Giveaway: rc pet produse dog walking supplies ($ 48 + valoare)

Având uneltele potrivite câinele dvs. mai ușor și mai confortabil pentru amândoi. Un guler și o lesa sunt articole trebuie să aibă articole pentru ca pooch-ul dvs. să-și obțină exercițiul zilnic. Fiecare proprietar are nevoie de o lesa si guler pentru cainele lor si este chiar mai bine daca ai mai mult de unul disponibil!

Dăm o persoană norocoasă o șansă de a câștiga acest pachet de premii de câine de la prietenii noștri la RC Pet produse! Dăm o lecție de trafic bungee și un guler roșu care se potrivesc.

Care nu-i plac lucrurile gratuite - mai ales lucruri pe care ar trebui să le cumperi oricum? Dacă câinele dvs. are nevoie de un nou guler și / sau o lesa, aceasta este o mare oportunitate de a primi produse de calitate fără a fi nevoie să cheltuiți bani din buzunarul tău.

Cum să introduceți Giveaway

RC Pet Produse Dog Walking Supplies GiveawayPentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un pachet de premii de consumabile de mers pe jos, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga acest pachet de premii și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 februarie 2018!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

RC Pet produse de mers pe jos de câine

Plimbarea unui câine care trage pe lesa poate fi dificil. Este mult mai ușor cu o lesă de bungee care ajută la absorbția forței tragerii. Lesa de trafic bungee nu numai că are o secțiune bungee, de asemenea, are două mânere pentru control suplimentar atunci când sunteți într-o zonă aglomerată.

Această lesă este echipată cu coasere reflectorizantă, care este ideală pentru proprietarii de animale de companie care mergeți câinele În dimineața devreme sau seara târzie. Leashul inclus în acest Givedaway are o combinație de culoare roșie și gri, care ar fi grozavă pentru orice puști.

RC Pet Produse Bungee LeashFabricat din panouri puternice din polipropilenă, această leșie este de 1 inch lățime și 4 metri lungime. Mânerul principal este căptușit cu neopren pentru confort suplimentar. De asemenea, incluse în acest Givedaway este un guler de tip RC Pet Pet de produse.

Gulerul este realizat cu deplasare tubulară de înaltă rezistență, de alpinism. Acesta are un inel D-inel din oțel inoxidabil pentru a atașa lesa, iar catarama de blocare a roții grele este ușor de deschis și aproape.

Gulerul se potrivește unui câine de dimensiuni medii cu o circumferință de gât de 12-20 de centimetri. Acesta comercializează pentru 14 dolari, iar lesa de trafic bungee vinde pentru 34 de dolari. Dar, câștigătorul norocos al acestui Givedaway va obține atât gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

RC PET produse de utilitate gulerPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru această lesa de câine și guler de potrivire de la produsele de companie RC Pet. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: rc pet produse dog walking supplies ($ 48 + valoare)