Giveaway: ezy tratați punga de antrenament câinilor și trei brutărie de câini tratează ($ 42 + valoare)

Este timpul pentru un alt Giveway gratuit! Adoptarea unui câine poate fi costisitoare. Veți avea nevoie de consumabile necesare pentru hrănire, îngrijire și îngrijire a nevoilor de zi cu zi a animalelor de companie. Să nu uităm de consumabilele de antrenament. Aceasta este șansa dvs. de a obține unele Furnizări gratuite de antrenament pentru câini care va face munca mult mai ușoară.

Când vine vorba de instruire, există atât de multe produse de pe piață pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să-și învețe câinele unele comenzi de bază. Este greu să alegi produsele pe care le veți avea de fapt nevoie pentru a reuși și care va face doar lucrurile puțin mai ușoare. Toți trebuie să rămânem la un buget, așa că trebuie să facem cumpărături de câine cumpărături cu înțelepciune.

O punuc de tratament vă permite să păstrați toate consumabilele de antrenament pe care le veți avea nevoie, ca un clicker și tratați, în pungă din jurul taliei. Acest lucru permite ca ambele mâini să fie liberi pentru a controla lesa de animale, arată semnale de mână sau orice altceva pe care ar putea fi nevoie de a face.
Desigur, veți avea nevoie, de asemenea, de anumite tratamente atrăgătoare care vă vor motiva câinele să facă ceea ce le-a spus. Când vine vorba de tratamente, trebuie să selectăm o opțiune sănătoasă care să ofere câteva beneficii nutriționale, oferind, de asemenea, o gustare gustoasă.

LEZY TRATAȚI POCURA DE FORMARE GENEAWAYUcky pentru tine, aceasta este șansa ta de a câștiga o pungă de tratament și unele tratamente pentru a completa gratuit! O persoană norocoasă va primi un tratament de tratare a câinelui Ezy, și o cutie de 13 uncii de tratamente de la trei brutărie de câini.

Pentru a intra în Givedaway gratuit tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Acest lucru vă va introduce automat pentru a câștiga aceste produse de formare câine și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 30 decembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Nu vă faceți griji dacă nu câștigați de data asta; Vom anunța mai multe daways în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de animale de companie Pentru a vedea ce alte produse de câine de top au câștigat cititorii de câine în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Tratați și trei câini de brutărie

Dispozitivele de câine gratuite pe care le veți primi

Animalele de companie Savvy Ezy tratează formarea câinilor Tratați punga

Dacă doriți să faceți antrenament câinele dvs. puțin mai ușor, acest produs va veni cu siguranță la îndemână! Punga de antrenament a câinelui Ezy are 4 buzunare. Există un buzunar lung în partea de sus a pungii care se închide cu un fermoar. Poate deține practic orice smartphone de dimensiune.

TRATATUL EZY și Giveaway de brutărie de câiniExistă, de asemenea, un buzunar mare în față, un buzunar de dimensiuni medii și un buzunar zipupat mai mic, pe care îl puteți vedea în videoclipul de mai sus. Ca un bonus, acesta vine și cu o pregătire gratuită care se potrivește convenabil în buzunarul de dimensiuni medii.

Cureaua este ușor de reglabilă și se aprinde și se oprește rapid cu catarama de plastic durabilă. Nu este voluminos și este extrem de ușor. Chiar și atunci când este plină de proviziile de antrenament, un telefon mobil și orice altceva de care aveți nevoie, această centură este confortabil și nu vă cântărește.

TRATAREA FORMULUI DE FORMARE DIN TRATARE Punga este apa, pată și rezistentă la estompare. Fie că sunteți un antrenor profesionist de câini sau doar un proprietar de câine care se bucură de lucrul cu Pooch, acest tratament va face o pregătire un pic mai simplu.

Acest produs vinde pentru 26 USD.99 pe Amazon, și aceasta este șansa dvs. de a câștiga gratuit!

Poti sa te uiti Revizuirea mea completă a videoclipurilor a formării de câini Ezy Tratam pungă pentru mai multe informații.

Trei granule de brutărie de câine Free & # 8220; WOOF & # 8221; ERS

Câștigătorul acestui Givedaway va primi o cutie de 13 uncii a acestor unt de arahide tentante și câini de banane tratează. Ele sunt făcute cu toate tratamentele naturale care sunt cereale și gluten liber. Ele sunt, de asemenea, făcute în u.S.A.

Ingredientele includ (în ordine):

  • TRATATUL EZY și Giveaway de brutărie de câiniamidon de tapioca
  • glicerină
  • ulei de rapita
  • amidon de mazăre
  • Făină de cartofi
  • Iaurt uscat
  • Melasa de zahăr uscată
  • unt de arahide
  • Făină de arahide
  • Peanuts la sol
  • Egg-ul complet uscat
  • Bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu)
  • Aromă de banane
  • acid citric (conservant)
  • Tocoferoli amestecați (conservanți)

Aceste tratamente vinde pentru 15 dolari pe cutie pe Amazon, și aceasta este șansa ta de a câștiga 1 cutie gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru, veți fi înscrieți automat în Giveaway. Vom contacta câștigătorul prin Facebook. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

De asemenea, nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru toate comentariile noastre video, modul de videoclipuri, viitoarele dayways și multe informații mai mari pentru proprietarii de câini. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 30 decembrie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: ezy tratați punga de antrenament câinilor și trei brutărie de câini tratează ($ 42 + valoare)