Giveaway: petwell dog massage tools pachet de premiere (valoare de 75 usd)

Oferind câinelui dvs. un masaj zilnic de 15 minute este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru sănătatea și bunăstarea ei generală. Masajele sunt benefice pentru câinii de fiecare vârstă și dimensiune. Ele sunt, de asemenea, avantajoase pentru câinii activi, precum și pentru cei care sunt mai sedentari. Și, desigur, pot avea un efect foarte pozitiv asupra câinilor cu șold și durere articulară.

Câștigătorul norocos al acestui Givedaway va primi un pachet de premii format din 5 instrumente de masaj diferite care pot fi folosite pe canini, oameni și multe alte animale. Toate împreună, acest pachet de premii merită mai mult de 75 de dolari!

Masarea câinelui dvs. zilnic este, de asemenea, o modalitate simplă de a încuraja legătura dintre dvs. și a companionului dvs. canin. Există o șansă bună să petreceți cel puțin 15 minute în fiecare zi pentru câinele dvs., deci de ce să nu o transformați într-o sesiune de masaj?

Instrumente de masaj Petwell GiveawayCare sunt beneficiile masajului canin? Mă bucur că ați întrebat!

Ca și oamenii, un corp de câine devine obosit după o zi lungă. Chiar câinii tineri vor fi răniți după o zi de joc, drumeții sau fugiți cu prietenii lor cu patru picioare. Dacă este făcut în mod corespunzător, orice câine se va bucura de un masaj luminos în mod regulat.

Potrivit cercetării, Există destul de multe beneficii fizice și mentale foarte importante ale masajului canin, inclusiv:

  • Creșterea circulației
  • tensiune de sange scazuta
  • ajutor în digestie adecvată
  • Consolidarea sistemului imunitar
  • reabilita mușchii obosiți
  • Reduceți durerea și umflarea mușchilor
  • Reduceți stresul și anxietatea

Cum să introduceți Giveaway

Petwell Dog Massage Tool GiveawayPentru a introduce acest Giveway gratuit pentru a câștiga unelte de masaj gratuit de la Petwell, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și lăsați un comentariu.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Acest lucru vă va intra automat pentru a câștiga aceste instrumente de masaj de câine de la Petwell și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 20 iulie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Instrumente de masaj Petwell GiveawayToate cele cinci produse incluse în acest Givedaway se potrivesc bine în mână și sunt confortabile de utilizat. Să aruncăm o privire mai atentă la instrumentele individuale de masaj pentru câini care sunt incluse în acest Givedaway:

PETWELL Handheld Massager terapeutic Masaj terapeutic manual pot fi utilizate pentru a reduce stresul și anxietatea în animale de companie, deoarece oferă mai multe nivele de masaj. Acest tip de instrument de masaj poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea circulației și îmbunătățirea digestiei. Are patru butoane rotunjite care funcționează pentru a scuti tensiunea în mușchi.

Fiecare dintre butoane poate fi, de asemenea, utilizat ca o gaură degetului pentru a accesa zonele mici sau a petelor greu accesibile. Acest instrument de masaj funcționează bine pentru toate zonele corpului.

Petwell Dual Point Point Massage Handheld Cilindru de masaj manual de mână este conceput pentru a ameliora tensiunea musculară adâncă. Acesta ar fi un instrument excelent pentru câinii care au un loc special care le dă frecvent probleme, cum ar fi șoldurile sau umerii. Există o minge mare la un capăt și o minge mai mică pe de altă parte, deci este versatil pentru utilizarea peste tot pe corp.

Mingea mai mare funcționează durerea și rigiditatea asociată cu mușchii strânși și răniți. Mingea mai mică este foarte mare de utilizat pe zone artritice sau pete de probleme pentru inflamație. Dacă aveți un câine cu artrită în șolduri, ar funcționa bine pentru a scuti acea durere.

Revizuirea completă a produsului: Instrumente de masaj Petwell pentru revizuirea câinilor

Petwell Back & Gât Reliever Massaver HandheldCu un design similar, Back & Gât Reliever Massaver Handheld Cilindru are două bile de filare care sunt poziționate unul lângă celălalt. Ameliorează tensiunea musculară și rigiditatea și funcționează bine pe spate, gât și umeri.

Acesta este un alt instrument pentru câini care funcționează bine pentru câinii care suferă de durere de artrită. În plus, este conceput special pentru a proteja coloana vertebrală a câinelui pe măsură ce îi dați masajul zilnic.

PETWELL All-Over Cilindru de masaj handheld All-Over Cilindru de masaj portabil Funcționează bine pe orice parte a corpului, cu excepția acelor mici locuri greu accesibile. Acesta oferă un masaj blând care stimulează fluxul sanguin la îmbinări și mușchi.

Mișcarea netedă de rulare a mingelor din acest masaj manual este ideală pentru câinii cu probleme de inflamație sau dureri comune și musculare. Acesta este, de asemenea, un instrument excelent de utilizat pentru a obține sângele animalului de companie care curge și ajutați-o să se încălzească înainte de un concurs sau un eveniment sportiv.

PETWELL Masaj Groomer De-Shelding BrushUltimul produs pe care câștigătorul îl va primi este Masaj Groomer De-Shelding Brush. Dacă căutați în mod specific ceva pentru a elimina toate părul vărsat de la haina câinelui dvs., acest lucru nu este acesta. Dar, dacă doriți ca un instrument să vă masați câinele și știți că poate beneficia și de o periaj bună, acest instrument de masaj Petwell Dog este exact ceea ce aveți nevoie!

În fotografia din stânga puteți vedea cele patru butoane rotunjite mari care funcționează pentru a masca animalul de companie în timp ce vă periați. Părul mici lucrează pentru a îndepărta părul mort în același timp. Acesta este un instrument excelent de utilizat cu câini anxioși sau stresați și este, de asemenea, cea mai bună opțiune dacă doriți să creați sau să ajutați să construiți legătura dintre dvs. și companionul dvs. canin

Cum să introduceți Giveaway

Instrumente de masaj Petwell GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru aceste instrumente de masaj de câine de la Petwell. Vom contacta câștigătorul prin Facebook pe 20 iulie. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările prin e-mail la viitoarele Givedaways și notificări despre toate conținutul nostru nou.

Citiți următorul: Beneficiile masajului câinilor și cum să vă tratați animalul de companie la domiciliu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: petwell dog massage tools pachet de premiere (valoare de 75 usd)