Persoana cat cat food food review: am incercat-o

Conținutul casetei Persoane Cat

Întrebându-se dacă persoana pisică ar putea fi o alegere bună pentru tine și pisica ta? Am încercat să aflăm. 

După câteva săptămâni, analizând persoana de pisică, am ajuns la concluzia că acest brand oferă alimente de înaltă calitate, dar nu are prea mult dincolo de setarea de estetică în afară de alte produse. Planul de masă al Persoanei Cat nu este mult diferit de serviciile de livrare a navelor auto oferite de comercianții cu amănuntul precum Chewy și Amazon. Și în timp ce mâncarea în sine este bună, nu este remarcabilă.

În timp ce nu am fost suflat de tot despre persoana pisică, are câteva calități interesante care ar putea face o alegere bună pentru unii clienți. 

Continuați să citiți pentru a obține toate detaliile.

Suntem cu toții despre Persoana Cat-Evaluare a Persoanelor de Cat în ceea ce contează

Am analizat Persoana Cat și am clasificat-o în conformitate cu standardul cu toate pisicile standard, evaluând marca pe specii-oportunitate, calitatea ingredientului, varietatea de produse, prețul, experiența clienților și istoria rechemării. Iată cum este rată în fiecare dintre aceste șase domenii-cheie.

Cumpără acum

Evaluări

  • Specii - Adeciziele - 7/10
  • Calitate ingredientă - 8/10
  • Soi de produs - 8/10
  • Preț - 4/10
  • Experiența clienților - 6/10
  • Istoricul rechemării - 9/10

Scor general: 7/10

Dăm o persoană de pisică pisică pisică un 42 din 60 de rating sau un grad B.

YouTube Video Review

Există, de asemenea, opțiuni de produse alimentare proaspete pentru a lua în considerare

Ca produs direct la consumatori, alimentele Cat Persoană Cat este disponibilă numai pe site-ul lor prin serviciul de planificare a mesei sau prin alegerea unor rețete individuale.

Iată companiile noastre preferate de produse proaspete proaspete de produse alimentare pe care le puteți alege de astăzi. Cele mai multe oferă o reducere grea la prima comandă, astfel încât să puteți vedea cum îi place pisica ta .

  • Nom
  • Micals

Despre persoana de pisică

În ultimele săptămâni, am ajuns adânc pe mâncarea pisicii pisicii. 

În plus față de cercetarea persoanei de pisică, am comandat mai multe rețete și am încercat mâncarea cu cele două pisici, Wessie și pădure. Nu am fost sponsorizați de persoana de pisică sau de produse gratuite în schimbul acestei revizuiri.

Bazându-se pe acea cercetare și experiență, aici sunt faptele despre persoana pisică. Continuați să citiți pentru a obține detaliile, cum ar fi locul în care se face, cum funcționează abonamentul, cât costă, și ceea ce se gândesc pisicile mele despre acest produs de pisică. 

Să începem cu un fundal mic.

În martie 2020, lumea pisică a primit o nouă persoană de brand direct-consumator. 

Lansat în incubatorul de pornire la laboratoarele lui Harry, Persoana Cat oferă o varietate de produse pe tendință pentru pisici. În plus față de alimentele de pisică, persoana de pisică vinde o mare varietate de articole pentru oameni eleganți de pisici, inclusiv paturi, boluri, jucării și multe altele.

Aprovizionarea și fabricarea

Persoana Cat nu este un producător de produse alimentare. În schimb, se bazează pe co-ambalatori din Statele Unite și Thailanda pentru a-și face produsele. 

Producătorul persoanei din Thailanda este în primul rând un furnizor de alimente umane și, potrivit unui reprezentant al serviciului de relații cu clienții la Persoana Cat, se îngrijește profund cu privire la aprovizionarea cu ingrediente durabile, oceanele sănătoase, munca în condiții de siguranță și de muncă juridică și pescuitul durabil. Indiferent dacă este folosit într-un produs umed sau uscat, toate fructele de mare în rețetele lor este certificată MSc (Consiliul de administrare marină). 

În mod similar, aceștia susțin că furnizorii lor de ingrediente alimentari din SUA își menține standardele de fabricare a alimentelor cu animale de companie egale cu cele pentru alimente umane și achiziții din carne și de pește din punct de vedere etic. Mâncarea se face într-o unitate solară. 

Persoana CAT sunt, de asemenea, fabricate în Statele Unite. Acest producător - în primul rând un producător alimentar uman - a fost în industrie de peste 50 de ani și, potrivit companiei, surse ingrediente de înaltă calitate și utilizează procese avansate de fabricație pentru a produce alimente excepționale și tratamente. 

Persoana de pisică a fost rechemată?

Nu. Începând cu data de 2020, Persoana Cat nu a fost implicată în niciun fel de retragere. 

Ce fel de mâncare de pisică oferă persoana pisică?

Persoana CAT oferă un total de 19 rețete alimentare pentru pisici în soiuri umede și uscate. 

Pe partea umedă, aveți două stiluri de textură-paté și bucăți în bulion - și fiecare dintre aceste texturi vine în 8 arome.

Aceste arome sunt:

  • Vită
  • Pui
  • Rață
  • Ton
  • Chicken & Duck
  • Turcia și Chicken
  • Somon & ton
  • Macrou și Bream

Dacă sunteți interesat de alimente uscate de pisică, puteți alege din 3 rețete:

  • Chicken & Turcia
  • Duck & Turcia
  • Somon & ton

Toate produsele alimentare de pisică sunt formulate pentru a îndeplini ghidul nutritiv al AAFCO pentru toate etapele de viață. În timp ce persoana de pisică nu pretinde că alimentele lor sunt grade umane, fiind fabricate într-o unitate de procesare a alimentelor umane - în special una din Statele Unite - sugerează un nivel de calitate pe care nu l-ați găsi în alimentele dvs. tipice de animale de companie. 

Fără produse subproduse de origine animală pe oricare dintre listele lor de ingrediente, alimentele Persoanelor Cat par să fie făcute din ingrediente extrem de digerabile, de înaltă calitate. Fie că este umed sau uscat, rețetele lor au proteine ​​animale ca ingrediente primare. Ele sunt făcute fără ingrediente controversate cum ar fi porumb, grâu, soia, caragenan și culori artificiale.

Iată ce sa întâmplat când am comandat mâncarea Persoanelor Cat.

Persoana Cat oferă două modalități de a cumpăra alimente de pisică - faceți doar o ordine de orice rețete pe care doriți, atunci când doriți, sau prin intermediul unui serviciu de abonament alimentar pentru pisici. Am decis să experimentez serviciul de abonament, ceea ce vă permite să dezvoltați un plan de masă și să primiți transporturi regulate ale rețetelor preferate. 

Totul a început pe site-ul Persoanei CAT.

Persoana CAT Planul de livrare a produselor alimentare

Serviciul Planului de masă al Persoanelor Cat începe cu un pachet de eșantioane, urmat de livrarea lunară a planului de masă.

Când începeți să creați planul de masă, Persoana Cat vă solicită să introduceți informații despre gospodăria dvs., inclusiv câte pisici aveți, numele pisicilor, care tipuri de alimente pe care le hrănești de obicei și care - dacă sunt ingrediente pisicile dvs. câștigate " sau nu pot mânca. 

Înainte de a primi planul de masă complet personalizat, Persoana Cat expediază o cutie de eșantion - pentru $ 25, caseta de eșantion vă oferă două rețete umede și o formulă uscată, un ghid pentru a vă transforma dieta pisica și un set de linguri și capace la vă ajută să vă păstrați și să vă serviți mâncarea pisicii. 

Am comandat o cutie de eșantion care a inclus o cutie de paté de pui, ton tocat în sos și o pungă de pui și curcan kibble. Pachetele de probă sunt disponibile numai cu o combinație de alimente uscate și umede de pisici, deci chiar dacă pisica dvs. mănâncă numai unul sau altul, pachetul de probă va conține încă ambele. 

Odată ce ați confirmat caseta de eșantionare, ați înscris și pentru un plan de masă, care include o varietate de alimente alese pe baza nevoilor gospodăriei dvs. Cu excepția cazului în care vă întrerupeți, anulați sau actualizați abonamentul, Persoana Cat trimite automat o expediere a acestor rețete la fiecare patru săptămâni. Acest plan de masă este complet personalizabil, atât atunci când comandați și în orice moment mai târziu în abonament. 

Mâncarea a fost expediată în ziua următoare și a sosit în săptămâna.

Cat Persoana Cat

Pachetul de fabrică de pisici a venit într-o cutie de marcă de la toate acele persoane de pisică!

Persoana de pisică vă oferă produsele dvs. gratuit. Mâncarea a fost expediată în ziua după ce am plasat comanda și am ajuns la aproximativ 5 zile mai târziu. 

În interiorul casetei erau două pachete de alimente umede de pisică, conținând câte 5 recipiente, și o pungă de 2-lb de alimente uscate. Cutia conținea, de asemenea, un ghid pentru a-mi transforma pisicile la alimente de pisici, o scoică kibbilă și câteva capace și linguri pentru depozitare ușoară.

Conținutul casetei Persoane Cat

În interiorul casetei au fost trei pachete de alimente de pisică, un ghid pentru tranziție, un set de ustensile de servire și instrucțiuni pentru întoarcerea cutiei într-o jucărie interactivă.

Și pentru a face lucrurile un pic mai distractiv, puteți converti caseta de carton într-o jucărie puzzle și minge pentru pisica ta. A fost distractiv să asamblați puzzle-ul și, în timp ce pisicile mele nu au încă jucat cu mingea, ei păreau curioși și, după o aplicare a sprayului Catnip, Wessie mi-a plăcut să-și frece fața peste cutie și să-și ia nasul în găuri.

Apoi am încercat-o cu pisicile mele.

Cat mănâncă pisică pisică mâncare de la un castron

Cele două pisici, wessie și pădure, au eșantionați cele trei rețete de pisici pe parcursul a câteva săptămâni.

În următoarele două săptămâni, mi-am cerut pisicilor să dau o încercare de pisici.

Au mâncat toate cele trei rețete, cu pui și curcan Kibble și ton Shreds în sos venind ca favorite. Pădurea, în special, părea să săpăască puiul și curcanul Kibble, în timp ce Wessie îi plăcea tonul, dar a fost mai puțin entuziasmat de mâncarea în general. 

Vom intra într-o adâncime mai mare asupra reacțiilor pisicilor mele atunci când analizăm rețetele individual.

Gestionarea contului meu a fost ușoară.

Pagina de administrare a contului pe site-ul Persoanelor Cat

Contul dvs. de utilizator este ușor de accesat, permițându-vă să editați rapid sau să vă anulați abonamentul.

Spre deosebire de alte servicii de livrare a meselor care pornesc asamblarea casetei următoare fără avertizare, Persoana Cat ma notificat cu trei zile înainte de a fi pregătit următoarea expediere. Acest lucru mi-a dat mult timp să mă pregătesc și, dacă aș vrea să-mi anulez abonamentul.

În timp ce alte companii solicită să le trimiteți prin e-mail cu interesul dvs. de a anula sau să aveți un centru complicat de gestionare a contului, persoana de pisică face anularea fără probleme. A fost ușor să vă accesați contul și să anulați abonamentul cu un clic.

Persoana Cat Cat Food - Top 3 Retete revizuite

numele produsuluiTipul de alimentePrețul pe uncieGradul nostru
Persoana Cat Puiul de pui si curcanul Reteta uscata Cat alimenteUscat$ 0.34B-
Persoana de pisica Paté Pui Reteta de pui umeda Cat alimenteUmed$ 0.53A-
Persoana de pisica shreds in buletica reteta de ton umed Cat alimenteUmed$ 0.53A-

# 1 Persoana Cat Puiul de pui si curcanul Reteta uscata Cat alimente

Persoana pisica Pui si Turcia uscata pisica

Cumpără acum

În primul rând, să vorbim despre puiul Persoanelor Cat & Turcia Kibble. 

Această mâncare vine într-o pungă netedă, robustă, care este greu de deteriorat și ușor de manevrat. Datorită benzii ușoare de tragere și închidere revigorabilă, este ușor să deschideți și să păstrați alimentele proaspete. 

Mâncarea este compusă din bucăți relativ mici, ciudate, în formă de disc, amestecate cu bucăți de chewy pe care persoana pisică îl numește "Chunks de pui". Probabil realizat cu pui deshidratat, aceștia adaugă o anumită varietate la Kibble. 

Lista ingredientelor este subțire și simplă, fără prea mult pe lângă carne, mazăre și suplimente. Mâncarea este compusă din carne de pui de 64% și din Turcia. PEAS ȘI PEA PROTEIN constituie 24% din rețetă. O combinație de grăsimi de pui și ulei de somon servesc ca surse adecvate de specii de acizi grași, în timp ce roși de semințe și bătrâne se adaugă fibre la rețetă. 

Ce păreau pisicile mele să se gândească la Persoana Cat Chicken & Turcia Rețetă alimente uscate de pisică?

Nici Wessie, nici pădurea nu mănâncă o mulțime de alimente uscate, dar pădurea este cu siguranță entuziasmul kibbil între cele două. Deci nu a fost nici o surpriză faptul că eșuează acest mâncare în jos. Nu era nici o ezitare aici - a fost imediat entuziasmat. Cu toate acestea, Wessie a fost un pic mai puțin emoționat de acest produs uscat. El a mâncat-o, dar nu părea încântat.

Conform analizei garantate, acest produs alimentar este de cel puțin 50% proteină și 25% grăsimi cu aproximativ 32 de ani.5% carbohidrați pe bază de substanțe uscate. 

O diagramă furnizată de companie spune că aceste valori echivalează cu 45% calorii din proteine, 45% calorii din grăsimi și 10% calorii din carbohidrați.

Îmi place că această mâncare este făcută în principal din ingrediente de carne și subliniază incluziunile clar numite, mai degrabă decât mesele și produsele secundare marcate vag, dar în cele din urmă nu este dieta dvs. de înaltă calitate Carnivore. Este o mâncare bogată în plante, cu mai multă amidon decât pisica dvs. necesită.

Ingrediente

Pui, Făină de pui, masă de curcan, mazăre, curcan, proteine ​​de mazare, grăsime de pui (conservate cu tocoferoli mixt), inoxidie, aromă naturală, pomace de roșii uscate, sare, clorură de potasiu, clorură de colină, ulei de somon, glicerină, vitamine (vitamina E Supliment, Supliment Niacin, mononit de tiamină, Pantotenat D-calciu, Supliment de vitamină A, Supliment de riboflavină, supliment de vitamina D3, supliment de vitamina B12, acid folic, biotină), melasă de baston, acid lactic, minerale (sulfat de zinc, Sulfat feros, sulfat de cupru, oxid mangan, selenită de sodiu, iod de calciu), acid citric (utilizat ca conservant), extract de rozmarin.

Analiza garantată

Proteină brută40% min
Grasimi brute20% min
Fibră4.0% max
Umiditate10% max
Frasinn / A

Persoana de pisică Puiul de pui și curcan Cat uscat alimente estimate la substanța uscată nutrienți defalcare

Persoana de pisica Pui si Turcia uscata pisica alimentara de defalcare nutrient

Ingrediente pe care le-am plăcut: Pui, Turcia, grăsime de pui, ulei de somon

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Mazăre, proteine ​​de mazare

Alergeni obișnuiți: Pui

PROS

  • Făcute în principal cu proteine ​​derivate pe animale
  • Caractersiile de grăsime derivate pe animale în loc de uleiuri de plante
  • Nu conține niciunul dintre cei mai frecvenți aditivi iritanți

Contra

  • Conține proteina de mazăre, o sursă concentrată de proteină vegetală
  • Un aliment bogat în carbohidrați
  • Nu are umiditate nevoile dvs. de pisică

# 2 Persoana de pisica Paté Pui Reteta de pui umeda Cat alimente 

Persoana de pui Pui de pui in si din ambalare

Cumpără acum

Cea de-a doua mâncare pe care o vom uita la paté de pui a pisicii. Ca toate alimentele umede de pisici, acest paté vine într-un container de plastic puțin cu un capac de tragere. Aceste pachete nu sunt cele mai ușor de manevrat. Capacele sunt aproape la fel de greu de îndepărtat ca peel-topurile notorii ale lui Sheba. 

În interiorul pachetului, paté în sine este incredibil de neted și moale, aproape lichefia când am adăugat puțină apă la ea. Mâncarea este foarte aproape de o purée și poate fi o alegere bună dacă pisica ta are dinți lipsă sau dificultăți de a mânca alimente mai ferme. Are un miros de pui real, amintindu-mă de mâncare pentru copii de pui.

Mâncarea este făcută în principal din pui, cu pui de pui și de pui primele două ingrediente. Combinate, aceste două ingrediente constituie 88% din rețetă. Alimentele conțin ou uscat ca o sursă secundară de proteină, reprezentând 5% din rețeta totală.

Mâncarea conține Tapioca ca un îngroșător în loc de gumă de guar și alte gingii care stabilizează alimentele în stil paté. Uleiul de floarea soarelui servește ca o sursă de grăsime.

Ce păreau pisicile mele să se gândească la Persoana Cat Paté Rețetă de pui aliment?

Pisicile mele au mâncat acest mâncare, dar nici unul dintre ei nu a mers sălbatic peste el. Ei au mâncat treptat, apoi au lăsat o mulțime de ea să se usuce în bolurile lor peste noapte. 

Conform analizei garantate, alimentele sunt de aproximativ 60% proteine, 30% grăsime și 10% carbohidrați pe o bază uscată sau 30% proteină, 60% grăsime și 10% carbohidrați pe o bază ponderată la caloriie. 

Aceasta este o distribuție solidă de nutrienți adecvată. 

Ingrediente

Pui, bulion de pui, ouă uscată, tapioca, ulei de floarea-soarelui, fosfat tricalcic, sare, aromă naturală, sulfat de magneziu, taurină, clorură de potasiu, țelină uscată, oxid de zinc, fier redus, supliment de vitamină E, Selenit de sodiu, mononit de tiamină , Sulfat de mangan, supliment de vitamina A, supliment de vitamina B12, complex de aminoacid de cupru, clorhidrat de piridoxină, pantotenat de calciu, supliment de riboflavină, biotină, supliment de vitamină D3, acid folic, iodură de potasiu, complex bisulfit de sodiu Menadionă (sursa de activitate de vitamina K).

Analiza garantată

Proteină brută10 minute
Grasimi brute5.0% min
Fibră1.0% max
Umiditate78% max
Frasin4.5% max

Persoana de pisică Paté Paté Estimat Materia uscată Defalcare nutrientă

Persoana de pisică Pieu Pate Nutrient Diagrama

Ingrediente pe care le-am plăcut: Pui, ou uscat

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Tapioca, ulei de floarea-soarelui

Alergeni obișnuiți: Ou de gaina

PROS

  • Bogat în proteine ​​foarte biodisponibile din surse de animale
  • În primul rând din pui
  • Conținut scăzut de carbohidrați
  • Liber de cele mai frecvente ingrediente potențial dăunătoare
  • Are o consistență extrem de moale

Contra

  • Se bazează pe grăsime din uleiul de floarea-soarelui

# 3 Persoana de pisici Reteta de ton Tunuri in supa alimentatii de pisica umeda

Persoana Cat Shreds in Reteta de ton de bulion

Cumpără acum

Aceasta este o mâncare mărunțită făcută în principal din ton. Această rețetă este suculentă, deci trebuie să fiți atenți să evitați bulionul de stropire pe tejghea când îndepărtați capacele din fiecare ceașcă. 

În interiorul fiecărui pachet, mâncarea este de 95% ton și bulion de pește.

Restul retetei conține tapioca, ulei de floarea-soarelui, arome naturale și o gamă de vitamine, minerale și aminoacizi care fac fiecare masă complet completă.

Ce păreau pisicile mele să se gândească la Persoana Cat Shreds în bulion Rețeta de ton umed Cat alimente?

Ambele pisici păreau să se bucure de această rețetă. Cred că le-au plăcut atât gustul, cât și coerența suculentă, mărunțită.

Am avut unele dificultăți în găsirea valorilor nutritive din materia uscată a acestei retete. Procentele din analiza garantată nu se adaugă destul, ceea ce înseamnă că minimele și maximumele enumerate Există, probabil, semnificativ diferite de valorile reale din rețetă. 

Când am contactat Persoana Cat pentru mai multe informații, ei au explicat că lucrează la analize tipice nutriționale și au trimis o diagramă cu toate informațiile nutriționale ca procent din calorii. Această diagramă a arătat că shredurile de ton au fost de 55% proteine, 45% grăsimi și 10% carbohidrați ca procent de calorii.

În ansamblu, se pare că o dietă bogată în proteine ​​și o sursă demn de valoare demn de toată nutriția pisica dvs. necesită.

Ingrediente

Ton, bulion de pește, tapioca, ulei de floarea-soarelui, fosfat tricalcic, aromă naturală, taurină, clorură de colină, sulfat de magneziu, pulbere de țelină, oxid de zinc, supliment de vitamina E, fier redus, sare, supliment de niacină, mononit de tiamină, vitamina un supliment, mangan Sulfat, supliment de vitamina B12, complex de aminoacid de cupru, clorhidrat de piridoxină, pantotenat de calciu, supliment de riboflavină, biotină, supliment de vitamină D3, acid folic, iodură de potasiu, complex bisulfit de sodiu Menadione (sursa de activitate de vitamina K).

Analiza garantată

Proteină brută12% min
Grasimi brute2.0% min
Fibră1.0% max
Umiditate84% max
Frasin3.0% max

Persoana Cat Shreds în bulion Reteta de macronutrient Distribution (Bead Bonedie Calorie)

Persoana Cat Shreds in bulion Reteta de reteta nutrienti de defalcare

Ingrediente pe care le-am plăcut: Ton

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Tapioca, ulei de floarea-soarelui

Alergeni obișnuiți: Peşte

PROS

  • Făcute în principal din ton bogat în nutrienți
  • O dietă bogată în proteine
  • Conținut scăzut de carbohidrați
  • Nu conține niciunul dintre cei mai frecvenți aditivi nocivi

Contra

  • Conține ulei de floarea-soarelui în loc de grăsimi derivate pe animale

Cât costă pisica pisicii pisicii pisicii?

Care depinde de alimentele pe care le alegeți.

Persoana umedă a pisicilor costă 7 USD.25 pe maneci sau $ 1.45 pe 2.Cupa de 75 de uncii. În cazul în care pisica dvs. este de dimensiuni medii și are nevoie de aproximativ 200 de calorii pe zi, va avea nevoie de aproape 3 containere de alimente zilnic, adăugând în jur $ 4.35 pe zi.

Având în vedere că mâncarea pisică a pisicii nu oferă nimic mult diferit de multe alte alimente umede de proteine ​​bogate, multe dintre care puteți găsi pentru un preț mult mai mic - acest cost nu pare prea justificat. 

Persoana de pisică Kibble este semnificativ mai ieftină la aproximativ 0 $.34 pe uncie. Dacă pisica ta este ca majoritatea și mănâncă aproximativ 2 uncii de mâncare pe zi, adaugă până la aproximativ $ 0.68 pe zi. Acest lucru pune Persoana Cat Kibble în partea superioară a spectrului de preț.

În general, este o persoană de pisică o alegere bună?

Mai ales dacă optați pentru rețetele lor umede, Persoana Cat este o alegere bună pentru cei care doresc o alimentație bogată în proteine, într-un pachet elegant. Cu o mulțime de opțiuni de proteine ​​și două texturi pentru a alege, Persoana Cat are toate soiul de care aveți nevoie pentru a satisface pisicile finic, casele multi-pisice și pisicile cu alergii sau sensibilități. 

Fiind fabricate în plante care se dublează ca instalații de prelucrare a alimentelor umane și includ carnea numită în mod clar ca principalele lor ingrediente, alimentele Persoanelor Cat par a fi mai mari decât o mulțime de alte produse de pe piață.

Dar nu sunt sigur că oricare dintre acestea justifică prețul acestui brand.

Spre deosebire de unele companii similare, Persoana Cat nu vă oferă mese personalizate sau adăugați ceva cu adevărat special pentru alimente. Littleurile mici și capacele au fost o mare atingere și mi-a plăcut scoopul Kibble, dar mâncarea însăși nu arată ca orice nu am mai văzut înainte.

În cazul în care pentru a cumpăra pisică pisică alimente?

Ca produs direct la consumatori, alimentele Cat Persoană Cat este disponibilă numai pe site-ul lor prin serviciul de planificare a mesei sau prin alegerea unor rețete individuale. Dacă nu sunteți mulțumit de nimic despre mâncare sau despre experiența dvs. în termen de 30 de zile, Persoana Cat vă va restitui achiziția.

Persoana Cat navează gratuit prin FedEx SmartPost la adrese în Statele Unite apropiate. 

Click aici pentru a face cumpărături pentru pisica pisică alimente

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Persoana cat cat food food review: am incercat-o