Sunt crescuți de câini reglementați?

Sunt reglementate crescătorii de câini?

Mulți proprietari și cei implicați în industriile de câini au preocupări legate de bunăstarea în creșterea câinilor. Regulile de crescător de câini există pentru a pune în aplicare standarde înalte de îngrijire și bunăstare Câini de câini, cățele, și fiecare catelus. Cu toate acestea, fiecare țară are regulamente diferite pentru a pune în aplicare și de organele de conducere diferite.

Fiecare ameliorator de la un crescător de un pas de un singur timp la crescătorii de câini cu normă întreagă trebuie să urmeze Reguli anti-cruzime. Organul de conducere al zonei dvs. va dicta aceste. Dar care reglementează crescătorii de câini și care sunt aceste reglementări? Vom răspunde la aceste întrebări pentru dvs., astfel încât să vă puteți asigura că vă reproduceți câinii în mod corespunzător și bunăstarea lor este ridicată.

Care reglementează crescătorii de câini în SUA?

SUA urmează din 1966 Actul de bunăstare a animalelor (AWA) ca principala lor formă de documentație. Împiedică răul să vină la animale în America. Spre deosebire de Regatul Unit Awa, care a fost cel mai recent actualizat în 2006. Acest lucru este guvernat de Departamentul de Agricultură al Statelor Unite (USDA), Serviciul de inspecție a sănătății animalelor și a plantelor (APHIS), îngrijirea animalelor. Este singura lege federală de a gestiona îngrijirea animalelor în toate circumstanțele diferite, cum ar fi transportul sau în cercetare. Împreună cu legea federală, fiecare stat are propriile legi specifice de îngrijire a animalelor. Fiecare stat are, de asemenea, propriile regulamente de reproducere a câinelui care trebuie urmate.

Fiecare crescător de câini de la o sarcină accidentală la o carieră plină de sufocare trebuie să urmeze legile lor de stat alături de Actul de bunăstare a animalelor din SUA. Aceste documente reglementează îngrijirea și reproducerea câinilor și scopul de a preveni Reading Backyard prin legile forțate. Cu toate acestea, poate fi dificil de a incrimina reproducerea curților, deoarece nu traversează întotdeauna linia de cruzime. Dacă orice cruzime de câine este implementată prin creșterea câinilor, statul se va referi la legile lor directe de cruzime animale. Apoi, USDA analizează ce zone ale AWA au fost sparte.

Există, de asemenea, diferite moduri de a se plâng de un anumit crescător de câini.

Regulile de crescător de câini
Fiecare țară are reglementări diferite de crescător de câini.

Ce sunt reglementările privind crescătorul câinilor?

Toate zonele de reproducere a câinilor sunt reglementate pentru a se asigura că fiecare ameliorator îndeplinește standardele de bază ale îngrijirii animalelor în fiecare zonă necesară. Aphis afirmă că crescătorii trebuie să fie "# 8220;Locuințe, salubritate, alimente, apă și protecție împotriva temperaturii și temperaturii extreme& # 8221; printre alte elemente. Am rezumat cele patru domenii principale de îngrijire care sunt incluse în crescătorul câinilor reguli.

Înregistrări exacte

Vă puteți întreba de ce păstrarea înregistrărilor exacte necesită reglementare și modul în care se referă la o bună îngrijire a animalelor? Ei bine, APHIS vă cere să păstrați două tipuri de înregistrări: surse ale câinilor dvs. alături de datele achiziției și
dispoziţie
. Păstrarea înregistrărilor se asigură că câinii sunt dobândiți etic. De asemenea, se asigură că creșterea câinilor nu se produce prea des și că puii sunt vânduți la vârsta corectă. Există posibilitatea ca crescătorii din curte să poată acoperi practicile neetice. Înregistrările semnate acționează ca dovadă a organelor de guvernământ că acest lucru nu este cazul.

Deși, de ce guvernul reglează aceste categorii în special? Monitorizarea sursei unui câine achiziționat pentru reproducere asigură că acestea au provenit dintr-o linie genetică sănătoasă. Există, de asemenea, pentru a arăta că câinii au avut vaccinările corespunzătoare și Testarea genetică pentru a se asigura că individul este viabil de rasă de la. Acest lucru ajută la evitarea Boli ereditare care duce la puii cu sănătate slabă. Achiziția și dispunerea necesită monitorizare pentru a preveni vânzările de câini foarte tinere, alături de monitorizarea oricăror contracte convenite de vânzător și cumpărător. Înregistrările acționează ca un jurnal de dovadă a managementului etic și a îngrijirii fiecărui câine pe care un crescător deține.

Conditii de viata

Afișul solicită fiecărui crescător să ofere câine standarde bune de îngrijire în fiecare zonă aplicabilă. Putem rezuma aceste lucruri în alimente, apă, locuințe, curățenie și confort. Cu toate acestea, dificultățile pot minți când crescătorii susțin că liniile de îngrijire pot fi ambigue. Cum ar fi oferirea unei cățea o cameră curată cu o lipsă de îmbogățire, este suficient?

Conform Codului Legislației Federale pentru animale, fiecare câine o cere IT-urilor și cerințelor de nutriție completă în fiecare zi și # 8221;. Cu excepția cazului în care există un motiv bun să nu. Nu numai că, dar nici o îngrijire a câinelui nu ar trebui să provoace traume, supraîncălzirea, răcirea excesivă, stresul comportamental, răul fizic sau disconfortul inutil și # 8221;. Aceasta înseamnă că fiecare crescător trebuie să-și furnizeze câinii cu condiții adecvate curate. Impreuna cu îmbogățirea adecvată pentru stadiul și starea lor de viață. Aceasta înseamnă că cățele cu un așternut poate necesita lămpi de căldură, sau câinii gravide pot necesita zone suplimentare. Îngrijirea lor este specifică și necesită cercetări pentru a satisface reglementările privind crescătorul câinilor.

Dietă

AWA nu poate intra în detaliu despre fiecare specie care necesită o dietă pentru fiecare variație a circumstanțelor și a individului. Nu este fezabilă. Cu toate acestea, ei stau în secțiunea 2.131 că fiecare animal trebuie să primească "cerințele full dietetice și nutriționale în fiecare zi și # 8221;. Aceasta nu ar trebui să fie luată în considerare numai în legătură cu speciile, ci și individul. De exemplu, conform Akc, Un câine gravid va solicita:

  • 29% proteine
  • 17% grăsime
  • Carbohidrați solubili (cantități mari)
  • Fibră mică
  • Între 1 și 1.8% din calciu
  • Fosfor (între 0.8 și 1.6%)

De asemenea, trebuie să vă asigurați că orice câine primește caloriile necesare zilnic pentru a asigura o sănătate bună, dar și nu prea mulți pentru a crea obezitate. Un câine supraponderal este la fel de nesănătoasă ca un câine subponderal.

Medic veterinar

Există multe reglementări diferite de crescător de câini care se aplică în legătură cu îngrijirea veterinară. În primul rând, fiecare veterinar obișnuia să aibă grijă de un câine într-o îngrijire a unui crescător trebuie să fie un medic veterinar licențiat cu o licență valabilă pentru a practica medicina veterinară în zonă. Unele țări necesită licențe diferite pentru practică și trebuie să vă asigurați că cine sunteți angajați este un profesionist licențiat.

Fiecare crescător trebuie să aibă, de asemenea, un veterinar disponibil pentru a solicita orice îngrijire de urgență necesară pentru un câine. Acest lucru este deosebit de important pentru crescătorii de câini, deoarece orice câine care dă naștere necesită un Vet de urgență disponibil pentru a apela în caz. Acest lucru este clasificat ca o îngrijire de bază și face parte din regulamentele de crescător de câini pe care toți crescătorii trebuie să o urmeze.

veterinar de crescători de câini reglementați
Crescătorii de câini ar trebui să aleagă un veterinar licențiat disponibil la apel.

Sunt & # 8220; backyard & # 8221; Crescătorii reglementați?

Din păcate, este foarte dificil să reglementează reproducerea backyard. Există atât de mulți crescători care nu vin sub radarul USDA, deoarece sunt crescători de hobbyist. Prin urmare ele nu sunt suficient de prolifice pentru a fi observate.

Mai mult, acești crescători vor răspândi adesea vânzările online, folosind diferite locații de vânzări și nume de utilizator diferite. Prin urmare, autoritățile se luptă să le captureze sau să le recunoască ca crescători de reapariție, spre deosebire de proprietarii non-cunoștinți care vând o gunoi dintr-o sarcină accidentală.

Problema cu reglementarea crescătorilor din curte este că SUA ar trebui să ia în considerare crearea unui protocol legislativ specific pentru a pune în aplicare, dar crearea legislației este o procedură dificilă și lungă. Mai ales încercând să se întrețină între liniile de abuz de animale și mai mulți bani și de crescător de câini orientați spre afaceri. Creșterea unui catel poate fi clasificat ca abuz animal prin lege, totuși, reproducerea unui câine tânăr suma maximă pe care o puteți face din punct de vedere legal într-un an nu este o crimă. În mod similar, este foarte dificil să dovediți că un crescător cresc în cunoștință de cauză de la un câine cu probleme de sănătate. Cu alte cuvinte, o boală care ar putea fi transmisă prin genetica ereditară.

Regulile de crescător de câini în Marea Britanie

Regulile de crescător de câini diferă în Marea Britanie, deoarece urmăresc propria versiune a AWA (2006), Departamentul pentru Mediu Alimentație și Afaceri Rurale (Defra) reglementează crescătorii câinilor. Din 2018, acest lucru a fost organul de conducere pentru toți legislația privind bunăstarea și activitatea câinilor. De la personal la mediul înconjurător și dieta lor, această legislație este foarte specifică în ceea ce doresc pentru fiecare câine de reproducere. Cerințele reduse sunt mult mai specifice cu recomandări, cum ar fi comportamentul și formarea câinilor într-o îngrijire a crescătorului.

De asemenea, Detalii Detalii Ce calificări fiecare angajat trebuie să aibă standarde mai înalte și standarde regulate. Acest lucru permite crescătorilor să țintească mai mult pentru a crea o afacere mai etică, rentabilă și ceva care să se laude pentru a ajuta vânzările. Prin urmare, este o victorie și este o tactică folosită pentru a minimiza reproducerea britanică a backyard. Există, de asemenea Scheme de orientare puneți-vă pentru a vă ajuta cu cea mai bună îngrijire. Cum ar fi asigurarea pardoselii non-alunecare pe canioane sau ferestre care sunt dovada. Acestea sunt de a asigura standardele minime de îngrijire de către crescători. Îngrijire și sucursale în domenii precum plimbări și considerații de exerciții pentru toate etapele de viață. Aceste documente sunt minunate pentru bunăstarea câinilor, dar crescătorii de curte mai mici vor fi rareori verificați pentru a vedea dacă execută aceste reguli. Mai ales că nu sunt uniți la a Clubul Kennel.

Pentru a vă asigura că s-au răspuns la toate întrebările privind reglementările pentru câini, am răspuns la cele patru întrebări cele mai căutate mai jos.

Ar trebui să fie reglementată reproducerea câinilor?

Credem că toată creșterea câinilor ar trebui să fie reglementată în ordine Pentru a asigura standarde mari de bunăstare de fiecare crescător. O lipsă de reglementări poate duce la o Puppy Mill, O afacere care operează pentru finanțe și bunăstare va suferi. Adesea, aceste mori vor rasa câini de îndată ce sunt viabile sexuale sau terminate cu o sarcină. Acest lucru va continua până când nu mai sunt capabili să aibă pui. Acest lucru poate duce la faptul că puii sunt subnutriți, femele care se confruntă cu oboseală extremă și chiar moartea.

Există regulamente pentru a împiedica acești crescători și crescători de curte de la peste reproducere, Furnizarea de standarde slabe de îngrijire și vânzarea animalelor nesănătoase.

Poți să vinzi puii fără licență?

Puteți vinde de obicei puii fără a licență, dar Depinde de starea în care locuiți și cât de frecvent sunteți reproducerea și vânzarea câinilor. Dacă sunteți un crescător de câini de hobbyist, vânzați unul sau litters la fiecare câțiva ani, probabil că nu veți avea nevoie de licențiere.

Cu toate acestea, dacă vindeți mai multe gunoi pe an, va trebui să obțineți o licență de crescătorie comercială. Dacă nu sunteți sigur, verificați legile și licențierea statului dvs. pentru a vedea dacă aveți nevoie de o licență de reproducere a câinilor. O licență completă va costa 10 USD și va necesita o formă de identificare a contribuabilului și o Afis formular 7003-a.

Care sunt regulile privind vânzarea de pui?

Nu există niciun set de reguli de urmat. Depinde de locul în care locuiți și câți câini pe care îl reproduceți. Cu toate acestea, putem rezuma câteva reguli generale pentru a vă urmări. Publicitate cu onestitate completă. Începeți prin utilizarea imaginilor câinilor dvs. și nu alții, deoarece acest lucru poate fi înșelător. De asemenea, trebuie să includeți detalii despre persoanele pe care le vindeți, vârstă, colorare, sex și dacă sunt de la standardul de rasă sunt câteva pentru a include.

Ca și pentru Prețuri, Toate acestea depind de rasa pe care o vindeți alături de cât de aproape sunt la standardul de rasă. În cele din urmă, ar trebui să ia în considerare și a Cuppy Contract care onorează un acord între vânzător și cumpărător. Acesta asigură bunăstarea ridicată de către ambele părți și confirmă, de asemenea, rezultatele pentru circumstanțe nefericite, cum ar fi a întoarcere

Cum de a vinde puii legal?

Cheia pentru vânzarea de pui legal este legală face acest lucru cu onestitate. Dacă sunteți un crescător de hobbyist, vânzați câteva gunoi la fiecare câțiva ani, nici măcar nu solicitați licențierea. Post anunțuri cu detalii despre catelus și asigurați-vă că au un contract de catelus compus.

A contracta ar trebui să fie convenite atât de ameliorator, cât și de cumpărător și ar trebui să acopere totul din dieta prevăzută la planurile de instruire recomandate. Contractele asigură că atât vânzătorul, cât și cumpărătorul sunt mulțumiți de toate acordurile. Precum și furnizarea de dovezi că, în cazul în care un partid a încercat să se preleveze ignoranța față de o parte a acordului.

Cum de a vinde puii legal
Fiți întotdeauna cinstiți la vânzarea de pui.

Regulile de crescător de câini sunt esențiale pentru a asigura standarde de bunăstare înalte în industria de reproducere a câinilor. Ei împiedică creșterea backyard și mori de catelus cât mai mult posibil. Regulamentele permit, de asemenea, crescătorilor de standarde slabe să fie trase la răspundere pentru lipsa lor de bunăstare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt crescuți de câini reglementați?