Cum de a izola o casă de câini - cele mai bune materiale, sfaturi & faq

Cum de a izola o casă de câini - cele mai bune materiale, sfaturi și întrebări frecvente

Izolarea unei case de câine este esențială pentru a păstra frigul și pentru a vă menține temperatura corpului câinelui. Cei mai mulți oameni le place să-și păstreze câinii în casă cu ei. Unii preferă să-i construiască o casă de câini, astfel încât poochesul lor să aibă un loc de propriul lor. La fel ca oamenii, câinii au nevoie de locul lor pentru a se proteja de vântul rece în timpul iernii. A Variația drastică a temperaturii este intolerabilă pentru majoritatea câinilor.

De asemenea, au nevoie de adăpost atunci când plouă pisici și câini. Mai mult, un loc umbros pentru a le proteja de soare este, de asemenea, o necesitate. O canisa de bază afectează ploaia și vântul, dar nu face nimic pentru a ține în căldură. Izolarea casei de câine, Împreună cu lenjeria uscată și caldă, dați puii dvs. răsfățați interiorul perfect pentru a vă bucura.

Cum de a izola o casă de câini

Izolarea anilor Casă de câine în aer liber este mai ușor decât credeți. Tot ce aveți nevoie este un proprietar de animale de companie motivat și inventiv. Există o mare varietate de idei de casă disponibile împreună cu multe tipuri de materiale izolante. Puteți folosi ceva cât mai ieftin ca înfășurarea cu bule sau mergeți pentru spuma de pulverizare relativ scumpă. Principiul călăuzitor păstrează vântul și căldura. În primul rând, încercați să selectați o locație bună e.G. lângă zidul casei tale. Doghouse dvs. nu ar trebui să fie direct în calea vântului sau a soarelui. Asigurați-vă că izolați fiecare aspect al insidelor.

Pereții și plafonul trebuie să fie acoperite cu izolație. Orice lacune între pereți și izolație ar trebui să fie umplute. De asemenea, nu trebuie să uitați de podea. Este partea că câinele vine cel mai mult în contact cu. Încercați să ridicați canisa pentru a evita contactul direct cu solul rece și umed. Asigurați-vă că utilizați o ușă cu clapetă cu izolație atât pe panourile din interior cât și în exteriorul panourilor. Va păstra o mulțime de căldură și va fi și prietenos de câine.

Mai mult, puneți niște paturi frumoase și calde pentru ca câinele să se așeze. Aceasta va captura căldura și va fi confortabilă în același timp. Nu uitați panoul izolației, astfel încât câinele dvs. nu începe să-l mestece. Dacă toate acestea sună prea impozitează, atunci ați putea dori să vă gândiți să verificați lista noastră de Cele mai bune case de câine pentru iarnă. Cu asta spuse, să intrăm puțin în detaliu despre cum să izolați o casă de câini.

Care materiale ar trebui să folosiți pentru a izola casa de câine?

Există o mare varietate de materiale disponibile pentru izolarea unei case de câini. Indiferent dacă doriți să păstrați cât mai multă căldură sau să reduceți utilizarea unui extern Incalzitorul canisei sau Pad de încălzire, Izolarea este cheia.

Unele pot fi utilizate pentru izolarea exterioară, în timp ce altele servesc pentru izolarea interioară. Unii pot fi, de asemenea, utilizați ca o clapetă pe intrarea pentru a bloca vântul. Să trecem printr-o listă cu materialele de izolare cele mai populare și eficiente.

Izolarea din fibră de sticlă

Pink Fiberglass este printre cele mai bune materiale de izolare de pe această listă. Este accesibil și ușor de instalat. Kenele de câini izolate din fibră de sticlă sunt printre cele mai cozee din oraș. Ce mai, fibră de sticlă are una dintre cele mai mari valori R în materialele de construcție (un parametru pentru izolarea termică, R-valoare ridicată = izolație mai bună). De asemenea, puteți să-l tăiați cu ușurință folosind foarfece de înaltă funcționare, mai degrabă decât să creați o mizerie în timp ce utilizați un ferăstrău.

Dimpotrivă, fibră de sticlă este destul de iritantă pentru piele și plămâni (fibre în aer). Prin urmare, trebuie să purtați mănuși și o mască în timp ce lucrați cu ea. De asemenea, trebuie să o acoperiți cu panouri pentru a împiedica ca câinele să intre în contact cu acesta. În plus, este ușor deteriorat de umiditate, astfel încât să-l acoperiți este important pentru a preveni și asta.

Bobina reflectorizantă

Bobina reflectorizantă este cea mai bună alegere pentru o mulțime de proprietari de animale de companie datorită eficacității, accesibilității și ușurinței sale de utilizare. Este, de asemenea, ușoară, non-toxică și servește ca o barieră de vapori. Poți pur și simplu să sculu o bucată de bobină reflectorizantă și să o folosești așa cum îți place.

Mai mult, poate fi utilizat cu ușurință împreună cu alte materiale de izolare. Puteți să-l atașați pur și simplu la fibră de sticlă și apoi să le ascundeți în spatele panourilor din lemn sau din plastic. În mod similar, este, de asemenea, utilizat împreună cu înfășurarea cu bule. Ambele materiale utilizate împreună se adaugă proprietățile lor de izolație (și valorile R). Rezultatul este un proprietar fericit și un chiriaș confortabil.

Folie bubble wrap

Se bazează pe un concept cât mai eficient, deoarece este simplu. Înfășurarea folosește același principiu ca și pătură. Bulele de aer sunt prinse pe o foaie și oferă o mare izolare de la variațiile de temperatură de-a lungul acesteia. Cu toate acestea, aceasta nu este înfășurarea medie a bubble-ului dvs. Acesta este un soi specializat care combină înfășurarea simplă cu un strat de folie de aluminiu. Este special conceput pentru izolarea. Cu toate acestea, trebuie să o acoperiți cu panouri pentru a evita pielea plictisitoare.

Spumă de polistiren

Polistiren spumă sau Styrofoam este, de asemenea, unul dintre cele mai bune materiale izolante pentru case de câine. Este ieftin, ușor de utilizat și ușor disponibil. Acestea sunt disponibile în diferite grosimi. O spumă de jumătate de inch vă oferă o valoare R de 2.5 Și îl pliați cu ușurință și îl dublați pentru a da o valoare R excelentă de 5.

Cu toate acestea, nu este cea mai durabilă dintre materiale și se poate deteriora rapid dacă este expusă. De asemenea, trebuie să fie panoul pentru a împiedica câinele dvs. să ingerăm oricare dintre acestea.

Spray izolație spumă

Dacă aveți puțin bani la îndemână și doriți să mergeți pe traseul posh, obțineți spumă spumă. Este ușor de utilizat și extinde pentru a umple spațiul. Mai mult, ea rezistă, de asemenea, creșterii umidității și matriței. Trebuie doar să puneți panourile de-a lungul părții interioare și să pulverizați în spațiul dintre ele. Dacă canisa dvs. are deja pereți interiori și exteriori, puteți renunța la panouri și pur și simplu pulverizați între straturi.

Pe de altă parte, există riscul de spumă de pulverizare în timp. Aplicația sa necesită, de asemenea, planificare și experiență pe măsură ce se extinde rapid.

Covor

Utilizarea pieselor de covor este o altă metodă inovatoare de izolare și reciclare. Le puteți obține la prețuri mai ieftine dacă nu vă deranjează să obțineți nici o dimensiune sau imprimare. Ele pot fi ușor caprate sau lipite de interiorul și podeaua canisei. Unii oameni chiar îi atârnă de cârlige de cupă de pe pereții exteriori, astfel încât să spargă impactul vântului. De asemenea, clapetele de câine pot fi, de asemenea, izolate prin captarea interioarelor lor cu o piesă de covor adecvată.

Lemn

Lemnul nu este cel mai bun izolator pentru izolarea unei canisme de câine. Dar puteți tăia panouri pentru toți pereții și acoperișul și fixați-le pe interior. Am sfătui, de asemenea, folosind un material de etanșare cu apă pentru a îmbunătăți izolația și pentru a ajuta lemnul să dureze mai mult. Tu ar trebui Utilizați lemn mai moale ca cherestea de cedru deoarece conțin un număr mai mare de buzunare de aer.

Caniculele din lemn nu sunt neapărat rele și din cele mai multe opțiuni comerciale, Case de caine din lemn sunt probabil cele mai bune din plastic sau mai rău, fire metalice metalice.

izolarea unei case de câine
Lemnul nu este cel mai bun pentru izolarea unei case de câine.

Sfaturi privind izolarea unei case de câine

Toți proprietarii de câini își iubesc animalele de companie și doresc să aibă un moment în mod constant. Iată câteva sfaturi utile despre izolația casei de câine, doar pentru ei.

Repararea daunelor

Construirea unei canisa nu este exact o lucrare ușoară. Odată ce ați făcut, trebuie, de asemenea, să o mențineți. Păstrarea unei canale, la fel ca și păstrarea unui câine, este întotdeauna o lucrare în curs. Ar trebui să fiți în mod constant în căutarea oricăror găuri sau fisuri.

Inspecții regulate atât în ​​interiorul și outsidele casei de câine, ar trebui să fie efectuate. Acestea pot duce la pierderea întregului efort pe care l-ați pus pentru izolarea canisei. Prin urmare, o gaură solitară sau o singură fisură se poate dovedi a fi diferența dintre a somn confortabil și hipotermie. De îndată ce găsiți daune, reparați-l. Puteți umple cu ușurință orice gaură cu spumă de spray. Orice lenea în această privință ar putea avea consecințe groase pentru puștii tăi.

Nu uitați podelele

Mulți oameni nu reușesc să observe că podeaua, după ușă, este printre cele mai mari Surse de pierdere de căldură. Corpul câinelui și labele intrați în contact direct cu acesta, motiv pentru care o podea rece poate duce cu ușurință la hipotermie și Frostbits.

Ridicarea casei de câine este o modalitate excelentă de a vă proteja pooch-ul de la răceala osoasă. Suprafețele cum ar fi betonul și iarba sunt izolatoare slabe, deoarece nu reușesc să refuze intrarea la frig și la umiditate. Puteți folosi cu ușurință grinzi sau câteva bucăți de 2 x 4 pentru a face o platformă pentru Doghouse. Este o metodă ieftină și eficientă. Construirea canisei pe o verandă este un alt mod de a evita scurgerea la rece prin podea.

Unele dintre cele mai bune materiale pentru acoperirea podelei includ un pat de câine cu vreme rece, covor și covoare. De asemenea, ați putea folosi paie (câinii îi iubesc) cu o pătură groasă termală.

Doggie Flap Door

Flapuri ușile sunt o mare adăugire a casei dvs. de câine. Ei împiedică intrarea vântului și a ploii, oferind în același timp o cale ușoară de intrare pentru câinele dvs. Cu toate acestea, ele pot duce, de asemenea, la pierderea căldurii, dacă nu este izolată în mod corespunzător. Acest lucru se poate dovedi fatal pentru câinii mai în vârstă și mai mici.

Aspectul exterior poate fi acoperit cu o perdea PVC și partea interioară poate fi captată la o perdea de țesături. Acest lucru va reduce foarte mult cantitatea de căldură pierdută în timp ce nu obstrucționează intrarea câinelui. Le puteți face acasă sau cumpărați unul online, Alegerea tot ceea ce este mai bun pentru dvs.

Verificați pentru unghii și șuruburi

Un alt aspect important al construirii unei case de câine izolat se asigură că nu se lipsește unghiile, șuruburile sau splinte. Astfel de spaluri adesea prăjește pielea pooch. Partea inferioară a labe este un loc comun pentru o astfel de vătămare.

Nu ar trebui să luați cu ușurință splinte, deoarece acestea pot duce la infecție și o vizită nedorită la veterinar. Prin urmare, este mai bine să scoateți unghiile sau să le ciocniți în mod corespunzător. În mod similar, încercați să faceți panourile de lemn cât mai neted posibil Evitați rănirile prin splinte. Acesta este ultimul lucru pe care îl doriți pentru câinele dvs.

Izolarea canisei - Întrebări frecvente

Deci, acolo ai! Am încercat să acoperim tot ce este vorba despre izolarea unei canisme de câini. Cu toate acestea, ați putea avea în minte câteva întrebări în minte. Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări despre acest subiect de către cititorii noștri.

Cum construiți o casă de câini pentru iarnă?

În primul rând, selectați o locație potrivită care oferă o anumită acoperire de la vânt și zăpadă. Puteți folosi fibră de sticlă, folie cu bule de folie, bobină reflectorizantă și spumă de pulverizare pentru a izola interiorul. Aceste materiale trebuie plasate între pereți și panouri pentru a opri câinele dvs. să le mănânce. În mod similar, puteți proteja podeaua de la frig, ridicându-l folosind grinzi sau 2 × 4s.

Ar trebui să puneți și niște paturi frumoase și calde. Ușa ar trebui să fie o clapetă de câine cu izolație atât în ​​interior cât și în exterior.

Ce ar trebui să-mi pun în casa mea de câine în timpul iernii?

Puteți utiliza o varietate de materiale disponibile și ieftine. Acestea includ fibră de sticlă, Styrofoam, bobina reflectorizantă și folie de bule de folie. Toate acestea oferă o mare izolare cu fibră de sticlă cu valoare R mare (mai mare valoarea, mai bine izolația). De asemenea, puteți utiliza multe dintre aceste materiale pentru a combina proprietățile izolante. Spuma de spumă este o altă alternativă pentru o fixare rapidă.

Puteți cumpăra ușile cu clapetă de câine online, care sunt prietenoase câinilor și conservarea căldurii în același timp. De asemenea, paturile frumoase și calde vor servi pentru a vă proteja câinele de la etajul rece. În cele din urmă, puteți utiliza, de asemenea Becuri roșii de câine cu gardieni atașat pentru a da iubitul tău blând ceva căldură suplimentară.

Care este cel mai bun lucru pe care să-l puneți într-o casă de câine pentru căldură?

Cu asta, câinele dvs. produce suficientă căldură corporală pentru a se menține confortabil de cele mai multe ori. Cu toate acestea, puteți avea, de asemenea, surse suplimentare pentru o anumită căldură.

Becurile incandescente pot fi folosite dacă plafonul este suficient de mare pentru a împiedica atingerea câinelui. Un bec roșu (cu un gardian de foc) funcționează mai bine, deoarece nu interferează cu somnul câinelui tău. De asemenea, puteți utiliza un furtun de uscător pentru a transfera o parte din căldura de la casa dvs. la canisa. De asemenea, puteți utiliza și # 8220; Plug and Play & # 8221; încălzitoare. Asigurați-vă că câinele dvs. nu este mestecat firul.

Primul pas ar trebui să fie întotdeauna de a elimina orice sursă de pierdere de căldură și intrare a vântului, cum ar fi o gaură sau o fisură. Casa dvs. de câine trebuie izolată în mod corespunzător cu materiale precum fibra de sticlă, Styrofoam, sau folie de bule de folie.

Acum știi cum să-i insulezi o casă de câini. De ce nu mergem așa acum, așa că în această iarnă, câinele tău este confortabil în interior și afară.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a izola o casă de câini - cele mai bune materiale, sfaturi & faq