Revizuire: dremel pawcontrol câine grinder de unghii

Trimirea unghiilor animalului de companie poate fi nervul nervos. Mulți proprietari de câini nu doresc să îndeplinească această sarcină îngrijirea de teamă că vor clipi unghiul prea scurt. Folosind un polizor de unghii de câine asigură pacea minții, deoarece încetinește încet unghiul în loc de a tăia o piesă mare simultan. Dremel Pawcontrol este un nou model de la compania Dremel care este special concepută pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să-și trimită cu ușurință unghiile puilor.

Dremel PawcontrolExistă pro și contra pentru a folosi unelte de măcinare a unghiilor, dar mulți proprietari de animale de companie și groomiști profesioniști de câine le găsesc foarte eficienți. Este încă posibil să mănânci unghiul în jos prea scurt, dar este mult mai puțin probabil să expuneți rapid în timp ce utilizați un șlefuitor de unghii decât atunci când se utilizează Clippers tradițional de câini.

Acest produs merită prețul? Este mai bine să utilizați Dremel Pawcontrol Grinderul de unghii, mai degrabă decât mașinile tradiționale pentru unghiile de companie? În această recenzie, voi demonstra de ce acest instrument poate sau nu să fie bun pentru dvs. și pentru animalele de companie și vă va oferi propriile sfaturi și opinie despre produs.

Dremel Pawcontrol câine de câine revizuire

Dremel Pawcontrol câine de câine revizuire

Un instrument Dremel este similar cu un fișier de unghii pentru oameni, cu excepția faptului că este alimentat de o baterie și nu trebuie să o mutați înainte și înapoi. Există 2 capete de fișiere diferite incluse în șlefuitorul Pawcontrol. Unul este în formă de disc, iar celălalt este un mic fișier în formă de cilindru.

Ambele capete de fișiere lucrează în același mod. Ei se rotesc rapid pentru a trage unghiul în jos mult mai repede decât ați putea cu un fișier manual.

Sloferii de unghii sunt foarte ușor de utilizat. Pur și simplu răsturnați comutatorul la setarea de viteză a alegerii dvs. (1-4) și apăsați ușor capul fișierului împotriva unghiului animalului. Dacă îl împingeți în unghie cu prea multă forță, se va opri filarea. Trebuie doar să aplicați o presiune blândă, iar instrumentul Dremel face restul lucrării.

Pe măsură ce unghiul începe să mănânce în jos, continuați să mutați Dremel înainte. Veți ști când este timpul să vă opriți, deoarece vârful ascuțit al unghiului animalului tău va fi plecat. Deși Dremel Pawcontrol ia o parte din ghicitul de lucru din tăierea unghiilor câinelui, Este încă posibil să nu poreclați rapid și să provoace dureri și sângerări.

Acest instrument are o baterie reîncărcabilă pentru funcționarea fără fir și este compatibilă cu cele mai multe biți și accesorii de scule rotative Dremel. Caracteristica mea preferată este ghidajul labei de 45 ° care vă asigură că depozitați unghiile la unghiul corect pentru a preveni rănirea.

De asemenea, are un atașament clar, pe care îl puteți vedea în ghidul meu de revizuire video, care colectează praful de unghii. Acesta este un beneficiu față de alte produse similare, deoarece nu trebuie să vă faceți griji că faceți o mizerie prăfuită de fiecare dată când tăiați unghiile animalului. Acoperirea clară acționează, de asemenea, un gardian de blană, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la blănurile lui Fido prinse în capul rotativ.

MAI MULT: Câine grindă de unghii vs. Clipper - care este mai bine pentru câini?

Coperta de polizor de unghii pentru câini

Dremel Pawcontrol va lucra pentru aproximativ 1.5 ore de utilizare continuă. După aceea, va începe să încetinească. Compania afirmă că va dura până la 3 ore pe o taxă completă. Cu toate acestea, probabil că nu o veți folosi pentru acel lung (dacă nu sunteți un groomer profesionist), așa că nu cred că va fi un întrerupător pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie.

Acest instrument funcționează excelent și face ceea ce ar trebui să facă. Dar, Nu este fără defectele sale. Instrumentul în sine este mare, dar mașinile de măcinat cu unghii, în general, au câteva dezavantaje pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a efectua achiziția dvs.

După cum demonstrează în videoclipul meu, este foarte ușor să înlocuiți capetele de fișier utilizând cheia inclusă și butonul convenabil de blocare. Spre deosebire de mașinile de tuns tradiționale, va trebui să înlocuiți periodic aceste capete de fișier, care este o cheltuială suplimentară.

Puteți auzi zgomotul făcut de acest instrument de îngrijire în revizuirea mea video. Zgomotul de buzunare pe care mașinile de măcinat unghii o fac și sunetul de măcinare a fost făcut atunci când sunt tăiate cuiul poate sperie câțiva câini. Dacă câinele dvs. este timid sau are Anxietate despre îngrijire, Este probabil ca un polizor de unghii să nu fie o alegere bună pentru el.

Chiar și pentru câinii care nu sunt de obicei timizi, va lua niște antrenamente pentru a le obține pentru a avea o mașină de măcinat cu unghii pe unghiile lor. Majoritatea câinilor se vor încălzi până la zgomotul și senzația de șlefuitor dacă le permiteți ceva timp să vă obișnuiți cu ea.

Un alt dezavantaj important pentru a menționa este timpul suplimentar pe care este nevoie pentru a distruge unghiile unui câine, spre deosebire de a le tăia cu tăietori tradiționali de unghii. Pot clipi toate unghiile câinelui meu în aproximativ 2 minute cu tăietori obișnuiți de unghii, dar durează mai mult de 10 minute pentru a le tăia pe toți cu un polizor.

Dezavantajul final pe care trebuie să-l menționez este prețul. Puteți cumpăra polizorul de unghii Dremel Pawcontrol pe Amazon pentru aproximativ 48 de dolari.99. Asta este mai mult decât dublul costului celor mai tradiționale cinape de unghii. Cu toate acestea, pentru pacea minții pe care le oferă, un polizor de unghii poate fi în valoare de cheltuieli adăugate unor proprietari.

Citiți următorul: Cum să opriți sângerarea unghiilor câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: dremel pawcontrol câine grinder de unghii