Proprietarii care nu scoop ar putea fi prinși de dovezi adn

Proprietarii că titlul Don =

Ei dau un nume rău tuturor celor care îi plimb pe câinele lor în zonele publice; Proprietarii câinilor leneși care nu curăță după animalul lor de companie. Până în prezent, singura modalitate de a prinde unul dintre acești vinovați a fost să le asistăm la comiterea actului, dar acum o companie dorește ca testarea ADN-ului să fie folosită împotriva acestor infractori non-scooping.

Asociațiile de proprietari de proprietari și managerii de construcție a apartamentelor din întreaga țară își cer locuitorilor să-și înregistreze câinii într-un Programul de testare ADN care va lega câinele lor la orice fecale pe care le pot lăsa în urmă. Locuitorii acestor case nu sunt capabili să aibă câini decât dacă sunt de acord să le introducă în baza de date.

CITIT: În acest an "Top 5 cele mai bune teste de ADN de câine

Compania BIOPVILL, BIOPEZEE BIOPEZEE BIOPET VET Lab, spune că se utilizează kituri de testare ADN "pooprints" în mai mult de 1.000 de cartiere, clădiri de apartamente și parcuri de câine în Statele Unite. Zonele metropolitane mari sunt cele mai comune locuri unde Pooprints sunt folosite chiar acum, inclusiv Miami, Seattle, Chicago, Los Angeles, Denver și Dallas.

Eric Mayer, directorul de dezvoltare a afacerilor de la Pooprints, a declarat că compania a constatat că proprietarii de animale de companie care părăsesc pierderea câinelui lor este o problemă comună în toată țara și multe companii de management al proprietății se luptă cu modul de abordare a problemei.

Proprietari că Don

Nu numai că este o eroare de câine o problemă dezgustătoare pentru oamenii responsabili de curățarea acestuia, poate fi, de asemenea, un pericol pentru sănătate. Deșeurile pot intra în sistemele locale de apă potabilă prin leeching prin sol și spălarea scurgerilor de furtună.

Un studiu recent din Seattle a estimat că aproximativ 125.000 de câini elimină în jur 41.250 de kilograme de fecale pe trotuare, metri și în parcurile publice în fiecare zi. În afară de faptul că este neamplasând estetic altor utilizatori ai acestor locuri publice, studiul a constatat că deșeurile au fost una dintre cele mai mari surse de contaminare la căile navigabile locale.

LEGATE DE: Puppy Instruire 101: Walkthrough de bază

Atunci când un chiriaș se mută într-o clădire sau o comunitate care utilizează tehnologia pooprints, un simplu tampon gura este efectuat pe câinele lor. Apoi, câinele primește un număr de înregistrare, iar semnătura lor unică a ADN-ului este adăugată la Registrul Mondial de Pet ADN.

Dacă este văzută Poo Wayward, managerii de proprietate trimit pur și simplu o parte din eșantion la laborator și oameni de știință se potrivesc cu infractorul și raportați înapoi. Poate dura până la 14 zile pentru a primi un raport, iar majoritatea clădirilor vor percepe făptuitorul o amendă directă.

Până în prezent, statisticile companiei arată că primii infractori rareori comit din nou actul. În cele mai multe cazuri, clădirile de apartamente, parcurile de câine și cartierele care utilizează tehnologia pooprinturilor au înregistrat o scădere drastică a cantității de poop ne-scooped pe proprietatea lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Proprietarii care nu scoop ar putea fi prinși de dovezi adn