Este ulei de cocos bun pentru pisici?

Fiind unul dintre cele mai importante "superfood-uri" pe care natura are de oferit, uleiul de nucă de cocos poate fi benefic pentru oameni în mai multe moduri pentru tot ceea ce de la gătit pentru a trata pielea uscată, chiar și pentru a stimula funcția sistemului imunitar.

Dar când vine vorba de animalele de companie - și în special pisicile - ulei de cocos oferă aceleași avantaje mari sau ar putea folosi, de fapt, face mai mult rău decât bine pentru pisici în timp?

Distrugem unele dintre argumente pro și contra de a folosi ulei de nucă de cocos pe pisicile de mai jos.

Pisici Ulei de cocosCum funcționează uleiul de cocos

Folosind ulei de cocos căci totul ar putea părea doar un FAD chiar acum, dar adevărul este că acest ulei are unele avantaje uimitoare, iar popularitatea sa nu se poate schimba.

Uleiul de cocos provine din carne de nucă de cocos maturați. După ce a fost extras, petrolul poate fi procesat în mai multe moduri.

Ulei de cocos extra virgin - a.K.Un tip pe care l-am recomanda cel mai puternic pentru pisici si oameni - este de obicei considerat cel mai bun. Asta pentru că nu a fost hidrogenată (adică procesată chimic) și este practic cea mai pură formă de ulei disponibilă.

Deoarece uleiul de nucă de cocos este fabricat din acizi grași cu lanț mediu, oamenii pot digera cu ușurință și chiar convertesc acel ulei comestibil în energie în timp ce în organism, care este în cazul în care toate aceste beneficii teribile de sănătate au venit și pentru a juca.

Uleiul de cocos sa dovedit a ajuta la hidratarea pielii, reduce simptomele hipertensiunii, îmbunătățirea funcției imune și chiar ajută organismul să mențină nivelurile de colesterol.

De asemenea, poate fi o sursă excelentă de grăsimi saturate sănătoase.

Uleiul de cocos este 100% grăsimi, dintre care 80-90% este grăsime saturată

Pisici și ulei de cocos

Oamenii ar putea să nu aibă probleme digestând ulei de cocos, dar poate fi același lucru pentru pisici? Există o mulțime de dovezi anecdotice care sugerează că uleiul de nucă de cocos poate fi extrem de benefică ca un remediu holistic pentru pisici.

Una dintre cele mai frecvente utilizări pentru ulei de nucă de cocos cu pisici este pentru tratarea alergiei atopice a pielii, ajutând la promovarea pielii sănătoase și a blănurilor în pisici. Acesta poate fi utilizat local sau pe cale orală pentru a aduce substanțe nutritive mult mai necesare în zonele afectate.

Deoarece uleiul de nucă de cocos este, de asemenea, în mod natural antimicrobian și antiinflamator, unii recomandă utilizarea acestuia pe răni deschise și pentru a preveni mușcăturile de paraziți sau purici.

De asemenea, citiți: Cel mai bun tratament de purici pentru pisici - bate purici cu aceste tratamente sigure

Unii recomandă, de asemenea, utilizarea uleiului de nucă de cocos pentru pisici cu boală intestinală inflamatorie, deoarece aceasta ar putea ajuta să-și îmbunătățească sănătatea generală.

CAT imagine de cocos1

Potrivit lui Petmd.com, ulei de cocos poate beneficia de un sistem imunitar al pisicii

Există riscuri?

Folosind ulei de cocos pentru a îmbunătăți sănătatea pisicii dvs. ar putea ajunge să fie mare într-o serie de moduri. Cu toate acestea, există unele dezavantaje pentru a le folosi, care sunt esențiale pentru a ține minte.

Uleiul de nucă de cocos rănit pisicile? Deoarece uleiul de nucă de cocos este ridicat în grăsimi saturate, ar putea fi dăunător pisicilor cu sau cu risc pentru dezvoltarea pancreatitei, spun unii experți.

Adăugarea la o dietă a pisicii într-un mod coerent ar putea crește potențial acest risc, motiv pentru care aplicarea petrolului poate avea mai multe avantaje pentru animalele de companie, mai ales dacă sunt într-o zonă pe care nu o pot linge.

Uleiul de cocos este, de asemenea, prezentat în Roundup-ul ASPCA alimente pentru a evita hrănirea animalelor de companie, Deoarece laptele și carnea din nucă de cocos proaspeți ar putea duce la un stomac deranjat, scaune libere sau chiar diaree pentru pisici.

De asemenea, citiți: Cele mai bune alimente pentru pisici pentru stomac sensibil

Dar organizația observă, de asemenea, că aceste riscuri se aplică numai atunci când uleiul este consumat în cantități mari în mod regulat.

Un alt factor potențial de risc pentru a ține cont de ulei de nucă de cocos? Este extrem de ridicat în calorii și ar putea duce la un câștig nedorit, în special la pisicile care sunt deja pe partea mai mare.

Modalități de utilizare a uleiului de nucă de cocos cu pisici

Deși există unele riscuri pentru a păstra în minte înainte de a vă oferi ulei de cocos pisică, pentru unii părinți pentru animalele de companie, avantajele de utilizare a acestuia depășește descendenții.

Dacă sunteți dornici să adăugați ulei de cocos la rutina pisicii dvs., există o serie de moduri pe care le puteți face chiar acasă. Asigurați-vă că consultați cu un medic veterinar, deoarece modificările semnificative ale dietei sau rutinei pisicii dvs. pot avea un impact mare asupra sănătății lor generale și nu ar trebui făcută niciodată fără sfaturi profesionale.

De asemenea, citiți: Cele mai bune alimente pentru pisici în 2019

Sunteți gata să începeți să puneți această armă secretă la o bună utilizare pentru pisica voastră? Luați în considerare câteva dintre opțiunile de mai jos pentru a încorpora acest ulei comestibil în regimul animalului dvs. de astăzi.

  1. Utilizați-l ca hidratant. Uleiul de cocos poate lucra minuni pe piele, mai ales când este uscat. Masați o păpușă de ulei de nucă de cocos în pielea animalului dvs. și nu numai că vă puteți ajuta să reduceți aspectul Pielea uscată mâncărime, Dar, de asemenea, vă puteți ajuta să faceți strălucirea blană și mai moale la atingere.
  2. Împiedicați bilele de păr. Pentru pisicile cu părul lung care se luptă în mod natural cu bile de păr, uleiul de nucă de cocos poate fi a bun remediu natural Deoarece le puteți hrăni direct și funcționează ca un lubrifiant bazat pe petrol. Majoritatea experților CAT recomandă introducerea unui ulei de nucă de cocos într-o dietă a pisicii. Potrivit lui PetMD, oferind pisici medii de oriunde de la ⅛ până la ½ linguriță o dată sau de două ori pe zi poate fi ideală, dar poate doriți să începeți încet în cazul în care pisica dvs. are o reacție alergică.
  3. Tratați gingivita ușoară. Gingivita sau inflamația gingiilor este o boală orală comună în animalele de companie care pot provoca disconfort și duce la probleme de sănătate dentară pe termen lung. Potrivit experților, frecarea uleiului de nucă de cocos pe gingii ar putea ajuta la reducerea durerii și să sprijine o mai bună gumă pentru pisici.
  4. Utilizați-l ca un topcoat. Dacă vă place să vă luați pisica pentru plimbări pe o lecție, știți că labele lor pot fi expuse la tot felul de lucruri, în special deteriorarea de la roci mici și potențial sare. Aplicați un strat subțire de ulei de nucă de cocos la labele pisicii dvs. și va servi de fapt ca un bun strat superior, protejând pielea sensibilă.
  5. Îmbunătățiți funcția cognitivă. Potrivit unor experți, uleiul de nucă de cocos ar putea ajuta la îmbunătățirea funcției creierului în pisicile geriatrice, deoarece este bogat în trigliceride cu lanț mediu (MCTS), care au fost demonstrate din punct de vedere clinic pentru a contribui la stimularea metabolismului energiei creierului.
  6. Răni de vindecare. Pentru tăieturi deschise sau alte zgârieturi pe care pisicile le-ar putea avea, uleiul de nucă de cocos ar putea ajuta la prevenirea infecțiilor și să ajute la vindecarea mai rapidă decât în ​​alt mod și ar aduce pace de minte părinților de companie în acest proces.

Despre autor

Shayna Murphy Shayna Murphy este un scriitor bazat pe Boston și un iubitor de pisici. Munca ei a apărut în agitație, elită zilnic și alte puncte de vânzare
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este ulei de cocos bun pentru pisici?