Cum să: instalați breedr pentru pluginul wordpress (pas cu pas!)

Cum să: Instalați Breedr pentru pluginul WordPress (pas cu pas!)

Breedr pentru WordPress este cea mai bună pluginuri WordPress pentru toți crescătorii: crescători de câini, crescători de pisici, crescători de broască țestoasă, cal și crescători de ferret și așa mai departe. Este rapid de instalat și am scris acest tutorial pas cu pas pentru a vă ajuta să obțineți site-ul dvs. de reproducere și să alergați în mai puțin de 10-15 minute. Promisiune!

Iată pașii:

  1. Obțineți un serviciu de găzduire web
  2. Instalați WordPress pe ea
  3. Instalați Breedr în WordPress
  4. Validați-vă cheia de licență

Dacă aveți o gazdă web cu WordPress instalat deja, derulați în jos :)

1. Obțineți un plan de găzduire web (3 $.95 / Mo.)

Primul și singurul lucru pe fiecare site web trebuie să se înscrie la un plan de găzduire. Este o companie responsabilă de găzduirea fișierelor dvs. web și a bazei de date, astfel încât să poată fi livrate lumii, în orice moment.

Cel mai popular serviciu de găzduire este Bluehost, Este fiabil, întotdeauna actualizat, iar serviciul clienți este uimitor de eficient. Am creat deja un tutorial pas cu pas pentru a vă ghida cu procesul de înscriere BlueHost. Este nevoie de 2 minute, este destul de ieftin, și este doar cel mai bun.

Doar în cazul în care preferați un tutorial video, aici este mai jos pentru dvs. Faceți clic aici pentru a vizita BlueHost.COM și începeți.

Acum aveți numele de domeniu și găzduirea site-ului web, trebuie să instalați WordPress, cel mai bun sistem de gestionare a conținutului gratuit, care vă permite să creați, să actualizați și să gestionați în siguranță un site profesional.

2. Instalați WordPress pe site-ul dvs. (gratuit!)

WordPress este 100% gratuit și foarte personalizabil Datorită mii de teme (pentru a schimba aspectul site-ului dvs.) și plugin-uri (pentru a adăuga funcții suplimentare.) Instrumentul care rulează milioane de site-uri din întreaga lume, inclusiv al nostru.

Conectați-vă la contul dvs. BlueHost, astfel încât să puteți fi pe tabloul de bord în care un an Instalați WordPress pictograma ar trebui să fie. Dacă nu sunteți prea sigur, aici este un tutorial oficial video pentru acest pas simplu, ar trebui să vă ducă mai puțin de câteva minute pentru a instala WordPress.

Odată ce acești doi pași sunt terminați, ar trebui să puteți vizualiza o pagină implicită când introduceți numele domeniului dvs .: Acesta este Pagina de pornire WordPress implicită.

Apoi, să instalați Breedr, pluginul WordPress trebuie să rulați un site profesional de reproducere.

3. Instalați Breedr pentru WordPress

Asigurați-vă că ați descărcat-o Breedr .ZIP Arhiva după cumpărare. Păstrați-l pe desktop, astfel încât să puteți găsi rapid în câteva secunde.

Conectați-vă la tabloul de bord WordPress, linkul este http: // yourdomain.com / wp-admin /. Introduceți acreditările dvs. și aici sunteți, conectați și sunteți gata să gestionați site-ul dvs. (creați mesaje, adăugați pagini, înregistrați utilizatorii noi, instalați pluginurile, schimbați tema etc.)

În meniul din stânga, treceți de la Hover peste & # 8220;Plugin-uri& # 8220;, și odată ce submeniul apare, faceți clic pe "# 8220;Adăuga nou& # 8220;. Pe pagina următoare, veți vedea o listă cu cele mai populare și prezentate pluginuri gratuite de WordPress. Răsfoiți-le mai târziu, nu este deloc urgent.

Faceți clic pe "# 8220;Încărcați pluginul& # 8221; În partea de sus, lângă titlul paginii Adăugați plugin-uri. Pe acea pagină nouă, faceți clic pe "# 8220;Alege fișierul& # 8221; și selectați Breedr .arhiva ZIP ați descărcat și lăsați pe desktop. Confirmați și faceți clic pe & # 8220;Instaleaza acum& # 8220;. Odată instalat, pluginurile nu sunt activate în mod implicit, doar faceți clic pe "# 8220;Activați pluginul& # 8221; pentru a permite Breedr pentru WordPress.

Activați pluginul WordPress

Odată activată, Breedr pentru WordPress va crea automat pagina de rasă care va conduce site-ul dvs. de reproducere pe autopilot. Se face automat, deci după activarea pluginului, verificați doar paginile (meniul din stânga) și ar trebui să existe unul numit Breedr.

Dacă nu, creați o nouă pagină (nu postați, trebuie să fie o pagină!) și adăugați & # 8220; [Breedr] & # 8221; (fără citate, dar cu parantezele pătrate) în secțiunea de conținut mare. Adăugați titlul dorit, de obicei se aplică de reprimare și salvați-o. Apoi, în pagina de setare a crescătorului, selectați pagina nou creată și salvați modificările. Terminat!

4. Validați-vă cheia de licență

Breedr pentru WordPress este îmbunătățit constant cu noi caracteristici, bug-uri și îmbunătățiri. Pentru a primi aceste actualizări, trebuie să introduceți cheia de licență în panoul de administrare WordPress. Am trimis cheia de licență prin e-mail după cumpărare.

Tasta WordPress Lkicense

După activarea plugin-ului, veți vedea o mică casetă de informare din partea de sus a zonei de administrare WordPress, care vă cere să finalizați configurarea. Faceți clic pe acesta pentru a introduce informațiile despre licențe și pentru a activa toate caracteristicile și actualizările Breedr.

Ecranul licenței Breedr

Amintiți-vă, o cheie de licență poate fi utilizată numai pe o instalare WordPress. Puteți reinstala la aceeași adresă, dar dacă doriți să o utilizați pe un alt site WordPress, trebuie să cumpărați o altă licență.

Odată ce ați făcut clic pe & # 8220;Schimbările salvate& # 8221; Dacă primiți un mesaj de eroare, verificați pur și simplu că ați introdus e-mailul corect și la cheia de licență potrivită. Dacă validarea are succes, veți vedea o mică casetă de informare verde și albă din partea de sus a paginii, la fel ca și așa:

Breedr License validat

Acum puteți să vă bucurați de Breedr pentru WordPress fără nicio limitare. Pur și simplu faceți clic pe Breedr în meniul dvs. WordPress stânga și "# 8230;

  1. Editați opțiunile de rasă (numele de reproducere, culorile personalizate masculine și feminine etc.)
  2. Adăugați-vă animalele
  3. În timp ce adăugați primul animal, nu uitați să adăugați animalele și / sau rasele cu care lucrați (adică. Shepherd german, Bengal, Turtles, etc.) Majoritatea crescătorilor se adaugă numai (de obicei câinele, calul sau rasa de pisică pe care o cresc.)
  4. Adăugați-vă liturile trecute și viitoare
  5. Personalizați Breedr sau schimbați tema WordPress dacă vă simțiți ca ea!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să: instalați breedr pentru pluginul wordpress (pas cu pas!)