Dacă câinele dvs. Are diabet, aveți nevoie de această aplicație

Dacă câinele dvs. are diabet, aveți nevoie de această aplicație

Epidemia în creștere a diabetului canin este o problemă foarte gravă. Cercetătorii estimează acum că 1 din 200 de câini vor dezvolta boala în timpul vieții lor. Din fericire, tratamentul bolii a ajuns într-un mod lung în ultimii ani, dar încă mai are un drum lung de parcurs.

Merck Animal Health a dezvoltat o aplicație gratuită care va ajuta părinții de companie să-și piardă diabetul de animale de companie rapid și ușor. Chiar mai bine, toate datele colectate de aplicație vor fi disponibile în palma mâinii. Imaginați-vă efectele pozitive pe care acest lucru le-ar putea avea asupra îngrijirii dvs. de animale de companie diabetice!

LEGATE DE: Mâncare pentru câini pentru câini cu diabet zaharat: Ce trebuie să știți

Dacă câinele dvs. are diabet, aveți nevoie de această aplicație

Compania este cunoscută sub numele de MSD Sănătatea Animalelor în afara U.S. și Canada, și au anunțat eliberarea lui Tracker de diabet PET mai devreme luna asta. Aplicația gratuită este disponibilă pentru sistemele de operare IOS și Android. Compania speră că va permite proprietarilor de animale de companie să aibă grijă de animalele lor diabetice mai eficient și să sporească comunicarea între proprietarul animalelor de companie și medicul veterinar.

Când un câine este diagnosticat cu diabet, este de până la proprietar să lucreze cu medicul veterinar pentru a crea o plan de sanatate pentru animal de companie. Potrivit lui Merck, numărul de câini diagnosticați cu diabet zaharat sa triplat în ultimii treizeci de ani. Vestea bună este că, cu un tratament adecvat, câinii cu diabet pot avea aceeași durată de viață ca o canină non-diabetică de aceeași rasă, sex și vârstă.

Tracker de diabet PET Permite proprietarului câinelui să introducă informații despre FIDO și să creeze o rutină zilnică. Aplicația va monitoriza nivelurile de glucoză din sânge a câinelui, greutatea, starea corpului și aportul de alimente și apă pe baza informațiilor introduse de către utilizator. Aceștia sunt toți factori foarte importanți în monitorizarea corectă a diabetului câinelui.

LEGATE DE: Recapitul de duminică: Îngrijirea unui câine diabetic

Una dintre cele mai importante caracteristici ale aplicației este că medicul veterinar al câinelui poate, de asemenea, să rămână la curent cu planul de management al sănătății PET, deoarece proprietarul câinelui poate trimite rapid și ușor rapoarte către VET cu atingerea unui buton. Această aplicație va fi benefică pentru toți proprietarii de animale de companie cu animale diabetice, în special cele care au fost nou diagnosticate și încă nu au elaborat un program adecvat.

Desigur, gestionarea nivelurilor de insulină a câinelui este una dintre cele mai vitale părți ale gestionării diabetului său și Tracker de diabet PET poate ajuta și cu asta. Utilizatorii sunt capabili să urmărească cantitatea de insulină pe care o dau câinelui și să se stabilească mementouri atunci când este necesară o doză. Aplicația vă permite chiar să reordonați direct insulina, astfel încât să nu vă faceți griji că nu vă faceți griji cu privire la ieșirea sau lipsa unei doze.

Un diagnostic de diabet poate fi extrem de copleșitor pentru un proprietar de animale de companie. Mulți sari automat la cel mai rău scenariu și să-și asume că animalul lor de companie nu va putea niciodată să trăiască din nou o viață normală. Nu este cazul deloc.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune aplicații PET pentru proprietarii de câini

Vă puteți gândi la diabet în același mod în care vă gândiți la benzină într-un vehicul. Celulele corpului funcționează pe zahăr (glucoză), la fel ca o mașină care rulează pe gaz. Corpurile normale de funcționare primesc glucoza de la ruperea carbohidraților găsiți în alimentele că animalul mănâncă. Insulina este un hormon în organism care ajută la descompunerea carbohidraților.

Dacă animalul dvs. de companie este diagnosticat cu diabet, aceasta înseamnă pur și simplu că celulele din corpul său nu iau suficientă glucoză. La rândul său, glucoza se ridică în sângele său. Dacă este lăsată netratată, celulele ar fi foame și organele sale vor fi deteriorate de sângele bogat în zahăr. Deși diabetul nu este vindecător, este foarte ușor de gestionat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dacă câinele dvs. Are diabet, aveți nevoie de această aplicație