Revizuire: chewy birthday boody bouty pentru câini

Sărbătorim o mulțime de zile speciale - sărbători, aniversări chiar și Ziua Națională de Pizza! De ce să nu sărbătorim cel mai bun prieten de blană? Nu știu ziua de naștere a câinelui tău? Asta e bine. Nici el nu este! Doar alege o zi în timpul anului pentru a-l sărbători cu un tratament special, cum ar fi Chewy Birthday Boody Box.

Nu este a Box de abonare. Este o achiziție de o singură dată pe care o poți cumpăra ca un cadou de ziua de naștere pentru animalele de companie sau orice pui de naștere pe care îl cunoști. Această casetă a fost concepută pentru a fi un cadou amuzant pentru orice câine pentru a le ajuta să se bucure de ziua lor specială.

În timp ce nu este o necesitate, Chewy Birthday Boody Box oferă o modalitate ușoară de a sărbători pooch-ul dvs. preferat fără a fi nevoie să faceți o excursie la magazinul de animale de companie. Am decis să verific pentru a vedea dacă caseta oferă o valoare bună pentru preț. Aflați ce este în fiecare casetă de naștere din revizuirea de mai jos.

Chewy Birthday Bouty Bouty pentru câini Review

Chewy Goody Box Birthday Case pentru caini ReviewAceastă casetă unic proiectată conține 6 elemente de dimensiune completă. Vă economisește timpul și hassle de a merge la magazinul de animale de companie pentru a selecta câteva cadouri pentru companionul dvs. canin. Fiecare cutie bună de naștere chiar vine cu livrare gratuită de 1-2 zile pentru a se asigura că sosește de ziua specială a puilor.

Fiecare cutie bună a zilei de naștere vine cu:

  • Ziua de naștere Bandana
  • 3 tratează
  • Tort de ziua de pluș
  • Cauciuc de cauciuc termoplastic

Toate tratează și mestecați în această casetă sunt făcute în Statele Unite, cu excepția tratatelor uscate prin îngheț Tylee. Ele sunt făcute în Canada.

Cred că această casetă ar fi potrivită pentru toate rasele și dimensiunile. Cu toate acestea, jucăriile nu ar fi potrivite pentru chewers distructiv.

Puteți cumpăra numai aceste casete Chewy.COM. Sunt în vânzare pentru 29 de dolari.99 chiar acum. Inițial, ei cu amănuntul pentru 39 de dolari.80. Nu este cel mai ieftin mod de a sărbători ziua de naștere a Pooch, dar este o valoare justă pentru produsele pe care le primiți.

Citiți următorul: 7 idei de aniversare a câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: chewy birthday boody bouty pentru câini