Top 5 cele mai bune perne de câine și paturi de pernă

Paturile de câine vin în multe diferite stiluri realizate dintr-o varietate de materiale. Deși unele tipuri sunt mai bune decât altele, toate paturile de câine servesc scopului de a fi de pe podea rece, dur și să-i ofere propriul său loc pentru a vă relaxa și odihna.  cele mai bune perne de câine sunt un tip de pat de câine și vin și în mai multe soiuri. Este de până la tine să decideți dacă acest tip de pat este potrivit pentru pooch-ul tău.

Când căutați patul potrivit pentru câinele dvs., trebuie să luați în considerare câteva lucruri. Pentru început, gândiți-vă la următoarele:

  • stilul de dormit al câinelui;
  • starea de sănătate generală a câinelui;
  • nivelul de activitate al câinelui;
  • Décorul casei tale;
  • bugetul tău.

Unele paturi vor funcționa mai bine pentru pooch-ul dvs. decât alții, iar cele mai bune paturi de pernă de câine sunt, de asemenea, mai potrivite pentru anumite rase și dimensiuni de câine. Mai multe despre acest lucru de mai jos și am rotunjit, de asemenea, cinci dintre cele mai bune perne de câine disponibile chiar acum și listați argumentele pro și contra fiecărui model:

Cea mai bună pernă de câine Preț Valoare Rating
Maiestuos Pet Bagel pat $$ A- 4.5/5
Gel ortopedic Infuzat de memorie de răcire cu spumă $$. $ A+ 4.6/5
Dogbed4 NECESITATEA ORTOPEDICĂTICĂTICĂTICĂTICĂ PATRU PATRU $$. $ B- 4.5/5
K & H CUBLE CUBE PATRU $$ B 4.3/5
Pat maiestuos de companie $ C+ 3.9/5

* Faceți clic pe cele mai bune perne pentru câini pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii.

De ce și când animalul dvs. are nevoie de un pat de pernă de câine

Care sunt cele mai bune perne de câine și pat de câinePernele de câine nu sunt pentru fiecare câine. După cum sugerează și numele, au conturat margini ca o pernă, nu au fost definite margini cum ar fi paturi tradiționale de câine. Cele mai bune perne de câine vin într-o mare varietate de dimensiuni, astfel încât acestea sunt potrivite pentru fiecare rasă, câine mic sau mare.

Când vine vorba de comparare Perne de câine vs paturi de câine obișnuite, Principalul motiv pentru proprietarii de animale de companie aleg un pat de pernă de câine este un cost (sunt ieftine) și stil (se potrivesc cu decorul). Dezavantajul paturilor de pernă de câine în comparație cu paturile de câine reale este că majoritatea nu sunt ortopedice, ele nu pot dura mai mult timp și sunt mai greu de curățat, în special părul animalelor de companie.

Pernele de câine au, de obicei, o țesătură de pluș, moale pe partea de sus pentru un plus de confort. Aceste tipuri de paturi de companie sunt, de asemenea, foarte versatile. Ele sunt ușoare, ceea ce le face ușor să aducă în timpul călătoriei. Ele pot fi folosite în vehicule, canițe sau chiar în jurul casei dvs. Și, acest tip de pat de câine este de obicei accesibil la orice buget.

Câinii petrec aproximativ jumătate din somnul zilei și alte 30% doar odihnă (inactivă, dar care nu dormește). Noi stim aia Câinii adulți dorm Timp de 12-14 ore pe zi. Câinii seniori ar putea avea nevoie să doarmă chiar mai mult decât atât. De asemenea, puii sunt foarte activi și corpurile lor cresc într-o rată alarmantă, astfel încât acestea pot avea nevoie de 18-20 de ore de somn pe zi.

Din moment ce atât de mult din timpul tău Fido este petrecut de dormit, trebuie să fii sigur că îți vei oferi câinelui cu pat confortabil și de susținere. Dacă dormiți pe o suprafață tare sau neacceptată, vă veți trezi probabil în durere. În mod similar, poate provoca durerea câinii să doarmă pe o suprafață care nu-și sprijină în mod corespunzător corpul său (ca și etajul greu).

Un pat de câine vă oferă, de asemenea, caninul dvs. cu un spațiu care este al lui. Îi dă un loc de odihnă când vrea ceva timp pentru el însuși. Cele mai bune perne de câine sau orice alt tip de așternut de canini, vor acționa ca oaza câinelui dvs. într-o casă ocupată.

Care sunt cele mai bune perne de câine?
Top 5 cele mai confortabile paturi de câine de câine

1majestic Pet Bagel Pat

Majestic Pet Bagel Pat DogPaturile de companie trebuie să fie confortabile și atrăgătoare pentru câinele dvs.; În caz contrar, ar trebui să mitui Fido doar pentru a intra. Apoi trebuie să fie ușor de curățat și să se miște în jur, durabil și să aibă cel puțin un fel de impermeabilizare pentru a proteja podeaua sau covorul de dedesubt. Majestic Pet Pat de câine Bagel este toate acele lucruri și multe altele. Materialul său exterior este făcut din policotton TWILL. Este umplut cu fibre de poliester de înaltă premium. Baza de pat este realizată din țesături de denier de apă impermeabile 300/600. De asemenea, veți alege de la patru dimensiuni și șase culori solide.

  • Perna de câine Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Patul larg de 40 de metri lungime și de 29 de inci are o pernă groasă de 8 inci și un bolter înalt de 9 inci. Acest lucru este ideal pentru câinii care cântăresc până la 70 lb. Secțiunea interioară este suficient de spațioasă pentru un câine mare, iar bolterul oferă spine și suport pentru cap. O observație comună de la proprietarii de animale de companie este cât de ușor Majestic Pet Bagel Pat Dog devine cel mai aglomerat pat de companie din casă - animale de companie pur și simplu ca el și gravitează spre ea.

cele mai bune perne de câineProprietarii lor le place și pentru că mașina lavabilă și ușor de întreținut. Unii au fost îngrijorați că aceste perne de câine cele mai bune nu ar fi ca mașina lavabilă ca ceea ce producătorul le pretinde că sunt. După ce au încercat-o, au concluzionat că problemele ridicate au fost eșecuri ale mașinii de spălat, nu ale patului. Cel mai mare se va spăla destul de ușor în șaibele supradimensionate din cele mai multe covoare de spălătorie. Acest produs este realizat în SUA și într-adevăr de încredere de către cumpărătorii săi și de cumpărătorii repetați.

Pro:
  • Materialul exterior este fabricat din Polycotton Twill
  • Umplut cu fibre de poliester de înaltă loft PREMIUM
  • Baza de pat este fabricată din țesături de denist impermeabil 300/600
  • 4 dimensiuni și 6 culori disponibile
Contra:
  • Nici un capac detașabil, deci trebuie să spălați întregul pat, ceea ce este dificil cu dimensiunile mai mari
  • Unii câini nu i-au plăcut acest pat datorită faptului că umplutura tinde să se bucure în locuri care provoacă bucăți

cele mai bune perne de câineCea mai utilă recenzie despre aceste perne de câine cele mai bune: "Am decis să plătesc câțiva dolari și să cumpăr patul de 52 de inch și a fost atât de meritat. Toți câinii din casa noastră s-au gravitate. Trebuie să fie cel mai stupid pat acolo. Aș putea dormi în ... "

2Dogbed4 fără gel ortopedic fără infuzie de memorie de răcire spumă

Dogbed4 fără gel ortoped Nu toate paturile de câine sunt create egale - unele sunt chiar deasupra restului, cum ar fi acest al doilea pat pe lista noastră. Aceste perne de câine cele mai bune de la Dogbed4less este ideal pentru câinii care suferă de dureri de spate, artrită și alte tulburări care necesită suport ortopedic. Spuma de memorie utilizată în acest pat este infuzată de gel care ajută la reglarea temperaturii suprafeței patului. Această caracteristică are ca rezultat un pat mai răcoros în timpul verii și mai cald în timpul iernii. Măsurile de dimensiune XXL 55 și # 8243; X 37 & # 8243; X 4 & # 8243; care este o dimensiune perfectă pentru câinii de rasă mare.

  • Perna de câine Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Întreaga spumă folosită în acest pat (nu doar Topper) este spumă de memorie, iar acest lucru a impresionat majoritatea proprietarilor de animale de companie. Este foarte dens și destul de înalt, pe baza observațiilor lor. Judecând după soliditatea somnului câinilor lor, ar fi corect să spun că Dogbed4 fără gel ortoped "Infuzat de memorie de răcire spumă este fermă, confortabilă și tot ceea ce producătorul spune că este. Acest lucru a fost testat cu animalele de companie și aprobat de la apă, iar proprietarii de animale de companie ar putea fi de acord. Unii au cumpărat de fapt paturi suplimentare de dimensiuni diferite pentru celelalte animale de companie.

cele mai bune perne de câinePatul măsoară exact așa cum este anunțat. Spuma are două capace de pat cu fermoar - căptușeala interioară este impermeabilă tafta, în timp ce capacul exterior este realizat din nailon gros și durabil. Capacul exterior este lavabil cu mașina. Capacul interior păstrează spuma uscată. Există nouă culori și stiluri disponibile pentru capacul exterior, incluzând denimul la modă și elegant, panza și microsiu. Opțiunile de stil fac patul mai ușor de amestecat cu tema casei și decor.

Pro:
  • Spuma de memorie este infuzată de gel pentru a ajuta la reglarea temperaturii suprafeței patului
  • Disponibil în 4 dimensiuni și 9 culori
  • Capacul exterior detașabil este fabricat din nailon balistic și este lavabilă cu mașina
  • Capacul interior este 100% impermeabil
Contra:
  • Făcut pentru câini mari - Măsuri de dimensiuni mai mici 35 & # 8243; lung și 20 și # 8243; larg
  • Referenții nesatisfăcători spun că acoperirea interioară nu este complet impermeabilă

cele mai bune perne de câineCea mai utilă recenzie despre aceste perne de câine cele mai bune: "Ne iubim aceste paturi!! Ele sunt o spumă de memorie adevărată care se conformează corpului tău. Am cumpărat amândoi în microsigede maro, unul în 47 și # 8243; pentru Shepard și altul în 35 și # 8243; Pentru Dachshund. În imaginea…"

3dogbed4 NECESITATEA ORTOPEDICĂTICĂTICĂTICĂTICĂTICĂ PATRU PATRU

Dogbed4 NECESITATEA ORTOPEDICĂTICĂTICĂTICĂTICĂ DE MEMOBILITATE DIN DOMENUL PATRUAcest lucru nu este cu siguranță patul tău mediu de poliester fiberfill. Aceste perne de câine cele mai bune de la Dogbed4less arata ca o perna supradimensionata la 55 "x47" si sunt suprasolicitati cu 10 "Fibre combinate de poliester combinate si spuma de memorie poliuretan. Acesta oferă suport ortopedic și confort pentru câini de până la 160 lb în greutate. Umplutura de spumă utilizată este de cinci ori mai densă decât umpluturile obișnuite de poliester utilizate în majoritatea paturilor de câine. Aceasta este cea mai mare dimensiune și ar putea găzdui cu ușurință doi câini mari cuddled împreună.

  • Perna de câine Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Amestecul de spumă mărunțită este înfășurat într-un capac interior zip, realizat din două tipuri de materiale. Partea superioară a capacului intern este complet impermeabilă, în timp ce partea inferioară a capacului interior este realizată din material rezistent la apă respirabil. Capacul exterior lavabil al Dogbed4 NECESITATEA ORTOPEDICĂTICĂTICĂTICĂTICĂ DE MEMOBILITATE DIN DOMENUL PATRU este fabricat din un material de denim de 13 oz / curte, care este atât durabil și plăcut la ochi. Proprietarii de animale de companie cum ar fi gama de culori și dimensiuni disponibile pentru a alege de la.

cele mai bune perne de câineAnimalele de companie nu doresc să-și părăsească patul de spumă fără spumă, iar proprietarii lor interpretează că este o indicație clară a cât de confortabil, luxos și odihnitor este patul. Este atât de gros, așa că câinii nu vor simți podeaua tare și rece de dedesubt. Unii proprietari de câini au încercat patul și au văzut singuri cât de moi și confortabili sunt. Capacul interior protejează umplutura de spumă în interiorul, dar unii proprietari de animale de companie o acoperă cu un alt strat de mat impermeabil doar pentru a fi dublu sigur.

Pro:
  • Interiorul este un amestec de spumă poliuretanică premium poli-umplere și mărunțită
  • Disponibil în 6 dimensiuni și 6 culori pentru câinii care cântăresc până la 160 de lire sterline
  • Capacul interior are un fundal complet impermeabil și o fund rezistentă la apă respirabilă
  • Capacul exterior este denim și este lavabil la mașină
Contra:
  • Unii câini au putut să rupă prin capace și să facă o mizerie gigantă cu umplutura cu spumă măruntă
  • Câțiva recenzenți au remarcat că ar avea mai degrabă un pat făcut dintr-o singură bucată de spumă, deoarece spuma mărundentă nu părea confortabilă pentru câinele lor

cele mai bune perne de câineCea mai utilă recenzie despre aceste perne de câine cele mai bune: "Am cumpărat atâtea paturi de câine, dar cu o mare Dane de 165 de lire sterline și un indicator german de 80 de kilograme, nu durează prea mult. Ele merg mereu plat (în ciuda afirmațiilor că nu vor) sau sunt ... "

4K & H CUBE CUBE PATRU

K & H CUBE CUBE PET PETAcest pat de companie de animale de companie se face în același timp de 40 de ani K & H Pet produse Tradiție de producere a livrărilor de animale de companie top-of-line. Câinele dvs. nu va ezita să se înfurie în acest pat. Se pare atât de invitată cu capacul țesăturii de berbec din Mocha, gri sau verde. Această acoperire luxoasă este detașabilă și lavabilă cu mașina. Partea de jos a patului este nesfârșită și sigură atât pentru câini, cât și pentru oameni. Există 12 centimetri de umplere pufoasă pentru un somn confortabil și relaxant.

  • Perna de câine Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

În mod surprinzător, acest pat nu este scump. Proprietarii de animale de companie au fost de fapt destul de uimiți de modul în care sa dovedit a fi preferatul fiecărui animal de companie.  K & H CUBE CUBE PET PET este doar dimensiunea potrivită a patului pentru o aglomerație confortabilă. Există trei dimensiuni disponibile, iar cel mai mic este destul de spațios, cu o zonă de dormit 24 "x 24". Acest cub de companie tinde să fie cald și confortabil, deci este perfect pentru vreme rece.

cele mai bune perne de câineMaterialul de așternut este foarte moale și proprietarii de animale de companie găsesc că acel curios având în vedere că umplerea este făcută din sticle de plastic reciclate. Ei nu se plâng, desigur. De fapt, sunt foarte bucuroși să devină cumva parte dintr-o invenție responsabilă din punct de vedere social. Acest pat pufos deține atât de bine să folosească prelungit și își păstrează forma în timp.

Pro:
  • Capacul țesăturii fleecy Berber este mașina lavabilă
  • Umplute cu 12 inci de umplutură pufoasă
  • Partea de jos a capacului este non-alunecare pentru siguranță
  • 3 dimensiuni și 3 opțiuni de culoare disponibile
Contra:
  • Capacul de fleecie aruncă bucăți mici de țesătură peste tot pe podea
  • Unii consumatori nesatisfăcuți spun că patul se aplatizează rapid și trebuia să fie înlocuit la doar câteva luni scurte după cumpărare

cele mai bune perne de câineCea mai utilă recenzie despre aceste perne de câine cele mai bune: "Am fost în curs de desfășurare a lui Unboxing și am aruncat-o pe podea când încerca deja să sară pe ea. Câinele meu este o groapă de 50 de lire, iar cea mare este doar dimensiunea potrivită pentru ea să se întoarcă sau să se întindă ... "

Pat de companie 5magestic

Majestic Pet Dog PatObțineți cea mai bună valoare pentru banii dvs., alegând aceste perne de câine cele mai bune de la Produse de companie maiestuoase. Sunt ca o pungă de fasole sau o pernă mare, cu umplutură din fibre de poliester de înaltă calitate. Acest lucru face acest lucru la un pat flutfier cu proprietăți izolante mai mari. Există două dimensiuni disponibile - medii și mari. Dimensiunea medie măsoară 35 "x28", în timp ce dimensiunea mare are o suprafață de 46 "x35". Umplutura umple aproximativ 7 "de înălțime de la podea. Există șapte culori izbitoare - albastru, negru, burgund, verde, gri, khaki și roșu.

  • Perna de câine Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Capacul nu are un fermoar și nu poate fi detașabil, dar întregul pat este lavabil la mașină, așa cum este indicat în descrierea sa.  Majestic Pet Dog Pat se spală frumos și se întoarce la forma sa după un pic de agitare și să fugă. Mulți proprietari de animale de companie sugerează utilizarea unei foi impermeabile pentru ao acoperi și a diminua frecvența spălării întregului lucru.

cele mai bune perne de câineAcest lucru trebuie să fie un pat foarte moale, deoarece proprietarii de câini continuă să descrie umplutura lui ca pufoasă și că se simte ca o jucărie de pluș. Câini ca modul în care se scufundă în ea, înconjurați în slăbiciune. Materialul de acoperire nu acumulează cu ușurință resturile, părul și murdăria, ci trebuie spălate când în cele din urmă este murdară sau stinsă. Pentru prețul și funcționalitatea patului, aceasta este o afacere reală.

Pro:
  • Umplut cu umplutură din fibre de poliester de înaltă calitate, care este ecologică și hipoalergenică
  • 2 dimensiuni și 7 culori disponibile
  • Proiectate și asamblate în SUA
Contra:
  • Nici un capac detașabil, deci trebuie să spălați întregul pat, ceea ce poate fi dificil cu dimensiunea sa mare
  • Capacul nu este impermeabil, astfel încât este posibil să fie necesar să utilizați o foaie impermeabilă dacă câinele dvs. are accidente

cele mai bune perne de câineCea mai utilă recenzie despre aceste perne de câine cele mai bune: "Acest pat de câine este perfect. Mixul meu de laborator negru de 50LB îmi iubește noul pat! Materialul este frumos dar durabil. El chiar preferă acest lucru peste canapea! De fapt, de aceea am ajuns, ca să-l țin pe canapea. Per total…"


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune perne de câine și paturi de pernă