Tipuri de morfuri de leopard gecko

Diferite culori ale ilustrației geckos leopard

Leopard Geckos veniți într-o varietate de mutații de culoare sau morfuri. Galbenul dvs. tipic cu pete negre este considerat destul de plictisitor pentru unii entuziaști morph și prețurile vor varia de la culoare la culoare. În prezent există peste 100 de morfuri și combinații de culoare diferite. Verificați această listă a unor morfuri mai frecvent văzute.

1:28

6 moduri de leopard gecko poate ieși din mulțime

Normal (tip sălbatic)

Acesta este leopardul dvs. galben de bază Gecko cu pete negre. Ele vor fi ieftine și foarte comune în magazinele de animale de companie și fotografiile care prezintă geckos leopard. Nu plătiți o mulțime de bani pentru un morf normal, văzând că sunt ușor disponibile.

Galben înalt

Înainte de a exista peste 100 de morfuri de culoare diferite, a fost doar galben mare. Ați avut fie un normal sau ați avut morful galben ridicat al geckoului leopardului, nimic altceva. Galbenul înalt are mai multe pete galbene și mai puține decât morful normal și puteți avea un galben combinat cu un alt morf, cum ar fi jungla.

Aberant

Un gecko de leopard aberant este unul care are un model spart, adică dacă gecko-ul tău are trupe frumoase în jos corpul și coada, dar există o pauză în modelul în care apare un oval în loc de o linie pe care o ai un aberant. De asemenea, puteți avea o combinație aberantă cu alte morfe.

Viscol

Acesta este un gecko de leopard complet fără model și este foarte asemănător cu modelul Murphyless. Blizzards poate fi albă, galben sau chiar o culoare purpurie, cu culorile mai întunecate fiind denumite viscole de miezul nopții. Blizzards sunt unul dintre cele trei morfuri care au, de asemenea, eclipsate, sau complet negre, ochi.

Hypo Melanistic

Pentru a fi considerat un hipo un gecko leopard trebuie să aibă 10 sau mai puține pete pe corpul său (unele pe cap și coadă sunt permise). Dacă un gecko leopard nu are locuri pe corpul său, este considerat un super hipo.

Mandarină

Morphul de tagerină este orice gecko leopard care are portocaliu pe el. Tangerina este adesea folosită împreună cu un alt tip de morf, cum ar fi un suport super hipo-tangerine.

Coada de morcovi

Această descriere a morphului este specifică coada. Un gecko leopard care are cel puțin 15% din acesta coadă acoperit în portocaliu este descris ca o coadă de morcov.

Raptor (pietriș cu ochi roșii fără model fără model)

Raptorul este un gecko albino leopard cu ochi roșii și un corp portocaliu. Rapori morfurile nu vor avea pete negre și sunt considerate morfuri combinate.

Masca de Halloween

Motorul Mask Halloween are modele de cap îndrăzneț. Modelele și trăsăturile lor vor continua să se dezvolte în timp ce se maturizează în adulți.

Lavandă

După cum sugerează și numele, morful de lavandă descrie orice gecko leopard cu culoarea violet sau lavandă pe ea. Multe geckos își pierd culoarea de lavandă, deoarece ei îmbătrânesc, ceea ce poate face ca acest morf să fie foarte dificil.

Hyper Melanistic

Un hiper-melanist este un gecko de leopard negru, dar nu negru, leopard. Acest morf are mai multă melanină decât morfele mai ușoare pigmentate. Acesta va avea în continuare pete și modele, dar în general au o colorare mult mai întunecată decât tipurile normale sau sălbatice.

Stripe inversă

Acest morf descrie un gecko leopard care are o bandă până la spate, de la gât la coadă. Culoarea benzii va varia, dar descrierea dungiului invers va fi utilizată împreună cu alte nume de morph.

Super gigant

În timp ce majoritatea morfurilor descriu colorarea pielii sau ochi a unui gigant de leopard Gecko se referă la dimensiunea gecko. Super Giants sunt cel mai mare geckos leopard cu un gecko aproape de 12 inch care deține înregistrarea. Giganții sunt mai mari decât normale, dar mai mici decât giganții super.

Baldy

Acesta este un tip de super hipo care nu are nici o idee pe cap.

Alte tipuri de morfuri există, de asemenea, în timp ce combinațiile lor par fără sfârșit, există crescători care au acest lucru până la o știință exactă și lucrează în prezent la noi morfuri. Prețurile vor varia de la Morph la Morph, în funcție de cât de dificil este de a produce, dar se așteaptă să plătească câteva sute de dolari pentru unele dintre cele mai rare morfuri. Dacă nu sunteți sigur ce Morph este favoritul dvs. un loc minunat pentru a vedea o varietate de ele se află la spectacolul local de reptil.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Leopard Gecko CareChicago Exotice Spitalul de animale

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tipuri de morfuri de leopard gecko