Petpal automater feeder vă permite să vă hrăniți câinele prin wifi

PETPAL AUTOMATER FEEDER vă permite să vă hrăniți câinele prin WiFi

Tehnologia face viața mai ușoară pentru noi toți - de la smartphone-uri și vehicule avansate tehnologic la progrese majore în asistență medicală și modalități mai ușoare de îngrijire a animalelor de companie. Se pare că tehnologia preia în fiecare zonă a pieței de consum și este un lucru bun! Este mai ușor ca oricând proprietarii de câini să meargă, mire și să-și hrănească animalele de companie.

Multe dintre noile progrese tehnologice din industria animalelor de companie pot fi controlate de câteva clicuri pe un smartphone. Unul dintre aceste dispozitive este noul PETPAL WIFI automat din Petreat. Acest feedder avansat oferă câteva caracteristici pe care alte produse similare nu le fac. Vă permite să vă conectați la animalul dvs. de companie utilizând oricare dintre dispozitivele dvs. personale echipate cu un sistem de operare IOS sau Android.

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun dozator alimentar pentru câini automată

PETPAL AUTOMATER FEEDER vă permite să vă hrăniți câinele prin WiFi

Feetarul Petpal vă oferă posibilitatea de a vă hrăni câinele de oriunde în lume cu acces la Internet. De asemenea, puteți viziona câinele dvs. prin camera video încorporată și discutați și ascultați-l printr-un sistem de difuzor și microfon. Puteți chiar să vă înregistrați câinele și să distribuiți videoclipul pe social media.

Camera foto este echipată cu viziune de noapte și setați cronometrul reglabil pentru a vă alimenta automat animalul în timpul zilei. Sistemul captează un videoclip de 1 minut al animalului dvs. de companie de fiecare dată când îl hrănește automat. Puteți ajusta cantitățile de alimente De asemenea, pentru a vă asigura că Petpal nu depășește prietenul tău blană.

Designul în așteptare în așteptare este ușor de asamblat, dezasamblat și curățat. Construcția simplă are trei părți principale: partea de sus, un buncăr și corpul. Toate electronicii sunt stocate în partea de sus. Acesta este locul în care sunt ținute motorul, microfonul, difuzorul, aparatul foto și electronica WiFi.

Mâncarea de câine este stocată în buncăr, un tub din oțel inoxidabil care păstrează dăunători și rozătoare să acceseze cina câinelui. Hopperul are un diametru de 9 inci și este de aproximativ 11 inci înălțime. Corpul este, de asemenea, făcut din oțel inoxidabil, ceea ce face ușor curățarea și se potrivește și ea Orice decor de acasă. Alimentatorul petpal poate fi utilizat în interior sau în afara.

Brevetul în așteptare a brevetului este echipat cu tehnologie non-jamming, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la animalul dvs. de companie care nu-și primește mesele la timp. Se compune dintr-o placă rotundă din oțel inoxidabil, care șuruburi în sus pentru a împinge alimentele câinilor în sus când este timpul ca animalul dvs. să mănânce. Pâlnia se potrivește în interiorul corpului, iar partea superioară se potrivește cu ușurință pe corp și este fixată cu două pini.

LEGATE DE: Revizuire - Petzi Tratam Cam pentru câini

PetPal vă permite să programați automat până la cinci Timpii de hrănire pe zi. Este ideal pentru proprietarii de animale de companie care lucrează în afara casei de ore lungi în fiecare zi, proprietarii de animale de companie care uită frecvent să-și hrănească câinele înainte de a părăsi proprietarii de acasă și de câini care călătoresc adesea. Petpal poate, de asemenea, să beneficieze familii care au probleme cu urmărirea care a hrănit câinele.

Nu mai mă întreb dacă mama a hrănit Fido înainte de a pleca sau dacă copiii l-au hrănit după-amiaza. Cu acest alimentator automat, vă puteți asigura că câinele dvs. devine hrănit la timp de fiecare dată. Hrănirea câinelui dvs. într-un program regulat este mai bună pentru tractul său digestiv. Dacă îl hrăniți într-un program, el se va ridica într-un program și care va fi mai ușor pentru toată lumea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Petpal automater feeder vă permite să vă hrăniți câinele prin wifi