8 Livrarea produselor alimentare proaspete - servicii, costuri, beneficii, dezavantaje & faqs

8 Livrare pentru alimente proaspete - servicii, costuri, beneficii, dezavantaje și întrebări frecvente

O livrare proaspătă de mâncare pentru câini pot fi comandate la fel ca un magazin alimentar. Ușurința de a obține alimente proaspete de câine livrate direct în casa dvs. poate fi incredibil de util din mai multe motive.

Dacă sunteți în vârstă și luptați pentru a ajunge la magazine pentru puii dvs., atunci această livrare ușoară vă economisește hassle și vă împiedică o îngrijorare. Poate că lucrați ore lungi și nu aveți timp să luați mâncare de bună calitate a câinelui. Sau poate doriți doar un produs de înaltă calitate livrat proaspăt și regulat? Indiferent de motivația dvs., există atât de multe beneficii livrări proaspete pentru câini pentru ca tu să ia în considerare.

De ce să alegeți serviciile de livrare a produselor alimentare proaspete?

Principala influență a achiziționării alimentelor proaspete de câine este Calitatea ingredientelor. Există preocupări în creștere cu magazinul online și de companie vândute hrană pentru câini datorită ingredientelor și conținutului lor. Fie că este vorba de îngrijorarea cărnii din surse de calitate scăzută sau procente inutile și chiar dăunătoare de diferite nutrienți, Se joacă în mintea noastră. La comanda livrărilor de alimente proaspete, știți că ingredientele sunt de cea mai înaltă calitate pentru puii dvs. Mai mult decât atât, sunt mai presante ingrediente, mai gustoase și mai umede pentru câinele dvs!

Dacă conținutul strălucitor și sănătate Beneficiile de la aceste produse nu vă convinge, apoi luați în considerare beneficiile pentru dvs. Nu mai trebuie să vă faceți griji că alergi la magazin chiar înainte de închiderea timpului, deoarece ați rămas fără alimente pentru câini. Aceste servicii pot fi programate pentru livrări săptămânale sau lunare, în funcție de ceea ce aveți nevoie. Aceasta înseamnă că decideți și știți exact când va veni livrarea dvs. Astfel încât să îl puteți ordona chiar înainte de a ieși din livrarea anterioară. Acest lucru legat de confortul pentru cei care se luptă să părăsească casa sau să facă acest lucru în timpul orelor de deschidere, permite multor proprietari diferiți să beneficieze de acest serviciu.

Obțineți 50% din prima cutie Ollie!

8 cele mai bune servicii de livrare a produselor alimentare proaspete

Iată primele opt servicii de livrare pentru hrana pentru câini proaspeți de luat în considerare. Verificați rețetele, prețurile și ingredientele.

Cea mai bună livrare proaspătă de mâncare pentru câini
Există multe servicii proaspete de livrare a alimentelor pe care le puteți alege!

1. Plăci Pet

Cu mese personalizate pentru nevoile câinelui tău, Plăci Pet Îți pune cu adevărat sănătatea și nevoile puilor. Cu Influența dr. RENEE STIRETER ca nutriționist local Vet, Puteți fi sigur că ingredientele sunt provenite din punct de vedere etic. Nu numai acest lucru, dar procentul fiecărui grup alimentar va fi calculat în mod corespunzător.

Aceste amestecuri sunt stivuite pline de vitamine și minerale cu Aafco Profiluri nutriționale acceptate pentru câinii de diferite etape de viață. Aceasta înseamnă că, indiferent dacă dețineți un cățeluș sau un jucător de vârstnici, Plăci Pet va servi o masă perfect adaptată pentru câinele dvs.

Multe recenzii adore acest serviciu. Proprietarii se laudă cum chiar și cei mai drăguți poochează Bowl curat cu fiecare Plăci Pet masă. În plus, cumpărătorii au menționat observarea unor schimbări pozitive în energia și sănătatea animalelor de la creșterea mobilității la scaune mai sănătoase. in orice caz, Unii spun că prețul este puțin prea mult Pentru cantitățile mai mici furnizate totuși.

2. NOM NOW ACUM

NOM NOW ACUM este un serviciu de furnizare a produselor alimentare atât pentru câini, cât și pentru pisici. Ei fac publicitate că fiecare masă este dezvoltată de dr. Justin Shmalberg DVM împreună cu influența lor asupra controlului porții pentru fiecare pui. Nu numai face ei fac mese personalizate, dar de asemenea Tratamente, și suplimente! Acest site are tot ceea ce câinele dvs. ar putea avea nevoie de un sistem digestiv bun.

Sunt patru mese principale de a alege de la: Mash de carne de vită, Chow de pui, Port Potluck și Turcia Tarif. Deci, dacă câinele dvs. are o alergie la proteine ​​la un anumit tip de carne, Don`t Fret, există opțiuni de alegere. Cu cercetarea lor aprofundată asupra sănătății intestinale și controlul obezității, aceste amestecuri au considerat totul.

Comentariile pentru NOM NOW ACUM sunt extrem de pozitive. De la prezentările sociale ale videoclipurilor și comentariilor la comentarii postate, fiecare sursă recomandă acest brand. in orice caz, Nu au fost publicate vizibil comentarii negative pe site, Deci, nu putem evalua acest lucru pentru argumente pro și contra.

3. Ollie

Marca americană Ollie Are un timp de livrare de doar două zile cu livrare gratuită, de asemenea! Fiecare câine are un plan personalizat bazat pe "# 8221; Vârsta, rasa, nivelul activității, alergiile și greutatea ideală & # 8221;, acești factori care contribuie permit unei porțiuni sănătoase, gustoase și adecvate de hrană pentru câini pentru că puii dvs. să prospere.

Ingredientele furnizate sunt de înaltă calitate și gradul uman. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câinele dvs. care să nu primească substanțele nutritive necesare sau să aibă produse secundare nesănătoase cu acest site. Cu combinațiile de fructe, legume și superfood-uri, câinele dvs. este sigur că va câștiga haina și beneficiile de energie în cel mai scurt timp.

Ollie oferă alternative sănătoase care revizuiesc adora. Cu proprietarii care au lovit că câinii lor au beneficiat în nivelurile lor de sănătate și de energie. in orice caz, Utilizatorii multipli au comentat că câinele lor nu sa bucurat de gustul. Prin urmare, este posibil să aveți nevoie să cunoașteți preferințele gustului câinelui înainte de a efectua o comandă.

Obțineți 50% din prima cutie Ollie!

4. Câinele fermierului

Câinele fermierului descrie produsele acestora ca Mai inteligent și mai sănătos. Cu alimentele sale aprobate de VET și de gradul uman, nu este de mirare că câinii adoră acest amestec. Deoarece acest amestec este făcut proaspăt, nu sunt compromiteți nutrienți, iar alimentele sunt bogate în beneficii pentru sănătate pentru toate zonele de bunăstare a câinelui.

Aceste planuri personalizate permit ca câinele agricultor să elimine orice alergeni sau procente crescute în mod inutil de grupuri de alimente pentru câini. Calitatea acestei alimente este atât de mare, ei o testează de fapt pe oameni! Aportul de calorii pentru fiecare pachet trimis este diferit, deci poate fi adaptat corespunzător pentru nevoile fiecărui câine.

Cu peste zece milioane de mese servite, avem o mulțime de comentarii pentru a evalua. Cu toate acestea, aproape fiecare recenzie este pozitivă și se mândrește cu beneficii pentru sănătate, economisirea de bani din mai puține facturi VET și un câine care își adoră mesele! Un negativ notat al acestui site este acela Nu există o opțiune curentă de a marca orice alergeni Câinele tău poate avea.

5. Spot & Tango

Spot & Tango au un algoritm de proprietate pentru a determina planul perfect de masă Pentru câinele dvs. Aceste mese sunt livrate direct la ușa dvs. și trebuie doar să vă certați să le dezghețați. Fără conservanți, artificial
Aditivi sau umpluturi, acest amestec este cu adevărat un impuls de sănătate.

Amestecurile lor sunt toate realizate din douăsprezece ingrediente fără aditivi, nimic altceva! Retetele lor proaspete includ: Turcia și roșu quinoa, carne de vită și mei și orez de miel și maro. Ați putea dori, de asemenea, să luați în considerare rețetele lor necinstite: Duck & Salmon, carne de vită și orz și orez de pui și maro.

Comentariile lor arată cumpărătorii confirmați aproape toți dând acest site de cinci stele. Indiferent dacă câinele dvs. este pretențios, vechi sau are reacții alergice, Spot & Tango au o opțiune delicioasă de masă pentru ei. in orice caz, acest brand este un pic mai scump decât unele dintre celelalte din lista noastră, dar într-adevăr obțineți ceea ce plătiți.

6. Evermore

Un site creat în 2009, Evermore se mândrește cu faptul că produsele sale depășesc gradul uman. Ele sunt foarte atente cu ingredientele lor și Evitați & # 8216; mese de carne, subproduse ieftine, materiale de umplutură, aditivi cum ar fi sarea sau zahărul și alergeni obișnuiți, cum ar fi porumbul, grâul și soia."Acesta este cu adevărat unul dintre cele mai bune site-uri pentru câinele dvs., dacă au alergeni de ingrediente de hrană pentru câini obișnuiți.

Există o secțiune pe site-ul lor dedicat aprovizionării produselor lor, care este o adaugare mare. Puteți descoperi că carnea este derivată numai din animale care au fost ridicate complet uman. În plus, ele sunt GMO și antibiotice libere să ofere o dietă complet naturală.

Pe Dogfoodvisor.COM Evermore are un rating de cinci stele complete! Din beneficiile pentru sănătate pe care le-a prezentat dovezi pentru a induce prețul. in orice caz, Unii utilizatori sunt supărați de ambalarea și timpul de expediere. Ambalajul nu este la fel de puternic ca unii ar fi plăcut, iar timpul de expediere poate dura o jumătate de săptămână, ceea ce este mai lung decât alte companii.

7. Pupa de bacanie

Fabricat de veterinarii, Pupa de bacanie oferă alternative sănătoase pentru a stoca mese cumpărate. Nu numai că, dar ei urmăresc să-și facă mesele mai delicioase decât competiția. Prin testele umane și câine pentru gustabilitate, aceste alimente nu sunt doar bune pentru câinele dvs., dar câinele dvs. îi adoră prea mult.

Aceste amestecuri sunt Sous-Vide gătit pentru aproape două ore întregi, Acest lucru ajută la păstrarea tuturor substanțelor nutritive din carne și veg pentru câinele dvs. De asemenea, își îngheacă mâncarea în patties, astfel încât să poată fi ușor depozitate în congelator, luând o cameră minimă. De asemenea, înseamnă că le puteți utiliza fără a vă îngrijora o dată de expirare rapidă.

Ei au o secțiune de revizuire pe pagina lor, care permite, de asemenea, în sus și de jos de la alți cumpărători. Cumpărătorii iubesc hrana de câine aproape la fel de mult ca și puii lor! Semnele negative sunt în cea mai mare parte direcționate către ambalaj, Nu este cea mai atractivă, nici cea mai puternică, ceea ce poate cauza ca produsul să cadă.

8. I și dragoste și tu

I și dragoste și tu este brandul final pentru alegere. Când efectuați o achiziție, pur și simplu, alegeți opțiunile privind: Tipul alimentelor pentru câini, Linii de produse, arome, alergii și etape de viață. Acest lucru vă poate permite să adaptați alimentele câinilor individului dvs. și să vă oferiți confortul că câinele dvs. primește produsul ideal pentru ei.

De asemenea, acest site vine cu un glosar de ingredient care vă permite să răsfoiți fiecare ingredient inclus în aceste amestecuri. Vă permite să verificați vitaminele și mineralele completate de fiecare ingredient. Acest lucru vă poate permite să găsiți toate beneficiile O MIX oferă câinelui dvs.

Aceste alimente pentru câini de alergie evitant sunt minunate pentru puii dvs. sensibili. Aceste amestecuri sunt sigur că vor ajuta la stomacul deranjat și să vă simțiți câinele mai bine în cel mai scurt timp. in orice caz, Prețul a crescut dramatic recent și acest lucru poate fi destul de dezavantaj pentru mulți utilizatori.

Obțineți 50% din prima cutie Ollie!

Beneficiile utilizării serviciilor de livrare a alimentelor pentru câini

Deși atât de multe beneficii provin de la utilizarea alimentelor proaspete de câine, am rezumat principalul gratuit pentru a vă uita la.

Convenabil

Nu se poate refuza că livrările de alimente pentru câini adaugă confort în viața voastră. Poti Programați o dată de livrare la fel de frecvent sau neregulată pe cât doriți. Prin urmare, puteți să vă asigurați că nu pierdeți niciodată alimente pentru câini, deoarece aveți o livrare obișnuită a alimentelor pe cale. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru cei care sunt vârstnici, nu conduceți sau lucrați cu schimbări lungi. Toți indivizii care ar putea avea un timp mai dur de a merge la magazin pentru a obține alimente pentru câini.

De asemenea, trebuie să apreciați livrările rapide și cum împiedică întreruperea programului dvs. Unele comenzi fac livrările următoare, unele durează trei până la patru zile, indiferent, acest lucru nu este mult timp să aștepte. Mai ales dacă vă programați livrările, astfel încât aveți întotdeauna suficiente alimente pentru câini. De asemenea, înseamnă că nu trebuie să plecați în timpul unei călătorii de cumpărături dacă un magazin este în afara hranei pentru câini de companie. Aveți o garanție pentru a primi mâncarea ideală pentru animalele de companie atunci când au nevoie de ea.

Programul de servicii de livrare a alimentelor cu câini proaspeți
Serviciile de livrare a alimentelor proaspete sunt foarte convenabile.

Mai bine conținut

Deși acest lucru este discutabil, ceea ce putem fi de acord este că livrările de alimente pentru câini sunt adesea de înaltă calitate și hrană pentru câini proaspeți. Acesta este cu siguranță un mare conținut pentru puii dvs. și va avea mult mai multe substanțe nutritive și beneficii decât alte produse alimentare de câine. Dar fără a compara, să evaluăm beneficiile evidente ale livrărilor de alimente proaspete pentru câini.

Livrările de alimente pentru câini nu vin cu conservanții că multe alimente de câine de pe raft vin. Deoarece nu au nevoie de ele deoarece sunt livrate proaspete. Aceasta înseamnă că există atât de mulți substanțe nutritive în aceste amestecuri, toate acestea pot beneficia de sănătatea câinelui dvs. în mai multe moduri. Alimentele de câine de înaltă calitate vă vor ajuta pielea și haina câinelui, reducând matreata, mâncărimea și duce la o haină strălucitoare. Un adaugat excelent pentru un caine de calitate! Alte beneficii includ creșterea energiei, cu atât mai bine o combinație, cu atât mai mult un câine poate digera bine și de a folosi ca energie.

Câinii iubesc gustul

Amestecurile mai proaspete sunt adesea mai gustoase. De asemenea, deoarece sunt proaspete, ingredientele sunt adesea mai gustoase, iar câinii sunt mult mai interesați! De la bucăți de carne acoperite în sos la veg-ul proaspăt, Există atât de multe combinații de alimente diferite pentru ca puștii dvs. să fie interesați. De la pachetele de degustare crocante, puteți cumpăra din magazine, acestea pot fi în curând plictisitoare. Întrucât alimentele proaspete, după cum știm, sunt interesante și delicioase.

Câinii pretențioși nu sunt atât de neobișnuit. Poate fi îngrijorat să încerci să-ți încurajezi câinele să mănânce când pierd în greutate. Nu numai că livrările câinilor vizează procentele alimentare față de nevoile câinelui dvs., cum ar fi creșterea în greutate. Dar ei pot, de asemenea, să vă adapteze spre gustul câinelui și preferințele alergiei. Eliminați toate elementele pe care câinele dvs. poate fi alergic la, în timp ce adăugați și alimentele lor preferate. Cu planuri de masă proaspete și personalizate, chiar și cel mai mic câine vor găsi aceste tratamente.

Dezavantajele de a obține alimentele dvs. de câine livrate

Ca și cu totul, există dezavantaje aici. Pentru a decide dacă livrările de hrană pentru câini proaspete sunt pentru dvs., trebuie să luați în considerare negativul și să evaluați serviciul ca întreg.

Scump

Cu ingredientele de înaltă calitate și de gradul uman, nu este o surpriză faptul că acest serviciu este mai scump. Costurile merg spre planurile personalizate, ingrediente de înaltă calitate, costurile de transport și de livrare. Prin urmare, ei se pot îndrepta destul de repede. Acest lucru poate fi destul de dezavantaj pentru cei care caută o marcă mai ieftină de hrană pentru câini.

Livrare de livrare

Spre deosebire de a merge la magazin, Nu puteți obține alimente proaspete de câine livrate în aceeași zi, Cele mai multe iau minimum două zile pentru livrare. Prin urmare, dacă ați fugit din alimente pentru câini, acest lucru poate fi destul de incomod, deoarece este posibil să trebuiască să înlocuiți câinele cu un alt aliment de câine până când ajunge să sosească. În plus, acest lucru poate provoca boli și simptome cum ar fi diaree, vărsături și letargie. Prin urmare, depinde de dvs. să monitorizați modul în care trebuie să comandați sau să actualizați abonamentul. Acest lucru poate dura câteva ajustări până când știți când trebuie să aveți o livrare, care poate fi puțin frustrantă.

Livrare proaspătă de livrare a alimentelor
Nu puteți avea servicii de produse alimentare proaspete livrate în aceeași zi.

Livrare proaspătă de mâncare pentru câini - Întrebări frecvente

Vrem să ne asigurăm că vă simțiți încrezători în noul dvs. cunoștințe despre livrările de alimente proaspete pentru câini. Prin urmare, am găsit cele mai răspunsate întrebări pe această temă și am dat gândurile noastre de mai jos.

Care este cea mai bună mâncare proaspătă pentru câini?

Acest lucru depinde de câinele dvs Gusturi, alergii, sănătate și scenă de viață.

  • Gust: Este important ca câinele dvs. să se bucure de mâncarea lor și să vrea să o mănânce. Dacă nu vor să o mănânce, atunci care este punctul?
  • Alergii: Asigurați-vă că evitați ingredientele care provoacă o reacție alergică la câinele dvs. Acest lucru poate varia de la caderea parului la erupții la nivelul pielii câinelui
  • Sănătate: Dacă câinele dvs. este subponderal, atunci vă recomandăm să luați în considerare un brand bogat în grăsimi. Întrucât dacă câinele dvs. are scaun liber, ia în considerare un amestec de fibre bogate
  • Etapa de viață: procentele diferitelor nutrienți de câini cerute de câini variază în funcție de vârsta lor. Puii necesită un conținut mai mare de proteine ​​și grăsimi în timp ce câinii vârstnici necesită adesea mai mici. Totul depinde
  • RĂSPUNS: Cu cât câinele este mai mare, cu atât mai musculară și nivelurile lor de energie influențează toate procentele lor de nutrienți

Este alimente proaspete cu adevărat mai bine pentru câini?

Produse alimentare proaspete de câine deține o mulțime de beneficii că multe alte alimente de câini nu dau. Ingrediente de înaltă calitate, adesea grad de grad uman, gust deosebit și galeria generală. Acest lucru sporește șansa câinelui dvs. care se bucură de mâncarea lor, beneficiind de schimbări de sănătate mai bune și sunt mai puțin probabil să se plictisească. Fresherul alimente, mai multe minerale și vitamine pe care o alimentație le poate conține și a trece la câinele dvs. Cei care își pot ajuta energia, dinții, pielea, haina și multe altele.

Care este cel mai bun serviciu de livrare a alimentelor pentru câini?

Cel mai bun serviciu de livrare a alimentelor pentru câini nu poate fi numit pentru că Fiecare deține propriii nutriționiști și profesioniști condimentați și au grijă de cauza lor de a ajuta la sănătatea câinilor. Am redus-o la cele opt site-uri din lista noastră, dar cel mai bun serviciu este cel care pune mai întâi sănătatea câinelui și consideră toate preferințele individuale și factorii de sănătate. Alimentele de câine generalizate pot fi dăunătoare celor vulnerabile, cu cât un plan alimentar mai adaptat și proaspăt este, cu atât mai mult un câine va beneficia.

Cel mai bun serviciu de livrare a alimentelor pentru câini
Fiecare serviciu de livrare a alimentelor pentru câini are propriile sale pro și contra.

Pot obține alimente pentru câini livrate?

Oricine poate obține alimente pentru câini livrate! Trebuie doar să Asigurați-vă că site-ul pe care îl priviți livrează în zona dvs. Unele pot fi specifice anumitor state, în timp ce altele au mai multe ramuri și se răspândesc în întreaga țară. Verificați unde fiecare site oferă și mergeți de acolo. Unele chiar oferă livrarea la magazine, care, dacă adorați produsul mai mult decât ușurința de livrare, este cu siguranță o opțiune.

Comparați argumentele pro și vă ale alimentelor curente curente la livrările de alimente proaspete și să decideți ce este mai bine pentru dvs. și câinele dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Livrarea produselor alimentare proaspete - servicii, costuri, beneficii, dezavantaje & faqs