Alimentatoarele smartlink și waterers sunt ideale pentru proprietarii de câini ocupați

Alimentatoarele SmartLink și Waterers sunt ideale pentru proprietarii de câini ocupați

Pentru proprietarii de câini care lucrează în afara casei sau sunt departe de ore la un moment dat, hrănirea și udarea animalelor de companie poate fi o preocupare. Unii oameni au vecini care vor ajuta să tindă la animalele lor de companie, în timp ce alții plătesc să aibă un sitter de companie verifică prietenul lor blană. Alimentatoarele automate de câine și watererii sunt o modalitate mult mai ușoară de a avea grijă de animalul dvs. de companie, în timp ce nu sunteți acasă.

Animalele noastre a creat boluri inteligente inteligente de companie care utilizează tehnologia Bluetooth pentru a alimenta și a apărea câinele pe parcursul zilei. Ambele produse lucrează cu ajutorul unei etichete SmartLink care poate fi asociată cu bolurile de companie. Bowls recunosc doar eticheta care îi este asociată, astfel încât aceste produse sunt, de asemenea, ideale pentru gospodăriile cu mai multe animale de companie.

Alimentatoarele SmartLink și Waterers sunt ideale pentru proprietarii de câini ocupați

Când câinele dvs. vine lângă mâncarea automată a alimentelor sau a apei, tehnologia permite castronului să citească eticheta și va dispensa alimentele sau apa pentru câinele dvs. SmartLink Waterrer dispensează apă filtrată dintr-un rezervor pe care trebuie să-l păstrați umplut. Apa este distribuită printr-un design de cascadă cu două nivele, ceea ce înseamnă că câinele dvs. va ajunge să bea apă curată, curentă în loc de apă în picioare care stă toată ziua.

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun dozator alimentar pentru câini automată

Watererul SmartLink activează ciclul de apă la fiecare 30 de minute pe parcursul zilei pentru a păstra apa de apă a câinelui. Datele sunt trimise pe smartphone-ul dvs. prin modulul Bluetooth din WATERERE. Vă permite să urmăriți comportamentul de băut al câinelui, cum ar fi durata și frecvența. Acest lucru vă poate oferi un indiciu timpuriu în ceea ce privește atunci când Fido nu se simte.

De asemenea, veți fi informați despre temperatura apei și când rezervorul trebuie reumplut. Dacă Waterer are nevoie de atenție, veți primi și notificarea pe telefon. Dacă se oprește să lucreze în mijlocul zilei, veți ști să mergeți acasă devreme sau să trimiteți pe cineva la casa dvs. pentru a pune apa pentru câinele dvs.

Există două dimensiuni ale Watererului SmartLink disponibile - dimensiunea mică deține 64 de uncii de apă și deținută de 128 uncii. Dispozitivul are un detașabil Bowl din oțel inoxidabil care este mașina de spălat vase sigură pentru curățarea ușoară. Acesta vine cu o etichetă SmartLink, dar puteți achiziționa câini suplimentari dacă aveți o gospodărie multi-companie.

Alimentatoarele SmartLink și Waterers sunt ideale pentru proprietarii de câini ocupați

Feetarul SMARLINK funcționează cu aceeași tehnologie Bluetooth. Când animalul care poartă eticheta pereche vine la alimentator, partea de sus se va deschide, permițând ca câinele să mănânce. Acest lucru ar putea ajuta cu câinii care doresc să fure cina altui câine și pot ajuta, de asemenea, cu comportamentele de protecție a resurselor și agresiunea alimentară.

Dacă aveți un câine în casa dvs., care trebuie să aibă o dietă specială sau doar doi câini care mănâncă diferite tipuri de alimente, ți-ar face viața mult mai ușor au aceste alimentatoare. Ști știi fără îndoială că fiecare câine a fost capabil să mănânce mâncarea pe care o cere și nu ar avea acces la celălalt tip de mâncare de câine.

LEGATE DE: Alimentatorii automate de câine funcționează efectiv?

Luați-l de la un proprietar de câini cu copii, aceste produse SmartLink de la Tochete ar fi foarte eficiente la menținerea copiilor să intre în alimentele și apa câinelui. Fiul nostru iubește să pună mâncarea câinelui în apa lui, care mă înnebunește! Deoarece aceste dispozitive se vor deschide doar atunci când eticheta SmartLink asociată este aproape, acest lucru ar face mult mai puțin probabil ca copilul dvs. să aibă acces la mâncărurile de alimentare deschise și de apă.

De asemenea, veți fi anunțați prin aplicația smartphone din comportamentul de mâncare al câinelui tău. Alimentatorul va raporta când câinele dvs. mănâncă și cât timp se află la alimentator. Acest lucru vă va ajuta să urmăriți cât de mult și cât de des este, ceea ce vă poate sfărâma dacă ceva nu este obișnuit. De asemenea, veți obține avertismente și notificări ale bateriei scăzute atunci când alimentatorul SmartLink are nevoie de atenție.

Alimentatorul deține 1.5 cești de mâncare și are și un castron de oțel inoxidabil detașabil. Bowlul este în siguranță în mașina de spălat vase. Alimentatorul SmartLink vine, de asemenea, cu o etichetă SmartLink și există un adaptor de ca care este vândut separat dacă preferați să nu utilizați bateriile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alimentatoarele smartlink și waterers sunt ideale pentru proprietarii de câini ocupați