4 Cele mai bune retete de înghețată câine de casă

Acum că zilele reci se apropie de aproape, Vă puteți aștepta ca lucrurile să înceapă încălzirea în timp ce trecem prin primăvară și în zilele fierbinți de vară. Probabil veți petrece o mulțime de timp cu câinele dvs. la plajă, la lac și oriunde altundeva care vă ajută să rămâneți răciți în timp ce sunteți sub soare.

Cum să faci câine înghețată - Idei DIY pentru proprietarii de câiniPăstrarea câinelui tău rece în zilele fierbinți nu este doar despre confort, dar și despre sănătatea câinelui tău. Tot ce poți face pentru a răci pooch-ul tău va fi foarte apreciat de el, și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât cu unele tratamente? Încercați unele dintre aceste retete înghețate de câine înghețate și împachetați-le în răcitor când vă îndreptați pe drum pentru a vă bucura de vacanța de vară.

Rețineți că măsurătorile pentru aceste rețete sunt, de obicei, proiectate pentru fructe și legume organice. Este bine să utilizați articole non-organice în rețeta dvs., amintiți-vă că soiul organic este de obicei mai mic. De exemplu, dacă utilizați o banană făcută cu OMG-uri, este vor fi mai mari. Deci, ar trebui să utilizați doar unul dacă nu doriți o porțiune mai mare.

Rețetă video: Cum să faci înghețată câine

Banca de unt de arahide Chews congelate

Banca de unt de arahide Chews congelate

Fiecare canină iubește untul de arahide, dar când adăugați banane, semințe de in și iaurt la amestec, devine un tratat bogat de potasiu, chewy!

Vei avea nevoie:

  • 2 banane organice
  • 1 lingurita insedinte
  • 5 linguri de unt de arahide crocante
  • 36 uncii iaurt probiotic
  • O tavă de cub de gheață

Tăiați bananele în jumătate și plasați-le în blender cu inul, untul de arahide și iaurtul. Pulgeți pe scurt amestecul până când acesta are o textură de smoothie cu piese de chunkier în ea. Se toarnă conținutul blenderului în tava cubului de gheață în mod egal, dacă doriți să fiți creativi cu formele, puteți cumpăra, de asemenea, tăvi care sunt proiectate cu forme drăguțe.

Acoperiți tava cu învelișul agățat și lăsați-l în congelator timp de 12 până la 24 de ore. Dezghețați-le timp de aproximativ 15 până la 20 de minute înainte de a le servi, în felul acesta va fi ușor să mestecați și cățelul nu va răni dinții!

Sfat: Doar pentru a fi clar, puteți renunța la iaurt dacă câinele dvs. este intolerant la lactoză! Dacă faceți, tăiați la o jumătate de linguriță de semințe de in. Scopul inului este de a introduce mai mulți acizi grași omega la dieta lor și pentru a ajuta cuburile să țină oarecum o stare solidă. Ei nu se vor topi prea repede, iar câinele tău ar trebui să aibă un timp minunat care să-l înghețe dacă nu o înghită mai întâi!

Bulion de oase minis

În timp ce trageți în sus BBQ, de ce nu dați câinelui dvs. un cub suculent de friptură de-al lor? Dacă intenționați să faceți o gătire peste noapte, salvați oasele și faceți propriul bulion! Bulionul osului este o sursă mare de chondroitină glucozamină pentru animalul dvs. de companie și ar putea să-i ajute să se simtă puțin mai bine dacă s-au luptat cu șold și probleme comune.

Vei avea nevoie:

  • Zukes mini`s
  • 1 până la 2 cani de bulion osos

Nu există nicio amestecare implicată în acest lucru, din fericire! Se fierbe oasele timp de o oră sau două până când apa devine o culoare lăptoasă. În timp ce bulionul dvs. este răciți, liniați tăvile de cub de gheață cu antrenament delicios, cum ar fi Zukes Minis în somon sau aromă de pui. Dacă aveți resturi rămase din carnea dvs. sau din carne gătită lent, puteți utiliza și aceste elemente!

Pur și simplu se îndepărtează de oasele de lapte sau de tratează moale, pe bază de făină care devin ud și ușor. Nu va fi foarte bun până când este gata să fie servit.

Odată ce bulionul sa răcit, se întinde într-un castron și asigurați-vă că nimeni nu se termină în tava de cub de gheață pe care o vei folosi într-un moment. În timp ce este normal să asociați câini și oase, ele pot face de fapt o deteriorare gravă a interioarelor dvs. de companie. Deci, asigurați-vă că ați eliminat complet piesele mici sau ascuțite.

Cuburi tropicale pepene verde

Cuburi tropicale pepene verde

Care nu iubește pepene verde în timpul verii? Se răcește, răcoritoare și are o aromă ușoară care are doar cantitatea potrivită de dulceață. Indiferent cine se întâmplă să-l mănânce, acest pepene galben este o modalitate excelentă de a rămâne hidratată, deoarece este alcătuit din apă de 92%! Deoarece are mult mai puțin zahăr decât alte fructe și pepeni la doar 2%, este, de asemenea, mai sigur să mănânci atâta timp cât eliminați semințele în prealabil.

Vei avea nevoie:

  • O jumătate de pepene verde
  • 3 linguri de miere
  • ½ la ¾ ceașcă de apă de nucă de cocos

Tăiați pepenele cupenei la dimensiunea corespunzătoare, apoi scoateți pielea și scoateți semințele. După aceea, turnați-o într-un pitcher cu apa de nucă de cocos și miere și folosiți o lingură mică sau o mișcare ușoară pentru a se amesteca ușor. Puneți-l în congelator să se răcească și să vă dați câinelui un cuplu la micul dejun sau la cină.

Dacă doriți, puteți face un lot separat pentru dvs. cu nucă de cocos și miere, trebuie doar să creați un marcator evident, astfel încât să puteți spune diferența! Odată ce acestea sunt complet înghețate, veți avea o înghețată de pepene galbenă tratați pentru puii dvs. și ceva de adăugat un pic suplimentar pop la limonada ta.

Pentru cei care nu-i plac în mod deosebit pepene verde, îl puteți substitui pentru afine și căpșuni, pe care puștiul dvs. îl poate consuma în siguranță.

Bile de dovleac de ovăz

Unii câini se luptă cu pielea uscată și haina, iar fulgiul de ovăz este naturală de oameni pentru această problemă! Dovleac ajută, de asemenea, la eliberarea acizilor grași omega la foliculii de păr, ca să nu mai vorbim de gusturi uimitoare.

Vei avea nevoie:

  • 1 cană de piure de dovleac
  • ½ ceasca de ovăz
  • ½ linguriță de scorțișoară

Plasați toate ingredientele într-un castron și amestecați bine. Apoi, linia o foaie de copt cu hârtie de ceară și rotiți amestecul în bile de dimensiune pong pong. Dacă dețineți o rasă mai mică, ajustați dimensiunea corespunzătoare. Înghețați-le timp de 4 până la 6 ore și plasați în Tupperware pentru depozitare după aceea.

Dați aceste bile de dovleac la câinele dvs. în fiecare zi ca un tratament special, hrănindu-l pentru ei tot timpul ar putea să-i deranjeze stomacul din cauza scorțișoară. Dacă aveți nevoie, nu ezitați să tăiați înapoi pe scorțișoară sau să îl înlocuiți cu un condiment de siguranță în canină pe care câinele dvs. îl place puțin mai mult. Țineți minte că mai puțin este mai mult!

Citiți următorul: Cum să răciți un câine - 12 moduri cele mai eficiente și 5 periculoase

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Top 4 Cele mai bune 4 Rețete de înghețată pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Cele mai bune retete de înghețată câine de casă