Giveaway: hands-free dog walking supplies ($ 35 + valoare)

Mâinile libere de câine devine din ce în ce mai mult popular printre proprietarii de animale de companie care doresc să ruleze sau să se jogăm cu tovarășul lor canin. Ele constau dintr-o leșie care clipește într-o centură largă. Centura se fixează în jurul taliei de manipulare. În timp ce unii părinți de companie le găsesc să fie mai convenabili, mâinile libere libere nu sunt potrivite pentru toată lumea.

Lecția de câini liberă de mâini inclusă în acest Givedaway este de la taotronică și este potrivit pentru câinii care cântăresc până la 150 de lire sterline. Câștigătorul norocos al acestui Giveaway va primi, de asemenea, un ham de câine fără tragere de la RabbitGoo care se potrivește unui câine cu o circumferință toracică de 27 ° C și # 8243;. Cea mai bună parte este, Acest Giveway este liber să intre!

Seniori, proprietarii de câini foarte drăguți și manipulatorii care sunt instabili pe picioare pot avea probleme cu utilizarea unui sistem de mers pe jos pentru câini liberi. Aceste sisteme ar trebui, de asemenea, să fie utilizate numai cu câini care sunt deja instruiți. Dacă câinele dvs. este rambunptiv pe o lesă, el ar putea să te rănească pe tine sau pe el însuși dacă îl atașezi la acest tip de sistem de mers pe jos.

Hands-free câine de mers pe jos de mers pe jos GiveawayDacă umbli sau alergi cu animalul dvs. de companie în mod regulat, puteți înțelege hassle de a încerca să vă legați pantoful, să treceți la un cântec diferit pe iPod-ul dvs. sau chiar să luați o băutură de apă în timp ce încercați să vă așezați la lesa câinelui. Având un cablu sigur de câine și un sistem de leșie hands-free va rezolva această problemă!

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a introduce acest Givedaway gratuit pentru a câștiga aceste hands-free doging de mers pe jos de mers pe jos:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi / comentarii / împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga aceste bunuri de mers pe jos de câini, și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 1 decembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Hands-free câine de mers pe jos de mers pe jos Giveaway

RabbitGoo Harness de câine

Acesta este un ham de cap. Cu un ham pasit, trebuie să-i scoateți câinele să treacă prin curelele cablajului și să-l trageți în jurul pieptului. După cum sugerează și numele, un ham deasupra capului doar alunecă chiar peste capul lui Fido și se fixează cu cataramele de pe ambele părți ale pieptului său.

Există, de asemenea, două atașamente metalice de leșie. Unul este atașamentul standard pe partea din spate a cablajului dintre lamele de umăr a câinelui. Cealaltă este în mijlocul pieptului, care este atașamentul pe care l-ați folosi atunci când vă antrenați câinele să nu-și tragă pe lesa.

Hands-free câine de mers pe jos de mers pe jos GiveawayHarnatul de câine de la RabbitGoo nu are curele de diapozitive reglabile la 4 puncte de ajustare diferite. Acest lucru face foarte ușor să obțineți potrivirea corectă, atâta timp cât tu măsura în mod corespunzător și asigurați-vă că acest ham este dimensiunea potrivită pentru câinele dvs. Hamul inclus în acest Givedaway este o dimensiune mare și se va potrivi unui câine cu o circumferință toracică de 27 ° C și # 8243;.

Există, de asemenea, un mâner pe partea din spate a cabanei între lamele de umăr a câinelui. Acest "mâner de trafic" vă permite să luați controlul asupra câinelui dvs. ori de câte ori este necesar. De exemplu, dacă vă plimbați pe un trotuar aglomerat și aveți nevoie de Fido să rămână chiar lângă dvs., veți avea nevoie de un ham cu un mâner ca acesta.

Acest ham oferă o umplutură moale, respirabilă pe piept și înapoi. De asemenea, are curele reflectorizante pentru a vă păstra puiul văzut când mergeți după întuneric. Harnatul de câini de la RabbitGoo nu se vinde în prezent pentru 18 dolari.99 pe Amazon, dar aceasta este șansa dvs. de a câștiga unul gratuit!

REVIZUIRE: RabbitGoo No-Pull Dog Harness

Hands-free câine de mers pe jos de mers pe jos Giveaway

TaoTronicii Hands-free Dog Walking Leash

Sistemul TaoTronics Hands Hands Leach este alcătuit din două părți - o centură pentru câinele Walker și o lesa pentru a atașa animalul de companie. Puteți utiliza orice guler sau ham de Alegerea dvs., inclusiv cablajul RabbitGoo fără tragere inclus în acest Givedaway.

Cureaua este ușor de reglabilă și poate fi extinsă sau contract pentru a se potrivi practic oricui. Există 2 d-ineluri pe centură pe care le puteți atașa lesa la. Acest lucru este, de asemenea, minunat pentru proprietarii mai multor câini care doresc să meargă la doi pui deodată.

În videoclipul meu de mai sus, veți observa că lesa are două secțiuni de bungee care acționează ca amortizoare de șocuri. Aceste bungees absoarbe în siguranță tragerea unui câine care cântărește până la 150 de lire sterline. Lesah se întinde la 63 de ani, făcând acest sistem de la taotronice adecvat pentru aproape orice câine de dimensiune.

Mâini libere câine de mers pe jos GiveawayDoar amintiți-vă că un câine rambunptiv care nu este bine lesa instruit nu este un meci bun pentru un sistem hands gratuit. Centura se împrăștie în jurul taliei dvs., deci dacă vă răsfoiți câine trage în permanență va fi inconfortabil și ar putea provoca vătămări.

Sistemul de leșie a câinilor Hands-free Dog este echipat cu mânere duale care vă permit să luați controlul deplin asupra animalului dvs. de companie atunci când este necesar. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru proprietarii de animale de companie care se îngrijorează de câinii lor atunci când sunt abordați de o persoană ciudată sau de un alt animal.

Atât lesa și centura, sunt de asemenea făcute cu cusături reflectorizante, care este o caracteristică necesară dacă vă deplasați câinele în zone slab luminate sau în zori și / sau în amurg. Această lesa de câini fără mâini se vinde în prezent pentru 15 USD.99 pe Amazon, dar l-ai putea câștiga gratuit prin introducerea acestui Givedaway.

REVIZUIRE: TaoTronică Sistemul de leșie de câini fără mâini

Cum să introduceți Giveaway

hands-free câine de mers pe jos de mers pe jos GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Givedaway pentru acest câine fără câini. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: hands-free dog walking supplies ($ 35 + valoare)