Revizuire: surpriza pawty dog subscription

Gândindu-se la semnarea cuprului dvs. pentru o cutie de abonament pentru câini? Nesigur de care să alegi? Înțeleg complet. Cu doar câțiva ani în urmă, au existat doar câteva casete de abonament la câini pentru a alege de la. Acum există zeci de alegeri și este greu de știut care să aleagă. Acest Surpriza Pawty Dog Subscription Revizuirea va explica ceea ce vă puteți aștepta să găsiți în aceste casete și dacă merită sau nu investiția lunară.

Cele mai bune casete de abonament de câine oferă o varietate de produse, dacă nu căutați ceva specific ca un abonament lunar de mâncare pentru câini. Aceste casete sunt convenabile, dar ar trebui să puteți alege și tipurile de produse incluse în livrarea dvs. lunară. Fiecare câine este diferit, desigur, iar o cutie de abonament ar trebui să reflecte acest lucru.

Surpriza casetă de câineEste, de asemenea, dificil de spus dacă obțineți banii dvs. în fiecare lună. Câte produse veți primi? Produsele vor fi sigure și sănătoase pentru câinele dvs? Vor fi durabile?

Am spus să răspund la aceste întrebări despre Surpriza Pawty Dog Subscription, și am toate aceste informații și apoi câteva în această recenzie. Doriți să știți dacă caseta de abonament surpriză pentru câini este alegerea potrivită pentru FIDO? Continua să citești!

Surpriza Pawty Dog Subscription Review Box

Surpriza Pawty Dog SubscriptionCaseta de abonament surpriză pentru câini va conține 5-6 articole în fiecare lună, inclusiv jucării, mestecați, produse inovatoare, esențiale (cum ar fi produsele îngrijite), tratamentele și accesoriile. Conținutul fiecărei casete lunare este de 50 USD+.

Spre deosebire de multe altele Cutii de abonament pentru câini, Surprise Pawty se concentrează pe produse sănătoase, sănătoase, care sunt minunate și mai unice. Acestea includ doar câini naturali și organici tratează în SUA. Ele se asigură, de asemenea, că toate produsele și jucăriile îngrijite sunt sigure, precum și eficiente.

Dacă sunteți preocupat de sănătatea și siguranța produselor pe care le utilizați împreună cu animalul dvs. de companie, această cutie de abonament este sigur că va fi alegerea dvs. de top.

Surpriza Pawty Dog Subscription

Cel mai bun lucru despre această casetă este că satisfacția dvs. față de fiecare produs este garantată. Dacă nu vă place oricare dintre lucrurile din caseta dvs. sau aveți o problemă cu orice element, îl puteți trimite înapoi și primiți ceva mai potrivit pentru nevoile dvs.

Îmi plac, de asemenea, numeroasele opțiuni pe care le oferă caseta de abonament surpriză pentru câini. Cutia dvs. va fi personalizată în funcție de dimensiunea câinelui, genul, tipul de strat, alergii / sensibilități și tipul de mestecat.

Această casetă de abonare este prețată puțin mai mare decât media pentru cutiile de abonament pentru câini, dar trebuie să țineți cont de faptul că oferă mai multe opțiuni de personalizare și produse de înaltă calitate. Ca și alte produse similare, prețul variază în funcție de lungimea abonamentului pe care vă înscrieți.

Puteți să vă înscrieți pentru Surpriza Pawty pe bucurie cu crate. Cele trei opțiuni pe care le aveți:

  • Surpriza Pawty Dog Subscription35 USD pe lună pentru o abonament de 1 lună
  • $ 33 pe lună pentru un abonament de 3 luni
  • $ 32 pe lună pentru un abonament de 6 luni

De asemenea, va trebui să plătiți un supliment de 4 USD.99 pe lună pentru transportul maritim în Statele Unite și 9 dolari.99 pe lună pentru expedierea în Canada. Un alt aspect față de faptul că aceste casete sunt puțin mai scumpe decât concurenții lor este că o parte din venituri este donată adăposturilor, salvarea și alte organizații non-profit care îngrijesc animalele.

Pentru o privire mai atentă la produsele pe care le-am primit în caseta mea de abonament la surpriză pentru câini, verificați videoclipul meu Unboxing:

Citiți următorul: Barkbox Subscription Box Review

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: surpriza pawty dog subscription