Revizuire: brite bite stick stick pentru câini

Păstrați dinții câinelui curat este o responsabilitate importantă. Placa și acumularea de tartare pot duce la infecție și asta ar putea însemna bacterii leeching în corpul câinelui tău. Dar, care are timp să-și perie dinții câinelui în fiecare zi? Brite Bite Buting Stick pentru câini este conceput pentru a ajuta la păstrarea dinților lui Fido cu privire la peria.

N-am întâlnit niciodată pe nimeni care mi-a spus povesti despre cât de mult le-au iubit periajul dinților câinilor lor. De fapt, am auzit adesea povestiri de la proprietarii de animale care spun că câinele lor se îndepărtează cu perie mijlocie, mestecă pe periuța de dinți sau chiar mârâie când proprietarul se apropie de gură. cu toate acestea, Îngrijirea dentară adecvată este o parte imperativă a proprietății câinilor.

Brite Bite Buting Stick pentru câiniStiai asta boală parodontală este cea mai frecvent văzută starea de sănătate la câinii de peste 4 ani de către veterinari? Dacă nu aveți grijă de dinții Pooch, bacteriile din gură ar putea lege în sângele său și au un efect negativ asupra organelor corpului său. De fapt, boală parodontală Această boală parodontală la câini a fost legată de boala de inima, precum și ficat și daune rinichi.

După cum am menționat, periajul nu este singura modalitate de a vă menține dinții câinelui curat. Dacă nu-ți poți spăla dinții zilnic, mestecurile și jucăriile dentare pot ajuta la răsturnarea tartrului și plăcii de pe dinții între peria.

Cu toate acestea, trebuie să subliniez faptul că aceste tipuri de jucării și mestecați nu sunt un înlocuitor pentru periaj. Mai trebuie să aveți tendința de a avea tendința de îngrijire dentară a câinelui dvs. cu o periuță de dinți și o pastă de dinți în mod regulat, dar produsele cum ar fi brita de periere a mușcăturii pentru câini pot preveni placa și tartrul să construiască între peria.

LEGATE DE: Ghidul final pentru îngrijirea dentară câinelui

Brite Bite Bite Stick pentru revizuirea câinilor

Brite Bite Buting Stick pentru câiniAceastă jucărie dentară pentru câini este făcută din cauciuc natural, sigur, care este suplimentar. Este proiectat să folosească comportamentul natural de mestecat al câinelui pentru a-și curăța dinții. Designul se bazează pe anatomia gurii caninei pentru a asigura curățarea corespunzătoare.

Brite Bite Buting Stick pentru câiniDacă ați încercat vreodată să vă spălați dinții câinelui, știți că poate fi dificil să ajungeți la dinți în spatele gurii sale. Stickul de periere BRITE pentru câini este conceput pentru a ajunge la acei dinți din spate, între dinți și toate celelalte greu accesibile în gura câinelui tău.

Așa cum demonstrează în revista mea video, există un rezervor de pastă de dinți pe un capăt al bătului pe care îl puteți umple cu pastă de dinți Doggy. Asigurați-vă că utilizați pasta de dinți făcută special pentru câini, deoarece pasta de dinți umană ar putea otrăvi animalul. Odată ce ați completat rezervorul, pasta de dinți se va auto-distribui prin găurile mici care rulează pe partea laterală a bățului.

În fotografia de mai sus, puteți vedea părul rigid care funcționează pentru a îndepărta placa și tartrul. Aceste caneluri căptușite de păr coboară dinții până la linia gingiilor. Și, pentru că există puști pe toate cele trei laturi ale grovei, brita bite de periere pentru câini curăță suprafața interioară și exterioară a dintelui în același timp.

Brite Bite Buting Stick pentru câini

Câinii mei place foarte mult tampoanele de labele de pe fundul bastonului. În fotografia de mai sus, puteți vedea labradorul nostru ținând pe tampoanele de labele și în fotografia de mai jos puteți vedea și beagle folosind ei. Plăcuțele de labele vă permit ca câinele să păstreze stickul în picioare în timp ce el a intrat pe el.

Compania spune că ar trebui să permiteți câinelui să mestecați stickul de periere BRITE pentru câini timp de aproximativ 10 minute la un moment dat. Acest lucru este suficient timp pentru a-și curăța dinții, dar nu atât de mult încât să se plictisească de ea. Și când sunt cele 10 minute ale sale, ar trebui să luați bastonul și să-l puneți până la data viitoare.

LEGATE DE: Cea mai bună recenzie de pastă de dinți

Dacă vizionați revizuirea video de mai sus, veți observa că Labradorul nostru se bucură de lingerea pastă de dinți din stick mai mult decât îi place să mestece-o. Am lăsat-o să aibă vârî cu aproximativ 25-30 de minute la un moment dat, pentru că în acel moment va mesteca de fapt bastonul pentru aproximativ 10-15 minute.

Beagleul nostru nu a vrut nimic de a face cu brita de briptură pentru câini la început. A trebuit să frământe untul de arahide în caneluri de câteva ori pentru ao face să o folosească inițial, dar odată ce a ținut atârna, părea să se bucure de ea.

Revizuire - Brite Bite Barsing Stick pentru câiniPuteți să comandați această jucărie dentară Doggy de la Iheartdogs.COM. Este disponibil în 3 dimensiuni:

  • Mic Pentru câinii care cântăresc 5-20 de lire sterline
  • Mediu - Pentru câinii care cântăresc 20-35 de lire sterline (dimensiunea pe care o folosesc pentru beagle mea)
  • Mare - Pentru câinii care cântăresc mai mult de 35 de kilograme (dimensiunea pe care o folosesc pentru laboratorul meu)

Un stick de periere BRITE pentru câini vă va costa 12 USD.99- $ 19.99, în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie. În ceea ce privește jucăriile dentare câinelui, acestea sunt foarte destul de prețuri. Cauciucul a ținut foarte bine până acum, dar laboratorul nostru a reușit să spargă câteva bucăți mici. Nu aș recomanda aceste bastoane pentru chewers agresiv sau distructiv.

Citiți următorul: 10 sfaturi de îngrijire a dinților de câini pe bază de știință

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: brite bite stick stick pentru câini