Revizuire: caseta de abonament din lemn din lemn

Dacă ați fost cumpărături pentru caseta de abonare potrivită pentru câinele dvs., puteți deveni rapid copleșit de toate opțiunile disponibile. Am încercat o mulțime de casete de abonament pentru câini, așa că înțeleg cât de dificil poate fi să alegi cel care este cel mai bun pentru poochia ta.  Caseta Woodoo face ușor să obțineți exact ceea ce are nevoie de câine într-o cutie convenabilă.

Când faceți cumpărături pentru o casetă de abonament pentru animalul dvs., trebuie să îl evaluați pe baza valorii pe care le obțineți, cât de relevante sunt produsele la nevoile dvs., prețul și dacă produsele sunt sau nu sănătoase.

Fiecare cutie are caracteristici diferite. De exemplu, unii sunt orientați spre un anumit tip de câine, cum ar fi Power Chewers sau Puppies. Alte casete sunt făcute cu ingrediente specifice sau materiale, cum ar fi ingrediente naturale sau materiale ecologice.

Trebuie să faceți niște cercetări înainte de a vă înscrie pentru o cutie de abonament pentru animalul dvs. de companie. Evaluați produsele incluse în fiecare cutie și decideți dacă sunt relevante pentru nevoile câinelui dvs. La urma urmei, nu există nici un sens subscrierea la o cutie dacă nu veți putea utiliza jumătate din produsele din interior.

Am testat mai mult de o duzină de cutii de abonament pentru câini, iar caseta Woodoo este absolut cea mai personalizabilă cutie pe care am văzut-o vreodată. Veți vedea de ce în această revizuire extinsă.

Woodoo Dog Subscription Box Review

Revizuirea casetei WoodooVoi începe cu cel mai bun lucru despre această cutie - Este cea mai personalizabilă casetă de abonament de câine de pe piață!Am primit o cutie cu elemente aleatorii, doar pentru a vedea calitatea și valoarea jucăriilor, mestecă și tratează compania.

Puteți personaliza caseta dvs. Woodoo pe baza dimensiunii câinelui dvs. împreună cu tipul și cantitatea elementelor pe care doriți să le primiți. Puteți alege dintr-o mare varietate de jucării pentru câini, tratamente, mestecați și bandanas. În plus, puteți alege câte elemente doriți să primiți în fiecare expediere de la 1-30!

Să spunem că doriți o cutie cu 12 articole. Puteți alege câte dintre fiecare element doriți. Ați putea obține 4 tratamente, 4 jucării regulate de pluș, 2 jucăriile dure și 2 bandanas sau poate doriți să obțineți 9 jucării dure, 1 Bandana și 2 tratamente. Puteți selecta orice combinație de elemente pe care le doriți și vă puteți schimba alegerile în fiecare lună.

Nu există niciun contract cu caseta Woodoo și vă încărcați doar odată ce navele dvs. Puteți anula abonamentul oricând fără penalizare, și puteți sări și expedieri dacă este necesar.

câine de mestecat jucărie de plușPuteți încerca o cutie unică sau puteți abona la livrările bi-săptămânale, lunare, bi-lunar sau trimestriale.

După cum veți vedea în recenzia mea video, câinii noștri au iubit fiecare articol pe care l-am primit. De fapt, ei iubesc cutia de lemn atât de mult încât au rupt pachetul deschis înainte să-l pot colecta de la pridvor.

Tratează și mestecați includ în acest sens Cutie de abonament pentru câini sunt făcute cu ingrediente naturale în u.S., America de Sud sau Europa.Traterile sunt întotdeauna 100% naturale, fără carne 3D / 4D, mese generice de produse secundare, aromă artificială, colorare artificială, conservanți artificiali, îndulcitori, umpluturi, coloranți sau substanțe chimice nocive.

Nu veți primi mestecați Rawhide, iar mestecurile sunt întotdeauna adaptate dimensiunii câinelui dvs. De fapt, când vă înscrieți Site-ul companiei, Va trebui să răspundeți la un chestionar scurt despre puii dvs. Cutia va fi personalizată pe baza preferințelor câinelui dvs., restricțiile de ingrediente, preferințele comestibile de mestecat și jucării, restricțiile de jucării (squeaker sau farmă, etc și # 8230;), stil de mestecat și mai mult!

Caseta WoodooDeci, acest abonament la câine este, evident, una dintre cele mai importante alegeri de pe piață, dar cum se compară costul cu produse similare? Produsele pe care le primiți în interiorul casetei de înaltă calitate și orientate spre nevoile și preferințele specifice ale animalului dvs. de companie. Din aceste motive, m-am așteptat ca să fie mai scump decât alte casete de abonament.

Costul casetei Woodoo variază în funcție de numărul și de tipul de elemente pe care le selectați. Acestea se percepe pe articol, iar prețurile sunt mai scump Pentru rasele mai mari decât rasele mai mici.

Puteți vedea toate prețurile de pe site-ul companiei. Pentru un câine de dimensiuni medii (cântărind 30-59 de lire sterline), prețurile pentru fiecare element sunt:

  • tratează - 7 dolari fiecare
  • Chews comestibile - 4 $ fiecare
  • Jucării regulate de pluș - 7 USD fiecare
  • Jucării de plușuri dure - $ 8 fiecare
  • Jucării non-pluș - $ 9
  • bandana - $ 4 fiecare

Caseta WoodooCele mai multe casete de abonament pentru câini costă 25 de dolari pe lună pe lună și conțin 6-10 produse. Caseta Woodoo se încarcă puțin mai mult decât media pentru fiecare element, dar ajungeți la mână alegeți tipul de elemente pe care le primiți. De asemenea, îmi place că puteți satisface caseta pentru a se potrivi cu bugetul dvs. și puteți schimba opțiunile în fiecare lună, în funcție de ceea ce vă puteți permite.

În prezent, compania oferă o afacere pentru clienți pentru a obține o cutie de încercare pentru 15 dolari fără nici un angajament necesar.

În ansamblu, cred că caseta Woodoo este o valoare bună pentru bani. Oferă opțiuni de personalizare pe care nu le oferă alte produse similare. Produsele din cutie sunt de înaltă calitate și obțineți comoditatea adăugată de a le livra la ușă.

Citiți următorul: Sunt serviciile de alimente pentru câini de subscriere merită?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: caseta de abonament din lemn din lemn