Cele mai bune porți de câini: compararea primului petz vs. Carlson vs. Evenflo

Câinii sunt imprevizibili, dar asta este de la sine înțeles. Niciodată nu știi ce vor fi de până la urmă. Chiar și câinele cel mai bine pregătit, bine comportat va merge undeva el nu a vrut din când în când.  Cea mai bună poartă de câine vă va păstra FIDO în siguranță și din zonele nedorite din casa dvs.

Puii sunt în special imprevizibili, motiv pentru care recomand cel mai bun poarta de câine ca o necesitate pentru fiecare părinte de catelus nou. Aceste porți sunt bariere care vor împiedica introducerea sau ieșirea la o anumită zonă. Ele sunt concepute pentru a vă menține animalul departe de orice care ar putea să-i facă rău.

Comparați cele mai bune recenzii ale porților câinilorDe obicei porțile de câine sunt fabricate din lemn, metal sau plastic. După cum explic în ghidul meu video de mai sus, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a decide ce poartă este potrivită pentru câinele dvs.

În primul rând, doriți o poartă care va conține câinele dvs. în timp ce crește. Catelul tău poate fi puțin acum, dar vrei să cumperi o poartă de companie care va lucra în continuare când este plin. Dacă cumpărați o poartă destinată câinilor mici, câinele dvs. poate fi capabil să sari cu ușurință când a crescut.

De asemenea, trebuie să selectați o poartă care să reziste la presiune că animalul dvs. este sigur că îl puneți pe acesta. O rasă mică nu va putea să împingă mai multe porți de câini, dar un câine mare de rasă ar bate cu ușurință chiar și cea mai mare poartă liberă.

În cele din urmă, va trebui să vă gândiți la scopul porții. Unde va fi folosit? Acest lucru vă va ajuta să determinați cea mai bună dimensiune și tipul de poartă pentru a achiziționa. Veți călători cu el? Dacă da, veți dori o poartă ușoară ușor de stocat. Va fi folosit în interior, în aer liber sau ambele? Acest lucru vă va ajuta să decideți ce tip de poartă - lemn, metal sau plastic - ar trebui să cumpărați.

Credeți că sunteți gata să cumpărați cea mai bună poartă de câine?

Nu încă! Există un ultim lucru pe care trebuie să-l gândiți. Se află trei diferite tipuri de porți de câini:

  • Cea mai bună poartă de câinePorți libere
  • Porțile montate pe presiune
  • Gates montate pe hardware

Porțile libere sunt doar ceea ce sună ca și ei în picioare pe toți singuri. Pur și simplu le puneți ca linie de frontieră pentru câine. Aceste porți sunt cele mai bune pentru câinii bine pregătiți sau animalele de companie mai vechi, care nu vor testa granița, deoarece acestea pot fi lovite cu ușurință.

Porțile montate pe presiune trebuie să meargă între două pereți sau într-o ușă. Aceste porți pot fi lărgite în creșteri foarte mici. De fiecare dată când acestea sunt lărgite, părțile laterale ale porții au pus un pic mai multă presiune asupra pereților sau pe fiecare parte a ușii. Când se efectuează ajustarea finală, există suficientă presiune pe fiecare parte pentru a ține ferma ferm în poziție.

În cele din urmă, există porți montate pe hardware. Aceste porți necesită ca hardware să fie fixate pe pereți sau pe ambele părți ale unei uși. Folosind un sistem de blocare, ele pot fi deschise și închise la voință. Dezavantajul acestor porți este că ei sunt găuri permanente în pereții sau ușile tale și nu pot fi mutate pe un capriciu.

Am ales trei dintre cele mai bune porți de câine pentru scări și în interior pentru a testa în casa mea.

Cea mai bună poartă de câineNu am selectat o poarta montată pe hardware, deoarece nu am vrut să fac deteriorarea permanentă a casei mele doar pentru o revizuire a produsului.

Cu toate acestea, am selectat două porți montate pe presiune foarte diferite, una de la Carlson Pet produse și unul de la Evenflo. De asemenea, am testat o poartă liberă Primetime Petz, care este o opțiune ușor diferită și mai scumpă.

Dacă porțile montate pe presiune sau în picioare sunt mai bune, puteți vedea în videoclipul de mai sus și citiți mai multe detalii despre testul meu de mai jos.

În cea mai bună recenzie a porții de câine de mai sus, veți vedea că am testat aceste produse pentru mai mulți factori foarte importanți, inclusiv:

  1. Eficacitate;
  2. Durabilitate;
  3. Ușurință în utilizare;
  4. Preț și rentabilitate.

Astfel încât unul dintre aceste dintre cele mai bune trei produse de poarta de câine a fost alegerea mea de top? Lasa-ma sa-ti arat.

Testul nostru anterior: Cel mai bun centură de siguranță pentru compararea câinilor

Comparând primele 3 cele mai bune porți de câini
Primetime Petz vs Carlson Pet produse vs Evenflo

Comparând cele mai bune porți de câine pentru scări și în interior

Asemănări între aceste trei porți de câini

Ei bine, pentru a începe cu evident, toți trei dintre acești poarta de câini își servesc scopul. Când este folosit în zona dreaptă cu câinele drept, toate aceste porți sunt bariere eficiente. Ei vă vor păstra animalul de companie departe de sau din orice zone nedorite.

Toate aceste porți sunt concepute pentru a fi utilizate și în interior. Asta nu trebuie să spui că nu ai putut Utilizați-le în afara. De fapt, folosesc poarta de companie Evenflo pentru a bloca scările de pe puntea noastră. Îi păstrează pe toți câinii noștri conținuți pe punte în timp ce îmi pierd podelele înăuntru.

Ele nu sunt menite să fie folosite strict în afara, totuși. Nici unul dintre aceste porți nu este conceput pentru a rezista elementelor meteorologice.

În afară de asta, aceste porți sunt foarte diferite. Voi elabora acest lucru mai mult într-un minut, dar fiecare poartă este făcută dintr-un alt material și lucrează în moduri diferite. Acestea sunt potrivite pentru diferite dimensiuni și tipuri de câini, de asemenea.

Citirea suplimentară: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

Diferențele dintre cele mai bune porți de câini

Diferențele dintre cele mai bune porți de câini

Orice bun articol de comparație se va concentra mai mult pe ceea ce stabilește produsele în afară de celelalte. Fiecare produs are beneficii individuale proprii și dezavantaje, și asta a fost vorba despre acest test. Am fost într-o misiune de a da seama ce a făcut fiecare poarta unică și orice calități negative pe care le pot avea aceste porți.

PETETIME PETZ 360 ° Poartă configurabilă cu ușă

PETETIME PETZ 360 ° Poartă configurabilă cu ușăAceasta este mâinile în jos alegerea cea mai atractivă din punct de vedere estetic a celor trei. Poarta de lemn oferă un finisaj superb de nuc care va arăta elegant în orice casă. Elegant, de obicei, nu este un cuvânt pe care l-ați folosi pentru a descrie porțile de companie, dar este cu siguranță adevărat pentru acest lucru.

După cum puteți vedea în recenzia mea video, ei o numesc o poartă configurabilă de 360 ​​° pentru un motiv. Există trei panouri separate prin balamale duble care permit fiecărui panou să se deplaseze înainte și înapoi.

Puteți configura această poartă în atâtea forme! Este ideal pentru casele cu ușile ciudate sau foarte mari. Această poartă poate spana deschideri de până la 76 de centimetri lățime.

Panoul mediu include, de asemenea, o ușă de 24 de inch, care se deschide spre interior și spre exterior. Ușa se blochează printr-un bolț încărcat de arc care este foarte robust. Îți împiedică ca câinele să poată împinge poarta deschisă.

Avem podele laminate în toate camerele casei noastre, așa că sunt întotdeauna preocupat de produsele care le zgârie. Această poartă este echipată cu picioare de cauciuc care o păstrează de la marcarea podelelor. Există, de asemenea, piese de extensie pe care le puteți achiziționa pentru a face poarta mai lungă sau pentru a crea un stilou pentru câinele dvs.

Îmi place aspectul porții și versatilitatea ei, dar are și niște dezavantaje. Pentru început, este liber, ceea ce înseamnă că nu există nimic care îl asigură în poziție. Nu știu despre câinii tăi, dar chiar și micul nostru Beagle ar fi capabil să bată această poartă dacă dorește să ajungă prin ea.

S-ar putea să fi observat, de asemenea, că această poartă este foarte scurtă. Stă doar 24 de centimetri înălțime, adică chiar și un mic Chihuahua ar putea să sară peste el dacă a vrut cu adevărat. Această poartă este într-adevăr potrivită numai pentru rasele mici care sunt confortabile cu barierele. Dacă câinele v-a vrut să treacă peste această poartă, ar putea foarte ușor.

Un alt dezavantaj la această poartă este prețul. Vă va costa 78 de dolari pentru a cumpăra acest lucru pe Amazon, care este aproape triplu prețul multor alte produse cele mai bune poarta de câine de pe piață.

CITESTE ACEST: Protectori de joacă - Playpens câini sau porți de companie?

Produsele Carlson Pet o plimbare foarte largă prin poarta

Produsele Carlson Pet o plimbare foarte largă prin poartaO caracteristică care mi-a ieșit cel mai mult despre această cea mai bună poartă de câine este că este de mestecat. Este făcută cu o construcție de oțel 100%, deci chiar și cele mai puternice chewers nu vor putea trece prin. Acesta vine cu 2 extensii care vă permit să blocați o deschidere între 29- și 44 de centimetri lățime.

În recenzia mea video puteți vedea cât de ușor este să deschideți ușa acestei porți. Puteți să o faceți repede cu o mână, care este foarte frumoasă dacă purtați alimente, luați spălătorii la etaj sau aveți mâinile pline cu orice altceva. Este mult mai convenabil decât zăvorul de pe Poarta Petz Petz, dar la fel de robust.

Există, de asemenea, o ușă mică de 10 inci și de 7 inch, situată pe fundul porții. Dacă aveți o gospodărie multi-animal ca a noastră, aceasta este o necesitate!

Putem să ne păstrăm câinii din zone nedorite, permițând încă pisicilor noștri să treacă. Ar fi, de asemenea, grozav pentru o casă cu cutie de gunoi instruiți iepuri sau alte animale mici.

Am pus această poartă în ușa camerei noastre de spălătorie, așa cum este locul în care se află caseta de gunoi a pisicilor noastre. Pisicile pot intra, dar câinii sunt ținute.

Cea mai bună poartă de câine de la produsele Carlson Pet este de 30 de centimetri înălțime. Nu este la fel de înaltă ca poarta Evenflo, dar voi elabora mai multe despre asta într-un minut. Labradorul nostru încă mai sare pe poartă, și probabil că putea să se termine dacă a lucrat cu adevărat la ea.

Lamelele verticale din această poartă fac dificilă câinele dvs. să-și ia labele pentru a se sprijini pe sine în partea de sus. Porțile cu plăci orizontale fac mult mai ușor să urci. Atâta timp cât câinele dvs. nu are Anxietate severă de separare sau nu este un artist de evacuare, ar trebui să fie bine.

Aceasta este o poartă montată sub presiune. Așa cum am explicat mai sus, înseamnă că poarta trebuie să fie ajustată în creșteri mici până când este furnizată suficientă presiune pentru a menține poarta puternic în poziție. După cum veți observa în recenzia mea video, asta este mai ușor de spus decât să se facă cu această poartă.

Există patru cești de perete, unul pe fiecare colț și trebuie să transformați fiecare individual pentru a aplica presiune pe perete. În primul rând, este consumator de timp. Mi-a luat aproximativ 5 minute pentru a ajusta această poartă pentru a se potrivi ușii mele. Aceasta într-adevăr o afacere mare, dacă nu doriți să mutați frecvent poarta.

Puteți achiziționa această poartă pentru 35 de dolari pe Amazon, care este la mijlocul unei poarta PET. Pentru bani, este o mare cumpărare, mai ales că aveți un chewer. Este, de asemenea, cea mai bună poartă de câine pentru proprietarii multi-animale de companie, deoarece are ușa de pisică mică în partea de jos pentru a permite accesul la animalele de companie mai mici.

De asemenea, citiți: Cum să alegeți porțile de câini și la Playns pentru câini

Cele mai bune porți pentru câini pentru scări sau în interior

Portul meu preferat preferat pentru câini pentru scări

Această poartă de la Evenflo este una dintre cele mai populare pe piață. Este folosit în mod obișnuit ca o barieră pentru animale de companie și copii. Cele trei motive pe care le-am ales ca fiind cea mai bună poartă de câine sunt:

  1. Este cel mai ușor de pus și să ia în jos
  2. Este suficient de rezistentă și înaltă pentru câinii de rasă mare
  3. Este accesibil la orice buget

Această poartă este făcută mai înaltă și mai largă decât versiunea originală a lui Evenflo. Am ales asta pentru că avem două rase mari și nu am nici o îndoială că ciocolata noastră Labrador ar putea să sară peste versiunea mai scurtă. Îmi place, de asemenea, opțiunea mai largă, deoarece se poate potrivi în ușile mai mari.

Lucrul meu preferat despre această poartă este versatilitatea sa. Poate fi folosit pentru animale de companie de toate dimensiunile și copiii!

În revizuirea video de mai sus, demonstrează cât de repede și ușor este să puneți această poartă. Este o poartă montată sub presiune, similară cu poarta Carlson deasupra, dar este mult mai simplu de instalat.

Există un bar care rulează de la o parte a porții la alta. Există crestături de-a lungul acestui bara și o mică zăvor de metal care se potrivește în crestătură. Când este împins drept, sistemul de zăvor și notch ajustează poarta la lățimea dreaptă.

Cea mai bună poartă de câineFiecare crestătură este, de asemenea, numerotată, deci cu un mic încercare și eroare puteți găsi numărul potrivit și veți putea pune această poartă în doar câteva secunde. Asta face ca această poarta de companie cea mai bună perfectă pentru proprietarii de câini care călătoresc frecvent cu tovarășii lor canini.

Există, de asemenea, bare de bare din cauciuc în fiecare colț, ceea ce înseamnă că această poartă nu va face nici o deteriorare a peretelui sau a ușii - un alt mare beneficiu dacă îl veți folosi la casa altcuiva sau într-un hotel.

La 32 de centimetri înălțime, această poartă cea mai bună câine este suficient de înaltă pentru a păstra chiar și cea mai mare rasă conținută. De asemenea, se extinde de la 31-250 de centimetri, deci se potrivește în aproape orice ușă.

După cum am menționat, poarta Evenflo este, de asemenea, la prețuri accesibile la orice buget. Puteți să-l ridicați pentru doar 30 de dolari pe Amazon. Este dificil să găsiți o revizuire proastă despre acest produs, iar sute de proprietari de animale de companie au scris despre modul în care au avut această poartă de mai mulți ani. Durabil, accesibil, robust și ușor de utilizat și # 8230; Ce mai puteți cere în cea mai bună poartă de câine?

Urmăriți următorul: Cel mai bun Puppy Potty Training Pads Comparare Video


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune porți de câini: compararea primului petz vs. Carlson vs. Evenflo