Luând mușcătura din plângerile cumpărătorului de catelus

Luând mușcătura din plângerile cumpărătorului de catelus

Majoritatea crescătorilor, dacă nu toți, se confruntă cu Puppy cumpărător plângeri la un timp sau altul. Este natura afacerii. Furnizați oameni cu o creatură vie și lucrurile nu merg întotdeauna fără probleme în timpul fiecărei tranzacții.

În timp ce este posibil să trebuiască să acceptați faptul că plângerile fac parte din furnizarea de pui publicului larg, nu trebuie să vă răsturnați când vă confruntați cu un cumpărător de catelus furios.

Iată cum puteți lua mușcătura din plângerile cumpărătorului, păstrând în același timp reputația și sănătatea voastră.

Fiți conștienți de fiecare reclamație a cumpărătorului de catelus

Poate că un deceniu în urmă, singura modalitate de cumpărător de catelus la plângere despre tine sau serviciile tale a fost să te plângi. Ei i-ar ridica telefonul și vor explica ce a mers prost. Apoi ați putea decide să rezolvați această problemă direct cu cumpărătorul și să trăiți fericit după aceea.

Lucrurile s-au schimbat. Sunt sigur că ți-ai dat seama că. Cumpărătorul dvs. de câine poate sa stii Ele sunt nemulțumite de cumpărare, dar merg la plângere vehement pe una dintre cele mai multe platforme disponibile în aceste zile: grupuri Facebook, plângeri online, Forums, subredite și bloguri.

Înainte de a vă gândi la manipularea unei așa-numite plângeri, trebuie să știți că există una. Cea mai ușoară cale este să lăsați cumpărătorii dvs. de catelus că, dacă există ceva despre care vor să vorbească, pot să vă trimită prin e-mail sau să vă sunați în orice moment, în orice zi. Clienții trebuie să simtă că vă îngrijiți cu adevărat că doriți să fiți fericiți cu noul lor pui sau câine.

La fel ca o copie de rezervă, aș sugera pur și simplu să se alăture grupurilor de rasă sau de la City`s Review Facebook Grupuri, să viziteze site-urile relevante din fiecare dată și apoi să creeze o alertă Google cu numele dvs. de canisa și de îndată ce știți o plângere, Puteți începe să o manipulați în mod corect ca descris mai jos.

PlângereTSboard.com este un site web care enumeră plângeri de tot felul, inclusiv crescători de câini
Plângere.com este un site web care enumeră plângeri de tot felul, inclusiv crescători de câini.
  • Câine și plângeri pentru cumpărători
  • Ia timp pentru a lua totul în

    O reacție jerk de genunchi nu este niciodată cea mai bună soluție la o problemă de cumpărător. Este întotdeauna cel mai bine să luați timp pentru a citi și a reciti reclamația înainte de a răspunde. Dacă plângerea se află într-un mesagerie vocală, este posibil să doriți să reluați mesageria vocală pentru a vă asigura că înțelegeți ce spune cumpărătorul. Dacă cumpărătorul se plâng de telefon, este bine să-i cereți cumpărătorului să vă informeze înapoi, astfel încât să vă puteți dedica atenția deplină la dilema lor.

    Ascultarea este vitală la manipularea plângerilor în orice industrie. Oamenii care se plâng au lucruri de spus, ascultați, întrebați câteva întrebări cheie pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine și nu vă simțiți presați să rezolvați problema la primul contact. Mai bine face o decizie lentă care are dreptate, decât o răsturnare a lui.

    [Pulcquote-stânga] Dacă ați încurcat undeva, se întâmplă și este bine, doar sortează-o corect.[/ Pulcquote-stânga]

    Pentru Shawna B. Un crescător de yorkies, acest sfat a lovit cu adevărat acasă. Yorkies sunt bine-cunoscuți că au stomacuri sensibile, iar un anumit cățeluș de la una dintre litorii ei aveau un sistem digestiv incredibil de sensibil. În ciuda trimiterii unei aprovizionări de Kibble cu puiul, noii proprietari au fost în brațe atunci când puiul lor prețios a dezvoltat diaree. Cumpărătorii au presupus imediat cel mai rău și inundat mesageria vocală Shawna cu un baraj de mesaje urâte. Shawna recunoaște că prima ei reacție a fost aceea de a ajunge la telefon și de a da cumpărătorilor o bucată din mintea ei, dar a luat timp să se răcească și a fost capabil să-și educe mai bine cumpărătorii într-o manieră calmă. Cumpărătorii au fost incredibil de fericiți în felul în care a răspuns și în cele din urmă a cumpărat un alt Yorkie de la ea un an mai târziu.

    Evaluați cu sinceritate situația

    Cea mai importantă întrebare pe care trebuie să o întrebați când un cumpărător face o plângere dacă plângerea are sau nu meritul. Vă ajută să vă întrebați dacă ați fi supărat dacă v-ați confruntat cu aceeași situație cu care se confruntă cumpărătorul. Dacă răspundeți la întrebarea dvs. cu un da, atunci veți dori, de asemenea, să Determinați cursul adecvat de acțiune pentru gestionarea plângerii cumpărătorului dvs.

    Cei mai mulți crescători sunt aproape de alți crescători, aceasta este ocazia perfectă de a apela un ameliorator în care aveți încredere și împărtășiți provocarea dvs. Ei vă vor da un punct de vedere cinstit și vă va ajuta să înțelegeți ce a mers prost și cum să o abordăm. Dacă ați încurcat undeva, se întâmplă și este bine, doar să-l sortați corect.

    Norma M., Un crescător Rottweiler a învățat această lecție după ce a plasat puii de la prima ei gunoi. Ea a fost nouă la reproducere și era lângă ea însăși când cumpărătorii care au cumpărat primul ei catelus s-au plâns că catelul era bolnav. Din moment ce niciunul dintre ceilalți pui din așternut nu a fost plasat încă și ea putea vedea că erau bine, a presupus că poate că pup-ul a intrat în ceva la casa cumpărătorului. La câteva zile după ce cumpărătorii au contactat-o, alți pui din gunoi au început să prezinte semne de boală. Întregul gunoi a coborât cu Parvo, iar Norma crede că poate veni dintr-una din familii vizitează-o acasă să se uite la puii.

    trist puppy rotweiler
    Investigați temeinic orice plângere, linia de sânge ar putea beneficia de ea.

    Rottierele sunt deosebit de susceptibile la Parvo și primele fotografii nu sunt suficiente pentru a proteja puii de boală, deoarece puii trebuie să completeze seria de trei fotografii pentru ca imunitatea completă să fie conferită. Norma afirmă că dorește că nu a redus plângerea cumpărătorului. Ea simte că ar fi putut proteja întregul gunoi mai bine prin a fi mai proactiv. Din fericire, puștiul cumpărătorului și restul gunoiului au supraviețuit încercării, dar a fost o lecție scumpă pentru Norma, care este acum extrem de precaut atunci când lăsați puii să vină pentru a vedea puii înainte de a cumpăra.

    Nu vă îndepărtați spălătorii murdare

    Dacă cumpărătorul dvs. decide să posteze ceva la un forum de plângere sau pe site-ul, este posibil să fiți tentați să vă împărtășiți partea dvs. a povestii la același loc. S-ar putea să doriți, de asemenea, să împărtășiți aceste informații pe site-ul dvs. web, blog sau conturile sociale media. Acesta este cel mai rău lucru pe care îl puteți face. Răspunsul la reclamații poate dăuna de fapt reputația dvs. din următoarele motive.

    • Fiecare răspuns pe care îl faceți la un site de plângere actualizează site-ul și îl determină să crească în clasament.
    • Răspunsurile dvs. pot alimenta de fapt focul și pot provoca reclamantul să-și sporească eforturile pentru a vă face rău reputației.
    • Aviunează rufele murdare vă face să arătați imatur și neprofesional.

    Dacă aveți plângeri postate împotriva dvs., asigurați-vă că abordează în mod clar problemele de pe site-ul dvs. și Acord de vânzare sau contract. De exemplu, dacă un cumpărător sa plâns că culoarea ochilor câinelui sa schimbat după ce catelul a ajuns acasă pentru a vă asigura că vă aflați în mod clar pe site-ul dvs. și contractați că culorile ochiului dvs. Puppy se pot schimba odată ce ajung acasă și că nu vă puteți garanta culoarea ochilor. Cumpărătorii vor observa că au împărtășit aceste informații și plângerea vor avea mai puțină greutate de când ați adresat-o, fără a fi mic.

    Pomerania crescător, Ashely J. Dorește că și-a dat seama de acest lucru înainte de a se implica într-o luptă online cu un alt crescător cu câțiva ani în urmă. Când a vândut un potențial stud la un crescător, ea sa întâlnit online cu câțiva ani în urmă, Stud nu sa dovedit și acest crescător a fost incerdat. Deși sa oferit să-și ia studul înapoi și să facă schimb de un bărbat dovedit, amelioratorul dorea o rambursare și bani suplimentari pentru îngrijirea alimentelor și medicului pe care le-a oferit câinelui, la melodia de mii de dolari. Când a refuzat Ashely să se conformeze, acest crescător a luat-o pe site-uri populare de plângeri pentru a o basi.

    Odată ce a descoperit că numele și reputația ei au fost târâți prin noroi, a răspuns ea, introducându-se pe site-ul și apărarea ei însăși. Acum, ani mai târziu, oricine își caută numele prin intermediul motoarelor de căutare populare va aduce plângerea de la acest crescător. Ashely a fost întrebat chiar despre incident în timpul interviurilor de muncă și ea crede că a costat o poziție cu un veterinar local. Nu numai că, dar fiecare răspuns la care a făcut-o pe site-ul a luat în considerare clasamentele și a făcut-o să apară chiar mai mare în rezultatele căutării. Ashent recunoaște liber a existat o problemă cu câinele, dar ea simte că a făcut o greșeală răspunzând prin intermediul site-ului de plângere. A făcut ca cumpărătorul să fie mai hotărât să-i respingă fiecare comentariu și chiar a dus la apeluri de la "cetățenii vizați" să o raporteze pentru abuzul pe animale la controlul animalelor. Se simte dacă ar fi lăsat cumpărătorul să sufle ceva cu plângerea, că întreaga încercare ar fi suflat mult mai repede dacă ar fi lăsat-o singură.

    Faceți tot posibilul pentru a face modificări

    Când se ocupă de plângerile clienților, o ofertă de pace poate merge mult. De asemenea, vă poate salva mii de dolari în taxele de judecată sau vânzările de catelus pierdute. Uneori, puteți extinde o ramură de măslini, oferind o mică rambursare sau o reducere pentru a vă ajuta să vă simțiți ca cumpărătorul dvs. să simpatizați cu situația lor. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că vă ocupați de totul în scris doar în cazul în care gestul dvs. nu este atât de primit ca și cum ați sperat.

    Dacă situația se plânge de cumpărătorul este o preocupare legitimă pentru că sunteți responsabil, nu le face să aștepte o soluție. Aveți grijă de restituirile pe care trebuie să le faceți sau să oferiți un catelus de înlocuire, dacă este necesar. Cu toate acestea, nu face ca renunțarea la un catelus necesar pentru cumpărător să obțină ajutor. Găsiți o soluție viabilă și rezonabilă și mergeți cu ea.

    Serviciul de relații cu clienții bun merge mult când se întâmplă neașteptate. Principalul lucru de reținut este să tratați cumpărătorul de catelus așa cum doriți să fiți tratați. În multe cazuri, veți putea să transformați o plângere furioasă într-o poveste fericită, urmând aceste sugestii utile.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Luând mușcătura din plângerile cumpărătorului de catelus