Împăratul scorpion: profilul speciilor

Vedere ridicată a unui scorpion

Scorpioni devin din ce în ce mai populare ca animale de companie, în special scorpionii împăratului. Dacă vă aflați în Arahnide și insecte, veți găsi multe de făcut despre scorpionul împăratului. Ele nu sunt minunate pentru manipulare, dar sunt liniștiți, curate și ușor de îngrijit. Și, în ceea ce privește scorpionii, sunt docile. Ei necesită un angajament rezonabil pe termen lung și găsirea unui Sitter Willing Pet ar putea reprezenta o problemă. Acest scorpion este cel mai adesea recomandat pentru primii proprietari de scorpion (deși nu este recomandabil ca un animal de companie pentru copii mici).

Prezentare speciala

Nume comune: Împăratul Scorpion, Scorpion Imperial

Nume stiintific: Pandinus Imperator

Dimensiunea adulților: Aproximativ 6 inci lungime

Speranța de viață: 6 - 8 ani

Comportamentul și temperamentul împăratului

Împăratul scorpionilor nu sunt deosebit de periculoși în comparație cu alte specii de scorpion. Rareori se va stinge sau va fi ciupit, dacă nu se simte amenințat. Stingul lor este ca o albie de albine. Este dureros, dar asistența medicală nu este de obicei necesară. Unii oameni pot obține o reacție alergică anafilactică sau severă la venin, așa cum o fac cu gunoaiele de albine care ar necesita asistență medicală.

Împăratul scorpionii sunt mai probabil să vă prindă cu ei Pedipalps (gheare) decât să-și folosească stingerul. În orice caz, manipularea scorpionilor de companie nu este recomandată din cauza acestor riscuri, iar manipularea poate accentua un scorpion.

Dacă trebuie să vă ocupați de scorpionul, cum ar fi atunci când curățați cușca, utilizați o pereche de forceps cu spumă peste grăsimi pentru a ridica scorpionul de capătul de stingere.

1:49

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre scorpionul Împărat

Locuințele împăratului Scorpion

Împăratul Scorpionii sunt nativi în Africa și trăiesc într-un mediu umed și cald. Ele sunt, de asemenea, nocturne ca toate celelalte scorpioni. Cea mai dificilă parte a scorpionilor este suficientă pentru căldură și umiditate vitală.

Scorpionii împăratului pot fi păstrați singuri sau adăpostiți în grupuri. Rezervoarele de acvariu din sticlă sunt probabil cea mai ușoară locuință de utilizat. Rezervorul ar trebui să aibă un capac strâns și sigur. Un rezervor de 10 galoane este suficient pentru un scorpion, dar unul mai mare (20 până la 30 de galoane) este necesar pentru grupuri. Nu le dați prea mult spațiu. Ar putea face prea dificilă ca ei să-și prindă prada.

O regulă bună de degetul mare este de a oferi câteva locuri mai ascuns decât aveți scorpioni, astfel încât fiecare să aibă fiecare spațiu propriu. Dacă există vreun semn de agresiune între scorpioni, luați în considerare separarea acestora pentru a preveni rănile.

Unii proprietari de împărat Scorpion folosesc solul ca așternut, unii folosesc turbă, iar alții selectează Vermiculite. Indiferent de ceea ce alegeți, ar trebui să fie destul de profund (de trei până la șase centimetri) pentru a permite scorpionului dvs. să sapa Burrows. Furnizați bucăți de coajă, pietre plate, vase de flori ceramice rupte sau chiar reptile ascunde ca pete ascunse pentru scorpionul tău.

Adăugarea de bucăți de mușchi Sphagnum pe partea superioară a substratului va ajuta, de asemenea, la reținerea umidității în mediul înconjurător. Împăratul Scorpionii vor deplasa decorațiile de cușcă și mobilierul în jurul valorii de - le-au lăsat. Anularea aranjamentului habitatului poate să le sublinieze.

Umei de umiditate și încălzire specifică

Împăratul Scorpion Habitate ar trebui să aibă un nivel ridicat de umiditate (75%) menținut de regulile regulate, zilnic. Indiferent de tipul de substrat, ar trebui să rămână umed, dar nu umed. Dacă există mucegai pe substratul sau condensarea pe pereții rezervorului, umiditatea este prea mare.

Împărații scorpioni nu au nevoie de lumini UVB, dar au nevoie un gradient de temperatură între 70 și 90 de grade Fahrenheit. Mulți proprietari de scorpion recomandă, chiar, permițând ocazional temperaturi să ajungă la aproximativ 100 de grade. Gradientul de temperatură este esențial pentru a permite acestor arahnidii cu sânge rece să-și regleze temperatura corpului după cum este necesar.

Cea mai ușoară modalitate de a furniza acest gradient de încălzire este utilizând un covor de încălzire destinat utilizării sub rezervoare de reptile. Covorașul ar trebui să meargă mai mult de aproximativ 1/3 din rezervor, astfel încât scorpionul dvs. împărat să se poată deplasa de la temperaturi mai calde la temperaturi, după cum doriți. Verificați întotdeauna temperaturile corespunzătoare utilizând termometre precise în câteva locații din cușcă.

Alimente și apă

În sălbăticie, scorpionii de împărat mănâncă o varietate de insecte, alte artropode și șopârle mici. În captivitate, ei par să facă bine cu o dietă în principal din intestin încărcat, calciu-dus greieri, suplimentat cu alte insecte, cum ar fi viermi și molii.

Un împărat adult Scorpion va mânca aproximativ trei până la șase greieri adulți pe săptămână și ar trebui să fie hrănită în fiecare noapte. Asigurați un vas de apă puțin adâncă, care permite scorpionului să bea dacă trebuie, dar nu suficient de adânc încât să se poată îneca.

Probleme comune de sănătate

O problemă frecventă cu scorpionii este deshidratarea. Dacă este letargic sau are un aspect scufundat, acesta poate fi un semn că împăratul dvs. Scorpion nu primește suficientă apă. Consultați-vă cu veterinarul exotic dacă observați că animalul dvs. de companie se comportă ciudat. De obicei, dacă creșteți umiditatea în incinta sa, acesta va ajuta.

De la naștere, scorpionii se mișcă sau își aruncă exoscheletul de șase ori până la ajungerea la vârsta adultă, aproximativ 3 ani de vârstă. Moltingul este normal și așteptat. Cu câteva zile înainte de un molt, scorpionul se poate ascunde, rămân inactivi și nu se hrănesc. Dacă observați că carcasa sa exterioară începe să se spargă, este probabil să se plângă. Îndepărtați orice insecte vizibile, vii în cușcă sau alte colegi de cușcă. Este vulnerabil la atacuri, inclusiv mușcăturile de insecte. De asemenea, creșteți umiditatea cuștii.

Odată ce începe să se miște, este nevoie de o jumătate de zi pentru a-și vărsa pielea și apoi o săptămână pentru noul strat exterior pentru a se întări. Nu hrăniți scorpionul în acel moment. Molturile incomplete pot fi o situație care pune viața în pericol. Poate doriți să consultați un Exotic Vet dacă observați orice problemă cu procesul de vărsare.

Achiziționarea împăratului dvs. Scorpion

Multe magazine de companie poartă scorpioni și altele Animale de companie nevertebrate, dar este de preferat dacă puteți localiza un crescător de reputație. De obicei, magazinele de animale de companie nu știu dacă un animal este însărcinată sau chiar cât de vechi este. Crediții au adesea o înregistrare mai detaliată a vieții unui scorpion și a istoriei sănătății. Un împărat Scorpion poate costa 25 de dolari până la 100 $.

Animale similare cu scorpionul împăratului

Dacă sunteți interesat de târâte-rawlies, dar nu sunteți sigur dacă vă ocupați de îngrijirea unui scorpion, aici sunt câteva animale de companie pentru a verifica:

În caz contrar, verificați Alți păianjeni și insecte care fac animale de companie bune.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Împăratul scorpion: profilul speciilor