Animale de companie la magazine de acasă sub foc pentru serviciile de îngrijire

Animale de companie la Home Magazine sub foc pentru serviciile de îngrijire la magazinele de acasă sub foc pentru serviciile de îngrijire

O familie din Norton, Anglia este înfricoșată după ce câinele lor a suferit o reacție alergică după ce a fost îngrijită la un local Animale de companie acasă Franciza. Proprietarul câinelui, Terry Maughan, a lăsat Terrierul de la West de 20 de luni, cu serviciul de îngrijire la magazin pentru a primi tratamentul, dar a fost șocat pentru a vedea starea câinelui său iubit la scurt timp după ce au ajuns acasă.

Maughan spune că câinele său, Snowbell, avea probleme cu respirația și nu și-a putut deschide ochii până când și-a luat casa de la groomers. El a grăbit-o la veterinar și i-au spus că a avut a suferit o reacție alergică la șamponul care a fost folosit la animalele de companie acasă.

Inima câinelui era de curse, ochii ei puteau să se deschidă și erau roșii, iar ea a scăpat foarte mult. Snowbell a mers, de asemenea, în lucruri, așa că s-au temut că poate avea daune permanente oculare. După tratamentul rapid din veterinar, au început să vadă o îmbunătățire a stării ei.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Familia a fost uimită că acest lucru sa întâmplat cu câinele lor. Ei nu se așteptau la ceva de genul asta să se întâmple când au părăsit câinele în mâinile unui groomer profesional instruit și licențiat. S-au întors la magazin pentru a explica ce sa întâmplat și a avertizat că același lucru s-ar putea întâmpla unui alt câine dacă au continuat să folosească substanțele chimice.

Animale de companie la magazine de acasă sub foc pentru serviciile de îngrijire

Maughan spune că a luat compania de trei zile Răspundeți la plângerea lor, și reprezentantul că au vorbit cu nici măcar nu au întrebat despre starea lui Snowbell. El a mai spus că nu au primit niciodată o scuză.

Cu toate acestea, compania a lansat o investigație privind produsele pe care le folosesc în saloanele lor de cameră. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că toți personalul din facilitățile lor de îngrijire sunt foarte instruite și folosesc numai produse care sunt formulate în mod specific pentru a fi utilizate pe animale de companie. Purtătorul de cuvânt a mai spus că toate produsele lor au o istorie de utilizare în industria îngrijirii animalelor de companie.

LEGATE DE: Drumeții cu un câine? Iată ce trebuie să știți

Sa afirmat că aceleași produse utilizate pe Snowbell sunt utilizate în toate încă 179 de camere Groom din întreaga țară și nu au existat niciodată rapoarte despre un alt caz ca acesta sau altul Reacții alergice la animalele de companie. Problemele lui Snowbell au început doar o oră după ce au fost tratați cu șamponul la animalele de casă din Parcul Festivalului din Stoke-on-Trent.

Cu toate acestea, un alt proprietar de câine a vorbit și a spus că câinele ei a suferit o experiență similară după ce a fost îngrijit la aceleași animale de companie la domiciliu. Nicki Jones, de asemenea, proprietarul unui terrier de Vest Highland, spune că câinele ei a suferit aceleași simptome după ce a fost îngrijit acolo anul trecut. După patru vizite VET și două intervenții chirurgicale de ochi, ea a fost încă spusă de veterinarul ei că câinele ei poate merge orb.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Animale de companie la magazine de acasă sub foc pentru serviciile de îngrijire