Revizuire: colierul de prietenie potrivită pentru câini

Dacă căutați un mod adorabil accesoriu pentru puii sau cadoul perfect pentru iubitul de câine pe lista dvs., nu căutați mai departe decât Guler de prietenie. Am fost trimis acest guler pentru a revizui doar la timp pentru sezonul de vacanță și cred că ar face ca dispozitivul perfect de stocare sau cadou.

Potrivirea gulerului de prietenie pentru câinii

Fiecare guler de prietenie pentru câini vine cu o brățară potrivită pentru proprietarul câinelui. Acestea sunt disponibile în multe stiluri diferite pentru a vă arăta preferințele dvs. personale de modă sau pentru a plăti un omagiu în sezon.

Chiar acum au un guler albastru foarte drăguț, cu un model de zăpadă, care ar fi perfect pentru animalele de companie care trăiesc într-un Winter Wonderland.

Potrivirea gulerului de prietenie pentru câinii

Puteți cumpăra și potriviri de potrivire, deci totul va fi coordonat. Nu pot să vă spun cât de multe comentarii am ajuns în timp ce merg pe Chloe cu prietenul ei. Întotdeauna mă asigur că brățara mea potrivită este vizibilă și am avut atât de mulți oameni compliment îmbrăcămintea noastră potrivită.

LEGATE DE: 10+ cele mai bune cadouri de Crăciun pentru părinții câinilor

Prietenii sunt și confortabili. Ele sunt făcute cu piele vegană moale, prietenoasă cu animale. Este PETA aprobat vegan! Ele sunt, de asemenea, echipate cu o cataramă cu aur și un inel D. Acest hardware frumos dă gulerul un aspect sofisticat în timp ce oferă durabilitate în același timp.

Matching prietenieCollar pentru câinii Review

Există atât de multe stiluri de prietenie diferite pentru a alege de la. Ele oferă totul de la gulere de bază în colecția clasică la modele funky în colecția lor urbană și totul între ele.

Gulerul de câine și combo-ul brățară este un pic mai scump, la 35 de dolari, și puteți achiziționa brățări suplimentare pentru fiecare câte 10 $. Acest lucru ar fi grozav pentru copii sau case în care toată lumea din familie a dorit brățări potrivite. Puteți obține chiar și un guler de potrivire pentru pisica dvs. dacă aveți a gospodărie multi-animale.

Leashes variază de la $ 20- $ 30 în funcție de lungimea lor. Asta înseamnă că veți cheltui mai mult de 50 de dolari pentru un colier și un plumb de potrivire. Puteți găsi cu siguranță opțiuni mai ieftine, dar acești prietenii sunt unici și adorabili.

Plus, ele sunt fabricate din piele cu hardware durabil, făcându-i extrem de puternici. Singura problemă pe care o puteți avea este cu un câine care îi place să mestece. Știu că catelul nostru merge banane pentru ceva făcut din piele, așa că ai grijă de asta.


Este rândul tău să revizuiți gulerul de prietenie potrivită pentru câini

Aveți vreo experiență Potrivirea gulerului de prietenie pentru câini? Care sunt gândurile dvs. pe acest produs? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și evaluarea pentru gulerul de prietenie potrivită pentru câinii de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: colierul de prietenie potrivită pentru câini