Cum să eliminați porcupine de la un câine

Cum să eliminați Porcupine de la un câine

În timpul lunilor de vară, porcupinele sunt cele mai active în zori și amurg, doar atunci când proprietarii de câini ocupați sunt cel mai probabil să iasă cu animalele de companie iubite. Singura modalitate de a vă asigura că câinele dvs. evită o întâlnire dureroasă cu o porcupină este să-l păstrați aproape și pe un plumb, dar dacă câinele dvs. devine victima unei întâlniri de porcupină și sfârșește Sporting o colecție fină de spini, ce ar trebui tu do?

Porcupinele nu își împușcă quill-urile

Există un miros urban pe care porcupinele le pot împușca quill-uri la atacatori, dar acest lucru nu este așa. Porcupine quills sunt lansate la contact.

Simptomele invaziei Porcupine Quill

  • Viziune vizibilă (în special în jurul feței și gâtului, în gură și oriunde peste corp
  • Trauma la locul unde un quill a migrat în organism
  • Saliva
  • Capul tremurând
  • Punerea la fața locului sau a punctelor de intrare
  • Durere
  • Lameness

Câinele dvs. este probabil să fie în dificultate la faptul că lucrurile lipite de el și căptușelii Porcupinei au hambare pe ele care sunt concepute special pentru a migra măștile mai adânc în carne, deoarece sunt mișcate sau pawed, așa că încercați să vă păstrați câinele cât mai calm posibil.

Gândiți-vă foarte atent la faptul că doriți să încercați și să eliminați selfurile pe măsură ce trauma de a fi îndepărtați fără sedare ar putea determina cainele dvs. să refuze să vă lași să atingeți viitorul în cazul în care are leziuni sau probleme. De asemenea, deoarece poate fi o afacere fiddly și dureroasă pentru a elimina quills cu sedare câinele dvs. poate să-l bată și să te muște.

Nu fiți tentați să tăiați intermitent (există un miros urban care le deflacă și le face mai ușor de îndepărtat. În realitate, acest lucru va face mai greu să se îndepărteze și mai ușor de a deveni încorporat sub piele, deoarece acum vor fi mai scurte.

Porcupina se pot migra sub piele și în organism, punând organele majore, provocând pierderi oculare și infecții sau lamerițe în articulații. Din cauza naturii hambururilor de pe Porcupine, ei sunt mult mai probabil să-și facă drumul în corp decât să-și facă drumul propriu, atât de atentă, în cea mai veche oportunitate este esențială.

Cu excepția cazului în care câinele dvs. are doar câteva quill-uri încorporate în pielea lui, ar trebui să-l păstrați calm și să-l duceți imediat la un veterinar.

Dacă decideți să eliminați porcupina

  • Aveți pe cineva care să vă ajute ținând câinele
  • Vorbitor la el încet și calm
  • Utilizați clești
  • Poate doriți să vă distrageți câinele sau să vă ascundeți ochii, astfel încât să nu vadă cleștii care vin
  • Apucați baza de ieșire, cât mai aproape de pielea câinelui dvs. și trageți în mod constant pentru a evita ruperea acestuia
  • Măștile sunt conice și ajung la un punct ascuțit la sfârșit, așa că asigurați-vă că aveți toate ieșirile

La veterinarii

Asigurați-vă că ați observat momentul în care ați avut loc incidentul dacă ați adus câinele direct la veterinar sau menționați că ați fost într-un loc nimeni care să aibă o populație de porcupină dacă prezentați ceva timp după aceea, acest lucru va ajuta VET pentru a obține o idee dacă se poate migra în organism.

Un veterinar va fi capabil să se așeze câinele înainte de a încerca să elimine orice quill-uri Porcupine, care va ușura stresul pentru animalul dvs. de companie. Sedarea va permite, de asemenea, orice intervenție chirurgicală care ar putea fi necesară pentru a elimina intermitei migrate înainte de a putea provoca probleme majore.

Veterinarul dvs. va fi, de asemenea, capabil să vă verificați câinele mai ușor pentru orice quill-uri migrate, deoarece mușchii și corpul său vor fi relaxați.

Poate exista o prescripție de antibiotice, de asemenea, pentru a încerca să se asigure că nu există infecții.

Vertul va face tot posibilul pentru a elimina toate quills, dar unii se pot dovedi imposibil de ieșit și unii care au migrat deja în câinele dvs. ar putea fi ratați, deci va trebui să-l monitorizați cu atenție odată ce îl luați acasă.

Eliminați-vă pe Porcupine

Dupa ingrijire

O excursie la veterinarii și în îndepărtarea intermele sub sedare și unele antibiotice ar fi trebuit să vă îndepărteze câinele de orice probleme în curs, dar o dată la domiciliu, va trebui să vă supravegheați timp de câteva săptămâni după aceea și să reveniți la veterinarii cât mai curând posibil Pe măsură ce observați ceva nemaipomenit cu animalul dvs. de companie, prin intermediul migrației ar fi putut provoca probleme interne sau rănile de intrare pot deveni infectate.

Odată s-au uitat și câinele meu va învăța?

Se pare că acest lucru nu este cazul și că, chiar dacă au fost s-au apocat și câinii de îndepărtare îndurați nu evitați porcupinele în viitor, deci dacă doriți să evitați o repetare a acestei experiențe dureroase pentru câinele dvs., ar trebui să evitați zonele cunoscut pentru poriturile porcupine cât mai mult posibil, sau cel puțin evitați vizitarea acestor zone în zori și amurg atunci când sunt la cele mai active ale acestora.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să eliminați porcupine de la un câine