8 Sfaturi de expert despre cum să aibă grijă de un câine diabetic

Îngrijirea unui câine diabetic

Săptămâna trecută am împărtășit câteva resurse excelente Cu informații utile despre Super alimente pentru câini. Hrănirea câinelui dvs. de calitate superioară de calitate este cea mai bună modalitate de a-și îmbunătăți sănătatea și bunăstarea generală, dar uneori animalul dvs. de companie este diagnosticat cu o boală, cum ar fi diabetul, care va influența în mod negativ sănătatea și nu există nimic pentru ao schimba. Îngrijirea unui câine cu diabet zaharat nu va fi ușor - dar va merita!

Frica inițială și șocul pe care îl veți simți dacă câinele dvs. este diagnosticat cu diabet zaharat va fi copleșitor. VET-ul dvs. vă va oferi o mulțime de informații și la fel ca diabetul zaharat la om, dacă nu este tratat în mod corespunzător diabetul canin poate duce la probleme mult mai grave de sănătate.

Încercați să vă amintiți că diabetul este o condiție tratabilă și câinele dvs. va fi în continuare capabil să trăiască o viață normală, sănătoasă și fericită, atâta timp cât știți cum să aveți grijă de ea.

Asculta Medicul veterinar, Faceți propriile dvs. cercetări și vorbiți cu un specialist dacă puteți. Toate aceste resurse vă vor ajuta să înțelegeți boala și ce rolul dvs. nou va fi ca un îngrijitor pentru un câine cu diabet zaharat. Există o mulțime de resurse online minunate, cu sfaturi de la alți părinți de companie care se luptă cu aceeași problemă.

LEGATE DE: Dog alimente pentru câini cu diabet zaharat

8 sfaturi de expert despre cum să aibă grijă de un câine diabetic

Îngrijirea unui câine diabetic și sfaturi pe diabetul canin

Primul pas în îngrijirea unui câine diabetic înțelege boala pe care o are. Diabetul canin este, de asemenea, cunoscut sub numele de diabet zaharat. Dacă faceți propria dvs. cercetare, puteți găsi mai multe surse de informații mai fiabile dacă căutați numele științific. Similar cu diabetul uman, apare atunci când pancreasul animalului dvs. nu produce suficientă insulină.

1. Colegiul de Medicină Veterinară la statul Washington

Cel mai frecvent, diabetul este o boală a debutului adulților, dar uneori este diagnosticată și la câinii mai tineri. Potrivit Colegiului de Medicină Veterinară de la Universitatea de Stat din Washington, boala este mai frecventă la câinii de sex feminin decât bărbații. Ele explică mai multe despre diabetul zaharat în Acest articol pe site-ul lor.

  • Anumite condiții predispun un câine sau o pisică la dezvoltarea diabetului. Animalele care sunt supraponderale sau cele cu inflamație ale pancreasului sunt predispuse la dezvoltarea diabetului. Unele medicamente pot interfera cu insulina, ducând la diabet zaharat.

2. Caninediabetes.Org

Îmi place absolut Acest blog de la Caninediabetes.Org este scris pentru a ajuta părinții de companie care sunt noi pentru a-și găsi câinele au diabet zaharat. Ea răspunde la multe dintre întrebările copleșitoare pe care le puteți avea după auzul diagnosticului. A Foarte scurt Prezentare generală a ceea ce vă puteți aștepta, dar vă poate ajuta să vă ușurați mintea până când aveți timp să efectuați mai multe cercetări în profunzime.

Scriitorul vă va face prin ceea ce să vă așteptați în prima zi, cheltuielile pe care le puteți suporta, emoțiile pe care le puteți simți și multe alte aspecte ale a ceea ce veți trece prin îngrijirea unui câine cu diabet zaharat. Este bine scris și foarte ușor de citit. Aceasta este o mare resursă pentru a începe cu dacă vă simțiți copleșiți de diagnosticul câinelui tău.

  • În fiecare zi va trebui să vă dați medicamente pentru animalele de companie, să hrăniți o dietă adecvată și să vă urmăriți comportamentul. Dar nu obțineți impresia că sunteți acum un prizonier și # 8230;.Nu sunteți "# 8230; Dar va trebui să plătiți mult mai multă atenție nevoilor și comportamentului animalului dvs. și va trebui să faceți aranjamente pentru cineva care să aibă grijă de animalul dvs. de companie dacă pleci pentru o zi sau mai mult.

3. American Animal Hospital Association

Asociația Americana de Spitalul Animal (AAHA) oferă, de asemenea, câteva sfaturi excelente pentru proprietarii de câini pe site-ul lor. Acest articol, intitulat "AAHA Ghidul de gestionare a diabetului zaharat pentru câini și pisici și # 8221;, a fost publicat în 2010, dar informațiile sunt încă foarte relevante atunci când se îngrijeau de un câine diabetic.

Este un pic cam greu de citit, deoarece este plin de jargon veterinar, dar dacă puteți obține prin faptul că veți obține o mulțime de informații utile. Articolul descrie procesul de diagnosticare a diabetului canin, tratamente care sunt disponibile și managementul în curs de desfășurare pe care va trebui să-l continuați.

  • Câinii și pisicile care se află în stadiul incipient al dezvoltării DM sunt clasificate ca diabetici subclinici. Diabeticii subclinici apar adesea sănătoși, au o greutate stabilă și sunt de obicei identificați atunci când lucrarea de laborator de rutină este efectuată din alte motive. Un diagnostic de diabet subclinic trebuie efectuat numai după ce stresul hiperglicemia a fost exclusă și hiperglicemia persistă în ciuda identificării și corectării tulburărilor rezistente la insulină.

Nutriția este o parte critică de gestionare a diabetului câinelui. Veterinarul dvs. va lucra cu dvs. pentru a decide dieta potrivită pentru animalul dvs. specific. Ele pot recomanda chiar ca să vedeți un nutriționist canin pentru mai multe informații. Aș sugera să vorbim cu un specialist dacă medicul veterinar vă recomandă sau nu - cu atât mai multe informații pe care le puteți câștiga, cu atât mai bine va fi câinele dvs.

4. Andrea J. Fascetti și sean j. Delaney

William R. PRITCHARD SPITALUL MEDICAL DE CREDARE MEDICAL LA UC Davis a publicat un articol minunat pe site-ul lor despre managementul nutrițional al diabetului canin. Articolul a fost scris de către Andrea J. Fascetti și sean j. Delaney, și oferă informații despre pericolele obezității pentru animalele de companie diabetice, dietele de prescripție, pancreatită și multe altele.

  • La câini și la pisici cu diabet zaharat, prezența obezității poate face mai dificilă controlul concentrațiilor de zahăr din sânge într-o gamă sănătoasă, predispunând la complicații suplimentare. Din aceste motive, câinii diabetici și pisicile care sunt supraponderali ar trebui să fie inițiate pe un program de scădere în greutate, odată stabilizată diabetul lor.

Fotografiile insulinei sunt partea cea mai stresantă a managementului diabetului canin pentru majoritatea părinților de companie. Poate fi intimidantă și înfricoșătoare, dar fiți siguri că veterinarul dvs. va trece peste întregul proces cu dvs. pentru a vă asigura că sunteți capabil să vă injectați câinele înainte de a vă trimite acasă.

5. SănătatePawsfoundation.Org

Cel mai mare sfat pe care l-am găsit pe injecțiile de insulină Canine au venit de la Acest blog pe sănătateapawsfoundation.Org. Veți deveni mai confortabil cu procesul pe care îl faceți mai mult, dar pentru moment, amintiți-vă că este rapid și relativ fără durere pentru animalul dvs. de companie.

  • Una dintre cele mai dificile schimbări pentru părinții de companie al unui câine diabetic poate fi injecțiile zilnice de insulină. Poate părea intimidantă la început, dar "încercarea" este de fapt rapidă și relativ nedureroasă dacă este făcută în mod corespunzător. Veterinarul dvs. va trece peste procesul de injecție a insulinei cu dvs., demonstrând cum să se măsoare doza corectă și unde să administreze fotografia.

6. Câinele meu are diabet zaharat

Dacă doriți să înțelegeți ce este ca și cum ați îngriji un câine diabetic, verificați Acest blog. Buzz, câinele diabetic este o resursă excelentă. Mama lui Buzz scrie blogul și discută toate UPS-urile și coborâșurile pe care familia se confruntă din cauza diabetului zaharat Buzz. Oferă o idee mult mai realistă despre ceea ce vă veți confrunta.

Veți vedea o mulțime de informații despre cerințele medicale, cerințele de hrănire și riscurile suplimentare pentru sănătate pentru a fi conștienți de câinii cu diabet zaharat. Cu toate acestea, nu veți întâlni multe resurse care vor discuta despre urcile zilnice și coborâșurile pe care familia dvs. se va confrunta cu. Acest blog umple această nișă.

  • Hubby și cu mine am plecat în vacanță cu niște prieteni pe Weekend de Ziua Muncii și la stânga Buzz și Bella cu părinții mei. Părinții mei trăiesc la 6 ore distanță de noi, așa că a ajuns să ajungă acolo, dar Kenneling nu este o opțiune (nu am găsit încă o canisa care va da injecții cu insulină) și să rămână la veterinar este prea scump pentru un scurt călătoria - așa că am condus cele 6 ore pentru ca părinții mei să aibă grijă de puii.

Secțiunea blog a dogabetixului.com este o altă resursă excelentă. Este un blog mai profesionist, dar servește același scop. Are informații pentru a răspunde la multe întrebări frecvente pe care le puteți avea, cum ar fi și câinele meu diabetic mănâncă alimente care conțin făină?& # 8221; sau # 8220; cum ar trebui să arunc de ace vechi?& # 8221;

7. Dogabetix

Aceste bloguri de asemenea, are sfaturi utile pe care vi le interesează. Ei au sfaturi despre sfaturile de siguranță pentru caini diabetici și dacă ar trebui sau nu să efectuați la testele de la domiciliu pe animalul dvs. de companie. Veți găsi o mulțime de lucruri minunate aici!

  • Dacă vă injectați câinele cu insulină de două ori pe zi, există șanse că ați folosit acele care se înclină în casa dvs. Deoarece acele ar trebui să fie utilizate o singură dată (sau de două ori în caz de urgență), ați putea avea 60 de ace pentru a dispune de fiecare lună!

8. Blogul câinilor diabetici

Ultima GEM vă las cu această săptămână este Blogul câinilor diabetici. Aceasta este o mare resursă pentru părinții de companie care sunt noi pentru a se ocupa de diabetul canin și este, de asemenea, minunat pentru proprietarii de câini care se îngrijeau de un câine diabetic de mai mulți ani.

Veți găsi informații despre diferențele dintre diabetul de tip I și de tip II la câini și ce să faceți dacă puii dvs. nu vă va lăsa să-i dați insulina sa împușcat. Ei nu se actualizează Acest rău Adesea, dar materialul care este postat este foarte benefic.

  • Unii comentatori au spus că câinii lor sunt în cazul în care de la agresiv la agresiv. Ei ar dori să știe ce se poate face pentru a-și obține câinii să fie buni despre obținerea de insulină?

Dacă aveți vreun sfat și trucuri pe care doriți să le împărtășiți despre îngrijirea unui câine diabetic, ne-ar plăcea să le auzim. Comentariu de mai jos sau împărtășiți informațiile dvs. pe paginile noastre Facebook, Twitter sau Google+. Simțiți-vă liber să adăugați orice resurse suplimentare utile la această listă, lăsând legăturile din comentariile de mai jos.

Podcast: Care se ocupă de Diabetul Canine FT. Rachel Poulin, RVT

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi de expert despre cum să aibă grijă de un câine diabetic