Revizuire: box cap cutie de abonament dog

Te-ai gândit Achiziționarea unei casete de abonament pentru animalul dvs., dar vă îngrijorați că va distruge jucăriile și va trece prin mestecați în doar câteva minute?  Bloc Box Box Subscription Dogbox a fost proiectat cu chewers grele în minte.

Bloc de câine BlocheadEste greu să găsești jucării și mestecă pentru câini care sunt chewere agresive. Produsele fabricate special pentru aceste tipuri de câini sunt de obicei mai scumpe, deoarece sunt fabricate cu materiale de calitate superioară. Nu ar fi frumos să aveți pur și simplu o cutie de produse livrate direct la ușă, care să se ridice la fălcile câinelui tău?

Ce vă puteți aștepta să primiți într-o Bloc Box Box Subscription Dogbox? Puteți personaliza caseta pentru a satisface nevoile câinelui? Vă dau toate informațiile pe care trebuie să le decideți dacă această casetă de abonament este potrivită pentru dvs. și pentru poochia dvs.

Blochead Box Subscription Box Review

Blochead Box Subscription Box ReviewCutia de subscriere a câinelui Blochead va veni cu jucării, tratează și mestecă câinele dvs. și există un cadou pentru dvs. în fiecare cutie! După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, am primit un tricou în caseta mea de bloc. Aceasta este

Blochead Box Subscription Box ReviewSimilar cu altele Cutii de abonament pentru câini, Caseta de câine Blochead poate fi personalizată pe baza dimensiunii câinelui și a preferințelor alergice, printre altele. Desigur, veți putea, de asemenea, să solicitați o dimensiune tricoului. De asemenea, puteți primi o pălărie sau altă unelte legate de câine în caseta dvs. de blocare.

Acum, veți vedea în revizuirea mea video deasupra că una dintre jucăriile pe care le-am primit a fost un fotbal. Este realizat dintr-un material plastic flexibil, iar câinii mei au reușit să mestece-o de aproximativ 2 săptămâni după ce am primit cutia. Jucăria din Kong continuă să fie puternică!

Cea mai bună caracteristică a casetei de subscriere a câinelui Blochead este că, dacă câinele dvs. este capabil să distrugă o jucărie dincolo de utilizare în termen de 10 zile de la primirea casetei, vă vor trimite o nouă jucărie gratuită.

Blochead Box Subscription Box ReviewO altă caracteristică excelentă este că o parte din veniturile din fiecare cutie sunt donate pentru a ajuta organizațiile de salvare, aplicarea umană a legii și educația umană pentru combaterea ilegală Dog luptând și cruzimea animalelor. În timp ce dau unele dintre veniturile din nou, costul abonamentului este, de asemenea, mai mare decât multe alte casete de abonament de câine de pe piață.

De asemenea, trebuie să rețineți că caseta de subscriere a câinelui Blochead utilizează o calitate superioară, jucării mai durabile, care este un alt motiv pentru care sunt mai scumpe. Ca și în cazul altor produse similare, prețul abonamentului este coborât când vă abonați pentru o perioadă mai lungă de timp.

Puteți să vă înscrieți Blochead pe CrateJoy. Costurile abonamentelor de câine sunt:

  • $ 39.95 pe lună pentru o abonament de 1 lună
  • $ 38 pe lună pentru un abonament de 3 luni
  • $ 36 pe lună pentru un abonament de 6 luni
  • $ 35 pe lună pentru un abonament de 12 luni

Transportul către locații din Statele Unite este gratuit, dar va costa 12 dolari pentru a nava în Canada și $ 25 pentru expedierea în alte locații internaționale.

Pentru o privire mai atentă la produsele pe care le-am primit în caseta mea de abonament la Blochead Box, verificați videoclipul meu Unboxing:

Citiți următorul: Surpriza Pawty Dog Subscription Review Box

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: box cap cutie de abonament dog