Giveaway: larz dog products hands leth system

Mâinile libere câine de mers pe jos sunt populare printre proprietarii de animale de companie care doresc să se ruleze sau să se jogăm cu puii lor. Ele constau dintr-o lesa pe care clipuri la centura larga care se asigure in jurul taliei de manipulatoare. Unii proprietari le găsesc să fie mai confortabili și mai convenabili decât câinele tradiționali, dar nu sunt potriviți pentru toată lumea.

Produsele Larz Dog ia lucrurile la un nivel cu totul nou, cu acest sistem de leșie gratuită, care vă permite să mergeți până la 6 câini la un moment dat! Dăm un cititor norocos șansa de a câștiga acest sistem de mers pe jos pentru câini liberi gratuit!

Seniori, proprietarii de câini foarte drăguți și manipulatorii care sunt instabili pe picioare pot avea probleme cu utilizarea unui sistem de mers pe jos pentru câini liberi. Aceste sisteme ar trebui, de asemenea, să fie utilizate numai cu câini care sunt deja instruiți. Dacă câinele dvs. este rambunptiv pe o lesă, el ar putea să te rănească pe tine sau pe el însuși dacă îl atașezi la acest tip de sistem de mers pe jos.

Dacă umbli sau alergi cu animalul dvs. de companie în mod regulat, puteți înțelege hassle de a încerca să vă legați pantoful, să treceți la un cântec diferit pe iPod-ul dvs. sau chiar să luați o băutură de apă în timp ce încercați să vă așezați la lesa câinelui. Produsele Larz Dogs Hands Lesh System poate ajuta la aceste tipuri de probleme.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a introduce acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un sistem de leșie gratis de la Lars Dog Produse, tot ce trebuie să faceți este:

  1. Larz Dog Products Hands Lash System GiveawayCA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va introduce automat pentru a câștiga un sistem de mers pe jos pentru câini liberi de la Larz Dog Produse și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 septembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Larz Dog Products Hands Lash System GiveawayAcest sistem constă dintr-un guler pentru câinele dvs., o curea pentru dvs. și o leșie care leagă cele două. Probabil că veți observa că gulerul este de aproximativ trei ori mai mare decât cele mai tradiționale de câine de câine. Acesta este conceput pentru a răspândi forța de la orice tragere într-o zonă mai largă, ducând la o durere mai mică și o experiență mai confortabilă de mers pe jos pentru animalul dvs. de companie.

Este un guler de stil martingale, care este, de asemenea, numit guler uman de choke. Practic, este făcut din două bucle. Buclele mari se îndreaptă în jurul gâtului câinelui tău și rotiți leșia la bucla mai mică. Astfel, când câinele dvs. trage pe leșie, gulerul se strânge și corectează comportamentul.

Revizuire completă: Produsele Larz Dog Hands Hands Liber Dog Leash

Larz Dog Products Hands Lash System GiveawayNu strânge suficient pentru a vă sufoca animalul, ci suficient pentru a-i învăța că comportamentul nu este acceptabil. Grosimea suplimentară a gulerului îi împiedică, de asemenea, câinele să-și scape capul în "poziția de tragere", ceea ce îl face mai greu pentru ca el să tragă destul de greu pentru a vă arunca în afara echilibrului.

Cureaua are trei inele D care vă permit să atașați leashes separați sau alte elemente pe care le puteți avea (cum ar fi o sticlă de apă, pungi de câine, chei de mașină etc.). Piesa finală (și cea mai importantă) a sistemului este lesa. După cum puteți vedea, are două secțiuni de bungee care acționează ca amortizoare pentru șocuri Câini care trag.

Veți observa, de asemenea, în revizuirea mea video că lesa are trei locuri cu cleme pentru a se atașa la guler. Care este astfel încât să puteți ajusta lungimea în funcție de nevoile dvs. Puteți să-l utilizați ca o leșie de heeler, o lungime de două treimi sau o lungime întreagă de aproximativ 5 picioare.

Câștigătorul acestei Givedaway va primi o Guler mare care se potrivește câinilor cu o dimensiune a gâtului de 18 ° C # 8243; -21.5, # 8221; o centură medie care se potrivește cu manipulatori cu o măsurare a taliei de 34 și # 8243; și o lecție mare care poate sprijini câinii care cântăresc mai mult de 85 de lire sterline.

Acest sistem de mers pe jos pentru câini liberi vinde pentru 50 de dolari, dar aceasta este șansa dvs. de a câștiga unul gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Larz Dog Products Hands Lash System GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru un sistem de leșie liberă de la Larz Dog Products. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 15 septembrie, 2018. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: larz dog products hands leth system