Tarantula: profilul speciilor

Persoana care deține o tarantulă

Păstrarea tarantulelor ca animale de companie poate fi un hobby fascinant. Ele sunt interesante să privească, să ia spațiu relativ mic și sunt destul de ușor de întreținut. Cu toate acestea, tarantulele nu sunt cea mai bună alegere dacă doriți un animal de companie pe care îl puteți ocupa, deoarece au mușcături veninoase. Există aproximativ 1.000 Specii de tarantule în Theraphosidae familie. Ele sunt originare din mai multe zone și climate, inclusiv locuri care sunt aride, subtropicale și tropicale. Una dintre cele mai populare specii păstrate ca un animal de companie este Rose Chilean (Gramostola Rosea), Un păianjen greu nativ la Chile care este, în general, ușor de îngrijit.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Tarantula

Nume stiintific: Theraphosidae

Dimensiunea adulților: 5 până la 8 inci lungime în medie

Speranța de viață: 5 până la 20 de ani în medie (femelele trăiesc, în general, mai lungi decât bărbații)

Tarantula comportament și temperament

Cele mai bune tarantule pentru începători sunt de obicei locuitorii de la sol, cum ar fi Curly păr tarantula. Ei tind să se deplaseze mai încet, ceea ce face ca orice manipulare necesară mai ușoară. Pink Toe Tarantula este adesea citată ca o bună locuință în copaci pentru a păstra, dar nu este o primă tarantulă bună. În general, speciile de locuit de copaci sunt mai dificile pentru a avea grijă, pentru că sunt rapide și agile, făcând manipularea dificilă.

În general, manipularea tarantulelor nu este recomandată, cu excepția cazului în care este necesar, cum ar fi mutarea păianjenului din incinta sa pentru curățare. În acest caz, este mai bine să coacați păianjenul într-un recipient mic pentru transport, mai degrabă decât să-l mișcați în mâini.

Tarantulele sunt, în general, docile, motiv pentru care unii oameni îi permit păianjenilor să meargă pe corpurile lor. Cu toate acestea, tarantulele vor mușca dacă se simt amenințate, iar mușcăturile lor sunt venice. Câteva specii care de obicei nu sunt păstrate ca animale de companie au venin care pot face ca oamenii să fie extrem de bolnavi sau să-i omoare. Dar pentru majoritatea speciilor, toxicitatea veninului lor este asemănătoare cu cea a unei albine sau a unei vieturi. Poate provoca o reacție locală urâtă care include durerea, roșeața și umflarea, deși unii oameni pot avea reacții alergice mai grave care necesită îngrijiri medicale prompte.

O altă preocupare cu manipularea tarantulelor este iritarea pielii de la fire de păr ghimpate pe abdomni. Dacă se simt amenințați, păianjenii eliberează adesea aceste fire de păr, care pot lucra în piele și pot provoca mâncărime și iritare. În plus, dacă firele de păr intră în ochii tăi, pot provoca inflamații grave. Deci, fii atent să nu-ți freci ochii în timp ce faci ceva cu păianjenul și carcasa sa și spălați-vă bine mâinile după aceea. În plus, nu permiteți copiilor și celorlalte animale de companie să vină în contact cu tarantula.

În timp ce mecanismele lor de apărare complică oarecum ușurința lor de îngrijire, tarantulele sunt încă destul de simple pentru a menține. Și sunt o alegere bună pentru oamenii care doresc un animal liniștit care nu necesită prea multă atenție. Așteptați să petreceți câteva ore în fiecare săptămână pe hrăniri și curățenie. Apoi, pur și simplu vă puteți bucura de observarea acestui animal unic. O tarantulă este, în general, la cea mai activă atunci când este vorba de pradă vii. În caz contrar, de obicei, va petrece mult timp într-o stare aparent odihnitoare.

1:41

8 sfaturi pentru păstrarea tarantulelor ca animale de companie

Locuind Tarantula

Păianjenii nu sunt animale sociale și, în general, ar trebui să fie adăpostite una la cușcă. Ei au nevoie de un capac sigur în incinta lor, deoarece pot fi artiști de evacuare, dar capacul trebuie, de asemenea, să aibă ventilație.

Pentru tarantulele de locuit la sol, regula generală a degetului mare este lungimea incintei ar trebui să fie de aproximativ trei ori pe lungimea păianjenului, iar lățimea incintei ar trebui să se dubleze aproximativ la nivelul piciorului. Înălțimea trebuie doar să fie aproximativ aceeași cu vârful păianjenului. Un acvariu de 5 galoane funcționează adesea bine. Și un rezervor mai mare nu este neapărat mai bun, deoarece poate face pradă mai greu de găsit.

Pentru speciile de locuințe copac, alegeți, de asemenea, o incintă care este de trei ori pe picior, lung și de două ori piciorul se întinde pe lățime. Înălțimea ar trebui să fie de aproximativ un picior. Includeți sucursale pe care păianjenul poate urca și își poate construi web-ul.

Line partea inferioară a incintei cu un strat de vermiculită sau vermiculită amestecată cu pământ și / sau turbă, care este de cel puțin 2 până la 4 centimetri adânc pentru a permite înflorire. Tarantula ta are nevoie de un loc unde să se ascundă. O bucată de coajă de plută, un jurnal de jumătate gol (adesea disponibil din magazinele de animale de companie) sau jumătate de floare de lut de pe partea sa sunt toate opțiunile bune.

Tarantulele nu au nevoie de lumini strălucitoare și ar trebui să fie ținute din lumina directă a soarelui. De asemenea, ele, în general, nu au nevoie de lămpi de căldură, deoarece majoritatea speciilor fac bine la temperatura camerei. Unele specii necesită niveluri ridicate de umiditate, pe care le puteți realiza prin eliminarea zilnică a incintei.

Spot Curățați carcasa după cum este necesar și eliminați alimentele neobișnuite zilnic. Este recomandat, în general, să faceți o curățare completă a incintei, inclusiv o schimbare a lenjeriei vermiculite, la fiecare patru până la șase luni.

10 cele mai bune specii de tarantula pentru a păstra ca animale de companie

Alimente și apă

Hrăniți tarantula dvs. o dietă de greieri suplimentari cu alte insecte, inclusiv viermi de masă, super viermi și roade. Tarantulele mari pot fi chiar date șoareci Pinkie și șopârle mici. Cricherele ar trebui să fie încărcate intestinale (alimente hrănitoare hrănite) înainte de a vă alimenta tarantula și a murdărit cu o pulbere de vitamină. Ceea ce se întâmplă în cricket este ceea ce vă alimentați în cele din urmă păianjenul. În general, dimensiunea alimentelor ar trebui să fie mai mică decât corpul taranței.

Adulții pot obține hrăniri aproximativ o dată pe săptămână, în timp ce minorii pot mânca în fiecare zi sau două. Pur și simplu aruncați prada în apropierea locului în care păianjenul este în incintă. Hrănirile se fac cel mai bine în seara când păianjenul este mai activ. Consultați medicul veterinar pentru cantitatea și varietatea corespunzătoare pentru a vă alimenta păianjenul, deoarece acest lucru poate varia în funcție de vârstă, dimensiune și specii.

Un vas mic de apă proaspătă trebuie furnizat în orice moment. Trebuie să fie foarte superficial pentru a preveni înecarea. Puteți pune niște pietricele în fel de mâncare pentru a da spiderului ceva pentru a urca ca măsură de precauție.

Probleme comune de sănătate

Cea mai mare amenințare la adresa tarantulelor de companie este șansa de a fi abandonată sau de a cădea de la o înălțime mare. O cădere poate provoca o vătămare gravă, cum ar fi un abdomen rupt. Deci, asigurați-vă că incinta este sigură și fiți precauți dacă vă ocupați de păianjen.

Deshidratarea este o altă problemă comună pentru tarantulele, mai ales dacă incinta lor nu este suficient de umedă. Păianjenul ar putea părea ușor scârțâit și a devenit letargic. Dacă se întâmplă acest lucru, consultați medicul veterinar pentru recomandări privind cel mai bun nivel de umiditate pentru specia dvs.

În plus, Molting Este modul în care păianjenul crește la o dimensiune mai mare, prin vărsarea vechii exoskeleton și a produce unul nou. Acesta este un timp stresant pentru un păianjen și va pierde în mod obișnuit apetitul înainte de un molt. Nu hrăniți păianjenul în timpul procesului de molid, care poate dura câteva zile. Live pradă poate răni păianjenul în timp ce noul său exoscheleton este întărirea. În plus, păianjenul nu trebuie tratat niciodată în timpul procesului de molid. Poate dura până la două săptămâni pentru ca păianjenul să se recupereze complet după molting.

Achiziționați tarantula ta

Tarantulele sunt legale de a păstra în majoritatea domeniilor, deși anumite legi locale ar putea să le restrângă. Multe magazine de companie vând tarantule, dar dacă puteți încerca să obțineți unul dintr-un crescător de reputație sau un grup de salvare. Veți avea o idee mai bună despre istoricul sănătății animalului și puteți fi destul de sigur că nu obțineți un păianjen care să fie însărcinată sau bolnav. Așteptați să plătiți între 25 și 75 USD în medie.

Atunci când alegeți o tarantulă, evitați orice care este acoperit cu picioarele curbate sub ele. Păianjenul ar trebui să pară alertă și să se miște repede. Cereți-i să o vadă dacă este posibil. De asemenea, asigurați-vă că vânzătorul vă poate spune vârsta și sexul păianjenului.

Animale similare cu Tarantula

Dacă sunteți interesat de tarantulele de companie, verifică:

În caz contrar, verificați alte animale exotice care poate fi noul dvs. animal de companie.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Tarantulele: teribile sau teribile! Universitatea Cornell

  2. Când animalul dvs. are opt picioare. Universitatea din Illinois Colegiul de Medicină Veterinară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tarantula: profilul speciilor