Anunțând giveawayul de vacanță!

Da gratis

Sărbătorile sunt aici și viața de companie astăzi este în spiritul de vacanță! În colaborare cu Nomnomnow, Redbarn și Fitbark, oferim produse de companie minunate pe care tu și animalele tale le va iubi!

Premii

Nomnomnow

Numnomnow și câineCâștigă una din cele două daways pentru două săptămâni în valoare de Nomnomnow hrană pentru câini sau pisici (până la 2 câini) și 100 de kilograme pentru fiecare câine.

Nomnomnow este o companie de hrană pentru animale de companie care pregătește mese proaspete, făcute la comandă pentru animalele de companie sub îndrumarea nutriționiștilor veterinari Dr. Justin Shmalberg.

Redbarn

Redbarn Protein PuffsCâștigă o parte din RedbarnCele mai populare tratamente, inclusiv oasele umplute, bastoane bully, felii bully și trainingul nou și de formare naturală a lui Redbarn: Proteine ​​Buffs.

Redbarn este o companie de produse pentru animale de companie. Sunt tratate de câine sunt făcute doar cu ingredientele de cea mai bună calitate.

Fitbark

Fitbark 2Câștiga noul și îmbunătățit Fitbark 2 de la Fitbark. Fitbark 2 este cel mai recent guler de urmărire a sănătății PetBark și Fitness.

Este conceput pentru a vă ajuta și animalul de companie rămâne sănătos împreună. Dispozitivul monitorizează nivelurile de activitate, calitatea somnului, distanța parcursă, caloriile arse și sănătatea și comportamentul general 24/7.

Câștigători

Sărbătoarea Giveaway sa terminat. Iată câștigătorii norocoși și tovarășii lor blană:

Donna și pisica ei, Pacino

Pacino

Quinnlyn și câinele ei, Marlow

Marlow

Saul și câinele lui, Holly

Holly

Gerald și câinele lui, Bruno

Bruno

Cum să intrați

Actualizare: Giveaway de vacanță sa terminat. Rămâi acordat pentru știrile despre viitoarele dauni!

Sweepstakesul începe pe 10 decembrie și se termină pe 17 decembrie. Pentru a fi eligibil, trebuie să locuiți în Statele Unite și să aveți o adresă de expediere din SUA. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail după 17 decembrie. Introduceți pentru a câștiga:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Anunțând giveawayul de vacanță!