10 Haine ieftine de câine care sunt de fapt elegante

Top 10 haine ieftine de câine care sunt de fapt elegante

Cele mai recente date arată că aproximativ. 60% de proprietari Cumpărați haine pentru câinii lor și îmbrăcarea animalelor de companie au devenit de mult timp parte de bază a proprietății câinilor. Hainele de câine sunt chiar din ce în ce mai mult din industria modei și reprezintă mult mai mult decât protecția împotriva meteorilor pentru animale de companie. Acest lucru este susținut de numeroase evenimente de modă și manifestări care promovează dressing-ul în linie cu cele mai recente tendințe.

Comercianții cu amănuntul online oferă proprietarilor de câini o selecție mare de haine, jachete, șosete, hoodies și alte articole de îmbrăcăminte pentru câini. Există pulovere la modă, pijamale și chiar rochii de mireasă și tuxedo pentru momentele cele mai sofisticate din viața animalului tău. Oferta este completată de pantofi sau cizme de fantezie pentru câini care pot fi găsiți în diferite modele.

Uneori, hainele Doggie pot cântări foarte mult pe portofel. Alteori, pur și simplu nu vă simțiți ca să vă bucurați de haine pe care animalul dvs. de companie se va depăși oricum. Dacă totuși doriți să vă îmbrăcați pupurile pentru ocazii speciale, mai jos sunt zece haine ieftine de câine și articole de îmbrăcăminte care sunt foarte elegante, dar accesibile.

Tricotaje pulover

Preț: $ 9.69

Acest pulover elegant de câine de tricotaje este realizat din lână care vă va menține câinele cald când zilele sunt reci. Acesta vine în 11 culori, iar dimensiunile variază de la XX la XL, ceea ce îl face potrivit pentru câinii care cântăresc oriunde de la 1.5LB până la aproape 17LB.

Hoodie câine patriotic

Preț: $ 13.99

Deși 4a din iulie se află deja în spatele nostru, care nu face acest lucru de câine patriotic mai puțin elegant. Făcut din bumbac, stilat să semene cu steagul american, iar cu un hoodie pentru a păstra capul câinelui dvs. protejat de ploaie, acest articol este accesoriu perfect la orice plimbare din parc. Cu toate acestea, există un dezavantaj al acestuia - acest hoodie vine doar în dimensiuni mai mici. Înainte de a comanda, asigurați-vă că ați măsurat câinele cu atenție și dacă este un cățeluș care încă mai în creștere, este recomandabil să mergeți la o dimensiune.

Răcirea lui Denim Jumpsuit

Preț: $ 10.99

Denim Jumpsuits s-au întors în scena de modă în 2018 și de ce ar fi diferit atunci când vine vorba de îmbrăcăminte pentru câini. Acest jumpsuit rece denim este făcut din denim și de bumbac și are un hoodie. Acesta vine în 2 culori, albastru și roșu și este perfect pentru toate condițiile meteorologice. Cu toate acestea, acest produs este cel mai potrivit pentru rasele mai mici.

Vesta cu două fețe

Preț: $ 16.99

Potrivit pentru toate dimensiunile câinilor, realizate din material impermeabil, care este moale la atingere, foarte elegant și venind la un preț care nu va sparge banca, nu este de mirare că această vesta cu două fețe este una dintre cele mai bune din Amazon Vânzătorii. Poate fi purtat pe ambele părți, în funcție de situație și de vreme. O parte este în întregime negru, în timp ce cealaltă este o placă roșie și albă, cu o curea de velcro durabilă pe partea de jos.

Rochie de prințesă roz

Preț: $ 9.99

Făcute pentru cățeluși, câini mici și mijlocii, această rochie va avea fetița dvs. de bebeluș să se uite și să se simtă ca o adevărată prințesă că este. Partea de sus este roz cu mâneci și un arc negru imprimat pe partea din spate, în timp ce fundul este realizat din tul negru și roz.

Îmi plac cămașa mamei mamei mele

Preț: $ 8.99

Pentru toți mamici de doggie acolo, nu căutați mai departe pentru că am găsit chestia perfectă pentru dvs. Acest tricou gri fără mâneci, cu cuvintele "Îmi place mama", va lăsa cu siguranță toată lumea să știe cât de mult câinele îți pasă de tine și tu pentru el.
Este potrivit pentru puii nou-născuți, câini mai mici, cum ar fi Chihuahuas și Pomeranii, dar și pentru câinii mai mari, cum ar fi Shihtzus. Ceea ce este mai bun despre asta este că vine într-o altă variantă - "Îmi place tipărirea tatălui meu", astfel încât tații de câine nu se vor simți lăsați afară.

Pantofi de sport fantezist

Preț: $ 12.99

Dacă căutați un echivalent de pantofi de converse pentru câinele dvs., astfel încât să vă puteți potrivi când mergeți pe jos, aceste pantofi sunt cele mai potrivite. Nu numai că arată foarte elegant, dar oferă, de asemenea, protecție pentru picioarele câinelui tău, indiferent dacă există gheață în afara sau trotuarul este prea fierbinte de la soarele scorching.

În timp ce există și alte, mai scumpe și mai bune crăciuni de câine de calitate acolo, acestea sunt cu ușurință cele mai elegante din hainele de câine ieftine acolo. Ele sunt, de asemenea, durabile, iar cauciucul pe tălpi face dificilă alunecă. Ceea ce este mai bine este că le puteți potrivi cu ușurință la aproape orice costum, deoarece vin într-o imprimare de șarpe-piele, precum și în roz, în afară de culoarea denim standard.

Adidog Sweatshirt Hoodie

Preț: $ 9.79

Puii dvs. arată ca un adevărat atlet în timp ce este elegant în același timp cu acest Fabulous Adidog Sweatshirt Hoodie. Acesta vine în 9 culori pentru a alege, și este ușor să vă îmbrăcați câinele, deoarece este un buton de față. Dimensiunile variază de la mic la 9xl, astfel încât să puteți fi încrezător că se va potrivi aproape orice câine. Să nu mai vorbim că va arăta uimitor cu niște pantofi.

Yankee Dog Jersey Apparel

Preț: $ 17.50

Dacă sunteți fanul unui adevărat Yankee, acesta nu va fi nici o surpriză dacă ați vrut cainele dvs. să vă prezint cu mândrie dragostea pentru echipa dvs. preferată, având un tricou propriu. Cel mai bun lucru este că veți alege de la 2 stiluri de cămară, 3 tricouri sau o jachetă cu o mare varietate de culori, de asemenea. Indiferent dacă aveți un Chihuahua sau un labrador, dimensiunile variază de la XS la XXL, ceea ce îl asigură că se va potrivi cu animalul dvs. de companie.

Câine de mirare femeie costum

Preț: $ 11.99

Ultimul de haine de câine ieftine este ceva pentru ocazii mai speciale. Chiar dacă Halloween a trecut deja, ar fi o greșeală să nu verificăm acest costum de minune pentru câinele dvs. atunci când vă gândiți să vă îmbrăcați animalul. Acest costum de câine este licențiat oficial de către CC de benzi desenate și dacă doriți un omologator al unui băiat, puteți merge întotdeauna la Superman. Cu toate acestea, ele dețin doar 4 dimensiuni, deci asigurați-vă că măsurați-vă corect înainte de a comanda pentru a evita orice greșeli.

Citiți următorul: Cele mai bune 50 de haine de iarnă pentru acest sezon

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Haine ieftine de câine care sunt de fapt elegante