Revizuire: porțiunea pro rx automatic pet

Porțiunea Pro Rx ia hrănirea automată a animalelor de companie o crestătură. Acest alimentator utilizează un sistem RFID brevetat care controlează când și ce animal de companie din casa dvs. poate accesa mâncarea în vas. Dacă aveți o gospodărie cu mai multe animale de companie și un animal de companie are nevoie de o dietă specifică, aceasta este o modalitate excelentă de a ține pe toți ceilalți din mese.

Alimentatoarele automate de companie au multe utilizări, inclusiv:

  • Păstrarea animalelor de companie pe un program strict de hrănire
  • Păstrarea animalelor de companie pe o dietă
  • hrăniți animalul dvs. atunci când nu sunteți acasă
  • hrănirea unui animal de companie o dietă specializată

Porțiunea Pro RxÎn timp ce ele nu sunt un produs necesar pe care toți proprietarii de animale de companie trebuie să aibă, ei fac hrănirea FIDO mai ușoară și mai convenabilă. Aceste alimentatoare devin destul de populare și există multe modele diferite de a alege de la.

Atunci când decideți care alimentator automat ar fi drept pentru dvs. și câinele dvs., trebuie să luați în considerare dimensiunea animalelor de companie și capacitatea alimentatorului, tipul de alimente pe care îl hrăniți și suma și orele pe care le hrăniți în fiecare zi.

Acum, pentru a vă ajuta să decideți dacă PORTION PRO RX Automatic PET este cea mai bună alegere, am revizuit acest produs de mai jos. Deci, continuați să citiți dacă doriți toate detaliile și să aflați dacă porțiunea Pro Rx este o valoare bună pentru bani.

 PORTION PRO RX Automatic PET

Porțiunea Pro RxAm menționat pe scurt sistemul RFID brevetat utilizat de acest dispozitiv. Identificarea frecvenței radio (RFID) este un sistem care utilizează unde radio pentru a citi informațiile stocate pe o etichetă sau cip. După cum probabil ați ghicit, Porțiunea Pro Rx utilizează această tehnologie pentru a permite unui câine să acceseze un castron de alimente, păstrând în același timp un alt câine departe de masă.

Așa cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, Porțiunea Pro Rx vine cu o etichetă care este programată pentru a deschide ușa alimentatorului. Tot ce trebuie să faceți este să programați alimentatorul și să atașați cipul RFID la gulerul câinelui. Când animalul dvs. de companie vine în gamă de alimentator, ușa automată se deschide. Când pleacă, ușa se închide.

Programarea alimentatorului este destul de simplă. Eu demonstrez cât de ușor este în revizuirea mea video de mai sus. Porțiunea Pro Rx vine, de asemenea, cu instrucțiuni simple de urmat.

Porțiunea Pro RxPuteți programa cantitatea de hrană pentru a renunța, numărul de mese pentru a servi pe zi și momentele pe care doriți ca mesele să fie distribuite.

Puteți programa dispozitivul să se hrănească cât mai puțin de 1/2 cană și la 6 cești de kibble pe zi. De asemenea, puteți împărți cantitatea de alimente în 2, 3, 4 sau 6 mese pe zi. În plus, compartimentul de depozitare poate conține până la 30 de cești de kible!

Porțiunea Pro Rx are două moduri diferite - deschise și închise. În modul deschis, ușa castronului rămâne deschisă în orice moment până la un nesemnat animal de companie intră în gamă. În acest mod, toate animalele de companie pe care nu doriți să le aveți acces la alimente vor trebui să poarte etichete RFID.

În modul închis, ușa castronului rămâne închisă în orice moment până la un alocat animal de companie intră în gamă. În acest mod, câinele care ar trebui să acceseze alimentele va trebui să poarte eticheta RFID. Porțiunea Pro Rx vine cu 1 etichetă RFID, dar puteți cumpăra etichete suplimentare pe Amazon pentru 19 $.95 fiecare.

Porțiunea Pro RxEtichetele sunt ușoare și au lucrat excelent pentru labradorul nostru și pentru beaglele noastre. Ele sunt, de asemenea, rezistente la apă, care este o necesitate pentru mine. Nu vreau să-mi țin câinii înăuntru când plouă sau iau eticheta dacă ieșesc în ploaie.

Bowlul acoperit cu ceramică detașabil este ușor de curățat. Și, întreaga unitate măsoară doar 14.3 & # 8243; X 12.2 & # 8243; X 13.4 & # 8243;.

Un lucru pe care nu-mi place Porțiunea Pro Rx este că este alimentat cu AC. Asta înseamnă că trebuie să fie conectat la o priză electrică pentru a funcționa. Deci, dacă puterea se stinge, alimentatorul nu va funcționa.

De asemenea, trebuie să utilizați Kibble uscate în acest alimentator, ceea ce este adevărat pentru aproape orice alimentator automat de animale de companie de pe piață. Dacă câinele dvs. necesită homemade, alimente umede sau brute, acest (și cele mai multe alte alimentatoare) nu va funcționa pentru nevoile dvs.

Puteți achiziționa Porțiunea Pro Rx pe Amazon pentru 199 USD. Știu că sună scump, dar este destul de comparabil cu alte alimentatoare automate. Cele mai multe produse similare nu vă permit să controlați ce câine mănâncă mâncarea. În opinia mea, acest produs oferă mai multă tehnologie pentru un preț similar (mai ieftin în unele cazuri). Din acest motiv, Porțiunea Pro Rx este o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune alimente automate de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: porțiunea pro rx automatic pet