Top # 51: cum se rupe în industria animalelor de companie

Industria PET continuă să crească rapid, și acum mai mulți proprietari de animale de companie decât oricând doresc să-și combine pasiunea pentru câini și pisici cu spiritul antreprenorial. Dacă v-ați gândit să vă dezvoltați, să markem și să vindeți consumabile de animale de companie sau un produs specific pentru proprietarii de animale de companie, acest episod Podcast este pentru dvs.

Oaspeții podcast este Barton O`Brien de la Compania Chesapeake Bay Dog, O afacere de comerț electronic de comerț cu veterani care vinde diferite tipuri de consumabile de câini și donarea unei porțiuni de câștiguri către organizații de caritate. Am intervievat pe Barton despre începuturile și primele lupte în industria animalelor de companie și a împărtășit, de asemenea, câteva sfaturi utile despre branding și de a conduce un magazin de câini online de comerț electronic.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Cum de a intra în industria animalelor de companie
(transcrierea podcast)

Cum de a intra în industria animalelor de companie

Intro: Bună ziua și bun venit înapoi pentru un alt episod de teorie a animalelor de companie. Am descoperit recent o linie de produse câine care este în prezent preferatul meu de a folosi cu fetele noastre. Avem un retriever de ciocolată labrador, Sadie, care cântărește aproximativ 75 de lire sterline, iar apoi avem un mic mix Beagle numit Molly, și a fost doar sub 30 de kilograme, astfel încât găsirea unei linii de produse care să poată satisface nevoile noastre pentru ambii câini poate fi bună de complicat. Dar a doua zi am dat peste o companie numită Baydog și este compania Chesapeake Bay Dog, marca lor este Baydog. Ei au o linie de hamuri, gulere, leashes, jucării pentru câini și au o pungă de tratament, de asemenea. Și își personalizează de fapt liniile lor, unul este pentru rasele mai mici și unul este pentru o rasă mai mare.

După ce am făcut niște cercetări în companie, mi-am dat seama că am auzit de fapt despre aceste produse înainte, au fost numite catelusul tău perfect. Și am revizuit de fapt produsele lor pentru site-ul nostru Sister rum.gocrazyx.info acum un an. Nu mi-am dat seama că au rebrandat. Unul dintre luptele pe care le-am găsit cu produsele de catelus perfect au fost că erau cu adevărat durabile și făcute cu materiale de calitate, dar erau puțin prea grele pentru câinele nostru mai mic și puțin știam că compania a realizat de fapt acest lucru. Așa că au rebrand, sunt acum Baydog, compania Chesapeake Bay Dog. Este de fapt o afacere deținută de veteran.

Astăzi trebuie să vorbesc cu Barton O`Brien, care este proprietarul și creatorul companiei Chesapeake Bay Dog. El a discutat cu mine produsele lor și am vorbit despre faptul că suntem o afacere deținută de veterani și cum afectează ceea ce face cu afacerea și cum își conduce afacerea. Așa că am o mulțime de sfaturi minunate de la el. El a vorbit și despre procesul de rebranding. Cred că oricine se află acolo, fie că are o companie mică care face unul sau două produse chiar acum și că sunteți în căutarea de a extinde sau pe oricine să caute să brand un produs sau să rebrand acest lucru este câteva informații cu adevărat benefice că am fost fericit să am.

Așa că o să vă las să ascultați interviul și sperăm că ați ajuns la fel de mult din asta cum am vorbit cu Barton.

Interviu cu Barton O`Brien

Samantha: Barton, vă mulțumesc foarte mult pentru a fi astăzi aici. Chiar apreciez timpul tău. Puteți începe să spuneți ascultătorilor noștri puțin despre dvs., serviciul dvs. militar și vă mulțumesc foarte mult pentru acest lucru. Și, de asemenea, despre cum ați trecut în industria animalelor de companie, pentru că este evident un salt destul de mare.

Barton: Da sigur, așa că am început în armată după colegiu am mers la Academia Navală și am servit ca un marin timp de opt ani și jumătate. Și după ce Corpul Marine am ieșit, sa întors la școala absolventă și am ajuns să lucrez în finanțe. M-am mutat la Londra pentru o vreme și apoi m-am mutat înapoi la New York și am lucrat în un fel de ceea ce aș numi o zonă complicată de finanțe și credit structurat. Într-o zi tocmai m-am trezit și am spus, știi ce, nu mai vreau să fac asta, nu sunt ceea ce îmi imaginez eu. Dacă voi fi în lumea de afaceri, vreau să fiu propria companie.

Așa că am renunțat la slujba mea și a doua zi mi-am luat noul cățeluș și am vrut mereu să am un câine, dar ca un marin care a plecat tot timpul și apoi lucrează pe Wall Street și călătoresc tot timpul când nu aș putea niciodată un caine. Deci, primul lucru pe care l-am făcut când mi-am renunțat la slujba mea și am decis să iau câteva luni libere a ieșit și să iau un catelus.

Samantha: Oh wow.

Barton: Da, și l-am numit pe Walter și acum este un câine, el a transformat trei. Am petrecut primele câteva luni doar să-l pregătesc. După cum știți că aveți un catelus vechi de opt săptămâni este un loc de muncă cu normă întreagă.

Samantha: Absolut.

Barton: Și cum am ajuns la industria animalelor de companie, inițial, dacă sunteți familiarizat cu ea, există o companie numită, Puppyspot.comul și modelul lor de afaceri a fost ideea mea originală, care a fost practic, ajutând oamenii să găsească câini și apoi să aibă grijă de întreaga listă de verificare a lucrurilor pe care trebuie să le faceți pentru persoanele care doresc să cumpere un câine, în loc să salveze un câine. Puppy Spot mi-a luat ideea și a făcut banane cu ea și a făcut o treabă foarte bună și a creat o companie. Am avut ideea, dar nu știam cum să-l generezim într-adevăr.

Așa că am venit cu această idee și am numit-o catelul tău perfect. Și o chestiune de fapt, dacă ascultați petele lor radio, ei chiar spun că vă va ajuta să găsiți catelul dvs. perfect și să-i puneți pe cățelul perfect și # 8221; pe site-ul lor. Dar m-am gândit mereu, am o idee sau două pentru un produs și poate pot să le creez și pot să le putem vinde online și care ar putea fi un fel de flux secundar de venit pentru cățelul perfect, care a fost numele companiei mele originale. Ceea ce am aflat destul de repede nu am înțeles cu adevărat modelul financiar al catelului dvs. perfect și nu am putut face să funcționeze. Dar produsele pe care le-am creat au devenit un fel de populare cu proprietarii de magazin în zona locală. Așa că am luat decizia pe care o știi, poate că ar trebui să mă concentrez doar pe asta. Când am creat câteva produse, m-am gândit bine, știți că vândă totul online acum, așa că vom crea produse și ambalaje care sunt perfecte pentru Amazon.com și pentru comerțul electronic. Și asta am făcut-o.

Deci, ca și ca niște cutii și lucruri foarte frumoase, dar după cum se dovedește, într-adevăr, afacerea noastră a fost centrată pe partea de comerț cu ridicata și proprietarii de magazin doresc ceva care afișează corect într-un cadru cu amănuntul. Astfel încât contractele noastre de leasing vin în cutii și să tratăm pungi care vin în cutii nu a fost o mare potrivire, dar oamenii au plăcut cu adevărat produsul astfel încât i-au cumpărat oricum și am ajuns în aproximativ 300 de magazine. Am realizat, trăim în Annapolis, Maryland și colegul meu Molly, care lucrează aici, am vorbit, am spus dacă vom crește acest lucru într-o afacere reală în loc de doar câteva produse, probabil că avem nevoie Reinventați compania pentru comerțul cu amănuntul.

Ideea noastră a fost, dacă sunteți familiarizați cu vița de vie cu viticultură din New England?

Samantha: Da, de fapt locuiesc în Maine, așa că da.

Barton: OK sigur. Deci, vița de vie sunt o marcă mare și sunt un fel de centrate în jurul podgoriei lui Martha și tot felul de stil de viață de coastă din New England. Dar dacă cumpărați o cămașă de viță de vie în Arizona sau în Massachusetts, este întotdeauna așa de afiliere geografică cu ea, cu un anumit stil de viață. Și am mers la Festivalul Maryland Waterfowl, pe care nici măcar nu l-am știut, dar Molly a crescut aici și ea merge de când era un copil mic. Nici măcar nu am realizat acest lucru, dar Bayul Chesapeake, unde trăim este cea mai bună regiune de vânătoare de rață din lume. Și cu faptul că există o mulțime de cultură de câine sportiv și am mers la acest lucru pe care l-am vândut mii de dolari de câini de câini în doar câteva zile.

Am decis să creăm o companie care le place vița de vie pentru oameni are o afiliere geografică și culturală. Numai în loc de Vineyard Martha, a noastră este Bayul Chesapeake. Așa că a venit afacerea noastră, compania Chesapeake Bay Dog a venit și vindem în brandul Baydog.

Deci, ceea ce am făcut a fost că am luat-o pe acele produse de catelus perfect și am modernizat toate ambalajele și am făcut-o excelentă pentru comerțul cu amănuntul și am ascultat cu adevărat proprietarilor magazinului nostru despre ceea ce voiau să vadă. Am actualizat toate produsele și apoi am construit linia pentru a fi o linie mai completă, că un proprietar al magazinului poate stoca întreaga linie în loc de doar unul sau două produse. Am lansat compania ca Baydog, la Global Pet Expo acum trei săptămâni.

Samantha: Felicitări pentru asta, asta e foarte interesant. În primul rând, vă mulțumesc pentru serviciul dvs. Soțul meu a fost și el era în armată, dar era în armată. Deci, vă mulțumesc pentru serviciul dvs., desigur.

Și pentru oricine este ascultarea care urmează recenziile mele și articolele mele pe sfaturi de câine de top pe care le-am încercat de fapt și # 8212; Cred că a fost la sfârșitul anului trecut și # 8212; Produsele dvs. de catelus perfect, hamul și lesa și punga de tratament, de asemenea. Așa că am făcut revizuiri despre acestea. Cred că împreună cu ceea ce ați spus, sunt de acord cu ambalajul și lucrurile de genul asta. Dar produsele sunt foarte de înaltă calitate. Unul dintre lucrurile pe care le-am remarcat în comentariile mele pentru spectatorii noștri, întotdeauna am oameni care mă întreabă pentru produse de calitate la un punct rezonabil de preț. Destul de des, oamenii din industria animalelor de companie vor recomanda, se vor gândi paturile, ei vor recomanda acele paturi de câine ortopedic super minunate, dar au costat patru sute de dolari, și nu toată lumea își poate permite asta. Puteți vedea că în orice tip de produs și mai ales cred că cu produse de formare pentru câini, puteți intra în aceste puncte de preț scandaloase pe care oamenii nu le pot permite.

Așa că a fost un alt lucru pe care mi-a plăcut foarte mult despre cățelul tău perfect, nu numai că au fost produse de calitate, au fost la un punct de preț pe care majoritatea oamenilor le pot permite. Așa că am fost fericit să văd rebrandingul în Baydog. Acum, aveți alte hamuri și produse suplimentare care ies, care este minunat, sunt încântat să încerc. De fapt, am primit unii că voi testa și de a posta recenzii pentru acelea. Și când a pus acest lucru pe "# 8230; Îmi pare rău, du-te.

Barton: Nu, am fost de gând să spun că pot face câteva puncte pe asta. Astfel, ca parte a Baydog, rebranding un lucru pe care l-am decis a fost strategic ca o companie pe care o vom dedica 100% pentru a sprijini comercianții cu amănuntul independenți, ceea ce înseamnă că nu vom fi pe Amazon și nu vom fi pe Chewy. Nu veți avea niciodată un client care să meargă în magazinul dvs. Dacă sunteți proprietar de magazin, consultați un ham Baydog, încercați-l pe câine și apoi scoateți telefonul și cumpărați-l pentru opt dolari mai puțin pe Amazon. Deci, suntem 100% angajați să susținem comercianții independenți. Și ca parte a acestui lucru a trebuit să ne gândim dacă vom fi în magazine unde se va potrivi în structura de vânzare cu amănuntul și acest lucru este la punctul dvs. de vedere al unui produs de calitate la un preț mai bun.

Așadar, încercăm să creăm produse care concurează cu brandurile premium de pe piață, astfel încât Ruffwear, Ezydog, Kurgo & # 8212; Cred că produsele noastre cu adevărat concurează la acest nivel. Dar gândiți-vă la unele dintre hamurile lor pe care le vedeți cu amănuntul pentru 40 de dolari, cred că hamul nostru de chesapeake este la fel de bun ca orice de pe piață, chiar mai bine decât majoritatea. Și încercăm să păstrăm prețul cu amănuntul în jurul valorii de # 30 . Deci, când mă gândesc la ea dintr-o perspectivă a proprietarului magazinului, toți au un fel de brand commotitizat, care sunt lenjerie de bază, gulere, hamuri și apoi au un brand pas în sus, un brand premium pentru persoanele care doresc o opțiune mai frumoasă. Care vrem, de unde vrem, dar vrem să fim acea opțiune pe care oamenii o pot permite în loc să plătească pentru 40 de dolari pentru o ham sau 30 de dolari pentru o lesa.

Samantha: Da, absolut. sunt de acord. De multe ori oamenii arată strict la punctul de preț și apoi cumpărăm pentru o lesa care ți-a costat patru dolari, la Walmart sau unul dintre magazinele mari și este foarte subțire, ieftin de nylon produs care să meargă la Fray și să vină în afară și veți ajunge să cumpărați o altă leșie pe drum. Așa că cred că unul dintre lucrurile pe care le recomandăm mereu oamenilor nu arată strict un punct de preț, dar în același timp toată lumea este pe un buget și trebuie să faci acest lucru. Deci, găsirea produsului de cea mai înaltă calitate la cel mai mic punct de preț se face cu siguranță pentru mine, par a fi una dintre cele mai mari probleme pentru părinții de companie și nu este doar la provizioane ca leashes și hamuri, ci totul de la hrană la produsele îngrijite și orice altceva. Așa că într-adevăr mi-a interesat interesul față de compania dvs. Și un alt lucru care ma interesat a fost faptul că voi sunteți concentrați asupra micilor comercianți cu amănuntul. În această zi și vârstă vedeți foarte puține companii care fac acest lucru, majoritatea nu-i pasă cum vinde produsul și cum fac un profit atâta timp cât se duce la oameni. Deci, faptul că stați în spatele comercianților cu amănuntul mai mici și comercianții cu amănuntul independenți, este o mare remiză pentru mine, de asemenea

Barton: Da, cred că există și # 8230; În zilele noastre trebuie să fiți unul sau altul ca o companie nouă. Este greu să faci amândouă. Dacă sunteți un nume premium în industrie, atunci puteți face acest lucru, ca o companie nouă nu suntem. Așa că am decis că suntem mai bine să mergem cu magazine independente și până acum suntem deja în câteva sute de magazine. Cred că când am creat structura noastră de stabilire a prețurilor, am încercat să creăm suficientă marjă acolo pentru a găzdui și distribuitorii. Deci, focalizarea noastră reală este de a găsi distribuitorii potriviți și repetările de vânzări potrivite pentru a obține brandul acolo, pentru că știm când proprietarii de magazin o văd, atinge-o, simt și uită-te la punctul de preț pe care vor dori să vrea transportați linia noastră.

Samantha: Credeți că este un veteran vă oferă niciun avantaj în lumea afacerilor. Credeți că unele dintre lucrurile pe care le-ați învățat în armata pe care vă purtați cu dvs. în strategia dvs. de afaceri?

Barton: Cred că totul. Vreau să spun, pentru mine, experiența mea, am petrecut opt ​​ani ca marin, dar apoi m-am dus la școala absolventă, apoi am lucrat pe Wall Street și în lumea afacerilor un pic. Așa că cred că aducem toate acele experiențe împreună un fel de ghidat procesul meu de gândire atunci când cred că prin baydog. Dar, aici este chestia despre afacerea noastră, știi, fac glumă că nu este Airbnb. Nu abordăm nimic. Acest lucru nu va fi niciodată un zgomot în ceea ce privește creșterea, doar pentru că acestea sunt prea produse. Vreau să spun că am lansat un ham de câine pe care cred că este un ham de câine cu adevărat excelent, dar există o mulțime de hamuri de câini acolo. Lăzile noastre sunt foarte bine făcute și au câteva răsturnări mici care le diferențiază, dar sunt încă câini.

Deci, dacă vom concura în această industrie, trebuie să facem ceva ce alți oameni nu. Deci, nu trebuie doar să fie furnizat un produs de calitate la un preț bun, în timp util. Este dedicat în mod special comercianților cu amănuntul și de a avea cel mai bun serviciu pentru clienți și înțelegând că clientul este întotdeauna drept și face lucrurile mici. Și apoi fiind creativ despre linia noastră de produse. Știi, va fi o mulțime de muncă.

Samantha: Da, absolut. Și știu Baydogs, așa că ați început să scoateți hamurile și lucrurile de genul asta. Dar suna ca si cum ai cateva planuri deja pentru viitor, pentru a extinde linia de produse?

Barton: Da, așa că tocmai am petrecut o săptămână în străinătate, colaborând cu producătorii noștri și designerii noștri, pentru a extinde linia. Și ei primesc produsele absolut drept. Suntem foarte speciali, cu privire la cine facem partenerii pentru producție. Așa că vom ieși cu un rucsac de câine pe care îl cred că va fi & # 8230; Așa că va fi un rucsac de două bucăți, va avea o ham, care va fi similar cu cablajul nostru actual de chesapeake, numai că va fi mai mare și căptușit pe ambele părți pentru a găzdui un clip pe rucsac, care are o grămadă de puțin Extra și în ea. Căutăm să lansăm că în cel puțin două culori pentru a începe și putem extinde că în cele patru dimensiuni. Apoi, împreună cu asta, vom avea o jachetă de viață a câinelui, finalizăm designul în această săptămână și vom începe rula noastră de producție. Deci, sperăm că până la sfârșitul verii putem avea jachete de viață pentru câini pe piață. Apoi lucrăm cu adevărat greu cu un designer de cuplu pe propria noastră linie de îmbrăcăminte de caini de toamnă. Cuvintele pe care nu l-am crezut niciodată că aș spune. [râsete]

Dar, știi, trăim în Golful Chesapeake și a fost foarte rece în ultimul an și câinele meu care "laboratorul care iubește zăpada, au fost câteva zile în care ne-am plimbat pe stradă și pe gheață și de sare într-adevăr i-au deranjat labele și tu doar spui că a înghețat. Și se oprește și începe să-și lingă labele. Așa că ne uităm la eventual niște cizme de câine pentru ei doar pentru a păstra această gheață și sarea din labele lor și păstrați câinii calzi. Așa că ne uităm la lansarea că această cădere de lucru. Și dacă te uiți la linia noastră și te uiți la marca noastră, compania Chesapeake Bay Dog, suntem foarte atenți să păstrăm totul consistent în același tip de stil. Cred că puteți avea probleme dacă încercați să faceți prea mult și încercați să ajungeți peste tot.

Samantha: Da, absolut. sunt de acord cu asta.

Barton: Da, acestea sunt lucrurile pe care ni le-am concentrat. Am avut în mod constant oamenii să vină la noi spunând & # 8212; Hei, ai putea face gulere cu acest design pe ele și designul pe ele. Celălalt lucru este că trebuie să fii atent cât de multe skus ai. Avem un timp de 109 de skus în acest moment și cred că atunci când totul a spus și făcut, am putea fi mai aproape de 300. Dar dacă începeți să obțineți o colecție care să fie mult mai mare decât asta, atunci într-adevăr devine copleșitoare pentru proprietarii de magazin.

Samantha: Cred că devine copleșitoare pentru proprietarii de animale de companie, de asemenea. Știi, asta e unul dintre lucrurile pe care le aud adesea de la oameni este că au auzit companii mai mari, aud lucruri bune despre companie, dar atunci când arăți și ei oferă cincisprezece hamuri diferite sau 15 culori diferite, cum ar fi l-ai redus la o bună companie de înaltă calitate, dar cum alegi între cele 15 opțiuni diferite pe care le oferă că sunt destul de asemănătoare, dar au doar câteva diferențe. Deci, cred că este important să se concentreze și pe.

Barton: Da, știi că ai crescut mai devreme că vrem o a doua ham și conceptul este încă același. Astfel încât toate produsele noastre sunt concepute în principal pentru câinele meu Walter. Dar câinele meu știi că este un fel de laborator de 100 de kilograme. Îți dau un exemplu. Punga noastră de tratare, care a fost într-adevăr primul nostru produs, m-am plimbat acasă de la parcul câinilor imediat după ce l-am adus, a fost probabil de 12 săptămâni și am jucat făcute cu o minge de tenis și tot slobbery și eu nu am făcut-o Vreau să-l pun în buzunar pentru că este dezgustător. Am avut una dintre micile dozatoare de pungă din plastic pe lesa mea și a rupt și pungile de poep neregulate și au mers peste trotuar. Și am avut o buzunar de câine trated, pentru că îl pregăteam în acel moment și am uitat în mod inevitabil că câinele sunt acolo și i-aș fi pus prin rufe și asta a fost doar o mizerie. M-am gândit, bine pot rezolva toate cele trei produse într-una.

Așa că atunci când am creat ceea ce este acum Punga noastră Frisco Bay Tratam și există o mulțime de tratațe acolo. Acesta este singurul care știu că se atașează direct la mânerul dvs. de leșie și, așa că este vorba de mereu gata la îndemâna degetelor când vă plimbați câinele și că are un buzunar mic de ochi că puteți pune un tenis de slob mingea în și are un mic dozator de pungă Poop pe o parte, așa că rezolvă toate cele trei probleme. Dar este, de asemenea, un clip de curea de metal mare pe spate. Deci, dacă nu doriți să o utilizați când vă plimbați câinele, dacă doriți să o utilizați pentru off-leash aceste sesiuni de antrenament, ați primit opționalitatea. Și are un buzunar Velcro în exterior, astfel încât să puteți pune ca un card de credit sau un ID sau unii bani acolo. Deci, în principiu, are tot ce aveți nevoie în timp ce vă plimbați câinele.

Așa că am creat asta pentru câinele meu, Walter. Apoi creativ un ham pentru el. Am vrut un ham cu un mâner al spatelui, ca să-l folosesc pentru al scoate din apă sau să-l trag de pe un alt câine dacă simțea un fel de amoros sau, știi că ai întotdeauna un motiv și # 8230;

Samantha: Absolut.

Barton: & # 8212; Pentru a obține controlul asupra câinelui tău. Așa că am creat o harnă cu căptușeală foarte frumoasă, dar într-adevăr nu este făcută pentru câini mai mici și așa că am lansat-o cu o dimensiune foarte mică, dar nu am vândut multe dintre ele. Așa că am realizat că nu este doar un ham bun pentru un câine de 10 lire. Deci, ceea ce am făcut este că am creat o nouă linie de hamuri, toate cele patru dimensiuni există sub actualul nostru mic și cred că unul dintre cei pe care v-am trimis-o. Este făcut să fie același concept, mai are un mâner pe spate, este încă căptușit și încă mai are toate avantajele hamului mai mare, dar este făcut pentru un câine de 10 lire. Și am înmuiat culorile într-un pic și acest lucru vine într-o gamă diferită de culori, știi, mai multe culori mai feminine, cum ar fi Teal și Pink și Violet.

Apoi ne-am dat seama că lenjeria noastră sunt, de asemenea, doar barei mari de albine făcute pentru un câine de 100 de lire. Deci, ceea ce am făcut atunci este că am creat o nouă lecție și ne-am potrivit la capătul mic. Deci, acum avem produse care nu sunt doar făcute pentru câinele meu, dar sunt făcuți pentru câinele tuturor.

Samantha: Și venind de la cineva care a testat aceste produse și are doi câini care sunt foarte diferiți, avem laboratorul nostru de ciocolată Sadie care cântărește aproximativ 75 de lire sterline și apoi avem un mic amestec de beagle, Molly și ea cântărește aproximativ 28 de kilograme. Așa că atunci când am testat produsele de catelus perfect, care este unul dintre lucrurile pe care le-am observat, mai ales cu lesa, a fost mai larg si de carne de vita ca si cum ai spus. A lucrat pentru amendă, dar a fost cu siguranță un pic prea mare pentru câinele mai mic. Așa că sunt încântat să încerc cablajul Baydog cu ea și să verific și să văd.

Trăim în Maine, așa că suntem un fel de climă pe care sunteți, se schimbă anotimpurile, avem o vreme severă în timpul iernii și suntem foarte activi cu câinii noștri, facem o mulțime de drumeții, o mulțime de mers pe jos, multe lucruri cu ei. Părinții mei trăiesc pe râu, astfel încât să înoate aproape în fiecare zi în timpul verii. Și așa cum ați spus, lucrurile ca având doar un ham pentru a vă ridica câinele în apă, dacă sunteți foarte activ cu câinele dvs. știți cât de important poate fi un mic detaliu ca acesta. Doar având acel ham pentru a apuca dacă sunteți pe o traseu de drumeții și un alt drum vine sau cineva vine cu un câine care ar putea ajunge lângă câinele tău, doar cu controlul. Este lucruri simple de genul că cred că ați pus o mulțime de gândire în acest lucru va beneficia cu adevărat proprietarii de animale de companie care se uită la produsele Baydog.

Barton: Da și apoi a trebuit să modernizăm ambalajul, așa că afișează corect. Nu a fost cu amănuntul și așa că am proiectat aceste etichete de hangar frumos care au graficul de dimensiuni pe spate și toate acestea. Și apoi ultimul lucru este că trebuie să ne garantăm produsele noastre. Ori de câte ori aveți un produs ca un ham de câine, care va fi mestecat și că este cusut de mâinile omenești, veți avea o problemă în cele din urmă, veți avea un ham derivat sau un câine " se va mesteca calea printr-un ham.

Samantha: Desigur. Da, absolut.

Barton: Da, se va întâmpla. Deci, trebuie să stăm pe produsele noastre. Așadar, oferim 100% garanție de bani înapoi cu tot ceea ce facem.

Samantha: Fantastic. Din nou, ceva ce am auzit o mulțime de proprietari de animale de companie se plâng este și chiar și cu produsele din punctele de preț mai mare, dacă cheltuiți bani pe un produs de calitate, dar serviciul de relații cu clienții după cumpărare nu este foarte bun care poate Fii foarte frustrant pentru proprietarii de animale de companie că am cheltuit 60 de dolari pe acest ham și acum am o problemă cu ea, dar nu te vor ajuta. Ar fi fost mult mai bine să cumpărați un ham de douăzeci sau treizeci de dolari, dar compania va sta în spatele ei dacă se întâmplă ceva. Așa că cred că este cu siguranță ceva important ca părinții de companie să-și amintească, de asemenea.

Barton: Da și nu știu anecdota, dar există ceva de-a lungul liniilor dacă aveți o experiență rea, veți spune 10 persoane și dacă aveți o experiență bună, veți spune cinci persoane.

Samantha: Da, cât de adevărat este asta.

Barton: Da, deci vrei cu siguranță să eviți acele experiențe rele pentru consumatori.

Samantha: Oh, cu siguranță.

Barton: Dar, în măsura în care se întâmplă un veteran și o afacere, cred că unii oameni când sunt "# 8230; Și tocmai am proiectat unele semne de-a lungul acestor linii și am pus-o în magazine, când văd că suntem o companie deținător de veterani, că de multe ori va afecta decizia de cumpărare, deoarece oamenii preferă să sprijine întreprinderile deținute de veteran.

Samantha: Da, cu siguranță, absolut.

Barton: Și susținem câteva organizații de caritate veteranilor care sunt de fapt caritate de câine veteran, dacă o veți face. Cum ar fi Saveavet.Org și Fundația de câine războinic care ajută câinii de serviciu de tranziție.

Samantha: Oh, asta e fantastic.

Barton: Da.

Samantha: Din nou, trebuie să-i mulțumesc lui Barton pentru a vorbi cu mine, luând timp din ziua lui pentru a face acest interviu. Din nou, am învățat foarte mult în timp ce vorbeam cu Barton despre procesul de branding și ce se întâmplă în rebranding. De asemenea, așa cum am spus că au făcut o revizuire extinsă a hamurilor Baydog și a lui Leashes, precum și a hărțuirii lor, deci dacă doriți să vedeți asta, adică pe site-ul nostru sora și # 8212; rum.gocrazyx.info pot împărtăși un link la acest lucru, precum și sub acest podcast.

Podcast anterior: Ce sunt testele ADN de câine și sunt fiabile?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 51: cum se rupe în industria animalelor de companie