acum este clar că acest brand ar trebui să fie evitat.

14. Gravy tren de mâncare

Gravy trenul nu este doar perfect numit pentru a continua acest tren de calitate slabă Kibble, dar au, de asemenea, unele dintre cele mai ideale ingrediente pentru a fi pe lista de mărci de mâncare Bad Dog. În această rețetă puteți găsi o mulțime de nume pe care le cunoașteți deja, cum ar fi făina de soia, porumbul, carnea și făina osoasă, grăsimea animală (conservată cu tocoferoli mixt), mediul de grâu, digestia animală, culoarea caramelului, făină de grâu și o tona de alții. Dacă doriți ca câinele să mănânce o formulă sănătoasă de mâncare pentru câini, ar trebui să lăsați probabil că trenul să vă treacă.

15. Vreodată alimente pentru câini de companie

În unele dintre formulele de mâncare pentru câini de companie, puteți găsi un număr de cei mai răi infractori atunci când vine vorba de ingrediente alimentare nesănătoase și periculoase: grăsimi animale conservate cu BHA, porumb de cereale integrale, carne și masă de oase, făină de gluten de porumb și soia masă. Unele dintre celelalte ingrediente ale alimentelor din lemn de companie sunt rularea mormanului de grâu, făina de pui by-produs, bibelarea animalelor, boabe uscate de porumb cu solubile, culoarea caramel, mazăre uscate și morcovi, ulei vegetal (sursă de acid linoleic) și mai mult.

16. Purina Beneful Retete originale

Se pare că nu am terminat cu rețete de mâncare câine purina încă încă. Iată formula originală a lui Purina și este una dintre cele mai grave alimente de câine de acolo. În ciuda numelui său, această rețetă are o mulțime de ingrediente neobalinice și familiare pentru câini - făină de gluten de porumb, porumb galben măcinat, făină de grâu întreg, masă de pui, grăsime animală (conservat cu tocoferoli mixt), făină de soia, orez făină și câteva altele.

17. OL Food de câine

În experiența mea, Ol Roy nu este nimic nou atunci când vine vorba de cât de săraci sunt ingredientele lor. Acest brand Bad Dog Alimentele include o mulțime de infractori americani, cum ar fi carnea și făina de oase, porumb galben măcinat, masa de soia, grăsime animală (conservată cu BHA și acid citric), masă de păsări de curte, făină de făină de gluten porumb, orez, culori adăugate (dioxid de titan, galben # 5, galben # 6, roșu # 40, albastru # 2) și multe altele. Îmi pare foarte rău să spun fanilor lui Ol Boy Dog Hranei, dar când vine vorba de cât de rău sunt pentru câinele dvs., Ol Roy merită un nume pe orice listă de mărci de mâncare mai grave.

18. Hi Point Dog Alimente

Un alt exemplu bun despre cât de prost producătoare poate fi mâncarea de animale de companie, hi-punct dog hrana are chiar declarația "o nutriție bună pentru viața bogării" chiar sub numele său de pe pachet. Din păcate, nu este așa de bun de o nutriție dacă te uiți la ingredientele reale și știi cum pot afecta câinii noștri. Unii dintre principalii suspecți în rețeaua hi-punct alimentară alimentară includ grâu măcinat, carne de porc cu os, boabe uscate de porumb cu solubile, hrană pentru gluten de porumb, masă de pui la produs, grâu de pasăre de grăsime (conservat cu BHA, BHT și acidul citric) și altele.

19. Alpo Dog Food

Alpo Dog Alimentele sunt aici, de asemenea - un brand Purina, unele dintre rețetele Alpo nu sunt mai bune decât unele dintre alimentele Purina Pet de animale pe care le puteți găsi. Ingredientele pe care le puteți găsi în interiorul acesteia includ făina de soia familiară, porumb galben măcinat, făină de gluten de porumb, seută de carne de vită conservată cu tocoferoli mixte, carne și masă de oase, digest de animale, pui și aromă de ouă și alții. ALPO vă poate invita să "veniți" să obțineți ", dar vă sfătuiesc cu tărie să vă distrugeți Alpo când mergeți la cumpărături pentru mâncare la magazinul local de animale de companie.

20. IAMS PRO Rețetă activă

Aș dori să finalizez această listă de branduri de mâncare de câine rău cu un alt nume mai cunoscut acolo - IAMS. La fel ca și cu câteva alte nume acolo, nu toate alimentele de câine IAMS sunt rele, iar unele sunt extrem de bine făcute. Dar se pare că rețeaua activă a lui Iams Pro Active are în mod specific un set de ingrediente nesănătoase, inclusiv lucruri cum ar fi masa de pui by-produs, porumb galben măcinat, grăsime animală (conservată cu tocoferoli mixt), masă de soia, pulpă de sfeclă uscată, făină de gluten uscat , aromă de pui și alții.

Citiți următorul: 12 fapte despre hrana pentru câini realizată în China [infographic]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De alimente de câine rău cu ingrediente de calitate scăzută