Doga face să lucreze mult mai distractiv

Doga face să lucreze mult mai distractiv

Ce ar putea fi mai distractiv decât amestecarea câinilor cu yoga? Primul lucru care vine în minte atunci când se gândește la doga este că este de fapt câinii care fac mișcările. Ca și cum ar fi așa, nu este cazul. Doga este pur și simplu practica yoga, în timp ce câinele dvs. este în camera absorbind energia și luând parte ocazional.

Yoga a fost în jur de secole și există multe tendințe hibride diferite și stiluri ale exercițiului. Doga pleacă într-o mulțime de zone și a devenit recent Extrem de popular cu iubitorii de animale de companie. Proprietarii de câini consideră că este o experiență excepțională și relaxantă care îi ajută să lege cu animalul lor într-un mod unic.

LEGATE DE: Câinii au sentimente?

Multe dintre pozițiile tradiționale de yoga sunt aceleași în Doga, cu unele modificări ușoare, iar companionul dvs. canin este încorporat în multe dintre ele. Practica se concentrează asupra meditației, întinderii și Masaj pentru câini.

Doga face să lucreze mult mai distractiv

De obicei în timpul unei clase Doga veți încerca să lucrați ca o singură unitate cu animalul dvs. de companie. Veți ajuta animalul dvs. de companie să faciliteze diferite poziții și, uneori, îl puteți folosi ca instrument sau un suport pentru a vă perfecționa poziția.

Deși nu este cel mai tradițional mod de exercitare cu animalul dvs. de companie, Doga are numeroase beneficii pentru dvs. și câinele dvs., inclusiv:

  • Făcându-vă ambele simțiți la ușurință
  • Creșterea și încurajarea relației tale
  • Permițându-vă să obțineți un mâner mai bun pe câinele dvs
  • Foarte benefic pentru persoanele și câinii care au suferit răniri
  • Ambele devin mai calme și mai relaxate
  • Exercițiu excelent pentru câinii obezi și vârstnici

La fel ca orice alt fad, nu toată lumea vede doga ca o bună practică. Unii oameni din comunitatea yoga spun că este departe de concentrarea participantului și l-au etichetat ca fiind nepotrivit.

LEGATE DE: Drumeții cu un câine? Iată ce trebuie să știți

De asemenea, unele organizații de câini sunt proprietarii de câini de avertizare despre practicarea doga, deoarece poate afecta fizic câinele. Spre deosebire de oameni, câinii nu pot spune atunci când este suficient de suficient și aceste organizații sunt îngrijorate de faptul că fără a învăța bine câinele poate fi rănit.

Deși Doga pleacă chiar acum, încă nu este disponibilă într-o mulțime de zone. Dacă nu este oferit încă în orașul dvs., luați în considerare achiziționarea unei cărți Doga sau a unui set de DVD pentru a-ți exercita animalul de companie acasă. Dacă preferați să luați o clasă, încercați să discutați cu un studio local Yoga despre începerea unei clase Doga.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doga face să lucreze mult mai distractiv