Revizuire: dublin dog no dog cullar (2018)

Colierele de câine ridică murdăria și mirosurile din animalul dvs. de companie și de mediu. De-a lungul timpului, gulerul va fi umed și bacteriile sunt sigur că va crește între fibre. Acest lucru creează mai mult miros. Dublin Dog Nu Guler Stink este fabricat dintr-un material non-poros și este 100% impermeabil pentru a preveni complet mirosurile.

Un guler nu este doar un accesoriu drăguț de modă pentru puii dvs. Câini nevoie Pentru a purta gulere din mai multe motive. Nu numai că este un guler o modalitate pentru a vă ajuta să controlați animalul dvs., dacă este necesar, ei oferă, de asemenea, un mijloc de identificare dacă Fido se pierde vreodată.

Gulerul potrivit va arăta grozav, se simte confortabil și deținut Etichetele de identificare ale câinelui astfel încât el poate fi identificat dacă se întâmplă să se rătăcească. Dacă alegeți un guler pe baza pur și simplu pe aspect numai, este posibil să nu se potrivească corect sau poate fi făcută cu materiale de calitate slabă. Acest lucru ar putea duce la ruperea gulerului sau la câinele dvs. alunecă din ea în timpul plimbări zilnice.

Dublin câine nu guler de câinePuteți vedea acum de ce este important să alegeți un guler durabil care se potrivește corect? Am folosit zeci de gulere diferite cu câinii mei de-a lungul anilor. În timp ce am găsit câteva opțiuni minunate, am observat că toți par să ia înGing și să dezvolte un miros mirositor după un timp.

Câinii noștri sunt foarte activi. Noi excursii cu ei, înotăm cu ei și le luăm pe tot felul de aventuri în aer liber. Între murdărie și apă, durează doar câteva luni de uzură zilnică înainte ca un guler să înceapă să arate murdar. De aceea am fost atât de încântat să încerc Dublin Dog Nu Guler Stink.

Cum au apărut aceste coliere pe fetele noastre active? Vă voi anunța părerea mea și toate detaliile despre aceste coliere în următoarea recenzie. De asemenea, vă voi spune cât de mult vă puteți aștepta să plătiți pentru unul dintre acești coliere unice de câine și dacă sunt sau nu o valoare bună.

Mai multe recenzii video: Cele mai bune recenzii pentru câini

Dublin Dog No Dog Collar Review

Dublin câine nu guler de câineDeci, așa cum sugerează și numele, aceste gulere sunt concepute special pentru a nu reține mirosurile sau bacteriile. Acestea sunt fabricate dintr-o curea de poliester țesute încadrată într-o acoperire cu uretanică impermeabilă, cu un strat de vârf polimer lichid dur. În termeni de la Layman, este un material non-poros, deci nu există nicăieri pentru bacterii care cauzează mirosul la FESTER.

Dublin Dog afirmă că aceste gulere sunt 100% impermeabile și nu păstrează murdăria sau mirosurile. Câinii noștri au purtat gulerele în fiecare zi în ultimele 2 luni, iar până acum nu au dezvoltat un miros.

Dublin câine nu guler de câineEi au devenit murdar din când în când, dar sunt foarte ușor de curățat. Câinele de la Dublin nu poate fi spălat în mână cu apă caldă și un săpun ușor. Tocmai am folosit săpun pentru a îndepărta murdăria din gulere și a venit imediat.

Deoarece acestea sunt fabricate dintr-un material neprous, nu există timp uscat necesar după spălare.

Trebuie să spun că hardware-ul de pe acest guler este unele dintre cele mai bune pe care le-am văzut. Puteți vedea-o în fotografia beagleului nostru, Molly, deasupra. Este alamă cu un finisaj de satin periat și este foarte atrăgător estetic.

Nu numai cainele Dublin nu arata gulerul mirositor, este, de asemenea, incredibil de puternic! Compania susține că acest guler are o forță de tragere de 1200 de lire, care este suficient de puternică pentru a trage un camion de preluare cu dimensiune completă. Acum, nu am efectuat acest test, dar aici este un videoclip care arată că este posibil:

Câinele Dublin nu este proiectat și asamblat în Statele Unite. Este disponibil în 3 dimensiuni:

  • Mic - Se potrivește câinilor cu o circumferință de gât de 11 - # 8243; (lățimea benzii .625 & # 8243;)
  • Mediu - Se potrivește câinilor cu o circumferință de gât de 12.5 și # 8243; (lățimea benzii de 1 și # 8243;)
  • Mare - Se potrivește câinilor cu o circumferință de gât de 17 ° C # 8243; -21.5 & ​​# 8243; (lățimea benzii de 1 și # 8243;)

Dublin câine nu guler de câineGulerul Stink nu este disponibil și în multe culori și modele. Cea prezentată în revizuirea mea este verde de măsline."Alte opțiuni de culoare includ negru, verde, roșu, roz și albastru.

Dublin Dog face, de asemenea, o serie de gulere KOA. Cel prezentat la stânga pe Labrador, Saddie, este de la această linie guler. Aceasta este în modelul roșu snapper. Aceste gulere au toate aceleași caracteristici ale gulerului de miros și au, de asemenea, inhibitori ai UV pentru a preveni decolorarea sau îngălbenirea.

KOA Collars vin într-o varietate de modele care sunt tematice în jurul valorii de în aer liber. Unele opțiuni includ zbura albastră, păstrăv maro și mahi mahi.

Dogul Dublin Nu este disponibil un guler de stingere pe Amazon pentru $ 15.48- $ 27.10. Prețul depinde de opțiunea de dimensiune și de culoare pe care o alegeți. În ceea ce privește gulerele de câine, acestea sunt mai mult decât dublu prețul colierelor tradiționale de nailon. Cu toate acestea, pentru caracteristicile unice pe care le oferă, încă mai cred că sunt o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: 25 cele mai bune coliere drăguțe de câini - versatile, personalizate și unice

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: dublin dog no dog cullar (2018)