Ce fel de pisică este garfield?

Ce fel de pisică este Garfield?

Steaua Feline Angajați a desenelor și filmelor Jim Davis este cunoscută în întreaga lume. Garfield a fost de fapt numit după bunicul lui Davis, James Garfield Davis, care la rândul său a fost numit după președintele James A. Garfield. Acest ghimbir tabby este un pic cam chubby și foarte cinic - el va mânca un amestec unic de smugness și sarcasm. Viața lui se învârte în jurul Lasagna, pizza și înghețată și luând NAPS. El nu este un mare fan al lunii de luni sau de orice fel de exercițiu!

Caracterul fictiv mult iubit sa născut în bucătăria unui restaurant italian, dar datorită apetitului său uriaș, a trebuit să plece și a fost transmis unui magazin de animale de companie. De aici a fost adoptat de un ușor excentric Jon Arguckle și de viața lui de a începe. Escapadele sale hilare au inclus blocarea în unele nuanțe de rulare și blocarea într-un adăpost pentru animale. O mulțime de comedie se bazează pe relația sa cu greutatea sa și scara electronică vorbită. Multe dintre insultele sale sunt îndreptate spre proprietarul său și Odie, câinele cu care își împărtășește casa. Dragostea vieții lui Garfield (în afară de pizza) este ursul său de plutitor, numit Pooky.

Deci, asta știți probabil despre Garfield, dar ați întrebat vreodată ce fel de pisică este Garfield? Poate că doriți să aveți propriul dvs. Kitty Garfield pentru a vă împărtăși acasă? Citiți mai multe despre pisicile din viața reală care sunt inspirația pentru acest caracter celebru.

Pisica situată pe canapea

Părul exotic de păr scurt

Deci, ce tip de pisică este Garfield? El face parte dintr-o rasă de pisici numită Părul exotic scurt. Spre deosebire de caracterul Garfield, această rasă adorabilă este extrem de asemănătoare, dar sunt, de asemenea, inteligente și jucăușă. Din nou, spre deosebire de Garfield, ei nu sunt groaznici de la distanță. În schimb, sunt fericiți și afectuos și faceți minunați animale de companie.

Istoria rasei

Rasa Garfield Cat datează din anii 1970, când crescătorii au trecut a persană cu Britanic Shorthair. Rezultatul a fost un succes imens. Pisicile fermecătoare au avut fața plat persană, dar cu o haină mai scurtă și densă. Până în 1986, rasa a fost atât de populară încât a primit recunoașterea preliminară a GCCF și a realizat în cele din urmă statutul de campionat în 1995.

Personalitate de rasă

Părul exotic scurt sunt foarte ca niște câini în multe feluri. Îi place să fie cu proprietarii lor și sunt probabil să vă urmeze de la loc în cameră. Dacă vrei o pisică care Shuns companie umană, aceasta nu este rasa pentru tine! Ei nu iubesc nimic mai mult decât să se culce cu susul în jos ca un copil în brațele proprietarului lor.

Ei au o parte răutăcioasă și un mare sentiment de distracție și vor avea adesea o "jumătate nebună" care implică atât de multă activitate încât ar îngrodica Garfield! Dacă invitați un păr exotic scurt pentru a trăi cu dvs., fiți pregătit să investiți într-o mulțime de jucării și jocuri pentru a le ține amuzat. Ei ar beneficia, de asemenea, de un cadru de alpinism dacă intenționați să le păstrați ca o pisică interioară.

Pisica minciuna

Aspectul rasei

Forma corpului firelor exotice scurte este semnificativ similară cu cea Persanii și Britanic Shorthairs că au coborât. Ei au un corp larg și picioare puternice cu labe rotunde mari. Poveștile lor sunt relativ scurte, dar au capete mari, ochi largi și urechi mici.

Desigur, ghimbitul tabby este o culoare posibilă, dar există o culori de 140 de culori care să aleagă de la! Acestea includ fum, bi-culoare, tabby, tortie tabby, culori-indicate și repetate. Ochii lor rotunzi pot fi albastre sau chihlimbar.

Sanatate de rasa

Această rasă poate trăi până la 15 ani și, în timp ce nu sunt o rasă de înaltă întreținere, va trebui să luați niște pași pentru a le îngriji corect. Haina lor are un molt, astfel încât va trebui să le spălați cu o pensulă moale în fiecare zi. Acest lucru va elimina părul mort și, prin urmare, va împiedica bilele de păr și, de asemenea, ajută la distribuirea uleiurilor naturale de piele valoroase. În timp ce faci asta, poți Verificați pentru purici și căpușe în haina groasă. Urechile lor vor trebui șterse ușor cu vată de bumbac umedă o dată pe săptămână. Igiena dentară este, de asemenea, importantă și ar trebui să fie în mod regulat periați dinții și gingii.

Aceasta este o rasă sănătoasă, dar strămoșii lor persani și britanici sunt predispuși la dezvoltarea bolii de rinichi polichistic (PKD), deci trebuie să fiți conștienți de acest lucru. Înainte de a cumpăra un pisoi, asigurați-vă că crescătorul și-a examinat stocul pentru această boală.

De asemenea, ele sunt o rasă brahibefală, astfel încât au un nas scurt, iar nasul și ochii vor fi foarte apropiați unul de celălalt. Conductele lor de lacrimă pot depăși și, în timp, acest lucru va pata blana lor facială. Puteți ajuta acest lucru prin ștergerea ochilor cu o cârpă moale. De asemenea, puteți întâlni problemele sinusale cu această rasă și pot exista probleme de aliniere a dinților, deoarece maxilarul este scurt și dinții pot fi aglomerați.

Deoarece au un bot scurt, această rasă poate găsi mai greu să piardă căldura din sistemul respirator și poate fi sensibil la temperaturile fierbinți. Aveți grijă la probleme de respirație atunci când temperaturile ambientale se ridică. Problemele respiratorii, împreună cu un strat greu, le pot provoca probleme într-o zi fierbinte. Poate fi utilă să obțineți un covor de răcire sau să vă păstrați pisicile într-o cameră care are AC.

Ginger Cat de dormit

Ultimul cuvant

Garfield este un caracter groaznic și cinic, dar în cele din urmă plăcut, bazat pe rasa de păr exotică scurtă. În mod ironic, pisicile acestei rase sunt de fapt prietenoase, jucăușă și energică pe care Garfield nu ar fi aprobat deloc. Ele sunt o pisică minunată cu un aspect superb și un temperament iubitor. Această rasă suferă câteva probleme de sănătate și face un animal de companie minunat - spre deosebire de Garfield, care face comentarii sarcastice despre proprietarul său sărac! Va trebui să aflați dacă părul tău exotic scurt îi place pizza, dar cu siguranță nu este o mâncare de pisică recomandată!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce fel de pisică este garfield?