Revizuire: caseta de subscriere a casetei dapper dog

Dacă ați căutat o cutie de abonament Pentru câinele dvs., probabil că sunteți surprins de numărul de opțiuni disponibile. Tendința casetei de subscriere a decolat cu forță deplină și acum există zeci de opțiuni de alegere. Caseta de câine Dapper va oferi jucării, tratează și o Doggy Bandanna chiar la ușă în fiecare lună.

Când faceți cumpărături pentru o cutie de abonament la câini, trebuie să îl evaluați pe baza:

  • valoarea produselor comparativ cu taxa lunară
  • Cât de relevante sunt produsele dvs. pentru nevoile dvs
  • Sănătatea și siguranța produselor incluse

Caseta de câine DapperUnele casete includ doar tratamente sau jucării, în timp ce altele au o varietate de produse pentru animale de companie pentru câini și proprietarii lor. Gândiți-vă la câinele dvs. și la produsele pe care le va avea nevoie. Este un chimer de putere? Are alergii alimentare? Va trebui să luați în considerare aceste lucruri atunci când alegeți caseta de abonare potrivită pentru companionul dvs. canin.

Am evaluat Caseta de abonament Dapper Dog La toate aceste caracteristici și am fost cu adevărat impresionat de modul în care este comparat cu alte produse similare. Dacă doriți toate detaliile, continuați să citiți.

Revizuirea casetei DAPPER DOG

Caseta de câine DapperCutia Dapper include 5 articole în fiecare lună care au o valoare medie de 60 USD. Produsele vor fi 2 tratate, 2 jucării și un bandanna. Toate tratamentele incluse sunt 100% naturale, organice sau de cereale libere și făcute în SUA. Ele sunt, de asemenea, gratuite de conservanți artificiali, umpluturi, porumb și soia.

Fiecare achiziție a casetei de câine Dapper sprijină organizațiile de salvare și adăposturile din Statele Unite.

Există, de asemenea, o opțiune pentru o cutie de abonament greu de chewer. Aceste cutii includ 2-3 jucării care nu sunt pluș, cum ar fi cauciucul, frânghia, nailonul, jucăriile de mestecat și bâzâitul bully.

Revizuirea casetei de abonament Dapper

Nu veți primi niciodată Rawhide sau Bones în caseta de câine Dapper. Dacă o jucărie din caseta de chewer greu este distrusă în termen de 10 zile de la primire, vă vor trimite un înlocuitor gratuit.

Ca și în cazul multor casete de abonament la câini, puteți personaliza acest lucru pe baza nevoilor câinelui dvs. Puteți personaliza caseta bazată pe dimensiunea puilor, stilul de mestecat și preferințele alergiei.

Puteți comanda toate variantele de Caseta Dapper CrateJoy. Similar cu alte modele de casete de abonament pentru câini, prețul casetei de câine Dapper scade dacă vă abonați pentru o perioadă mai lungă de timp:

  • Abonament lunar la lună este de 30 USD pe lună
  • Abonament de 3 luni este de 26 USD pe lună
  • Abonament de 6 luni este de 24 USD pe lună
  • Abonamentul de 12 luni este de 22 USD pe lună

Revizuirea casetei de abonament Dapper

De asemenea, puteți adăuga un extra $ 5 pe lună pentru caseta de chewer greu. Cumpărătorii primesc transport gratuit în Statele Unite și sunt $ 4.99 pentru a nava în Canada.

Această casetă este foarte comparativ în prețul altor casete de abonament la câini. Având în vedere calitatea produselor incluse, aș spune că caseta de câine Dapper este o valoare bună pentru prețul petrecut.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune casete de abonament de câine din 2018

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: caseta de subscriere a casetei dapper dog