Picioarele de porci din guineea

Guineea porc pe o lesa

porcușori de Guineea sunt populare Copii - Animale de companie Din mai multe motive bune, dar acest lucru nu înseamnă că sunt indestructibile. Din păcate, picioarele de porci din Guineea sparte sunt văzute prea des de veterinările exotice și aceste leziuni se datorează adesea accidentelor care implică copii sau probleme cu cușca sau jucăriile de coborâre ale guineei. Dacă vă aflați cu un cobai care are un picior potențial rupt, există lucruri pe care le puteți face în continuare pentru a vă ajuta PET PET PET.

Tipuri de oase rupte

Fracturile simple sunt oase rupte, fără răni de piele, astfel încât osul nu a fost rupt prin stratul de piele. Unde se află pauza și cât timp a fost spart va determina planul de tratament. Fracturile pot fi, de asemenea, defalcate în mai multe tipuri specifice că medicul veterinar se poate referi, cum ar fi oblic, complet, compresie și altele.

Fracturile compuse pot fi mai severe decât o fractură pur și simplu, deoarece sunt mai mult decât un os rupt. Aceste fracturi au o rană sau umflarea sângelui sub piele numită hematom asociată cu ei sau osul poate chiar să fie proeminent prin piele. Fracturile compuse sunt la un risc mai mare de a fi infectate decât fracturile simple din cauza acestei pauze în stratul de piele.

Cum se sparge Picioarele Guineei?

  • Accidente - Cel mai frecvent motiv pentru un picior de porc de la Guineea rupt este o manipulare brută a copiilor. Copiii tind să fie mai agresivi cu animalele, le transportă și chiar pas pe animalele de companie accidentale, ceea ce duce la răniri, cum ar fi oasele sparte. Dar adulții au uneori accidente. Porcii de la Guineea se aruncă, urâtă și încearcă să sară din brațe, să se rătăcească și să se ia în considerare incorect și toate aceste lucruri pot provoca un porc de guinee pentru a-și rupe piciorul mic.
  • Se blochează în cușcă - Guineea cuști de porci cu podele de sârmă, hoppers și alte elemente pe care un picior se va potrivi cu ușurință poate provoca un picior să se rătăcească și să rănească.
  • Malnutriție - Dacă un porc de guinee nu primește o nutriție adecvată, oasele sale vor deveni slabe, fragile și predispuse la fracturare. Acest lucru apare de obicei atunci când un cobai nu primește alimente adecvate și vitamine și minerale inadecvate.

Tratamente pentru picioarele de porci din Guineea

Dacă animalul dvs. de companie are un timp greu de mers pe jos sau o vătămare evidentă a piciorului, ar trebui să fie luată la exotica dvs. VET cât mai curând posibil. Dacă porcul dvs. Guineea nu mănâncă, aceasta ar trebui să fie tratată ca o situație de urgență pentru a preveni ileus de la dezvoltarea ca rezultat secundar al durerii de la rănirea piciorului. Puteți să vă hrăniți seringa guineei niște mâncare mixtă de legume pentru copii până când acesta poate fi tratat de către VET, dar aceasta este doar o soluție temporară. Stresul unui corp de cobai trece de la o vătămare și durerea pe care o poate îndura este suficientă pentru ao ucide dacă este lăsată netratată. Chiar dacă primul veterinar pe care îl luați, nu vă poate ajuta să vă reparați piciorul, asigurați-vă că cereți medicamente de durere și medicamente antiinflamatoare pentru ao menține confortabile până când îl puteți obține mai mult ajutor.

Veterinarul dvs. poate fi capabil să spună dacă piciorul este spart fără raze X, dar o radiografie este cea mai bună modalitate de a vedea exact unde este spart piciorul. Piciorul poate fi necesar să fie split sau să aibă o intervenție chirurgicală pentru a pune pini în ea pentru ao menține împreună până se vindecă. Dacă piciorul nu poate fi reparat chirurgical, Splint, sau este o pauză care este mai mult de câteva zile, ar putea fi necesar să fie amputată dacă nu se poate vindeca. Dacă una dintre aceste opțiuni nu este accesibilă pentru dvs., Exoticul dvs. VET poate discuta despre eutanasia. Unii proprietari de porci Guineea care nu își pot permite o intervenție chirurgicală sau splinare au avut succes cu locuință de odihnă și îngrijire de susținere timp de aproximativ o lună pentru a vedea dacă osul se va vindeca mai întâi. Această metodă este intensă din partea dvs. și nu poate ajuta la orice fel de picior rupt.

Prevenirea picioarelor de porci din Guineea

  • Furajează alimentele adecvate - Asigurați-vă că oferiți corespunzător Guineea Pig Dieta la porcul tău pentru a-și păstra oasele puternice.
  • Scoateți obiectele pe care picioarele le pot bloca - Îndepărtați tot ceea ce un porc de guinee ar putea să-și blocheze piciorul, cum ar fi o roată de sârmă, o lovitură de fân sau o minge de fân, rampe de sârmă și chiar fund de cușcă de sârmă.
  • Îndepărtați rafturile de cușcă - Nu permiteți porcii de la Guineea, ocazia de a cădea în cușcă proprie.
  • Monitorizați copiii - Copiii se așează pe pământ atunci când manipulează porcii Guineei și îi învață cum să fie blând cu animalele de companie în timp ce le supraveghează.
  • Furnizați un loc sigur pentru a rula în jur - Asigurați-vă că tu și toată lumea din casă știe când cobaiul tău este în afara cuștilor, astfel încât nimeni să pară pe ea sau să vă ofere porcului dvs. un jucător pentru a evita acele tipuri de accidente.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Guineea de îngrijire a porculuiClinica de animale tri-oraș

  2. Fixarea unui picior de cobaiCraemill vedete, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Picioarele de porci din guineea