Rețetă: biscuiți de câine de casă de familie

Făcând propria dvs. mâncare de câine și tratează este o modalitate excelentă de a satisface nevoile nutriționale unice pe care puștiul tău le poate avea. De casă Biscuiți de câine de in sunt o modalitate excelentă de a vă oferi câinelui un impuls de acid gras omega-3, care poate ajuta la sănătatea pielii și a hainei.

Indiferent dacă câinele dvs. are probleme cu pielea, probleme cu șoldul și sănătatea comună, luptele cu obezitate sau orice problemă sănătoasă, puteți face tratamentele de casă care vor satisface nevoile sale. Este adevărat că este nevoie de timp pentru a pregăti și a găti Câinele de casă tratează, Dar beneficiile depășesc cu mult acest dezavantaj.

Nu numai că vă puteți satisface tratamentele la nevoile animalelor de companie, aveți, de asemenea, controlul deplin asupra ingredientelor folosite pentru a le face. Faceți tot posibilul pentru a achiziționa cele mai sănătoase ingrediente. Căutați produse naturale, ecologice pentru a include câinele dvs. de tip homemade.

Mai multe videoclipuri de rețetă: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Rețetă de biscuiți de casă de casă

Homemade Biscuiți de câine

Ingrediente

  • 1.5 cești de făină de grâu întregi
  • 1.5 cani de făină de paine
  • 1 lingurita. sare
  • 2 lingurite. zahar brun
  • 4 lingurite. Flax la sol
  • 3 ouă
  • 1 cană de ulei vegetal
  • 1/4 cupă lapte uscat sub formă de pulbere
  • 1 cană de apă

Directii

Într-un castron mare de amestecare, combinați făină de grâu întreg, făină de paine, sare, zahăr brun și semințe de in. Se amestecă până când aceste ingrediente uscate sunt amestecate uniform. Într-un castron mic separat, dizolvați laptele uscat în apă.

Citirea suplimentară: 10 cele mai bune retete alimentare de casă pentru câini de casă naturală

Adăugați amestecul de lapte uscat, ouăle și uleiul vegetal la ingredientele uscate. Se amestecă până se formează un aluat moale. Dacă aluatul este prea lipicios, puteți adăuga un pic mai multor făină (fie tip). Dacă este prea uscat, adăugați un pic mai multă apă până când aluatul este neted și funcțional.

Îmi place să-mi fac propriile biscuiți de câine pentru că pot reduce tratamentele mai mici pentru micul nostru beagle și mai mari tratamente pentru Labrador și Boxer. 

Acoperiți aluatul și lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute.

Preîncălziți cuptorul la 375 °.

Pe o suprafață flourată, rotiți aluatul până când este vorba despre o grosime de 1/2 inch. După cum demonstrează în ghidul meu video, puteți folosi un cuțit de unt pentru a tăia forme biscuiți din aluat. De asemenea, puteți utiliza un tăietor cookie.

Line o foaie cookie cu pergament sau hârtie de ceară și plasați biscuiții de câine de in pe foaie. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la creșterea și coacerea împreună, deoarece nu există agenți în creștere chemați în această rețetă.

Coaceți la 375 ° timp de aproximativ 30-40 de minute. Lungimea coacerii va depinde de cât de subțiri vă rotiți aluatul. Veți ști că sunt terminate când transformă o culoare maro de aur deschis pe partea de sus.

Homemade Biscuiți de câine

Această rețetă va produce 4-5 duzini de tratamente cu un diametru de 2 inci. În funcție de cât de gros sau subțire, rotiți aluatul și dimensiunea biscuiților câinelui de in, pe care le tăiați, puteți obține mai mult sau mai puțin tratamente.

Puteți servi tratamentele de îndată ce sunt răcite. Depozitați resturile într-un recipient etanș, iar aceste tratamente vor dura aproximativ 2 săptămâni. Amintiți-vă, Magazinul cumpărat câinele tratează au conservanți și aceste biscuiți de câine de primăvară de casă nu. Ei nu vor păstra atâta timp cât magazin a cumpărat tratează.

Urmăriți următorul: Cum se face ca câinele de casă să fie tratate de câine - un ghid video pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: biscuiți de câine de casă de familie