10 Servicii de livrare a alimentelor pentru câini de casă din întreaga lume

Dacă sunteți ca mine, vedeți gătitul ca o corvoadă. Prepul și curățarea pentru mese făcute de la zero sunt doar puțin prea multe lucruri. Dacă este greu să gătești pentru familia ta, cu siguranță nu o vei face pentru câinele tău. Să nu vă faceți griji - vă puteți furniza caninul cu alimente hrănitoare, proaspete și un gust excelent fără un hassle utilizând un serviciu de livrare a alimentelor pentru câini de casă.

Ce sunt serviciile de livrare a alimentelor pentru câini de casă?

Un serviciu de livrare a alimentelor pentru câini de casă este exact ceea ce sună ca. Alegi un site pe care doriți să îl comandați online de la, și vor aduce o singură masă sau o cutie de mese pentru pooch-ul tău direct la ușa ta.

În funcție de compania pe care o utilizați, altele decât locațiile de livrare, toate aceste site-uri de livrare a alimentelor pentru câini de casă diferă în două moduri: (a) abordarea companiei de a-și face mese de hrănire pentru câini de casă și (b) tipul de rețete avea.

(A) Abordare. Unele site-uri web vor avea o serie de rețete pe care le puteți alege și la comandă, în timp ce alții vă vor cere să completați un formular despre mesele dvs. de companie și adaptate în mod specific pentru nevoile nutriționale ale câinelui dvs. bazate pe acele informații. Unele companii vor fi, de asemenea, concentrate pe asigurarea unei grade umane & # 8221; proces.

(b) Rețete. O companie poate oferi rețete de alimente de casă bine echilibrate, proaspete, alcătuite din carne, pește, legume și fructe în cazul în care masa finală arată ca un fel de mâncare pentru consumul uman, în timp ce o altă companie va fi concentrată în mod specific pe rețete alimentare de câine brut și nefierdate, Mâncăruri minim prelucrate.

Altele decât acești doi factori, cele mai bune cele mai bune companii de livrare a alimentelor pentru câini de casă sunt foarte asemănătoare. Veți vedea rapid că acest lucru este cel mai popular în SUA și este doar lent ridicând în Australia, Canada și Europa. Nu am găsit niciun site de livrare a alimentelor pentru câini de casă pentru alte locații. Înainte de a comanda, asigurați-vă că alegeți cel care livrează în cazul în care locuiți și cercetați comentariile proprietarilor de animale de companie.

De asemenea, citiți: 50 cele mai bune rețete de alimente pentru câini de casă

10 Servicii de livrare a alimentelor pentru câini de casă
din întreaga lume

Cele mai bune servicii de livrare a alimentelor pentru câini de casă

NOM NOW ACUM

Sitehttps: // Nomnomnow.COM /
Livrare: Statele Unite

NOM NOM NOW ACUM LIVRARE ALIMENTE PENTRU HOMEMADEUn serviciu de livrare a alimentelor în creștere rapidă a câinilor în SUA, Nom Nom acum are o ofertă introductivă - 50% din prima comandă. Cu un medic veterinar real dr. Justin Shmalberg se ocupă de toate rețetele de casă de casă, sunteți sigur că veți obține o masă sănătoasă, bine echilibrată și nutritivă pentru FIDO. Puteți citi mai multe despre modul în care funcționează procesul și ce obțineți În noul nostru Nom acum revizuirea.

Preț: Prețul nu este disponibil imediat pe site-ul lor. Completați o forma, Și compania vă va trimite un e-mail cu prețul planului de masă al animalului dvs. de companie. Mesele alimentare pentru câini sunt livrate în Statele Unite Continental. Acestea sunt ambalate individual prin porțiune.

Animalul meu perfect

Sitehttps: // myperfecttfood.COM /
Livrare: Statele Unite

mâncarea mea perfectă pentru animale de companiePET PERFECT este disponibil în magazinele selectate din Statele Unite, dar le puteți utiliza, de asemenea, ca un serviciu de livrare a alimentelor pentru câini de casă, comandând de pe site-ul web și îl aveți pe FedEx-Ed la ușă. Ei gătesc toate mesele de mâncare câine în bucătăria lor folosind alimente proaspete, produse din SUA provenite în SUA. Ei chiar au o forma Puteți utiliza pentru a selecta masa perfectă și bine echilibrată pentru nevoile individuale ale animalelor de companie.

Prețuri: Pentru 49 de dolari.99 Obțineți 2 pachete (14 bare înfășurate individual) de alimente pentru câini de casă livrate proaspete pentru pooch-ul tău. O bar este porționată pentru un câine de 20 de lire. Puteți configura comenzi recurente pentru confortul dvs.

Produsele naturale ale lui Darwin

Sitehttps: // Darwinspet.COM /
Livrare: Statele Unite

Darwins hrana pentru animale de companieDacă sunteți în căutarea pentru mese de mâncare pentru câini brut pentru bebelușul tău, Darwin poate fi doar furnizorul perfect pentru tine. Ele sunt un serviciu unic de livrare a hrană pentru câini, care va livra mese primite în vid la orice adresă păcat Statele Unite continentale. Carnea lor este provenită din cușcă, fără animale hrănite, fără antibiotice, fără steroizi și nu hormoni. Legumele sunt, de asemenea, organice.

Prețuri: Pentru 14 dolari.95, veți obține 10 kilograme de mese complete, brute pentru membrul dvs. de familie cu patru picioare. De asemenea, au o linie numită "Design inteligent" Pentru câini cu probleme specifice de sănătate. Prețurile sunt percepute de lira pentru aceste mese și vor varia. Costul include transportul maritim, dar un $ 6.50 de manipulare se aplică tuturor comenzilor.

Doggy Bag Livrare

Sitehttp: // Doggybagdelivery.COM.Au /
Livrare: Sydney, Australia

Doggybag Homemade Dog Livrare alimentarăDacă locuiți în Sydney, Australia, acesta este serviciul de livrare a alimentelor pentru câini de casă pentru dvs. Compania Doggybag sa născut din dragostea unui cuplu pentru câinele lor. După multă încercare și a erorii în timp ce încearcă să-și rezolve problemele de sănătate ale puilor, au fost născuți rețetele de mâncare pentru câini de casă pe care le oferă acum oricui care ar dori să-și schimbe animalele de companie la o dietă alimentară mai sănătoasă, proaspătă. Ei gătesc toate mesele de mâncare câine în bucătăria proprie și apoi o livrează personal la ușă oriunde în Sydney.

Prețuri: Cu punga Doggy, puteți alege dintr-un plan "All Wet" (7 $.15 pe zi), planul "uscat și umed" ($ 6.60 pe zi), sau un plan "numai pentru cină" ($ 5.50 pe zi). Mâncărurile vin porționate pentru animalele de companie. Cu livrare gratuită săptămânală și prima săptămână de hrană pentru câini, este merită să dea această echipă de familie o lovitură.

HAPPY DOG HOOVE

Sitehttps: // happydogfood.COM /
Livrare: Statele Unite

Happy Dog Hoy LivrareAducerea hranei pentru câini și câini sănătoși tratamente la animalele continentale SUA este scopul companiei Happy Dog Alimentar. Toate ingredientele sunt organice și provenite la nivel local. Ele sunt un serviciu foarte popular de livrare a hranei pentru câini și, potrivit multor proprietari de animale de companie, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la animalul dvs. de companie care nu-și plătește mesele și că a pierdut alimentele rămase.

Prețuri: Prețurile variază în funcție de selecție. Cu câine tratează de la $ 9.99 și mese de casă începând cu 16 $.95, sunteți sigur că veți găsi ceva câinele dvs. va iubi. Dacă sunteți îngrijorat că FIDO nu va iubi acest mâncare de casă, puteți Achiziționați mostre pentru $ 1.49. Taxele de expediere sunt clasificate în funcție de cantitatea de ordinul dolarului, iar prețurile încep de la $ 1.25.

Butterut Box

Sitehttps: // butterutbox.COM /
Livrare: Regatul Unit

Butterut Box Livrarea alimentelor câineluiLivrarea în întreaga Regatul Unit, Butternut Box pretinde că este una dintre puținele servicii de livrare a alimentelor pentru câini de casă care își dezvoltă mesele cu nutriționiștii și le-au aprobat prin veterinari. Mâncarea de casă de casă este personalizată pentru FIDO individual. Înainte de cumpărare, veți răspunde la câteva întrebări, inclusiv mărimea pooch-ului și a nivelului său de activitate, printre altele.

Prețuri: Prețurile la masă variază în funcție de nevoile câinelui dvs., dar costul începe la £ 1.60 pe zi cu livrare gratuită. Livrările sunt făcute săptămânal duminică sau luni. Dacă nu sunteți acasă acele zile, nici o problemă - ele livrează într-o cutie frigorifică.

Alimentele mele proaspete canine

Sitehttps: // mycaninefreshfoods.COM /
Livrare: Canada

Livrarea mea de alimente proaspete canineFurnizarea de hrană pentru câini de înaltă calitate în întreaga Canada, alimentele mele proaspete canine are o varietate de mese și câini tratați pentru bebelușul dvs. și este singurul serviciu de livrare a alimentelor pentru câini de casă din Canada pe care am reușit să o găsesc. În general, acestea sunt un tip diferit de servicii de livrare a alimentelor pentru câini de casă prin faptul că fac mese specializate pentru câini cu alergii și chiar fac tratamente pentru a ajuta câinii cu bursă supărat, care este foarte unic. 100% natural, acesta este alimentele pe care puiul îl așteaptă.

Prețuri: Prețurile variază și reduceri sunt oferite pentru comenzi mari, dar se poate comanda o varietate pachet de paturi de masă la 87 dolari.75 pentru 27 de patties. Un patty este masa zilnică a câinelui mediu - jumătate dimineața și jumătate seara.

Haustierkost

Sitehttp: // Haustierkost.eu/
Livrare: Uniunea Europeană

Haustierkost Homemade Dog Livrare alimentarăLivrarea în întreaga Europă, Haustierkost Homemade Dog Livrare alimentară Compania se mândrește cu o calitate superioară a câinilor de câine. Nu pentru squaamish, acest site are o varietate de câini brute cu adevărat unice și mese pentru prietenul tău cu patru picioare. Asigurați-vă că ați citit bine descrierile - unele elemente sunt tratamente individuale și unele sunt doar carne de carne, iar unele sunt mese complete. Dacă sunteți în căutarea unor varietăți, acesta este locul.

Prețuri: Prețurile variază în mod sălbatic pentru elementele de pe acest site. O masă completă costă aproximativ 0 €.70 o zi. În timp ce transportul maritim este în întreaga Europă, ei nu se livrează în nici o insulă, cu excepția Regatului Unit al Regatului Unit. Costurile de expediere sunt de 8 € pe pachet.

Ollie

Sitehttps: // Myollie.COM /
Livrare: Statele Unite

Ollie Dog Livrare alimentarăOllie folosește alimente și oameni de gradul uman (nu mașini) pentru a-și găti mesele de casă pentru câini de casă. Vor să știi că este o monitorizare a ceea ce se întâmplă în mâncarea câinelui dvs. la fiecare pas al drumului. Puteți personaliza un plan de masă, inclusiv gustări, de asemenea. Mâncarea pentru animalele de companie vine direct la ușa dvs. oriunde în Statele Unite Continental.

Prețuri: Prețul începe de la 3 dolari pe zi (pentru câini mici). După ce introduceți informațiile dvs. de comandă, vi se va da un preț pentru planul de masă al câinelui dvs. Comanda dvs. va veni, de asemenea, cu o scoop specializată adaptată dimensiunii și nivelului de energie a câinelui, astfel încât să știți întotdeauna cât de mult de servit. Acestea oferă 50% din prima cutie a câinelui dvs. din toate produsele alimentare pentru câini de casă naturală.

Câine de mese de câine

Sitehttps: // dogdinners.COM.Au /
Livrare: Australia

Dog meserie de livrareUn alt serviciu de livrare a alimentelor pentru câini de casă în Australia, compania de mese de câine face hrană pentru câinii pregătiți de o singură persoană în bucătăria personală. Puteți comanda mese regulate, mese gourmet și tratează câini. Livrarea este disponibilă pentru toate zonele din Sydney și în afara coastei centrale, Katoomba și Wollongong.

Prețuri: Mesele sunt ambalate și prețuite la mililitri. Prețurile pentru mese încep de la 6 USD.00 pentru 500 ml. Dog tratate sunt la prețul numărului de articole, grame și multe altele, în funcție de element. Acest site oferă cel mai mult câine tratați alegerile oricărui alt serviciu de livrare a alimentelor pentru câini de casă pe care l-am văzut, iar livrarea este gratuită.

Înainte de a comanda "# 8230;

Servicii de livrare a alimentelor pentru câini de casă din întreaga lumeCând căutați cel mai bun serviciu de livrare a alimentelor pentru câini de casă pentru a vă oferi pooch-ul cu mese de hrană pentru câini de înaltă calitate, făcute de casă, asigurați-vă că faceți propriile dvs. de cercetare și citiți recenzii de la alți proprietari de animale de companie. În timp ce am încercat să-mi fac diligența cu privire la aceste companii pentru articol, nu le-am folosit personal. Sperăm că această listă de site-uri de livrare a alimentelor de casă vă va ajuta să găsiți ceea ce aveți nevoie pentru a vă oferi animalul cu un mare tip de dietă.

Citiți următorul: 10 videoclipuri populare pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Servicii de livrare a alimentelor pentru câini de casă din întreaga lume