Giveaway: cadou de câine perfect sau cadou pentru proprietarii de câini (valoare de 88 $ +)

Este cel mai minunat moment al anului! Este, de asemenea, cel mai scump. Încerci să verificați lista de cumpărături, dar nu mai aveți bani? Oferim publicului nostru o șansă de a câștiga acest pachet de premii care ar face un cadou perfect pentru proprietarii câinilor sau câinilor de pe lista dvs.

Acest Giveaway include o lesa frumoasa de caine din piele si manipulator de trafic, un guler care se potriveste unui caine cu o dimensiune a gatului de 17 & # 8243; -21.5 & ​​# 8243; și un bowtie adorabil cu un model de fotbal. Cea mai bună parte este, Acest Giveway este liber să intre! Ar face ca darul perfect pentru cineva de pe lista dvs. de cumpărături, sau ați putea să o păstrați ca un cadou de vacanță pentru dvs.

LEATHERBERG leash GiveawayGăsirea doar a cadoului drept pentru un proprietar de câine poate fi o provocare. Doriți să achiziționați ceva pe care îl vor dori și vor folosi foarte mult. Dar majoritatea proprietarilor de animale de companie au deja toate elementele necesare pentru care trebuie să aibă grijă de tovarășul lor canin.

Cine nu a putut folosi altă lesă? Manerele de trafic sunt un instrument excelent pentru ca orice proprietar de câine să aibă la îndemână și ce câine nu are nevoie de un guler de rezervă? Orice proprietar de câine ar putea folosi aceste produse și sunt sigur că ar fi fericiți să obțină un cadou minunat sub copac!

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a introduce acest Givedaway gratuit pentru a câștiga acest pachet de premii Doggy Perfect:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi / comentarii / împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga aceste bunuri de mers pe jos de câini, și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 decembrie!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Perfect Dog cadou Giveaway

Legea de câine de 6 metri

Această leșie are o lungime de 6 metri și 3/4-inch. Este ideal pentru câinii de orice dimensiune, de la rase mici la cele mai mari animale de companie. Este, de asemenea, realizat din piele de latigo 100%, deci are toate beneficiile unei lei originale de câine din piele.

Piele este moale, iar marginile sunt turnate pentru confort suplimentar. Unul dintre cele mai mari lucruri despre Leashes din piele este că mânerul va contur în mână în timp. Cu cât folosiți mai mult lesa, cu atât mai mult va fi conturat mânerul va deveni.

Lemn de câine din pieleLeashele din piele sunt, de asemenea, ușoare și extrem de durabile. Pielea absoarbe, de asemenea, o parte din impact dacă aveți a câine care trage pe lesa lui. Să nu mai vorbim, cine nu iubește mirosul de piele?

Această lesă frumoasă va atrage atenția asupra parcului de câine, iar hardware-ul este foarte puternic. Cu toate acestea, această lesa de câine din Le Keatherberg este construită pentru a dura și este potrivită pentru orice animal de companie.

Se vinde pentru $ 34.99 Pe Amazon, dar aceasta este șansa dvs. de a câștiga o lesa superba de 100% din piele! Va trebui să păstrați Fido pe o lesa uneori, chiar și pentru excursii anuale la veterinar.

Pesterberg 12 & # 8243; Mânerul traficului

Acest plumb de trafic este de 12 "lungime de 3/4". Este fabricat din piele de 100% din piele reală de cereale, la fel ca și lesa potrivită deasupra. Cârligul pivotant este fabricat din oțel inoxidabil.

Plumb de trafic din pieleTraficul de trafic ca acesta sunt utile pentru instruire sau de mers pe jos câinele dvs. în zone cu trafic ridicat. Ele sunt, de asemenea, minunate pentru vizitele VET. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câinele dvs trăgând o lesa Când aveți control total asupra lui cu un plumb de trafic.

Împreună cu pielea Latigo, acest plumb este, de asemenea, făcut cu un nitt de metal și cusături duble. În timp ce este un pic de cizme, este evident mult mai mare decât cea tradițională a traficului de nailon.

Puteți achiziționa dog-ul de trafic de câine de pe Amazon pentru $ 18.99, dar câștigătorul acestui Givedaway va primi unul gratuit!

Citiți recenzia completă a produsului: Plumb de trafic din piele

Dublin câine No-Guler câine

Dublin câine No-Guler câineDupă cum sugerează și numele, aceste gulere sunt concepute special pentru a nu reține mirosurile sau bacteriile. Acestea sunt fabricate dintr-o curea de poliester țesute încadrată într-o acoperire cu uretanică impermeabilă, cu un strat de vârf polimer lichid dur. În termeni de la Layman, este un material non-poros, deci nu există nicăieri pentru bacterii care cauzează mirosul la FESTER.

Câinele Dublin susține că aceste gulere sunt 100% impermeabile și nu păstrează murdăria sau mirosurile. Hardware-ul este alamă cu un finisaj de satin periat și este foarte atrăgător estetic.

Nu numai cainele Dublin nu arata gulerul mirositor, este, de asemenea, incredibil de puternic. Compania susține că acest guler are o forță de tragere de 1200 de lire, care este suficient de puternică pentru a trage un camion de preluare cu dimensiune completă!

Câștigătorul acestei Givedaway va primi gulerul prezentat în videoclipul meu de mai sus. Este o dimensiune mare și se va potrivi unui câine cu o circumferință de gât de 17 "- 21.5."

Citiți recenzia completă a produsului: Dublin câine No-Guler câine

Huxley & Kent Fotbal Bowtie pentru câini

Câștigătorul norocosului Giveaway va primi, de asemenea, o lovitură adorabilă Doggy cu un model de fotbal de la Huxley & Kent. Aceste Bowties se pot atașa cu ușurință la gulerul câinelui dvs. cu curea convenabilă Velcro.

Acest lucru ar face un mare accesoriu pentru fotografiile de familie de vacanță! Poochul dvs. ar putea, de asemenea, să-l poarte în sprijinul echipei sale preferate în ziua jocului. Arcul mic este 4 & # 8243; larg.

Cum să introduceți Giveaway

Perfect Dog cadou GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru acest pachet perfect de premiere cadou de câine. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: cadou de câine perfect sau cadou pentru proprietarii de câini (valoare de 88 $ +)