Top # 22: sunt servicii de hrană pentru câini de abonament care merită?

Cutiile de abonament au câștigat o mulțime de tracțiune în ultimii ani, și industria animalelor de companie nu este diferită. Există tone de diferite servicii de hrană pentru a alege, dar unele dintre ele diferă semnificativ de ceilalți. Dar întrebarea pe care majoritatea proprietarilor de animale de companie le întreabă este dacă serviciul de hrană pentru abonament câine este ceva de care au nevoie cu adevărat?

Pentru acest episod podcast, am avut plăcerea să stau jos Marco Giannini, CEO-ul Caseta de câine goală. Compania se concentrează pe furnizarea de alimente de câini de cea mai bună calitate la ușa proprietarilor de animale de companie. În mod natural, numele lor original și alimentele specifice pe care le folosesc mi-au atras și am avut multe întrebări cu privire la acest proces și care sunt beneficiile utilizării unui serviciu alimentar pentru câini de abonament, spre deosebire de cumpărarea de alimente pentru câini într-un mod regulat.

De asemenea, Marco a împărtășit un cod promoțional pentru toți cititorii și ascultătorii de la vârful sfaturilor câinilor. Dacă doriți să încercați serviciul la caseta de câine Naked, introduceți codul promoțional Topdogtips10 și veți primi prima dvs. cutie de mâncare pentru câini Doar 10 $.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Sunt serviciile de alimente pentru câini de subscriere merită?
(transcrierea podcast brut)

Sunt serviciile de alimente pentru câini de subscriere merită

* Derulați în jos mai jos pentru a citi interviul cu Marco Giannini.

Samantha: [00:00:19] În această săptămână, m-am gândit la cutii de abonament pentru produsele câinelui. Audim tot timpul când vedeți lucruri precum caseta de coajă sunt cu adevărat comune sau puteți obține tratamente de câine, jucării pentru câini. Există unele servicii de abonament pentru hrana pentru câini acum. Așadar, am vrut să mă scufund în acest pic, să văd dacă este benefic pentru noi ca proprietarii de animale de companie să cheltuiască un pic suplimentar pentru acea comoditate de a avea produse livrate spre ușa noastră. De asemenea, evident ca ideea de a putea avea produse de înaltă calitate expediate la ușă. Dacă locuiți într-o zonă rurală ca mine.

Există probabil doar unul sau două magazine diferite de animale de companie pe care le aveți acces la nivel local și nu stochează întotdeauna produsele de cea mai bună calitate, stochează lucrurile care vinde. Deci, adesea sunt produse mai ieftine sau produse inferioare care sunt mai populare. Deci, am vrut să mă uit la un produs de calitate și produse de calitate pe care le puteți fi expediate în casa dvs. Deci, am dat peste caseta de câine goală. Și, bineînțeles, numele este amuzant; Câinele dezbrăcat mi-a atras. Dar motivul pentru care este numit câine gol este pentru că este mâncarea premium de câine cu cele mai bune ingrediente fără toți conservanții artificiali, umpluturile, lucruri de genul asta. Deci, câinele gol, este doar o adevărată mâncare cinstită de câine de înaltă calitate, fără toate lucrurile suplimentare.

[00:01:48] Deci, mă poticni pe caseta de câine goală. De fapt, am reușit să vorbesc cu Marco Giannini, care este CEO-ul câinelui gol. Și mi-a spus despre produsul, cum a început, argumentele pro și contra, beneficiile pentru părinții de companie și de fapt, îmi dau niște sfaturi privilegiate. Dacă vă gândiți la mâncarea câinilor și modalitățile de a ajunge să fiți puțin mai ieftini pentru a fi livrat.

Deci, verificați acest interviu cu Marco și, bineînțeles, dacă aveți întrebări sau comentarii Salt pe site-ul nostru, care este teyoryofpets.COM. Nu uit să-mi las o revizuire iTunes care mă ajută cu adevărat. Când încerc să găsesc alți profesioniști pentru animale de companie să intervieveze. Și îmi place să aud de la voi, împărtășiți comentariile, întrebările, sugestiile sau ceva de genul acesta, sunt întotdeauna fericit să aud. Deci, aici este interviul meu cu Marco.

Interviu cu Marco Giannini

Samantha: Deci, ai cutia de câine dezbrăcată. Am unul ca; Ca o recenzie, doar pentru a revizui cu câinele meu. Deci, am primit săptămâna trecută am verificat mâncarea și am primit pachetele noastre lui Zouk. Pe care am încercat-o în trecut și, evident, câinii mei le iubesc. Deci, este important pentru mine să hrănesc natural și știi să găsești produse de calitate superioară. Cred că o mulțime de proprietari de animale de companie nu-și dau seama ce e acolo. Și, în măsura în care sunt alegerile bune? Și nu cred că o mulțime de oameni își dau seama ce își hrănesc câinele. Știi că au o mulțime de oameni cred că merg după preț sau recomandări din ceea ce alte persoane hrănesc și branduri populare și nu cred că își dau seama ce sunt în ele și rău că acele tipuri de produse pot face pentru câinele lor. Deci, dacă vrei să-mi spui puțin despre tine și cum ai început în industria animalelor de companie?

Marco: [00:03:29] Mare, numele meu este Marco Giannini. Am început în industria animalelor de companie în 2004. Am intrat accidental în industria animalelor de companie, am avut foarte norocos să intre în ea. Am dorit să fac o companie de băuturi și o companie de băuturi naturale în 2004. M-am gândit că aș putea să-mi încerc mâna la asta. De fapt, am ajuns să întâlnesc pe cineva care a fost un producător de câini tratați și m-am gândit dacă aș putea face un câine de câine de câine tratat care a adăugat beneficii pentru sănătate.

Și așa am început acest tratament în 2004 numiți șolduri fericite. Am fost o companie pe care am fondat-o literalmente, trăind pe canapeaua tatălui meu, din tipul de garaj și a fost un bun pentru tine. Asta a fost exact ceea ce a spus, a fost Hips fericit. Ar avea glucozamină chondroitină. Și a fost un tratament foarte benefic pentru hituri și articulații pentru câini. Așadar, am fost într-adevăr drept a fost într-adevăr un fel de nou în întreaga apariție a umanizării animalelor de companie tratate de a pune un brand în numele produsului, oferind un nume de produs ca. Ceea ce am încercat să facem. Deci, sa întors când apa de vitamină a fost foarte populară în 2004 și o mulțime de acoperiri și părți umane au fost foarte populare au avut o mulțime de viață pentru ei.

[00:04:46] Am vrut cu adevărat să aducem viața industriei animalelor de companie, produselor sănătoase și că am început în industrie înapoi în 2004. Înainte în 2013, am decis să devin mai integrat vertical. Am vândut bine ca câinii companiei și nu mai era asociat cu el. Și în 2013, am vrut cu adevărat; Într-adevăr încercați să găsiți un produs pe care îl creăm pentru a ne obține mai mult pentru a ne apropia de consumator la un preț mai bun, pentru un produs mai bun.

Pentru a face acest lucru, trebuie să creăm propria noastră vânzare cu amănuntul și trebuie să creăm propriile noastre produse. Că am putea economisi costuri, salvând prețul și dau un produs mai bun consumatorului la un preț mai bun și mai repede. Și așa am început câinele gol, iar câinele gol a fost o plimbare minunată. Am început 2013, am deschis locațiile magazinelor cu amănuntul în 2014 în sudul Californiei, dar în 2016, deoarece am continuat să crească. Am realizat că toate marca privată de etichetă, care este foarte, foarte conștient de sănătate, fără cereale, fără cartofi, marca numită gol. Care este alimente uscate de câine, alimente uscate de pisică, care este foarte sănătos? Am vrut să o ducem la masele lumii.

Vrem să ieșim în afara Californiei de Sud și asta în 2016. Am avut ideea pentru caseta de câine goală, care este cutia de subscriere a alimentelor pentru câini. Care este alimente de câine fără gluten despre care vorbim? Care este curat pentru câinele dvs. cu cinci întrebări simple ușor care sunt întrebat la început și sunt trimise la fiecare două săptămâni. Și este într-adevăr, este cel mai bun produs, cel mai bun preț de situație și într-adevăr un produs accesibil.

Obțineți un produs gratuit de gluten fără cereale pe care le-ați obține pentru alții între 18 și 30 de dolari la fiecare două săptămâni și veți obține o surpriză de fiecare dată. Apoi este o cantitate specifică de produs pentru dvs. și câinele dvs. Deci, te ajută cu adevărat cu obezitatea este o parte imensă, uriașă a lumii noastre și într-adevăr vrem să luăm obezitatea în animale de companie. Vrem să fim ușor pentru părintele de companie să hrănească acel câine. Deci, vă oferim o valoare de hrană exactă de două săptămâni, care este destinată câinelui tău de dimensiuni și sunt potrivite pentru câinele tău.

Samantha: Deci, două dintre lucrurile care mi-au lipit cu adevărat; Unul - Îmi place să vorbești despre cum știi tendințele de animale și oameni în diete, acum vedem un fel de plumb în industria animalelor de companie. Asta e ceva pe care l-am observat și cred că o mulțime de proprietari de animale de companie se iau pe asta, dar cred că o mulțime de educație trebuie să se facă cu privire la diferitele diete și cum să hrănească câini, știm cum să hrăniți-vă, dar câinii sunt atât de diferiți. Deci, cred că este foarte important și la epidemia de obezitate. Ascultătorii care ascultă în mod regulat podcast, vorbesc despre el aproape în fiecare săptămână.

Pur și simplu se întoarce în jur. Nu, contează ce vorbești despre exercițiu, hrăniți, tratează lucrurile așa. Deci, două lucruri pe care cred că sunt foarte importante pentru ca oamenii să înțeleagă prea mult. Și este unul dintre lucrurile pe care le-am observat așa cum am menționat că am primit prima mea cutie de câine dezbrăcată săptămâna trecută. Și am vorbit despre cele cinci întrebări pe care le-am răspuns. Am trei câini, dar răspund la întrebarea pentru unul dintre câinele meu este un laborator de ciocolată. Laboratoarele sunt cunoscute Cred că sunt una dintre cele mai frecvent supraponderale rase și este o problemă pe care am avut-o cu laboratorul nostru de ciocolată, Sadie.

Am luat cutia și îmi place că vin cu o scoică, asta știi concepute pentru câinele tău. Cât de mult ar trebui să vă hrănești câinele? Și că mâncarea este orientată spre animalul dvs. de companie pentru un stil de viață sănătos, nu doar obțineți toate substanțele nutritive de care au nevoie. Dar știți că rămâneți la o greutate optimă și obțineți cele mai bune lucruri pentru câinele dvs., mărimea lor, rasa lor, lucruri de genul asta.

Marco: [00:08:30] Este foarte interesant, adică la sfârșitul zilei dacă putem înțelege cu toții nutriția corectă și avem timp și capacitatea de a hrăni mesele gătite acasă pentru câinele nostru în fiecare zi, cu nutrienții corespunzători , suplimentele corespunzătoare, nutriția corespunzătoare. Viața ar fi perfectă, dar nu este, bine. Deci, ceea ce trebuie să facem este că trebuie să ne dăm seama de soluții pentru animalele noastre de companie. Și ca părinți de companie, știi ce am vrut să facem cu câinele gol. Am vrut să luăm presupunerile din ea și de fapt am avut apeluri. Tocmai am lansat caseta de câine goală în ianuarie. Deci, este nou nou. Deci, avem consumatori care se află pe a patra și a cincea cutie. Vine la fiecare două săptămâni cu porțiunea exactă pe care ar trebui să vă hrănească câinii. Și am obținut feedback de la consumatori că în două săptămâni au observat o schimbare în fizicul lor întunecat.

Și de fapt, dacă au un pic surprins pentru că dintr-o dată, pot simți conturul primelor două coaste din cușca și apoi devine foarte solidă de acolo. Și asta este cu adevărat ceea ce ar trebui să vezi în câine. Ar trebui să vezi doar o parte parțială a cuștii de coaste și apoi ar trebui să fie umplute de acolo spre când te duci spre trunchiul pe corpul câinelui. Și așa, când un câine pierde, știi că există câine de 45 de lire și pierd 3 până la 4 kilograme. Există câine de 70-80 de lire. Pierd câteva kilograme.

[00:09:52] cantitatea de energie pe care câinele dvs. îl primește și îl primește și ce pot face pentru stilul lor de viață, ei primesc mai multă energie, mai puțin probabil să obțină probleme de inimă, mai puțin probabil pentru diabet, mai puțin probabil să aibă probleme cu articulațiile și Hips. Știi, un câine cu articulații în problemele sale. Asta e unul dintre cei mai buni criminali la câini. Sunt mereu artrita la câini, pe măsură ce îmbătrânesc? Dacă vă puteți menține greutatea scăzută și le puteți păstra pe dimensiunea corespunzătoare a greutății. Într-adevăr aveți ocazia să aveți o viață mai sănătoasă cu câinele dvs., la sfârșitul zilei, este un câine gol dacă este compania noastră și câinele gol care vă ajută sau la o altă companie.

Care este scopul nostru? Scopul nostru este de a avea o durată de viață mai lungă cu câinele nostru adult. Ai un catelus mic care este minunat si a fost un pic hectic uneori si ruperea mobilierului. Ai un câine minunat pentru adulți în viața ta de aproximativ cinci până la șapte ani de ființă sănătoasă. Și apoi aveți ani de vârstă superioară pentru câinele dvs. Care poate deveni foarte provocatoare? Apoi, la caseta de câine dezbrăcată și sunt sigur cu toți ascultătorii dvs., vrem să extindem acel timp pentru adulți cu câinele nostru, corect. Am vrut să mergem între 5 și 7 ani la 7 până la 10 ani sau uneori chiar și la 10 până la 12 ani. Dacă putem face acest lucru cu un câine de 30 până la 50 de lire sau câine de 50 până la 80 de lire. La câinele gol, pentru că hrănim cantitatea corespunzătoare de alimente, care într-adevăr ajută. Este foarte interesant despre obezitatea la câini. Nu este; Este foarte clar ce să faci pentru a ajuta câinii.

Trebuie să le hrăniți suma potrivită, dar când vom obține o pungă de mâncare pentru câini în Spune; și veți obține o pungă de 30 de lire de mâncare de câine la magazinul dvs. local de animale de companie. Și spune să-i dați o ceașcă sau două cupe și trei cupe și trei până la patru cești. Toată lumea se umple într-o ceașcă și văd ce mănâncă câinele lor și nu o acordă atenție la ea. Și de câte ori o hrănesc cu o zi. Caseta de câine goală, este de două ori pe zi. Vă oferim scoul exact așa cum ați spus și le dăm cantitatea corespunzătoare de alimente. Și încep să vadă o diferență în câinele lor în primele două săptămâni și la fiecare două săptămâni obțineți mâncare proaspătă care vine. Deci, și, bineînțeles, vrem să ne tratăm câinii, chiar Samantha. Vrem ca câinii noștri să fie fericiți, vrem noi; Vrem o parte din motivul pentru care tratăm câinii în primul rând. Am crescut o companie de copaci de la zero la ceva care a fost național. Motivul real pe care îl tratăm câinii este că vrem să ne simțim mai bine despre noi înșine, bine. Vrem ca câinii noștri să vină la noi și să-i închid coada. [00:12:19] Dăm un tratament și stau, rămân și ne animalele și ne iubesc, bine. Deci, este o mulțime de afecțiune pe care o primim de la câini când tratăm câinii. Deci, ne place să depășim câinii. Este absolut natural. La fel cum am supraîncărcăm în noi și prietenii și familia noastră. Dar dacă o putem face cu caseta de câine goală, vă putem oferi cantitatea potrivită de alimente la fiecare două săptămâni. Vă putem oferi un tweet sau o singură jucărie la fiecare două săptămâni și puteți juca cu câinele dvs. sau puteți să-i dați un pic de indulgență. Mare, ai un echilibru minunat în viața ta cu câinele tău și apoi câinele tău poate trăi cu câțiva ani mai mult în acel cadru de timp pentru adulți. Și asta este cu adevărat ceea ce căutăm este să păstrăm acel minunat, plimbările. Luăm cu câinele nostru sau cu fericirea pe care o avem cu ei în fiecare zi. Când venim acasă de la serviciu.

Samantha: Absolut, și eu am fost în legătură cu serviciul de abonament mai târziu, dar cred că se potrivește cu adevărat aici. Și ați vorbit puțin și este nevoie de acea presupunere, nu cu fiecare serviciu de abonament. Cred că vă vedem că serviciul de abonament devin un pic mai popular, dar cu abonamentul de case de câine goale, acesta iau acea presupunere. Așa cum am menționat că scoopul este o porțiune perfectă și obțineți mâncarea pe care o hrăniți de două ori pe zi și suma pe care o veți avea nevoie pentru această perioadă de două săptămâni. Și apoi Boom o altă cutie apare la ușă, aveți mâncare proaspătă și sunteți gata să plecați. Deci, cu siguranță, facilitează acest aspect, dar există și alte avantaje pentru serviciile de abonament, atâta timp cât puteți vorbi despre faptul că un pic.

Marco: [00:13:48] Absolut, bine depinde de dreapta. Deci, avem toate tipurile de servicii de abonament acolo. Cele mai multe dintre ele sunt frumos de a avea, nu multe dintre ele nu trebuie să aibă, bine. Când te uiți la anumite servicii de abonament la alimente umane. Nu primiți mâncarea în fiecare zi când obțineți a, știți când obțineți o pereche frumoasă de pantofi sau câteva cămăși frumoase pe care le obțineți o dată pe lună. Nu primești cei care nu sunt singura ta cămașă pe care o purtați, dreapta. Bine pentru câinele gol acesta este singura dvs. mâncare pentru câinele dvs. Deci, într-adevăr o face foarte simplă, așa cum ați spus că ia ghicitul din ea când ajungeți la caseta de câine dezbrăcată la fiecare două săptămâni. Dar alte avantaje pentru a avea serviciul de abonament.

Facem mâncarea noastră în fiecare lună, mâncare frumoasă pentru câini. Avem o plantă uimitoare pe care o avem de fapt în California. Bine, fabricarea mă scuză; o instalație de fabricație din California pe care o avem ceea ce face alimentele noastre. Merge de la plante la logistica noastră, la casa ta. Deci, merge de la facilitatea de gătit la casa ta într-o chestiune de săptămâni și nimeni, foarte puțini oameni ating acea cutie. Și când treceți prin distribuția tradițională, aveți; Producătorul, aveți facilitatea de distribuție, aveți facilitatea cu amănuntul, aveți magazinul de vânzare cu amănuntul. Apoi aveți casa. Când aveți o cutie de abonament și caseta de câine goală. Deci, literalmente plecând de la fabricarea sau instalația de gătit la depozitul nostru de logistică. Care navează cutiile la casa ta? Deci, am tăiat cel puțin două pași.

Deci, ajută la economisirea timpului pentru prospețimea alimentelor și, de asemenea, ajută la economisirea prețului pentru consumator. Deci, cu caseta noastră de câine goală pentru cel mai mic câine, este de 18 dolari la fiecare două săptămâni și pentru câinele de 50 până la 80 de lire. Este de 30 de dolari la fiecare două săptămâni și depinde de dimensiunea câinelui dvs. și de nivelul de activitate. Este o zonă între 18 și 30 de dolari la fiecare două săptămâni pentru câinele dvs. și care include mâncarea și acea surpriză tratați la fiecare două săptămâni și putem da un preț deosebit pentru că mergem direct din casa noastră la a ta.

Într-adevăr taie o mulțime de intermediari. Și așa, este într-adevăr o semnificație cu totul nouă; Nu este evident; nu este fermă pentru a masa ca mâncarea umană. Dar este lăsată să o numim, știi facilitatea de gătit la masă. Merge foarte repede la casa ta. Iar celălalt lucru frumos despre asta este atunci când faceți un serviciu de abonament. O cutie de abonament, cum ar fi caseta de câine goală când apelați numărul 1 800 sau trimiteți un e-mail. De obicei, dacă este între orele de la 8 la 5, veți apela la birou. Este înainte de ora 8:00 a.M. Pacific Time sau două după ora 5:00 p.M. De fapt, îmi spui telefonul mobil. Sunați la Marco CEO-ul.

Samantha: Oh wow!

Marco: Da, daca ai o problema dupa ora 5:00 p.M. Timpul de coastă Pacific; Deci, dacă sunteți la ora 9 noaptea și aveți o problemă sau o întrebare și vă aflați în New York City și veți numi numărul de telefon al casetei goale. De fapt, chemați telefonul mobil. Deci, aveți pe una cu compania noastră. Când vorbești cu caseta de câine dezbrăcată. Când aveți o problemă? Când aveți o problemă cu cutiile dvs? Când există o, știi că oamenii numesc și problemele lor? Ei nu cheamă când sunt de obicei fericiți, bine și asta e ok.

Rezolvăm problemele pentru oameni și că este treaba noastră. Și așa, răspundem la întrebările dvs. imediat și cred că este foarte frumos pentru că nu obțineți această putere unui magazin de vânzare cu amănuntul unde trebuie să întrebați distribuitorul sau distribuitorul pe care îl veți duce direct la producător și cred că cred că este foarte frumos atins. Deci, cred că prețul, comoditatea, viteza și prospețimea produsului este reală. Sunt toți factori foarte mari care contribuie la a face o cutie de abonament un lucru cu adevărat îngrijit și care se poate întâmpla cu multe lucruri diferite. Dreapta, dar tocmai am întâmpinat să fim în afacerea de animale de companie și să ajutăm părinții de companie să facă alegerea potrivită pentru câinele lor.

Samantha: [00:17:38] Da, cred, cred că cel mai important lucru într-unul dintre lucrurile când făceam cercetări înainte de interviul că eu; Am găsit cea mai atrăgătoare pentru mine. Este timpul când cred că o mulțime de oameni nu-și dau seama și am scris un articol despre asta și asta a fost acum câțiva ani și am primit atât de multe comentarii de la cititori pe articol, deoarece nu au putut să creadă cât de mult timp de companie comercială alimente. Uneori, între când sunt făcuți și când îi hrănești la câinele tău, sunt luni întregi. Ei stau, au distribuit acolo, ei merg la un depozit undeva, ei stau acolo pentru puțin timp. Apoi merg la magazinul de vânzare cu amănuntul. Ei stau pe raft acolo pentru puțin timp și apoi îl cumpărați.

Așadar, am vorbit despre că știi că acel cadru de timp și cum expiră mâncarea câinelui și cred că o mulțime de părinți de companie nu cred că să se uite la data expirării, deoarece ei doar presupun că va dura un a mult timp și vine direct de la oricare companie pe care o cunoașteți face ca câinii să fie alimente. Și nu își dau seama că sunt în jur de luni și luni. Și pentru mine, a fost cu siguranță unul dintre cele mai mari avantaje a fost că vorbim de tăiere de luni de timp a acelei alimente așezate până acum săptămâna. Astfel încât imensa.

Marco: [00:18:47] Absolut, este o mare diferență. Prospețimea produsului este o afacere foarte mare și este important. Vreau să spun, din nou mi-ar plăcea să-i pot gada pe toată lumea să gătească propria lor masă fantastică pentru câinii lor și să le dea nutrienții potriviți și suplimentele potrivite. Nu este posibil ca lumea, corect sau nu este posibil pentru toată lumea. Dar dacă putem da, poate da tuturor puțin dacă vrem puțin mai mult, o liniște mai bună a minții prin a le scoate din mâncare mai rapidă, mai repede. Asta este mai proaspăt în casa lor. Cred că avem ceva special.

Samantha: [00:19:19] Absolut, cred.

Marco: [00:19:20] Și este ceva ce avem nevoie. Da, și celelalte lucruri pe care le facem și am fost în legătură cu câteva locuri. În cazul în care noi începem să dau câinii de serviciu de autism din America ASPA. Avem pe site-ul nostru că sperăm să sprijinim. Și apoi și spre vest; Există un alt loc în Los Angeles numit salvarea păstorului german de Vest, unde aveți în Los Angeles sau Companie în Rusia și ajutați-i să-i sprijine pentru a achiziționa o clădire pentru organizarea de salvare. Au salvat peste 15000 de câini în timpul vieții organizației de salvare și sperăm să ajungem la alte locuri în cadrul Statelor Unite și alte organizații de salvare și buzunare ale U.S. Dar le putem ajuta, de asemenea. Deci, pentru că suntem direct de la producător direct la consumator. Putem ajunge într-adevăr o mulțime de oameni, putem atinge o mulțime de oameni; O mulțime de părinți de companie și cred și sper că putem atinge și o mulțime de cauze.

Samantha: Da, asta e excelent, asta e minunat. Kudos pentru tine pentru asta.

Marco: [00:20:16] Lucrăm.

Samantha: [00:20:16] Este un proces continuu, oferind înapoi este ceva care poate crește în timp.

Marco: [00:20:21] Absolut, absolut, evident, cu atât mai mulți clienți pe care îi putem aduce mai mult pe care îl putem aduce înapoi cu atât mai mult vă întoarceți.

Samantha: [00:20:26] Desigur, deci să vorbim puțin pentru că am vorbit despre serviciul de abonament. Să vorbim despre mâncarea pe care o oferiți pentru că suntem în cuvântul natural în jurul valorii și vorbiți despre gluten liber și lucruri de genul asta. Și așa cum am menționat-o și eu personal îmi place să-mi educ ascultătorii și cititorii de vârfuri de vârf de câine spun despre importanța unei diete cu adevărat de înaltă calitate pentru câini. Știu că o mulțime de părinți de animale de companie merge doar pe baza prețului. Ei vor ceva ce este ieftin.

Unii oameni odată ce își dau seama că unele dintre mărcile mai ieftine pe care le cunoașteți au umpluturi și lucruri și apoi decid că pot să-l treacă puțin. Și așa, ei văd o geantă care spune că știi că este sănătoasă sau că este nutritivă sau că este mare pentru toate etapele de viață și ei cred că oh da sigur că asta va fi grozav. Ești destul de ieftin și o să-l iau pe asta. Dar într-adevăr cred că o mulțime de proprietari de animale de companie trebuie să realizeze; Cât de important este să vă uitați în ingredientele care intră în mâncarea pe care vă hrăniți câinele și unde provin acele ingrediente provenite. Astfel încât unul dintre lucrurile pe care le crede că câinele gol este cu adevărat pasionat. Și ei știi că voi încearcă să dea cele mai bune ingrediente. Deci, puteți vorbi puțin pe mâncarea în sine?

Marco: Absolut, știi că am știut doar citesc un articol despre câini; rum.gocrazyx.info, în această dimineață vorbind despre nivelurile potrivite de proteine ​​pentru câinele dvs., dreapta. Deci, totul de la tine cunoaște caseta de câine goală, am vorbit despre nivelurile de proteine. Am vorbit despre nivelurile de fibre. Am vorbit despre sursele de proteine ​​pe care le avem, unde provin și, de asemenea, mai ales ceea ce nu avem în produsul pe care cred că este locul în care începem. Aceasta este o bază a ceea ce facem. Știi când încercăm să ne dăm seama. Și am fost în industrie aproximativ 14-15 ani; 14 ani cred ceva în jurul acelui interval de timp timp de 12-13 ani. Este foarte important și atunci când vă aflați ce produs doriți să creați. Cred că puteți începe cu ceea ce nu doriți acolo.

Deci, nu vreți ca niciun porumb, nici o buruială, nici soia, absolut nu doriți ca în produsul dvs. corect. Nu poți avea o grăsime naturală de mâncare acolo. Ceea ce nu vrei este, nu vreau cereale. De ce avem nevoie de produse cu boabe? Câinii sunt mai multe diete carnivore, dreapta. Să mergem și pe cartofi, de asemenea. Cartofi sunt dietele fără cereale au explodat. De fapt, acestea cresc cele mai rapide din orice dietă din alimentele de animale de companie și lumea alimentară pentru câini, crescând unele estimări au aproximativ 20-25% față de dietele fără cereale care sunt în creștere. Dar ceea ce se întâmplă este atunci când puneți dietele gratuite de cereale, unii oameni ar putea să ia doar acele boabe și să se înlocuiască cu alte elemente care sunt în regulă, dar nu sunt minunate pentru câinele dvs. Și cartoful este unul foarte interesant, deoarece cartoful este de fapt foarte este; Nu este rău, dar o mulțime de cartofi sunt minunați pentru câinele dvs. Și la cutiile de câine goale.

Marco: [00:23:29] Nu avem cartofi în mâncarea noastră, deoarece cartofii sunt ridicați în indicele glicemic, de fapt. Care sunt sigur că sunteți conștient de Samantha și cititorii dvs. sunt conștienți de faptul că glicemia produselor dvs. este un indice glicemic ridicat. Asta înseamnă că se ascund în glicemică care, practic, transformă în zaharuri din interiorul corpului. Și astfel poate fi foarte alarmant pentru creșterea în greutate. Care poate fi alarmantă pentru problemele legate de inimă, evident, diabetul la câini. O mulțime de probleme. Vrei să păstrezi acest zahăr scăzut și așa că suntem liberi cartofi. Am fost foarte scăzute pe indicele glicemic, produsele noastre sau mâncarea noastră. Toate acestea sunt carne de vită gratuită de cereale sau somon fără cereale și cereale libere Turcia.

De asemenea, un alt alergen de proteine ​​obișnuit cunoscut este puiul. Nu avem nici un pui în produsele noastre, de asemenea. Deci, ceea ce facem este că ne asigurăm că proteinele noastre sunt primul în verde, care cred că este foarte comun cu o mulțime de companii, pentru important. Ne asigurăm că avem toate NO; Fără grâu, fără porumb sau fără soia, fără materiale de umplutură, fără produse secundare, fără mese secundare; Nici unul nu este acolo, corect. Și apoi dorim, de asemenea, să ne asigurăm că nu înlocuim nimic cu lucruri care ar putea să nu fie minunate. Deci, ne asigurăm că nu avem și cartofi pentru a păstra un indice glicemic scăzut. De asemenea, am făcut-o este că vrem să ne asigurăm că avem o proteină acolo. O sumă de proteine ​​care este bună pentru câine în mod regulat pentru o bază durabilă pentru o perioadă lungă de timp, astfel încât ei se pot bucura de acea maturitate, dreapta.

Și așa, atunci când aveți surse de proteine ​​care sunt în jos sub 20%, care nu sunt bune decât au nevoie de mai multă proteină. Când le avem peste 30 și 40%, ar putea fi prea mult prea mult. Vorbești despre problemele de rinichi la câinii pe care ar putea avea, un pic prea multă proteină pentru proteine ​​bogate pentru ei, dreapta. Deci, ceea ce am făcut este că avem de fapt o proteină de 24%, de exemplu, pe carnea noastră de vită că mâncarea noastră verde liberă pe care o avem. Deci, este într-adevăr, foarte bine pentru ei. Nivelurile de fibre din alimentele noastre sunt în jur de 6% pe care le doriți între 5 și 7% fibră. Veți merge la fibre ridicate pentru câini, deoarece doriți să aibă un scaun bun, dar doriți să le aveți prea scăzute și fibre și așa că avem între 5% fibră și toate alimentele noastre. Care este foarte bun pentru câini și caseta de câine goală, de asemenea.

Deci, când câinii trebuie să treacă la mâncarea noastră, deoarece este o mâncare nouă, ei primesc, de fapt, nu este o tranziție dificilă pentru ei, deoarece are un nivel solid de proteine, proteine ​​primul ingredient. Există într-adevăr nici un fel de rău în mâncare și nivelurile de fibre sunt frumoase și în bune, la aproximativ 6% pentru câini. Deci, tranziția pentru câini de la o altă mâncare la caseta de câine goală este foarte, foarte minunată și au fost într-adevăr probleme foarte minime. Dacă nu există probleme cu toți câinii care tranzifică pe mâncarea noastră. A fost foarte fantastic. Deci, cred că este foarte important atunci când vă uitați la o mâncare pentru oricine își hrănește câinii. Orice părinte de companie pe care doriți să îl priviți la o serie de factori, că într-adevăr doriți să spuneți ce nu este în acest produs alimentar.

Atunci, dacă poți să ratezi ce nu e acolo și să spui că nu e nici un grâu, nici porumb, și nici un fel de soia. Wow! Acesta este un început minunat pe care îl cunoașteți și dacă puteți merge la caseta de câine dezbrăcată sau știți cu o altă mâncare are o mulțime de alimente minunate acolo în lume. [00:26:45] Vrei doar să te uiți și să te asiguri că nici unul dintre lucrurile rele din alimente să înceapă. Și cred că este chiar și cu unele dintre aceste panouri ingrediente, ar putea fi un pic intimidant de citit. Dacă puteți verifica acele casete și spuneți că mă țin cel puțin câinele departe de toate lucrurile negative. Cred că ai un început minunat și o bază mare pentru a da câinelui tău un pic mai mult de o viață adultă cu adevărat sănătoasă. Și știi că scapi de obezitatea care scapă de zaharuri și de a obține o sănătate mai bună.

Samantha: [00:27:15] Da, cu siguranță, așa că ați vorbit puțin despre abonament dacă cineva ascultă și decid că știți când această cutie de câine goală pare o idee grozavă. Îmi place serviciul de abonament, evident, mâncarea pe care o cunoașteți de calitate. Deci, ei vor sări pe site-ul dvs. web și ați menționat prețurile pe care le cunoașteți pentru câinii mici și câinii mai mari variază de la 18 la 30 de persoane, în funcție de dezactivarea dvs. Dacă cineva are mai mulți câini în care se înscriu pentru un abonament pentru fiecare câine.

Samantha: Deci, de fapt, am ajuns pentru primul tău câine. De fapt, avem o mare ofertă. Puteți face prima casetă este de 10 USD. Deci, avem un cod promoțional excelent pentru voi. Topdogtips10 este codul promoțional, care este minunat să utilizați prima dvs. cutie este de 10 USD. Acum, dacă aveți mai mulți câini, puteți să vă înscrieți de fapt mai mulți câini pentru caseta de câine goală pentru serviciu. Acum, vă voi da un mic vârf, totuși.

[00:28:14] Dacă chiar vrei să economisiți bani și câinele dvs. se potrivește unui profil similar și toate sunt bune pe alimentele similare, puteți combina greutatea câinelui dvs. și obțineți o cutie. Deci, am niște oameni care; Am niște oameni care au un, știi puțin - știi puțin 10 kilograme. Eu însumi am patru câini, bine. Deci, am un ciobanesc german, un retriever de aur. Am adoptat doar un anuto. Oh Doamne! Voi înșuruba acest nume; Anunto beckter. Oh Doamne. Anunto beckter. Arată ca un mini rotweiler. Absolut superba.

Samantha: [00:28:51] Și toți anii pe care am făcut lucruri de câine, nu am auzit niciodată de acea rasă.

Marco: [00:28:56] Anuto Beckter; Sunt atât de înșurubat asta, tocmai am adoptat-o. Cineva nu a putut să-l păstreze în casa lor și, bineînțeles, ne-au sunat pentru că suntem în industria animalelor de companie. Și, bineînțeles, vom lua dreptul de câine. Deci, și apoi avem un câine mic, corect. Deci, le-am luat de la 1 la 10 kilograme până la un câine de 80 de lire. Dar dacă ați avea un, știți un 1 până la 10. Să spunem un câine de 10 lire și un câine de 20 de lire sterline sau un câine de 20 până la 30 de lire sterline combină acele greutăți și aveți în valoare de 35 de kilograme în valoare de companie pe care ați putea obține doar o cutie și o economie uriașă Pentru că acum obțineți o cutie în intervalul de 30 până la 50 de kilograme și este de 27 de dolari la fiecare două săptămâni. Și acel vorbire, amândoi câinii tăi. Astfel încât să nu fie anunțate în mod normal pe site, pe caseta de câine dezbrăcată, dar puteți face asta. Avem clienți care de fapt fac asta pentru că înțeleg că știți mai mulți câini pe care doriți să-l puteți economisi bani.

Samantha: [00:29:52] Corect, absolut.

Marco: [00:29:52] Nu veți obține unul pe care îl veți obține o pungă de tratament. Nu veți obține două pungi de tratament, veți obține o geantă gratuită împărtășiți amândoi câini. Dar veți obține o mâncare grozavă la fiecare două săptămâni. Ceea ce facem suntem oameni combinând câinii lor, sigur că greutatea câinelui lor, dar și așa cum am spus Topdogtips10 este un cod promoțional pe care îl puteți utiliza și puteți obține prima casetă pentru 10 dolari. Și cel mai mare lucru este că puteți anula oricând. Anulați după prima cutie, a doua casetă, a treia cutie. Nu contează, vine la fiecare două săptămâni puteți anula oricând pe site-ul singur. Nici măcar nu trebuie să suni pe oricine doriți să anulați. Deci, vrem să ne asigurăm că nu există nici o presiune. Vrem să ne asigurăm că poate fi nakedogbox.comele ar putea veni. Prețul este potrivit pentru toată lumea să se bucure de alimente, părinții de companie și câinii lor să se bucure de alimente. Și am vrut să putem da oamenilor abilitatea, dacă doreau să anuleze oricând ar putea. Și asta e posibil, de asemenea.

Samantha: Minunată, că este minunată și apreciez acest sfat despre combinarea buruienilor. Știu pentru mulți câini. Sunt o mulțime de proprietari multi-animale, știi că poți avea un câine mare și un câine mic sau două medii mai mici sau două și care ar funcționa mult mai bine pentru a salva oamenii niște bani și asta este un vârf minunat de insider cred că ar spune-o.

Marco: [00:31:03] Da, vreau să spun dacă ai doi câini de 30 de kilograme puteți obține opțiunea de 50 până la 80 de lire. Corect, și puteți și este fantastic, vă oferă instrucțiuni exacte despre cum să vă hrăniți câinii. Și vă uitați la 30 de dolari la fiecare două săptămâni pentru o bucată de cereale super-premium, hrană pentru câini liberi cu cartofi, cu tratament surpriză de fiecare dată.

Samantha: [00:31:19] Și nu poți să bați prețurile, oricine este cumpărat pentru o mâncare de câine de înaltă calitate. Știu că noi cu cei trei câini, petrecem peste 100 de dolari pe lună pentru a ne hrăni cei trei câini. Un aliment de calitate superioară, deci 30 de dolari la fiecare două săptămâni pentru a hrăni câțiva câini de dimensiuni medii este foarte ieftin.

Marco: [00:31:38] Awesome.

Samantha: [00:01:39] Minunat, minunat, vă mulțumesc. Există ceva ce nu am făcut-o? a vorbit sau a atins că ați vrut să spuneți.

Marco: [00:31:46] La caseta de câine goi, ne pasă cu adevărat de a oferi alimente de cea mai bună calitate care sunt disponibile tuturor. Și este foarte greu de făcut. Cred că este foarte dificil. Te cunoști, am auzit despre oamenii care își hrănesc câinii. Fier, Orijen sau Purina sau alte branduri care au o mulțime de materiale de umplutură care nu sunt minunate pentru câini. Și așa, știi că înțeleg că mișcarea spre un aliment natural super premium de animale este foarte, este imens, este în creștere, dar nu toată lumea își poate permite. Și cred că este într-adevăr un, este complicat.

Și așa, știi că ne străduim cu adevărat să oferim alimente de calitate superioară la prețuri mai bune pentru consumatori și cred că prin noi facem o cutie de abonament care ne-a permis să aducă prețurile puțin mai mult și să merg direct la acel consumator cu alimente și tăiat o mulțime de puncte de preț cu intermediari, cu comercianții cu amănuntul și distribuitorii. Dreapta și așa, putem continua să facem asta. Puteți obține un aliment mai bun de preț va face acest lucru. Vreau să spun că vom continua să conducem prețul în jos pentru a vă asigura că avem o mâncare de cea mai bună calitate. Că toată lumea se poate hrăni cu adevărat și cred că este cel mai important pentru ca noi să avem câine gol. Scopul nostru este de a crea dreptul de fericire susținută.

Ia câinii cu o greutate corectă imediat. Obțineți mai activ, faceți oamenii să meargă pe jos cu câinii lor. Pentru mine, cel mai fericit lucru din lume pe care îl pot face după ce am ajuns acasă de la locul de muncă la ora șase noaptea. Pot să iau o mie de mile, ca o plimbare de 15 minute câinele meu și soția mea au fost fericiți și știu că sună Cheesy, dar este adevărat.

Samantha: [00:03:16] Nu! Noi înțelegem complet că facem același lucru.

Marco: [00:03:20] Da, este cel mai bun lucru din lumea pe care vrei să o plimbi.

Samantha: Este, este într-adevăr.

Marco: [00:03:23] Dacă toată lumea ar putea merge pe o plimbare cu câinele lor sănătos și să aibă mâncare grozavă pentru ei. Doamne, este o lume uimitoare. Există foarte puțini oameni mai nefericiți pe plimbări.

Samantha: [00:33:36] Absolut.

Marco: Rareori văd pe cineva supărat pe o plimbare cu câinele. Este foarte, foarte rar. De obicei, arata foarte fericiti. Și așa, dacă putem obține pe toată lumea să meargă acolo și să-și meargă câinii, știi chiar dacă sunt doar o dată pe săptămână, pot merge de două ori pe săptămână. Dacă nu o fac niciodată. Dacă ar putea încerca o dată pe săptămână să-și urmeze câinele. Chiar și fără câine Walker, vorbesc cu tine și cu câinele tău și cu alții și de prietenii tăi semnificativi pe care ai putea face asta. Cred că face lumea un loc mai fericit. Și dacă putem contribui la contribuția la faptul că la câinele gol, suntem încântați.

Samantha: [00:34:07] Awesome, este minunat. Vă mulțumesc atât de mult pentru toate aceste informații minunate. Știi când câinele gol este evident un produs mai nou. Deci, sper că vă ajută să obțineți numele dvs. acolo puțin și că cu siguranță le-a oferit ascultătorilor o mulțime de informații minunate despre alimentele câinilor și ceea ce ar trebui să caute când cumpără mâncare pentru animale de companie.

[00:34:27] Pentru mai multe informații despre câinele goi, puteți sări pe site-ul lor web, care este NakedObox.COM. Și l-ați auzit de la CEO însuși. Dacă credeți că acest hrană; Dacă acest serviciu de abonament ar putea fi potrivit pentru dvs. și pentru animalul dvs., puteți achiziționa prima casetă pentru doar 10 USD utilizând acest cod promoțional Topdogtips10. Deci, sper că acest lucru a răspuns la toate întrebările dvs. despre caseta de câine goi și mâncarea lor și, de asemenea, vă oferă câteva informații generale despre serviciile de abonament Pro și Contra acolo pentru animalele de companie.

Podcast anterior: Top # 21 - telemedicină veterinară pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 22: sunt servicii de hrană pentru câini de abonament care merită?