Plăci pet pet food review: alimente reale gătite proaspete pentru câinele dvs

Alimentele proaspete de câine au un moment. Oamenii recunosc din ce în ce mai mult valoarea alimentelor procesate minim în propriile lor diete și caută modalități de a extinde aceste beneficii membrilor familiei lor canine. Cu toate acestea, o lipsă de timp și o teamă foarte legitimă de "a obține ceva greșit" a ținut mulți oameni înapoi. Plăci Pet Are o treabă bună de a rezolva ambele probleme!

Potrivit site-ului lor, alimentele cu plăcuța de companie sunt fierte cu ceainic într-o bucătărie umană, folosind carne, fructe și legume USDA, împreună cu un amestec de vitamine și minerale. Fiecare lot este testat pentru siguranță. Alimentele pentru câini cu plăcuța de companie conțin nici un fel de carne sau produse secundare și fără porumb, gluten sau conservanți artificiali, culori și arome.

Scorul nostru pentru placa de companie

Aflați mai multe

4.7


Eding-ul editorial

Ce ne place:
Formulate de un nutriționist veterinar

Ce ne place

  • Formulate de un nutriționist veterinar
  • Opțiuni flexibile de livrare
  • Patru arome
  • Mâncare proaspătă, proaspătă
  • Containere pre-porționate

Ce nu ne place

  • Ambalaj extrane

Caracteristici importante

  • Pregătit în bucătării USDA. Plăcuța de companie utilizează alimente de grad de oameni și este preparată în bucătării de grad de oameni.
  • Personalizat pentru câinele tău. Veți completa un chestionar despre vârsta, greutatea, nivelul de activitate al câinelui dvs. și mai mult. Totul merge într-o formulă care va determina numărul corect de calorii și nutrienți pentru câinele dvs.
  • Containere restabilite. Resturile rămân proaspete în frigider timp de o săptămână după ce sunt dezghețate (dar ar trebui să fie aruncate după ședința la temperatura camerei timp de două ore).
  • Livrat la ușă. Odată ce sunteți configurați pentru livrări, vor continua să vină în mod continuu. Dacă aveți nevoie să renunțați la o expediere sau să faceți modificări, puteți face acest lucru pe site.
  • Planuri complete de masă sau topper. Puteți alege să vă hrăniți câinele exclusiv alimentele plăcii de companie sau îl puteți folosi ca un topper pentru alimentele pe care le hrănești în prezent Pooch.

Cât costã?

Livrarea plăcii de companie
Livrarea plăcii de companie

Costul plăcii de companie va depinde de cât de mult mănâncă câinele. Suma pe care câinele dvs. mănâncă va depinde de cât de mare este ea, indiferent dacă este activă sau inactivă și dacă este deja la greutatea ideală sau trebuie să câștige sau să piardă câteva kilograme. Am folosit Amber, propriul meu câine, care este o femeie de 60 de lb.

Am ales aroma de carne de vită. Primul transport vine cu 25% oprit, astfel încât planul de masă completă este de 7 USD.39 pe zi, sau $ 103.42 timp de două săptămâni. Prețul obișnuit după aceea ar fi de 137 USD.90 la fiecare două săptămâni. Planul Topper a ieșit la 65 USD.14 cu reducerea ($ 86.85 în mod regulat) pentru o aprovizionare de trei săptămâni. Rețineți că planul Topper este în plus față de mâncarea în care vă hrănești în mod normal câinele.

Mai multe despre hrana pentru câini cu plăcuță de companie

Trebuie să recunosc că am tendința de a fi sceptici când mă uit la noi companii de mâncare. Sunt doar să facă bani pe cea mai recentă tendință sau sunt dispuși să facă investițiile necesare pentru a face drept câini? Plăcuța de companie mi-a pus repede mintea.

Toate alimentele lor sunt formulate de un nutriționist veterinar - dr. Renee Streeter, DVM, DACVN. Apreciez că persoana din spatele rețetelor folosite de placa de companie este identificată atât de clar. Alimentele pentru câini de placă PET sunt, de asemenea, formulate pentru a satisface nivelurile nutritive stabilite de profilurile de nutrienți de hrană AAFCO pentru toate etapele de viață, făcându-le adecvate atât pentru pui, cât și pentru câinii adulți.

Dieta plăcii de companie

Chihlimbar
Mâncarea de carne de vită a lui Amber de la PET PLAG

Uitați-vă la fiecare din Plate pentru animale de câine Mâncăruri și comandați cele (e) pe care le credeți că ar funcționa cel mai bine pentru câinele dvs.

Barkin `carne de vită

31% proteine ​​pe bază de substanță uscată, 41 kcal / uncie

Ingrediente: carne de vită la sol, cartofi dulci, cartofi, ficat de carne de vită, morcovi, mere, mazăre verde, dovleac, fosfat dicalcium, aromă naturală, ulei de șofrănă, ulei de somon, carbonat de calciu, sare, vitamine și minerale (taurină, vitamina E, fumarat feros , oxid de zinc, gluconat de mangan, mononit de tiamină, oxid de magneziu, iodură de potasiu, selenită de sodiu, vitamina D3)

Chompin `Chicken

35% proteine ​​pe bază de chestiune uscată, 38 kcal / uncie

Ingrediente: Pui de pui, cartofi dulci, ficat de pui, broccoli, butternut squash, mere, aromă naturală, ulei de șofrănel, fosfat de diclicium, ulei de somon, carbonat de calciu, sare, clorură de potasiu, patrunjel, vitamine și minerale (taurină, vitamina E, zinc Oxid, fumarat feros, gluconat de cupru, selenit de sodiu, gluconat de mangan, iodură de potasiu, vitamina D3)

Coada Waggin `Turcia

24% proteine ​​pe bază de substanțe uscate, 38 kcal / uncie

Ingrediente: Turcia măcinată, orez brun, ficat de curcan, morcovi, mere, dovleac, aromă naturală, fosfat de dicalcium, ulei de somon, clorură de potasiu, carbonat de calciu, sare, vitamine și minerale (taurină, vitamina E, oxid de zinc, fumarat feros, cupru Gluconat, selenit de sodiu, gluconat de mangan, iodură de potasiu, vitamina D3)

Lipul Lickin `Miel "

26% proteine ​​pe bază de substanță uscată, 40 kcal / uncie

Ingrediente: Mieliere la sol, cartofi dulci, quinoa, ficat de miel, mere, broccoli, fosfat dicalcium, clorură de potasiu, sare, ulei de somon, carbonat de calciu, patrunjel, vitamine și minerale (taurină, vitamina E, bitatratul de colină, oxid de zinc, fumarat feros , selenită de sodiu, iodură de potasiu, vitamina D3)

Cum functioneazã?

Chihlimbar
Chihlimbar

Înscrierea pentru primul dvs. expediere livrată la domiciliu este simplă (și 25% reducere). Am completat testul despre rasa câinelui meu, greutatea, vârsta, nivelul de activitate și starea corpului în doar câteva minute. "Guineea Pig" a fost chihlimbar, o rasă amestecată de doi ani, spartă.

La sfârșitul testului, aveți posibilitatea de a alege care combinație de patru rețete doriți să comandați și dacă doriți să vă înscrieți în masa completă sau planul "Topper". Am comandat de carne de vită de la Amber Barkin pe planul de masă completă, dar dacă doriți să eșantionați ce plăcuță de companie are de oferit, un plan de topper, inclusiv toate cele patru rețete, ar fi calea de a merge.

Nu vă faceți griji - nu sunteți blocați în nimic. Este ușor să vă actualizați contul și planul de masă al câinelui sau informațiile (dacă este un cățeluș în creștere, de exemplu) pe site-ul Plăci PET. Compania este, de asemenea, de produsele lor cu o garanție de 100% a banilor în prima cutie.

Experiența mea cu placa de companie

Plăci PET PET Ambalaje alimentare
Plăci PET Containere alimentare pentru animale de companie

Transportul lui Amber a sosit pe data de livrare așteptată, care conține 15 containere de carne de vită de bară pre-măsurată și 5 kilograme de gheață uscată înfășurată într-o pătură de folie izolată.

Trebuie să fiu cinstit și să spun că am un pic de relație de dragoste / ură cu ambalajul plăcii de companie. Este incontestabil bine conceput pentru a menține alimentele înghețate în timpul livrării și pentru a ușura utilizarea odată ce a sosit, dar există o mulțime de lucruri. Cutia și recipientele de alimente din plastic sunt reciclabile, dar, în măsura în care pot spune, izolația voluminoasă trebuie să fie depozitată. Am văzut mai multe moduri ecologice de a furniza în siguranță mâncăruri înghețate la ușă.

Am deschis unul dintre containere după ce a dezghețat și mirosul de carne de vită a depășit! I-am dat o agitație, și aceasta este o porție "de dimensiuni". Îmi place că multe dintre ingrediente sunt atât de ușor de recunoscut.

Conform informațiilor incluse în casetă, alimentele cu plăcuța de companie poate dura până la un an în congelator, dar containerele lui Amber au avut o dată "cea mai bună prin" ștampilată pe ele care au fost de aproximativ opt luni în viitor, ceea ce este încă destul de bun. Containerele dezghețate pot rămâne în frigider săptămânal, dar din cauza absenței conservanților, orice alimente neobișnuite ar trebui să fie aruncate odată ce a fost la temperatura camerei timp de aproximativ două ore. Dar cu cât de bine arată mâncarea și miroase, nu cred că va fi o mare problemă!

Verdictul final

Am fost fericit cu placa de animale, și așa a fost Amber. Ingredientele au fost proaspete și în mod evident alimente reale. Procesul de comandă a fost ușor. Și Amber a fost un fan al mâncării pe care a încercat-o! Nu am fost sălbatic cu privire la ambalaj, dar toate beneficiile ar putea depăși acest lucru. Dacă căutați mâncare proaspătă de câine, vă recomand să dați Plăci Pet o incercare.

Căutați mai multe informații despre păstrarea câinelui dvs. bine hrănit pe o dietă sănătoasă, nutritivă? Verificați comentariile noastre despre Cele mai bune servicii de livrare a alimentelor pentru câini și Cele mai bune alimente pentru câini pentru alergii.

>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Plăci pet pet food review: alimente reale gătite proaspete pentru câinele dvs